20.12.2020 NÄKY: HERRA VAROITTAA SEKSUAALISYNNIN JA HOMOSEKSUALISMIN LEVIÄMISESTÄ MAAILMANLAAJUISESTI

Siunatut ihmiset, HERRA JAHVE on Puhunut kanssani viime yönä. Uudestaan, HERRA JEHOVA JAHVE on Puhunut Hänen Kahden Väkevimmän Väkevimmän Profeetan kanssa, Heidän, jotka valmistavat Tien MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle, siunatut ihmiset.

Tässä keskustelussa HERRA Puhui kanssani synnin tilasta halki maailman kansakuntien; uudestaan, synnin tilasta halki maailman kansakuntien. HERRA on nostanut vakavan huolenaiheen seksuaalisynnin tähden.

HERRA JEHOVA vei minut halki kansakuntien ja Hän näytti minulle homoseksualismin, kuinka homoseksualismi leviää kauas ja laajalle, ja nuoret miehet, nuoret ihmiset, nuoret miehet ovat hyvin paljon siinä mukana.

HERRA näytti minulle, kuinka se leviää ja leviää. Homoseksualismi leviää. HERRA näytti minulle useaan kertaan halki maailman, kuinka homoseksualismi leviää kehittyneissä teollisuusmaissa. Hän vei minut sinne ja näytti, kuinka nuori mies vaatii ja painostaa muita, jotka eivät ole osa heidän ryhmiänsä, vaatien heitä ja on vakava painostus meneillään halki maapallon.

Nuoret miehet vedetään mukaan tällaiseen iljettävään homoseksuaaliseen tekoon, tähän syntiin, joka on saanut HERRAN huomion. Se on niin pahaa, seksuaalisynnin tila on niin paha halki maailman. HERRA Sanoi, että sano näille ihmisille, että tekevät parannuksen ja valmistavat tien MESSIAAN Tulemukselle.

Synnin tila maailmanlaajuisesti on todella paha, se on hirvittävä nyt, kun puhumme. Hän sanoi, sano näille ihmisille, että tekevät parannuksen ja valmistavat tien MESSIAAN Tulemukselle. Jos lisäät siihen sen, että on myös paljon abortteja, pettämistä, haureutta, niin paljon seksuaalisyntiä on meneillään maailmanlaajuisesti huolimatta siitä tosiasiasta, että HERRAN Ääni on maassa, HERRAN JAHVEN Ääni, JAHVEN Pyhä Ääni.

PYHÄ ISRAELIN JUMALA, Hän, joka herättää sinut joka aamu, Hän, joka on herättänyt kaikki, jotka kuuntelevat minua nyt. Jos Hän ei olisi herättänyt sinua, olisit kuollut, nukkunut kuolemaan. HERRA JAHVE Ystäväni, Hän antoi kaikille hengityksen, jotka ovat elossa tänään. Jos Hän ei olisi antanut sinulle hengitystä, olisit kuollut, nukkunut ikiuneen.

HERRA, joka pitää yllä elämää maailmassa, JEHOVA, Ystäväni, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA MEKADDISHKEM, ISRAELIN VANHURSKAS JUMALA, Hän sanoo, että seksuaalisynti on ollut meneillään halki maailman, ympäri maailman, ympäri kansakuntien, huolimatta siitä tosiasiasta, että MESSIAAN Tulemus on julistettu julkisesti ja avoimesti, kovalla ja selkeällä äänellä, maksimivoimalla ja auktoriteetilla ja rammat kävelevät, sokeat voivat nähdä, kuurot kuulla, mykät puhua.

HERRA on hyvin huolissaan tästä valtavasta seksuaalisynnin aallosta, homoseksualismista, joka leviää halki maailman. Homoseksualismi leviää halki maailman. Sitten teillä on abortteja ja pettämistä toisella puolen, haureutta, teillä on toinen abortti, kolmas abortti, valtava synti! Haureus. Miehet kulkevat naisten kanssa seurakunnassa, jotka eivät ole heidän vaimojaan.

Pastorit lankeavat seksuaalisyntiin HERRAN Huoneessa, joten HERRA JEHOVA on nostanut vakavan huolenaiheen. Koronaviruksen Tuomion lisäksi, minkä Hän lähetti Palvelijansa tuomaan maailmalle, mutta ihmiskunta jatkaa vieläkin välinpitämättömyydessä, jatkaen synnissä aivan kuin he eivät välittäisi. Kuitenkin HERRA Puhuu heille selvin termein, että teidän tulee tehdä parannus ja uskoa evankeliumi ja vastaanottaa JEESUS KRISTUS Herrana ja Vapahtajana ja olla pyhä.

HERRA on hyvin huolissaan tästä valtavasta hirveästä seksuaalisynnin kasvusta maailmanlaajuisesti. On se paine nuorilla miehillä, joita painostetaan mukaan tähän seksuaalisynnin valtavaan pahuuteen, joka on meneillään maailmanlaajuisesti. Nuoret naiset yliopistoissa, lukioissa, kaduilla, joka puolella. Homoseksuaalisuus, haureus, pettäminen, aviorikokset. He menevät toisten aviomiesten luokse.

Tämä seksuaalisynnin tila on hirvittävä maailmanlaajuisesti. JUMALA KAIKKIVALTIAS on nostanut huolenaiheen tähän liittyen. Hän pyytää kaikki kansakuntia tekemään parannuksen, kaiken lihan tekemään parannuksen, sillä ainoastaan Hän antoi teille hengityksen (hengen) tänä aamuna. Ainoastaan Hän antaa hengityksen. Jos Hän ei anna hengitystä, ihmiset olisivat kuolleita, eivätkä eläisi. Ihmiset, joille Hän ei antanut henkeä tänä aamuna, he eivät eläneet.

Joten siinä on syy, miksi HERRA on niin armollinen, että antoi teille elämän tänään. Hän antoi sinulle elämän. MESSIAS on Tulossa. Elämä tässä maailmassa on hyvin lyhyt. Havittelette rahaa, havittelette rikkauksia, tavoittelette asioita, mutta silti ette tiedä, että Raamattu sanoo; Te tyhmät! Te suunnittelette tulevaisuuttanne, kuinka menestyisitte ja saisitte voittoa, tehden asioita, bisnestä ja kuitenkaan ette tiedä teidän tulevaisuuttanne. Ette välttämättä ole elossa huomenna. Huomenna voit olla kuollut ja ruumiisi haisee, haisee pahalle. 

Katsokaa sitä valtavaa JUMALAN Tuomiota, koronavirusta, joka tuli jälleen tottelemattomuuden seurauksena, kun meni ympäri maailmaa ja varoitin kansakuntia, jotta he tekisivät parannuksen, sanoen: MESSIAS on tulossa ja että kansakuntien ja seurakunnan maailmanlaajuisesti, Kristuksen ruumiin täytyy tehdä parannus ja olla pyhä ja lopettaa väärät profeetat, valheapostolit, väärä menestysteologian sanoma, väärä armo, joka sanoo heille, että HERRA sallii synnin.

Menin maailmanlaajuisesti: Uuteen Seelantiin, Australiaan, SUOMEEN, Ruotsiin, Kanadaan, Concepción Chileen, ympäri maailman, Trinidad Tobagoon, Etelä-Koreaan, Afrikkaan täällä, Nigeriaan, Etelä-Afrikkaan, Ugandaan, Tansaniaan, Zambiaan, Namibiaan, Botswanaan. Menin ympäri maailman, Meksikoon, kutsuen kansakuntia tekemään parannuksen, että Taivaan JUMALA on nyt lähettänyt minut Taivaasta valtavan Parannuksenteon Sanoman kanssa ja julistamaan ilmoituksen MESSIAAN tulemuksesta.

Silti, niin paljon syntiä on jatkunut. On niin paljon valheita. Se on pahentunut koronaviruksen kanssa. Valheita saarnastuolissa. He ovat saarnastuolissa ja he valehtelevat, mutta silti koko maailma on menossa kadotukseen seksuaalisynnissä, joten HERRA on määrännyt parannuksenteon. En halua HERRAN lyövän maailmaa toisella vitsauksella, lähettäen minut iskemään maailmaa toisella vitsauksella, joka on pahempi kuin korona.

Pystyin näkemään Hänen huolensa. Pystyin näkemään, että HERRA on todella järkyttynyt, Hän on todella vihainen, että synti on jatkunut ja he ovat olleet petollisia, he ovat yrittäneet olla tottelemattomia Äänelle, joka julistaa MESSIAAN tulemusta, yrittäen olla epäkunnioittavia ja sivuuttaa sen. Pystyin näkemään, että Hän on juuri lähettämäisillään minua teidän eteenne lyömään maailmaa toisella vitsauksella, joka on jopa pahempi. En halua sen tapahtuvan. Se tuhoaa teidät. Katsokaa koronaa!

Joten tehkää parannus! MESSIAS on tulossa! Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Kääntykää pois seksuaalisynnissä! Kääntykää pois seksuaalisesta himosta! KIRKKAUDEN KUNINGAS on tulossa. Maailman Pelastaja on tulossa. Hän on se, joka pelasti maailman, maapallon, universumin, kaikki ihmiset. Hän kuoli puolestanne Ristillä. Hän on arvollinen saamaan kunniallisen valmistautumisen. KUNINGAS on tulossa.

Eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle? MESSIAS on tulossa. Valmistakaa HERRALLE Tie. MESSIAS on tulossa. Kuunnelkaa minua maailman kansakunnat! MESSIAS on tulossa. Ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä JUMALAN Valtakuntaa. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Olen nähnyt Hänen tulevan hakemaan seurakunnan, loisteliaan kirkkaan seurakunnan, pyhän seurakunnan, vanhurskaan seurakunnan, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 20.12.2020 / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia