2.3.2022 HERRAN SANOMA: LOPUNAJAN PROFETIOIDEN JA SANOMIEN TARKOITUS ON, JOTTA VALMISTAUTUISITTE & OLISITTE KESTÄVÄISIÄ

2.3.2022 HERRAN SANOMA: LOPUNAJAN PROFETIOIDEN JA SANOMIEN TARKOITUS ON, JOTTA VALMISTAUTUISITTE & OLISITTE KESTÄVÄISIÄ

MUISTIINPANOT

Keskustelu Messiaan loisteliaasta tulemuksesta. Tänään haluan puhua 18.10.2021 Herran Näystä. Herra on lähettänyt Hänen Palvelijansa sen edellä, jotta voitte pelätä, syvästi kunnioittaa ja seurata heitä. Messias itse, tuleva Kuningas tuli puhumaan kanssani 18.10.2021. Hän sanoi: Mene ja sano heille, että kun ylöstempaus tapahtuu, heillä tulee olemaan minun kaltaiseni ruumiit. Kirkastetut ruumiit aivan kuten Messiaalla. Tämä on absoluuttisesti hämmästyttävää. 

1.11.2006 Näky Taivaasta avautumassa ja kirkkaus tuli ulos ja Kaksi Hääsormusta asetettiin Taivaan sisään käynnille, josta kirkkaus tuli ulos rykelminä. Sen jälkeen HERRAN Ääni Puhui: Tänään kaikki auktoriteetti Taivaassa ja maan päällä on annettu Jeesukselle Kristukselle. Herra pyöritteli kahta Hääsormusta vastakkaisiin suuntiin. Tapahtuma, jota nämä Kaksi Hääsormusta julistavat, on Kristuksen saavutus, jonka Hän saavutti Golgatan Ristillä. Seurakunnan sisälle pääsy Taivaaseen. Julistaen Karistan Häitä Taivaassa.  

Sitten Taivaan Valkoinen Hevonen, minut vietiin Taivaaseen, ja ääni sanoi: Katso kuka istuu Valkoisen Hevosen selässä. Näin valtavan taivaan valkoisen hevosen juoksemassa ja hirnumassa, tarkoittaen, että hänet vapautetaan minä hetkenä hyvänsä. Hän laittaa minut koskettamaan Hevosta. Kirkkaus säteili sen hännästä. Hänellä oli vahvat jalat. Valtava Hevonen. Ja Hevonen alkoi liikkumaan ja katsoin kuka ratsastaa hevosella. Silloin näin Herran Kirkkauden Hevosen selässä ratsastamassa sillä, Messiaan Kirkkauden. Julistaen toista tulemista Jerusalemiin. 

Kirkkaus tuli ensin, Taivas avautui. Muistatte Kakamegan, Njoron, Eldama Ravinen, Kisiin, Lima Perun, Lagos Nigerian, Menengai I, Menengai II, kun käskin Taivasta avautumaan. Hän alkaa käskemällä Taivaita avautumaan, sitten Avoimien Taivaiden aikakausi levittäytyy ja Kirkkaus virtaa alas 11.1.2006. Kirkkaus on edelläkävijä. Se kirkkaus muutti pimeyden taivaan kannella. Se on edelläkävijä kirkkaus, Jälkimmäinen kirkkaus joka tuo parannuksenteon, ennallistaa seurakunnan, tuo pyhyyden ja vanhurskauden, joka julistaa, valmistakaa tie, Messias on tulossa. Sen jälkeen Hääsormukset ja sitten Valkoinen Hevonen, joka ratsastaa Jerusalemiin. 

Vain yksin se, että olen ollut Taivaassa ja koskettanut Taivaan Valkoista Hevosta, joka tulee ratsastamaan Jerusalemiin, sen yksin tulisi saada teidät heräämään ja valmistautumaan, olemaan pyhät ja tekemään parannuksen ja valmistautumaan Messiaan tulemukseen, vastaanottamaan Jeesuksen todella hyvin ja olemaan uudestisyntyneitä todella hyvin aidosti ja kunnolla. Tämän tulisi saada teidät menemään paniikkiin ja valmistautumaan todella hyvin Messiaan tulemukseen. 

Herra on lanseerannut Vierailujen vyöryn ja jokainen niistä on täynnä syvällistä ohjeistusta. Yhden Vierailun yksin tulisi poistaa ihminen helvetistä ja viedä heidät Taivaaseen. 1.11.2006 Näyn tulisi kertoa teille, että se on ennen Ahdistuksen aikaa tapahtuva ylöstempaus. Jo nämä näyt ovat tarpeeksi kenelle vain päästä sisälle Kirkkauden Valtakuntaan. Siitä Kirkkaudesta näette Taivaan avautuvan, Sateen tulevan alas, rampojen kävelevän. Se Kirkkaus. Edelläkävijä Kirkkaus, Kirkkaus, joka menee edellä valmistaen Tien KUNINKAALLE. Kirkkaus, joka on PILVI Itse. Rammat, jotka kävelevät Menengai 4:sellä, kuurot sokeat, rammat ennen Menengai 4:sta. Kuinka suuri silloin onkaan KUNINKAAN itsensä Kirkkaus, kun Hän astuu esille? 

Se tapa, jolla Herra asettaa Hääsormukset Taivaan sisäänkäynnille ja kiertää niitä ympäriinsä. Sisällä on rikkaampi kellertävä kulta, aivan kuin murtunut pinta. Ulkona punertavaa kultaa. Sitten toisessa osassa olen Taivaassa. Tarkoittaen, ylöstempaus ensin ennen Ahdistuksen aikaa. Sitten Hän tulee takaisin Valkoisella Hevosella ylöstemmattujen pyhien kanssa. Ilm 19:11-14. Näette hienon pellavan hohtavan ja puhtaan, heidät myös ratsastaen valkoisilla hevosilla Messiaan kanssa. 

4.5.2014 Näky, kun Herra näyttää minulle Näyn seurakunnasta, joka on epäonnistunut pääsemään sisälle ylöstempaukseen. He kieriskelevät maaperässä. Vaarat, jos et valmistaudu. Hän laittaa minut kieriskelemään maaperässä kiristellen hampaitani, jotta voin tietää miltä heistä tuntuu ja tulla kertomaan teille, miltä heistä tuntuu, kun he huutavat ja itkevät ja kieriskelevät maaperässä. 

Sitten hyppään paljon eteenpäin. 1.8.2021, kun Herra sanoo ääneen: JEESUS ON TULOSSA PIAN. Sitten myös 18.10.2021 Näky, kun Kristus itse sanoo ääneen: Mene ja sano heille, että kun ylöstempaus tapahtuu, heillä tulee olemaan minun kaltaiseni ruumiit. 

8.12.2021 Näky, kun Isä Jumala itse laski alas Taivaasta puisen saarnastuolin, ja pitelin Hänen kahta kättään, kun siirsimme puisen saarnastuolin lasisen saarnastuolin paikalle. Se työnsi lasisen murtuneen saarnastuolin pois tieltä. Juuri nyt Herran Alttari on sortunut ja saastunut seurakunnassa maailmanlaajuisesti tänä hetkenä. Voitte siis huomata näiden Kahden Profeetan mission, mutta olkaa todella varovaisia. Voisiko olla, että Herra sanoo, olet viimein ennallistanut Herran Alttarin, joten minä hyvänsä hetkenä Messias voi nyt tulla? On niin paljon siellä sisällä. Ette voi ottaa sitä pinnallisesti. Herra on todella syvällinen sanomissaan. 

Hän varmasti puhuu sanoman muuttamisesta saarnastuolissa, papiston muuttamisesta saarnastuolissa, uhrauksen muuttamisesta, narratiivin, keskustelun muuttamisesta saarnastuolissa. Luopumuksen, lankeemuksen, rahan, väärien profeettojen, valheapostolien, väärien opettajien poistamisesta saarnastuolista, jotka opettavat teille miten elää hyvin tässä maailmassa, sen sijaan, että valmistaisivat teitä Messiaan tulemukseen. Siellä sisällä on niin paljon. Teidän tulee olla todella strategisia ja todella varovaisia, kun vastaanotatte näitä sanomia. 

Sitten 2020 vuoden näky, kun Hän tuli sanomaan: Mene ja sano heille, että kun ylöstempaus tapahtuu, niin maailman tila tulee muuttumaan ikuisesti. Voitte nähdä kuinka maailma on jo sodassa juuri nyt. Jopa koronavirus yksin muutti maailman tilan. Ja tämän sodan myötä se on muuttumassa. Tämä on todella vakavaa. Nämä ovat vain muutamia Herran Näyistä sekä profetiat esim. Tongan tulivuoren purkaus ja heinäsirkat. 

Miksi Herra tekee tämän, tuoden esille lopunajan profetiat ja niiden täyttymisen? Mikä on tämän tarkoitus?

2. Piet. 3:13

Aloitetaan jakeesta 3:
3 Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan

Katsokaa tätä! Pilkkaajat ilmestyvät pilkkamaan Herraa pahoissa himoissaan. katsokaa mitä he tekevät.

4 ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."
5 Sillä tietensä 

Jos olisin te, alleviivaisin sanan, TIETENSÄ/HARKITUSTI. He teeskentelevät muistinmenetystä, välinpitämättömyyttä. He valehtelevat. He tietävät totuuden.  

5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta
6 ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.
7 Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.

Hän lupaa jo sen. Hän sanoo, että vaikka onkin pilkkaajia, jotka yrittävät estää, keskeyttää teitä valmistautumasta lopulliseen kirkastumiseenne, sisään pääsyynne Taivaaseen. Paholainen tulee tuomaan pilkkaajia, jotka yrittävät estää teitä, keskeyttää teitä, vieden teidät kiertotielle, johtaa teidät harhaan, jotta ette valmistautuisi pyhyydessä, vastaanottaen Herran todella hyvin, ollen uudestisyntyneitä Herran armon kautta, vastaanottaen parannuksenteon ja pyhyyden evankeliumin. Samaan aikaan, kun pilkkaajat tulevat olemaan siellä, yrittäen lannistaa teitä sanoen, miksi sitä ei ole muka tapahtunut? Mistä saakka? 

Hän sanoo, kuitenkin Jumalan Sana, Hän oli uskollinen sanalleen. Sen kautta Hän loi Taivaan ja maan ja saman sanan kautta Hän antoi profetian ja Nooan aikana Hän tuhosi sillä sanalla koko maailman. Ja samoin sama maa ja taivas on säilytettynä tuhoon tulen kautta ja Hän tulee tuhoamaan sen kanssa kapinalliset ja jumalattomat. Tarkoittaen, Jumala lupaa tuomion. Nämä lopunajan profetiat, jotka annan tässä, Jumala lupaa tuomion. 

8 Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä".
9 Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.

Kun Jumala viipyy lupauksen täyttämisessä, se ei tarkoita että Hän ei tule tekemään sitä. Hän viipyy, sillä Hän on pitkämielinen ja kärsivällinen ja Hän haluaa, että ette mene helvettiin. Hän ei halua että jumalattomat, mustamaalaajat, kapinalliset, syntiset menevät helvettiin. Hän odottaa vielä, että he uskovat Jeesuksen evankeliumin ja tekevät parannuksen.  
10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, 

Se päivä on Jumalan tuomion viimeinen täydellistäminen, joka alkaa Ahdistuksen ajalla, sinä hetkenä, kun seurakunta otetaan ylös kirkkauteen. 

10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.

Herra puhuu siitä suuresta päivästä, kun elementit sulavat kuumuudesta, tulesta. Jumala lupaa tuomion. 

Mikä on näiden Lopunajan Näkyjen ja Profetioiden tarkoitus, jotka annan? Plus Venäjän sota, maailmanlaajuinen sota, joka on meneillään juuri nyt? Covid, Tongan tulivuoren purkaus, maanjäristys Yushu Kiinassa, Taiwanissa, Japanissa, Nepalissa, Meksikossa, Haitilla, Perussa, Keniassa, Venäjällä, Iranissa? Usan profetia maanjäristyksestä, kun he juoksivat ulos kaikista rakennuksistaan? Yksi Usan maanjäristys profetia tapahtui 2 viikon kuluessa. 

Mikä näiden profetioiden tarkoitus on? Herra lupaa tässä Tuomion. 

10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.
11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,  

Nyt alatteko ymmärtämään kaikkien näiden profetioiden merkityksen? Kun profetoin, että Messias on tulossa, Ahdistuksen aika on tulossa, Jumalan viha on tulossa, ylöstempaus on tulossa. Olen nähnyt seurakunnan otettavan ylös. 

Näettekö tämän tarkoituksen? Jotta teidät voidaan herättää, jotta se voisi auttaa teitä muuttamaan tavan, jolla elätte täällä juuri nyt. Sen tähden sanani sodasta, joka tapahtuu Venäjän ja maailman välillä, tapahtuu juuri nyt. Sen tähden Covid tapahtuu maailmanlaajuisesti juuri nyt, kaikki ovat maskeissa. On rokotteita. Siksi profetiani Tongassa tapahtui sanatarkkaan. Maanjäristys Australiassa, romahduttaen tietyn rakennuksen sanatarkkaan. Profetiani hiiristä Australiassa täyttyi. Tämä on se syy. Hän sanoo, jotta nuo Lopunajan profetiat, julistukseni Messiaan tulemuksesta, ja tuomion tulemuksesta, pahoista sairauksista Ahdistuksen ajassa, niiden tulisi muuttaa tapa, jolla elätte täällä nyt ja valmistaudutte tuota päivää varten. Jotta kukaan ei koskaan sanoisi, oo, en tiennyt, oo, en ymmärtänyt, oo, minut saatiin kiinni tietämättäni. 

Messias odottaa todella, että sinä hetkenä, kun tuon tämän profetian ja lupauksen teille, että: Kun ylöstempaus tapahtuu, teillä tulee olemaan minun kaltaiseni ruumiit, niin sen tulisi muuttaa tapa, jolla elätte, saamaan teidät vastaanottamaan Jeesuksen, olemaan pyhät ja säilymään siellä pyhyydessä. 

11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,
12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!  
13 Mutta hänen lupauksensa mukaan me (jotka olemme uudestisyntyneitä, seurakunta) odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.
 
Tämä on Jumalan sanoma. Hän lupaa 3 asiaa, että kun tuo päivä saapuu ja on lähellä: 

1) tulee olemaan pilkkaajia. Paholainen yrittää estää teitä Jumalan suunnitelmasta, sitä tarkoitusta varten, miksi teidät luotiin, valmistautumaan Messiaan tulemukseen, olemaan uudestisyntyneitä ja pyhiä. Pilkkaajia siis tulee, seurakunnan sisällä. 

2) tulee olemaan maailman tuomio. Sulattaen koko maailman ja tuomiten jumalattomat maailman kanssa. 

3) Hän lupaa uuden Taivaan ja uuden maan heille, jotka ovat vanhurskaita, jotka elävät pyhyydessä ja jumalisuudessa. 

Jae 11 kertoo kaiken, se tarkoitus, miksi Herra lähetti minut luoksenne, ja Messias tuona päivänä sanoi, että: Kun tuo päivä saapuu, teillä tulee olemaan kirkastetut ruumiit, joilla pääsette ikuisuuteen. Shokeeraava, uskomaton profetia. Hän tuo tämän teille jakeen 11 tähden, sillä kaikki tullaan tuhoamaan tällä tavalla. 

Voit sanoa: 

11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat (ja uskollisia tullaan siunaamaan kirkkauden ruumiilla), millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, 
12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, 

Kun odotatte innokkaasti, suuressa odotuksessa messiaan tulemusta, tuota päivää, Jumalan Valtakunnan tulemusta. 

Tämä on se ainoa syy, miksi Messias tulee puhumaan kanssani 18.10.2021 sekä 15.1.2022 ja 27.1.2022, koskien antikristuksen tulemusta ja pyhien vainoa Ahdistuksen ajassa, ja tällä toisella puolella kirkastumista ja sisään pääsyä Taivaaseen. Jotta voitte valmistautua. 

11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,

Tämä on ainoa syy, miksi Jumala lähettää minut jatkuvasti luoksenne ja nostaa rampoja silmienne edessä, julistaen Messiaan tulemusta. Todella vakavaa. 

Miksi Hän antaa Lopunajan profetioita? Koska Hän kysyy, minkälaisia ihmisiä teidän tulee olla?

Toinen syy, miksi Hän lähettää minut antamaan tämän tyyppisiä Lopunajan profetioita, mukaan lukien sota Venäjällä ja syy, miksi sanani täyttyivät sanatarkasti. Toinen syy on tämä:

Hepr 9:27
27 Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio,

Toinen syy on, että voitte valmistautua kuolemaa varten. Jotta voitte ymmärtää, että elämänne ei koske vain tätä maapalloa, tätä maailmaa. Kuolema avaa oven toiseen elämään, ikuisuuteen. Se on paljon tärkeämpi kuin tämä elämä. Voitte nyt valmistautua ikuisuuttanne varten, joko kuoleman tai ylöstempauksen kautta. Toinen syy, miksi Hän lähettää minut luoksenne, profetoiden näitä Lopunajan profetioita. Julistaen teille koko ajan.

1. Tess. 4:16-18
16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.

Toinen syy, miksi Herra lähettää minut tuomaan nämä profetoiden vyöryt, periksi antamattomat profetiat ja keskustelu Taivaasta teille. Syy on 1 Tess. 4:16-18. Enemmän jae 18. 

Nyt kun tiedätte, että on lunastuksen päivä, niin jatkakaa pyhyydessä välittämättä vainoista. Voitte rohkaista siten itseänne ja muita näillä väkevillä sanoilla lupauksesta, että Jumala tulee lunastamaan teidät ylöstempauksen päivänä. Toisin sanoen, Jumala lupaa vainot, hylkäämisen, kärsimyksen, vihamielisyyden, mutta Hän sanoo, älkää huoliko, päivä on tulossa, jolloin viimein pääsette Jumalan lepoon. 

Ymmärrättekö, miksi annan nämä profetiat? Jotta he jotka ovat kristittyjä ja pyhiä, voisivat olla rohkaistuja ja nähdä, että vau! Lunastuksenne ja vapautuksenne on nyt tullut lähelle, lähemmäs nyt kuin silloin, kun ensin uskoon tulitte. 

Hän sanoo, on syy, miksi Jumala puhuu periksiantamattomasti, sanoen: Mene ja sano heille, kun yöstempaus tapahtuu, heillä tulee olemaan minun kaltaiseni kirkastetut ruumiit. Sitten toisella kerralla Hän tulee ja näyttää minulle sen oinaan yhden sarven. Ja Hän näyttää kuinka valkoiset kalat ovat kuolleet ja kelluvat meren pinnalla. Toisin sanoen, Ahdistuksen ajan, joka on tulossa ja vainon, ja myös ylöstempauksen ja sisään pääsyn Taivaaseen. Herra lähettää minut luoksenne jatkuvasti, jotta voitte rohkaista toinen toisianne näillä kauniilla voimallisilla sanoilla, mahtavilla sanoilla, halleluja!

1 Tess. 5:9-11
9 Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, 

Avaan teille, mitä viha on. Se on vihan aikakausi, jossa Jumalan ja Karitsan viha vapautetaan, ja Sanansaattajat, jotka tulevat vapauttamaan Jumalan ja Karitsan vihan, ovat jo täällä puhumassa kanssanne. He ovat nähneet kuinka Jumalan kirjakäärön sinetit murretaan. Heidän palvelustyönsä on hyvin läheisesti sidottuna Jumalan Kirjakääröön Jumalan Valtaistuimella ja niiden murtamiseen.

Voitte nähdä, kuinka Herra on tuonut heidät ja auktorisoinut heidät, sen tyyppiset tapahtumat, jotka he ovat auktorisoineet maailmassa. Koronavirus. Sota, joka tapahtuu nyt. Maanjäristykset. Tuomiot. Voitte nähdä, että Jumalan Tuomioiden kantajat puhuvat jo kanssanne nyt. 

9 Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan,

Vihan aikakausi on Ahdistuksen aika. Silloin alkaa herran päivä. Jumalan vihan täysi loppuun vieminen. Tämä voi vain kertoa teille, että aika on todella ohitse.  

9 Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä (Kristuksen ruumis, uudestisyntyneet uskovat) vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta,
10 joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.

Tarkoittaen, kuinka Hän sanoi hänelle Ristillä, totisesti, tänään tulet olemaan kanssani Paratiisissa. Kun kuolet, sielusi menee suoraan Kristuksen luo, tai jos elät, niin sielusi menee ylöstempauksessa suoraan Kristuksen luo. Olet siis elossa tai kuollut, voit olla aina yhdessä Kristuksen kanssa, kun olet uudestisyntynyt ja pyhä. Lisää siihen: pyhä. Teidän tulee lisätä: pyhä. 

Katsokaa Amerikan, Australian Afrikan, Euroopan seurakuntaa, joka on epäpyhä. Teidän tulee lisätä siihen: pyhä. Kun kuolet ja olet pyhä, sielusi tulee menemään Kristuksen luo. Kun olet pyhä ja ylöstempaus tapahtuu, menet suoraan Kristuksen luo. 

10 joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.

Kristuksen kanssa. 

On todella tärkeä ymmärtää kaikkien näiden profetioiden tarkoitus, joita olen antanut teille 20 vuotta putkeen. Suurin ja pisin herätys koko maailman historiassa. Yli 20 vuotta Lopunajan profetioita ja sanomia. Mikä on sen tarkoitus? Jotta voitte valmistautua elämään tämän jälkeen. Elää pyhää ja jumalista elämää. 

11 Sentähden kehoittakaa toisianne ja rakentakaa toinen toistanne, niinkuin teettekin.

Uudestaan, jotta voitte olla rohkaistuja, kuten Vanhan Testamentin pyhät, ollen antamatta periksi uskossa, kieltämättä uskoa, hyppäämättä pois sen painostuksen tähden, koskien pyhää elämää. Elämme todella vihamielisessä langenneessa maailmassa, jossa kun valitset elää pyhyydessä, he taistelevat sinua vastaan, on vastustausta, vainoa, kaltoin kohtelua, kärsimystä kipua, kenelle vain, jotka valitsevat elää pyhää elämää. 

Sen tähden, olen tuonut näit profetioita teille Herralta 20 vuotta putkeen, jotta voitte rohkaista toisianne, muuttaa, miten elätte täällä, olla pyhempiä, omistautuneempia pyhään, erottautuneeseen, vanhurskaaseen kristilliseen elämään, oikeamieliseen kristilliseen elämään, jossa on Herran palvelemista, evankeliointia, jotta voitte tietää, että lunastuksenne on lähellä. 

Näiden profetioiden on määrä rohkaista teitä, jotka rakastatte Jeesusta, Jehova Jumalaa ja Pyhää Henkeä, rohkaisten teitä, että menette hyvin pian kotiin, päästen Jumalan lepoon. 

Syy, miksi Herra lähettää minut luoksenne profetoiden kanssa, varoittaen teitä vasemmalla ja oikealla, että se on tapahtumaisillaan, on Ilm 14:12.

Ilm 14:12
12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.

Jotta voitte olla kestäväisiä. Näiden profetioiden tarkoitus on, että teidän kestäväisyyttänne voitaisiin nostaa, jotta voitte seistä lujina ja kestäväisinä, voisitte kestää enemmän. 

Ilm 3:10
10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

Hepr. 12:1-2
1 Sentähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa,
2 silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.

Lopullisen voiman Valtaistuimen oikealle puolelle. 

3 Ajatelkaa häntä, joka syntisiltä on saanut kärsiä sellaista vastustusta itseänsä kohtaan, ettette väsyisi ja menettäisi toivoanne.

Syy, miksi Herra on lähettänyt minut näiden profetioiden kanssa: Mene ja sano heille, että kun ylöstempaus tapahtuu, heillä tulee olemaan minun kaltaiseni ruumiit on, jotta voitte kestää enemmän, jotta teillä voisi olla kestäväisyyttä, pitkämielisyyttä ja voisitte pitää kilpajuoksua yllä. Keskittykää kilpajuoksuun ja palkintoon, kunnes pääsette sisälle, Jeesus täydellisenä esimerkkinänne. Jotta voisitte ottaa esimerkiksenne Messiaan kärsivällisyyden ja kestäväisyyden. Messias kesti ja oli kärsivällinen, joten me myös nyt voimme olla kärsivällisiä ja kestäväisiä, kun kuulette, että lunastuksenne on lähellä. Tämä on vakavaa. 

Näillä profetioilla sen tähden tulee olla vaikutus seurakuntaan. Jos seurakunta luotiin Jeesusta varten, ja seurakunta nyt kuulee että Jeesuksen tulemus on lähellä, Jeesus on tulossa, silloin tuolla julistuksella tulee olla vaikutus seurakuntaan, uskovan kristityn elämään. Sen tulee vaikuttaa pyhään elämäänne, pyhyyteenne juuri nyt, siihen mikä on moraalinen käytöksenne, sen tulee vaikuttaa moraaliseen elämäänne, teidän tulee olla moraalisesti oikeamielisiä. Moraalisuutenne tulee muuttua tänään, ei huomenna. Sen tulee muuttaa eettisen käyttäytymisen kristittynä uskovana markkinapaikalla, avoimessa paikassa, sen tulee tuoda Herätys sydämeenne ja maahan, mennen ulos evankelioimaan, tekemään missioita. 

Kun kuulette tämän kaltaisen julistuksen, sen tulee muuttaa sydämenne Herätyksen. Teillä tulee olla todellinen taakka tavoittaa Jumalan ihmisiä, jotta he myös voivat saada tietää ne hyvät toivotukset, jotka olette saaneet Taivaasta. Sen tulee saada teidät valmistautumaan elämään tämän jälkeen, kun kuulette profetioiden vyöryn, kun aloitin 2006, koko matkan 2022, tämä on vakavaa. Jeesus on tulossa.  

(2.3.2022 Herran Sanoma / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia