5.1.2023 KONFERENSSI KAIKILLE KANSAKUNNILLE NAIROBISSA

OLETKO FILADELFIAN VAI LAODIKEAN SEURAKUNTA? YLÖSTEMPAUKSEN LUPAUS

Muistiinpanot:

"7 Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Pyhä, Totinen," (Ilm. 3:7)

Muistakaa, että Hän sanelee tämän kirjeen pastorille, jotta pastori saisi kirjeen ja lukisi sen seurakunnalle. Tämä on vakavaa. JEESUS itse kirjoittaa seurakunnalle, HERRA, KUNINGAS itse kirjoittaa kirjeen seurakunnalle. Tämä on vakavaa. Perustuen Hänen arvioonsa, koskien seurakuntaa, meidän tulee kuunnella ja ottaa vastaan neuvo ja tehdä asiaan kuuluvia muutoksia.  

"7 ...'Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa:" (Ilm. 3:7)

Kuinka väkevä Kuningas. Haluan Hänen avaavan kansakunnillenne oven, jota kukaan ei voi koskaan sulkea, ja voitte päästä sisälle Kirkkauteen. Kyllä. Hän on halukas avaamaan tuon oven. Tämä on todella valtavaa aikaa, jolloin meidän tulee taistella, jotta HERRA avaisi oven kaikille kansakunnille. Saatana sivuun nyt. Puhumme nyt lopullisesta auktoriteetista. Jos Hän avaa teille oven, saatana ei voi sulkea sitä. Ei ei ei, hänellä ei ole voimaa! Ymmärrättekö? Tämän asian, missä kirkastatte saatanaa jatkuvasti tässä sukupolvessa, täytyy tulla loppuunsa.

Voimme nähdä, että lopullinen voima kuuluu MESSIAALLE. Hän on se, jonka näitte avaavan 60 sokean ihmisen silmät Menengai 4:sella, yli 50 ihmisen kuurot korvat yhdessä päivässä. Tämä on voimallinen MESSIAS, Hänen nimensä on JEESUS Nasaretilainen. Vain Hänellä on voima ja palvomme ja rakastamme Häntä. Hän on valmis tuomaan meidät Hänen Kirkkauteensa. Hän siis sanoo tässä, että sen, minkä Hän avaa, sitä ei kukaan sulje, ja minkä Hän sulkee, sitä ei kukaan avaa. 

"8 Minä tiedän sinun tekosi." (Ilm. 3:8)

Tämä on voimallista, sillä joskus ihmettelet, tietääkö JUMALA todella tekoni? Tunteeko JUMALA todella minut? Tämän tulisi olla kysymyksesi, sillä joskus on hyvin helppoa sanoa, 'oo, tunnen HERRAN', mutta tunteeko Hän sinut? Hän sanoo tässä, että: Tunnen sinun tekosi. Tämä on mahtavaa, tarkoittaen, kaikki hyvät asiat, jotka tein Hänelle koko sydämestäni, Hän tietää ne. Se on todella lohduttavaa, sillä jos joku kirjoittaa sinusta raportin, hän saattaisi kirjoittaa ilkeän raportin, kirjoittaen pahaa, mutta nyt HERRA itse tietää, mitä olet tehnyt. Tämä on todella lohduttavaa. Voit siis vain palvella HERRAA hyvin.

Hän puhuu teoista. Tiedättehän, että tämä on suuri aihe, sillä olemme eläneet aikakaudessa, joka sanoo, että jos olet uudestisyntynyt, ota vain iisisti, rentoudu vain, kaikki on ok nyt, mutta HERRA sanoo, että kun olemme uudestisyntyneitä, tulee olla sisäinen muutos, jota kutsutaan sielusi uudistumiseksi. Sen tulee tapahtua. Kun sielusi on uudistunut sisältä, sinun tulee nyt alkaa huokumaan pyhiä tekoja. Pyhiä tekoja. 'Minä tulen ja maksan palkan kullekin hänen tekojensa mukaan'. Meidän tulee tehdä hyviä tekoja. Hyvä on pyhä, hyvä tarkoittaa pyhää. 

"7 ...jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa:" (Ilm. 3:7)

Tämä on se ovi, jota käsittelemme. Se ei ole ovi vain palvelemiselle ja mielisuosiolle, kun olette täällä, vaan kaikista tärkeimpänä, ovi sisään pääsylle. Tämä on se ovi, jonka näitte Johanneksen näkevän auenneena.

"13 Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä (valaistumattomina, ymmärtämättöminä) siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole.
14 Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.
15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana (tarkoittaen, että tämä ei ole meidän sanaamme), että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet." (1. Tess. 4:13-15)

Jos muistan hyvin, se oli 4.8.2022, kun HERRA ISÄ JUMALA puhui kanssani. Olin unessa ja sitten Hän puhui ääneen: "He tulevat nousemaan ylös kuolleista, toiset ikuiseen elämään, toiset ikuiseen kauhistukseen ja ikuiseen häpeään". Hän käytti sanaa, ikuiseen, kolme kertaa tuossa lauseessa. Tarkoittaen, kaikki tulevat nousemaan kuolleista. Toiset ikuiseen elämään, toiset ikuiseen kauhistukseen ja ikuiseen häpeään. Ajattelin, että tämä oli todella valtava keskustelu ja opetin siitä täällä studioillamme, muistaakseni kokonaisen kuukauden ajan. Se on kristillisen uskomme perusta: Ylösnousemuksen toivo. 

Jos meillä ei ole ylösnousemuksen toivoa, olemme säälittäviä ihmisiä, maailman tulisi nauraa meille. Ylösnousemuksen toivo antaa meille voiman elää uhrautuvaa kristillistä elämää, kestää vainoja, hyväksyä ne, sillä tiedämme, että lopussa, 'vaikka tappaisittekin minut, niin HERRA tulee nostamaan minut kuolleista'. Ymmärrättekö? 

Mutta on uskomatonta, että Hän sanoo, että seurakunnassa on joitakin ihmisiä, jotka ovat tietämättömiä tämän kaltaisesta pelastuksen perustasta. Se ei ole mitenkään mahdollista. Miten voimme olla HERRAN huoneessa tietämättömiä tämän kaltaisesta kristillisen uskomme perustasta? Ainoa ero meidän ja hindujen ja muslimien ja buddhistien ja kaikkien muiden välillä on ylösnousemuksen toivo, sillä Muhammed ei noussut ylös kuolleista, mutta HERRANI JEESUS, Hän nousi ylös kuolleista! 

Tämä on se ero meidän ja kaikkien muiden välillä. Tämä on toivomme, johon olemme ankkuroitu. Voit siis palvella JUMALAA ja sitten he päättävät tappaa sinut, se on ok, sillä 'JUMALANI tulee nostamaan minut ylös kuolleista'. Tämä on se ero meidän ja kaikkien muiden välillä. Miten sitten voitte sanoa, että jotkut ovat tietämättömiä sen kaltaisesta uskomme perustasta, jota ilman meillä ei ole mitään? Meillä on ainoastaan ylösnousemus. Ymmärrättekö?

"13 Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa." (Dan. 12:13)

Tämä on ainoa toivomme, johon sielumme on ankkuroitu. Tässä on meidän toivomme, että kaiken lopussa meidät tullaan nostamaan ylös kuolleista ja saamme perintöosamme. Sen tähden HERRA jatkaa varoittaen, että älkää tehkö, miten Eesau teki. Hetkellisen lihan nautinnon tähden hän myi esikoisuutensa, aivan kuten HERRA varoittaa, Hepr. 4:4-6, Hepr. 10:26-32, 2. Piet. 2:19-22. Hän varoittaa seurakuntaa, että älkää myykö perintöosaanne tämän maailman halvalla hinnalla täällä. 

Danielille siis sanotaan tässä: Mutta sinä, Daniel, mene tielläsi loppuun saakka. Älä pysähdy keskellä, vaan mene loppuun saakka sillä tiellä, sillä lopussa tulet lepäämään ja päivien lopussa nouset saamaan perintöosasi. Annahan, kun määrittelen teille päivien lopun, sillä Hän sanoo Danielille, että on tietty tie, jonka JAHVE JUMALA on määrännyt hänelle, ja tunnemme sinut, olet nyt vanha, mutta aloitit sillä tiellä, kun olit nuori poika Babylonissa, kun kieltäydyit syömästä kuninkaallista ruokaa. Tämä on se tie, jolla aloit vaeltaa, kun kieltäydyit syömästä Nebukadnessarin ruokaa, kuninkaan ruokaa. Maailma pitää sitä rikkaana, mutta me emme. Daniel sanoi, en voi saastuttaa itseäni. Miksi? 1) Sillä tiedän pyhyyteni, tiedän, kuka olen, en tee kompromissia sen kanssa. 2) Tiedän, ketä palvon. Sen tähden, kun palvonnan asia tuli esille, hän kieltäytyi siitä ja meni palvomaan JEHOVA JUMALAA.

Hänelle sanotaan siis vanhassa iässä, kun hän on hyvin vanha, että Daniel, jatka tielläsi, jota olet kävellyt, loppuun saakka. Älä pysähdy, koska sinulla on perintöosa ylösnousemuksen jälkeen. Tämä on se toivo, joka teidän tulee tuoda seurakuntaan, että älkää huoliko, on se sitten työttömyys, tai otat avioeron JEESUKSEN tähden, mitä tahansa, niin älkää olko huolissanne, sillä sen lopussa, jos kuolemme ennen ylöstempausta, JUMALA tulee nostamaan meidät kuolleista ja palkitsemaan meidät. Hän kutsuu sitä perintöosaksi, palkkioksi. Ymmärsittekö?

Teidän tulee mennä kertomaan seurakunnalle, että älkää myykö sitä halpaan hintaan. On olemassa palkkio, joka on tulossa. Palkkio on tulossa. Voitte kuvitella, että tuossa iässä Daniel on hyvin vanha ja tämä tie, josta Hän puhuu, on kapea tie. Se on tie, jolla on nollatoleranssi synnille. Kyllä. Seurakunnan tulee vaeltaa sillä tiellä, sillä meillä on suuri palkinto. Meillä on loisteliaita valtaistuimia, joilla tulemme hallitsemaan JEESUKSEN kanssa. 

Mikä on se ongelma? Jos täällä maailmassa Saudi-Arabian tai Arabiemiraattien kuningas tulisi sanomaan sinulle, että haluan jakaa valtaistuimeni kanssasi, sanoisit, "mitä olet sanonut?" "Olen tosissani, että haluan jakaa sen kanssasi?" "Jakaa minkä?" "Valtaistuimeni". En tiedä, mitä tulisi tapahtumaan, ehkä juoksisit ensin vessaan. Tämä on vakavaa. Kuinka paljon enemmän silloin Kirkkauden KUNINGAS ja ikuinen Valtaistuin? Meidän tulee keskittyä JUMALAN Valtakuntaan! 

Raamattu sanoo: sanoinkuvaamattomat lupaukset. Niitä ei voida kuvailla tässä elämässä, mahtavat ihmeelliset lupaukset seurakunnalle. Puhumme ikuisesta Valtakunnasta. Jos teille annetaan valtakunta tässä maailmassa, niin kaikkien tämän maailman valtakuntien tulee tulla loppuunsa, mutta JUMALAN Valtakunta on ikuinen. Tiedän, että rakastatte tuottoisuutta, jotakin, mikä on tuottavaa. Tämä aikakausi ja sukupolvi rakastaa tuottoisuutta, mutta voin sanoa teille, että on todella tuottoisaa, jos saatte hyvän asian ja se kestää ikuisesti. Valinta on siis ilmiselvä. Valitaan, ikuinen, ikuisuus JUMALAN kanssa. Olemmeko yhdessä? 

Hän puhuu tässä siis ylösnousemuksesta, kuinka ylösnousemus on perustamme. Olemme siitä riippuvaisia. Tämä on ero meidän ja kaikkien muiden välillä. He kysyvät, "mikä antaa sinulle niin paljon toivoa, miksi olet niin onnellinen? Mikä antaa sinulle toivoa, kun koronavirus tappaa ihmisiä ja olet noin onnellinen"? Sanot, "olen onnellinen, sillä vaikka kuolen, niin tulen nousemaan kuolleista. HERRA tulee nostamaan minut kuolleista. En pelkää. Vaikka kuolenkin, minut nostetaan ylös kuolleista". Tämä on vakavaa. Riiputaan tässä kiinni. 

Juuri nyt on saarnastuolin muuttamisen Sanoma, mutta Hän sanoo tässä, että kun JEESUS tulee, Hän tulee heidän sielujensa kanssa, jotka kuolivat ennen ylöstempausta. He tulevat myös vastaanottamaan kirkastetut ruumiinsa. Olen nähnyt kirkastetut ruumiit, olen nähnyt heidän kipuavan ylös, olen nähnyt heidän menevän sisälle Taivaaseen ja palvovan HERRAN edessä. Nämä asiat ovat totta. Ne tulevat tapahtumaan. 

Miksi HERRA laittaa 12 vuotta ramman kävelemään Nigeriassa, kun olette täällä? Se on suunniteltua, jotta voitte uskoa hänen Sanojaan, joka puhuu täällä. Kyllä. Yhdestä ainoasta rammasta, joka käveli Raamatussa, on kokonainen luku. Raamattu tulee pysähdykseen, vanhemmat kutsutaan ja koko Israel alkaa kansallisen keskustelun. Yksi rampa ja HERRA sanoo vain: Rampa on kävellyt! Onko se elokuva? Ei! Se on sen tähden, jotta voisitte ottaa kaiken vakavammin, että mitä tahansa he sanovatkaan, se tulee tapahtumaan. MESSIAS tulee. Tämä on siis todella vakavaa.     

Puhun yksinkertaisesti ovesta, joka oli auki seurakunnalle Filadelfiassa. Jos olette seurakunta, josta lopulta tuli evankelinen, tai haluatte kutsua sitä helluntailaiseksi, en tiedä, mikä siitä tuli, tai siitä tuli evankelinen täällä, mutta toinen haarautui ulos ja meni tuota tietä ja siitä tuli Laodikea. Katson nyt, jos te välitätte ja huoutte sitä kaunista seurakuntaa, sitä mallia, joka menee ylöstempaukseen. Silloin ovi on avoinna teille. 

Kysymykseni kuuluu: Kun katsotte itseänne henkilönä, seurakuntana ja sitten kansakuntana, jota edustatte, niin kertokaa minulle, että kun katsotte seurakuntaa maassanne, minkä tyyppisen kirjeen luulet JEESUKSEN kirjoittavan teille? Kaiken sen huokoisuuden kanssa; on abortteja seurakunnassa, naiset pitävät yllään lyhyitä hameita ja hierovat vaseliinia yllensä ja seisovat korotetulla alttarilla, teeskennellen palvovansa siellä. Minkä tyyppisen kirjeen Pyhä HERRANI kirjoittaisi teille? On abortteja, ihmiset deittailevat ilman avioliittoa, he asuvat yhdessä ilman avioliittoa seurakunnassa. 
Minkä tyyppisen kirjeen JEESUS kirjoittaisi teille? Kun muslimit pukeutuvat pyhemmin kuin kristityt ja pastorit sanovat teille: kylvä siemen ja kerää ihmeesi, sanoen, "älkää olko huolissanne, ottakaa iisisti, Jeesus on täyttänyt sen, ei Hän katso pukeutumistanne. älkää olko huolissanne siitä". Minkä tyyppisen kirjeen HERRA kirjoittaisi sen tyyppiselle välinpitämättömälle seurakunnalle? Tämä on se paikka, missä olemme. 

Jos katselet ympäriinsä, näetkö seurakunnan Filadelfiassa? Ei, sillä sen olisi kuulunut olla korkeammalla. Ensimmäinen Voitelu oli alhaisempi. Olette nähneet Menengaissa, että Jälkimmäinen Voitelu on paljon paljon paljon korkeampi. Tämä tarkoittaa, että pyhyyden, auktoriteetin ja voiman tulisi olla paljon paljon paljon korkeampi. JUMALA ei ole valehtelija. Näitte Menengailla, kuinka laitoin riviin 50+ kuuroa korvaa, 60 sokeaa silmää avautui. Vau! Oliko tämä elokuvaa? Ei. Se on seurakunnan valmistamista Taivaaseen.   

Ovi, joka on auki tuolle seurakunnalle, on ovi ylöstempaukseen. Olemme nähneet Johanneksen kutsuttavan ylös sinne: Tule ylös tänne! Ilm. 4:1. Hänet on kutsuttu ylös sinne. Mainitsimme hiukan ylösnousemuksen Sanomasta, josta puhutaan tässä, päättäen tämän:
 
"14 Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.
15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon" (1. Tess. 4:14-16)

Tämä tapahtuma on todella tärkeä, Hän ei lähetä enkeleitä, vaan Hän tulee alas itse. Älkää leikkikö ympäriinsä pelastuksellanne, sillä se on todella tärkeä JEESUKSELLE. Kun JEESUS oli Ristillä, niin paholainen nauroi JEESUKSELLE. Jos et vaella pyhyydessä ja sivuutat sisäänpääsyn ylöstempaukseen, niin paholainen tulee nauramaan jälleen. Pelastuksenne ei ole mikään ryhmätapahtuma, vaan henkilökohtainen tapahtuma. Teidän tulee siis valmistautua ja mennä sisälle. 

Et voi siis koskaan sanoa HERRALLE, oo, näethän, HERRA, seurakunnassani pastori ei saarnannut pyhyyttä ja hän puhui pääasiassa muista sananpaikoista. HERRA, tiedäthän, ihmiset WhatsApp-ryhmässäni eivät keskustelleet siitä aiheesta. Ei! Se on henkilökohtainen tapahtuma. Se ei ole ryhmätapahtuma. Olet henkilökohtaisesti vastuussa. Valmistaudu henkilökohtaisesti perustuen siihen, mitä HERRA on sanonut sinulle. Ota Raamattu käteesi ja lue Raamattua, ota se ja rakenna itsesi JUMALAN Valtakunnan tulemusta varten. 

Miten voit sanoa, että en päässyt sisälle ylöstempaukseen sen ja sen takia? Ei. Te syötte samaa ruokaa, jota Kenia syö, ja jota kaikki muutkin syövät. Sanoma sanoo, että MESSIAS on tulossa, valmistakaa tie! Ilman pyhyyttä ei kukaan ole pääsevä sisälle. Kyllä. Sanoit, että "olen hyvin kiireinen professori yliopistossa, en pysty seuraamaan JEESUSTA niin paljon", tai, "olen vanhempi kapteeni Korean Airlinesilla, useimmiten olen ilmassa, Floridassa, New York Cityssä, Australiassa, olen todella kiireinen, en pysty seuraamaan JEESUSTA". 

Sitten toin koronaviruksen, lukitsin lentokoneet ja suljin sen avaimella ja poistin avaimen, ja kaikki menivät kotiin, jotta voimme nyt kuunnella JEESUSTA. Yliopistot ovat myös suljettuja, jotta JEESUS voisi tehdä meille selväksi, että nämä asiat, joiden kanssa olemme kiireisiä, tulevat eräänä päivänä loppuunsa. Ollaan siis varovaisia. Annetaan JEESUKSELLE prioriteetti. Annetaan ikuisuudellemme prioriteetti. Et voi sanoa, "HERRA, olin lääkäri, kirurgi, en siis valmistautunut". Vau, ikuisuus! Kun 1 miljardi vuotta on kulunut, niin ikuisuus ei ole edes alkanutkaan. Se on siis pitkä pitkä aika. 

Hän sanoo, että HERRA itse tulee hakemaan sinut sen tähden, kuinka tärkeä olet Hänelle. Miksi? Sillä tuo on päivä, jolloin Ristin hedelmä pääsee sisälle Taivaaseen kirkastetussa ruumiissa. Lunastuksenne on saatettu päätökseen tuona päivänä. 

Sen jälkeen, kun JEESUS päätti työnsä, Hän meni Taivaaseen ja he sanoivat, että arvet ja haavat voimme nähdä, mutta missä on se seurakunta, jonka puolesta Hän kuoli? Kun he katselevat seurakuntaa maailmassa juuri nyt, he näkevät aivan kuin he huutaisivat toista vapautusta, toista Golgataa. Aivan kuin seurakunta sanoisi, että ensimmäisessä Golgatassa, ensimmäisessä Veressä, ei ollut tarpeeksi voimaa täydelliselle vapautukselle. On abortteja seurakunnassa, mitä vain, homoseksuaalisuutta, skandaaleja, he opettavat toista evankeliumia. Se käyttäytyy aivan kuin se ei olisi vapautettu. 

Kun he katsovat Taivaasta, niin juuri nyt he näkevät seurakunnan, joka käyttäytyy aivan kuin paholainen olisi voittamassa taistelun ja JEESUS olisi häviämässä. Sen tähden päivänä, kun pääset JUMALAN Valtakuntaan, todellisuuden päivänä, koko Taivas tulee juhlimaan. Miksi? Sillä he näkevät Ristin hedelmän, JEESUKSEN työn, haavat ja ruhjeet, jotka JEESUS sai, ja nyt he sanovat, vau, se oli sen arvoista! Varmistetaan siis, että asutamme Taivaan suurissa luvuissa!  

"16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;" (1. Tess. 4:16)

Muistakaa, että olen kuullut jo kaikki nuo äänet. Julkistin sen netissä, kun arkkienkeli tuli ulos ja huusi: "Katsokaa, HERRA on ilmestymäisillään Taivaalle!" Olen kuullut pasuunan, olen mennyt kaikkialle maailmaan mallintaen teille pasuunan äänen. Pasuuna tulee soimaan tuona päivänä, julistaen KUNINKAAN tulemuksen. Kun JEESUS tulee takaisin, tällä kertaa Hänellä on kruunu. Hän näytti minulle, kuinka Hän valmisti sen ja näytti ne Naulan lävistykset. Hän ei ole tulossa enää takaisin vapauttamaan teitä jälleen Golgatalla. 

Ollaan vain vapautettuja ja tarpeeksi uudestisyntyneitä ensimmäisen Golgatan kautta, sillä siinä on tarpeeksi voimaa, tai muuten saatamme JEESUKSEN häpeään. Olemme maailman valkeus ja vaellamme synnissä?! Miten maailman valkeus voi olla pimeyttä? Ymmärsittekö minua? On aika herätä. Tämä ei ole mitään leikkiä. Tämä on vakavaa. Käsissänne on kansakuntien ikuisuus. Käsissänne on nyt maanne ikuisuus. Joskus tunnen itkeväni, sillä tunnen oloni todella surulliseksi, jos monet ihmiset jäävät jälkeen, koska ette lähteneet ulos. 

Teidän tulee olla kuin Kenia. He heräävät todella aikaisin klo 04 aamulla ja menevät bussipysäkille. Klo 05 aamulla he ovat astuneet sisälle ensimmäiseen bussiin ja kun täysi bussi tai juna starttaa he sanovat heille: "Siunatut ihmiset, nimeni on Pastori Peter, ja tänään haluan puhua JEESUKSESTA. Tiedän, että kello on 05 aamulla aikaisin, mutta haluan teidän tietävän, että MESSIAS on tulossa. Oletteko tietoisia, että Hän on tulossa? Raamattu sanoo meille, että meidän tulee elää aivan kuin tämä olisi se päivä, jolloin Hän tulee takaisin. Pyydän, että teemme siis parannuksen ja vastaanotamme JEESUKSEN. Vain yksinkertainen rukous voi pelastaa teidät tulijärveltä". 

He alkavat saarnaamaan tällä tavoin koko päivän. He ottavat jokaisen ramman, joka on kävellyt ja näyttävät niitä klo 05 aamulla! Ihmiset eivät ole edes heränneet kunnolla ja näytätte rampoja: "Tämä on ennen parantumista ja tämä on parantumisen jälkeen. Kuka haluaa siis vastaanottaa JEESUKSEN?" Normaalisti löydät ihmisten nostavan kätensä ylös. On mahdollista palvella HERRAA tässä kiireisessä ajassa, voittaen sieluja JEESUKSELLE. 

Sitten Hän mainitsee ylöstempauksen tässä:

"17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin;" (1. Tess. 4:17)

Tämä seurakunnan pois tempaaminen on ylöstempaus. HERRA tulee ottamaan ihmisiä fyysisesti pois, heidät, jotka ovat pyhät. Kuulitteko sanan, PYHÄ? Isoin kirjaimin ja alleviivattuna. Heidät, jotka ovat pyhiä, tullaan ottamaan. En halua tavata ketään teistä ylöstempauksen jälkeen. Se ei ole tarpeellista, eikö vain? Kaikki menkööt sisälle. Kyllä. Ovi on avoinna. Kansallisuudella ei ole väliä. Katsokaa, kuinka olemme täällä kaikki kansakunnat täynnä. Todella kaunista. Kaikki kansakunnat menkööt sisälle, JUMALAN Valtakunnan kansalaisiksi. 

"17 ...temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa." (1. Tess. 4:17)

Vain tämä Sana; jos joku sanoo sinulle, että tulet olemaan HERRAN lohdutuksessa, suojassa, suojeluksessa, turvassa, läsnäolossa, rauhassa, ilossa ja juhlinnassa ikuisesti, niin tekisit kaikkesi sen eteen, että voisit olla JEESUKSEN lohdutuksessa ikuisesti. Tämä on voimallista. Tämä tarkoittaa, että edes paholainen ei voi nähdä sinua ja sanoa, en saanut sinua kiinni viimeksi, ole varovainen! Ei, hän ei pysty edes näkemään sinua. HERRA suojaa sinut. Ei enää syöpää, ei enää diabetesta, ei enää avioeroja, työttömyyttä, masennusta, psykiatreja, kirurgeja, verenvuototauteja, mitä teillä onkaan, ei. Kaikki haluavat olla täällä. Kaikki haluavat mennä JEESUKSEN Läsnäoloon aina ja ikuisesti, ikuisesti. 

Tämä maailma on täynnä ongelmia. Tähän mennessä tulisi olla todella selvää, että HERRA on tuhoamassa maailmaa, jotta voisimme kaivata toista paikkaa. Jos menette Britanniaan, he sanovat, oo, olemme Iso-Britannia, meillä on kaikki, meillä on NHS-terveyshuolto, hyvät tiet. He palvovat nyt terveyshuoltoa ja hyviä teitä Hollannissa, Saksassa. Joskus on hyvä olla maita, joissa ei ole syöpäsairaaloita, John Hopkinsin sairaaloita, jotta voitte palvoa JEESUSTA. Jos heillä on niin suuria laitoksia, he eivät näe tarvetta JEESUKSELLE. Joskus teidän täytyy elää ilman terveysjärjestelmää, terveysvakuutusta, jotta voitte olla riippuvaisia yksin JEESUKSESTA. 

Elämme ajassa; muistattehan, kun Afrikka palvoi valtavia elefantteja? Muistatteko, kuinka Afrikka palvoi aiemmin elefantteja, sanoen, vau, tämä eläin on todella suuri, sen täytyy olla jumala? Muistattehan, kuinka Afrikka palvoi suuria käärmeitä tai suuria jokia, sanoen, tämä järvi on todella suuri, sen täytyy olla jumala? Muistattehan asiat, joita Afrikka palvoi? 

Muistattehan, kuinka valkoiset lähetyssaarnaajat tulivat Euroopasta ja alkoivat sanomaan Afrikalle, ei ei ei, JEESUS on jo mennyt Golgatalle ja noussut ylös kuolleista. Lopettakaa käärmeiden, elefanttien ja puiden palvominen. JEESUS on jo tullut. Valkoiset lähetyssaarnaajat riskeerasivat elämänsä. Leijonat söivät jotkut heistä. Minulle kerrotaan, että David Livingstonen haudassa, joka on jossakin Westminsterissä Britanniassa, on kirjoitettu: 'Minulla on myös muita lampaita'. He menivät etsimään myös muita lampaita, tuoden heidät HERRAN laumaan. He alkoivat rakentamaan myös kristittyjä kouluja ja opettamaan kieltä, "JEESUS, JUMALA", sanoen, "lopettakaa niiden elefanttien, kaikkien sellaisten, ja suurten käärmeiden palvominen".

Mutta näinä päivinä Afrikan täytyy mennä nyt Eurooppaan, koska he palvovat syöpäsairaaloita. He palvovat nyt hyviä teitä, junaa, että jos haluan mennä paikasta A paikkaan B, niin en tarvitse siihen JUMALAA. Juna tulee olemaan siellä tarkalleen tiettynä aikana. He palvovat nyt niitä. Minun täytyy viettää enemmän aikaa Euroopassa, minun täytyy lähteä Eurooppaan. He palvovat syöpäsairaaloita. He sanovat, että eivät tarvitse JEESUSTA, koska heillä on lääkäreitä ja terveysvakuutus. Silti, kun katsotte Saksaa, heillä on kristittyjä nimiä ja he rakastavat JEESUSTA. Olen ollut siellä. He tulevat myös rakastamaan JEESUSTA, jos tuot heille JEESUKSEN. Autamme siis toisiamme, mutta varmistakaa, että kaikki pääsevät sisälle. 

Hän sanoo, että olla HERRAN kanssa ikuisesti, on suuri asia. Se on luvattu Sanassa, joka ei petä. Se tulee tapahtumaan. Silloin katsotte taaksepäin ja kiitätte HERRAA, että muutitte itsenne. Ymmärsittekö? Meidän tulee tehdä näin.  

"17 ...ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla." (1. Tess. 4:17-18) 

Mitä Hän tarkoittaa? Hän tarkoittaa, että vainot ovat tulossa. Joka kerta, kun vainot tulevat, muistakaa tämä, että eräänä päivänä tulemme olemaan HERRAN kanssa ikuisesti. HERRA ei luvannut, että annan teille ruusutarhan ja tarjoilen teille buffet-aterian joka päivä, ei. Hän lupasi vainot. Vainot. Kun Karachissa Pakistanissa kaksi nuorta miestä johdattivat muslimin JEESUKSELLE, he polttivat ja tappoivat heidät. Ymmärrättekö? Vainot. Ovi, jonka JEESUS avasi seurakunnalle Filadelfiassa. 

"50 Mutta tämän minä sanon, veljet, ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa," (1. Kor. 15:50) 

Kiitos JUMALALLE, että sairas liha ei voi periä JUMALAN Valtakuntaa, sillä tiedämme, kuinka paljon liha on tuonut meille ongelmia. Syötte tänään ja huomenna olette nälkäisiä. Peseydytte tänään, huomenna teidän täytyy peseytyä uudestaan. Olette terveitä tänään, huomenna olette sairaita. He tekevät teille leikkauksen tänään, seuraavan viiden vuoden päästä on taas jotain ongelmia. Ei, haluamme parempaa. Kiitos HERRALLE, että liha ei siis pääse sisälle Taivaaseen.  

"50 ...eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta." (1. Kor. 15:50) 

Miten muutatte katoavaisen seurakunnan katoamattomaksi? Syötätte sille vanhurskautta. Vain vanhurskaus voi pidentää seurakunnan hyllyikää. Kun tarkastelette leipää, sillä on myyntipäivä, mutta kun ruokitte seurakuntaa vanhurskaudella, niin myyntipäivä sanoo: ikuisuus. Meidän tulee siis ruokkia seurakuntaa vanhurskaudella, jotta sen hyllyikä olisi ikuisuus. Se ei ole mitenkään monimutkaista, teidän ei tarvitse mennä Harvardiin tai Yaleen tai Weizmannin instituuttiin Israelissa tätä varten. Tämä on yksinkertaista jokaiselle ymmärtää, että vanhurskaus on se, joka lisää elämäänne tästä katoavasta elämästä ikuisuuteen. Ottakaa siis vain se, ottakaa vain se! 

"51 Katso, minä sanon teille salaisuuden:" (1. Kor. 15:51) 

Hän puhuu salaisuudesta. Ylöstempaus on siis salaisuus. Miksi se on salaisuus? Ehkä koska sitä ei mainittu Vanhassa Testamentissa, mutta Hanok ylöstemmattiin, Hanok näki tuon oven avoinna hänelle. Hanok ylöstemmattiin. Hän vaelsi HERRAN kanssa hyvin uskollisesti, kunnes HERRA sanoi: "Otan sinut ylös tänne". Tie on siis todella selvä teille. 

Muistattehan, kuinka HERRA JEESUS puhui seurakunnalle Laodikeassa katoavaisista asioista, joihin he ankkuroivat elämänsä. He ankkuroivat elämänsä rahaan, jota heillä oli, silmävoiteeseen, jonka he keksivät siellä, tai kultapörssiin, siellä oli pankkikeskus, jonka he avasivat, ja vaatteisiin. Muistattehan sen erityisen villan, jota heillä oli, mustaa villaa, jota käytettiin mattoihin ja myös takkeihin. Voitte kuvitella, kuinka he kävelivät siellä ja pitivät yllään kiiltävää villaa, ja kuinka ylpeitä he olivat. 

Sitten Hän sanoi: Sanotte, että olette rikkaita, mutta minulle näytätte köyhiltä. Sanotte, että olette vaatetettuja, mutta minulle näytätte alastomilta. Sanotte, että teillä on silmävoidetta, jolla muka näette, mutta minulle näytätte sokeilta. Hän sanoi heille, voitteko tarkastaa paradigman? Voitteko keskittyä nyt kestävämpiin, ikuisiin asioihin? 

Se mitä HERRA sanoo, ei eroa paljon tästä. Hän sanoo, että teidän tulisi istua alas ja kysyä itseltänne; sillä Hän kysyi tuolta seurakunnalta toisin sanoen: Mitkä ovat ne asiat, joihin käytätte aikaa? Ovatko ne ikuiset? Vaatteet, joita pidätte yllänne, kuuluvatko ne HERRALLE? Onko se HERRAN vaate, vai likainen riepu HERRAN edessä? Sillä yllänne on tuo vaate ja näytätte alastomilta HERRAN edessä. 

Hän sanoo saman asian tässä: Voitteko tehdä nyt hengellisen tarkastelun elämästänne ja kysyä: Ovatko asiat, joihin käytän elämääni ja aikaani, ikuiset? Jos olet pastori, niin käytätkö aikaa tavoittaen sieluja, jotka ovat ikuiset? Jos olet pastori ja käytät paljon aikaa saarnaten, saarnaatko pyhyyttä ja vanhurskautta, jotka ovat ikuiset? 

On todella helppoa istua alas ja muuttaa suunta. Tämä on se, mitä HERRA sanoo tässä. On todella helppoa istua alas ja uudeellen tarkastella itseänne ja saada selville, mitä saarnaatte suurimman osan ajastanne? Mihin käytätte suurimman osan ajastanne? Puhutteko vanhurskaudesta? Oletteko huolissanne seurakunnan pyhyydestä? Oletteko huolissanne parannuksenteosta ja synnistä pois kääntymisestä? Silloin voitte huomata, oletteko todella oikeassa suunnassa? Tämä on todella helppoa. 

HERRA sanoo, että meidän tulee heittää pois katoavainen ja viettää enemmän aikaa katomattomassa, asioissa, jotka kestävät ikuisesti. Näimme juuri Laodikean opetuksesta, että he käyttivät aikansa muuhun siinä mittakaavassa, että he sanoivat olevansa niin rikkaita, että eivät enää tarvinneet muuta. Siinä mittakaavassa, että heidän itseriittoisuutensa sai heidät pitämään JEESUKSEN ulkona koputtamassa. Jos katsotte tämän sukupolven seurakuntaa, he elävät elämäänsä aivan kuin he eivät tarvitsisi JEESUSTA. Jos tarvitset oikeasti JEESUSTA, silloin ymmärrät, että JEESUS on Pyhä, silloin käytät enemmän aikaa sisällyttäen pyhyyden elämääsi, sillä tarvitset HERRAA.

Jos tarkastelet seurakuntaa Filadelfiassa, he sanovat, että he ovat heikkoja, heillä ei ole ollenkaan voimaa. Rakastan sitä. Tarkoittaen, että nyt he voivat riippua kiinni ja nojautua HERRAN voimaan. Ymmärsittekö? Meidän tulee siis olla siinä haavoittuvaisessa paikassa, jossa olemme nälkäisiä HERRAN puoleen, vanhurskauteen, mutta jos vaellamme kuin seurakunta, jossa he luulevat olevansa pyhiä ja matkalla Taivaaseen, kun sanot heille, voitteko tehdä parannuksen?, he vastaavat, ei, miksi minun tulisi tehdä parannus? He luulevat, että he ovat jo saapuneet perille. Silloin tiedätte, että he tulevat menemään Ahdistuksen aikaan. 

Voin luvata teille, että ilman pyhyyttä he eivät tule näkemään HERRAA. Tämä on kirjoitettu Raamattuun. Tämän voin luvata teille. Ette tarvitsee siihen takuita. Tuo Sananpaikka tulee täyttymään. Kuinka paljon tahansa väittelyitä voitattekin, ilman pyhyyttä ette voi päästä Taivaaseen. Raamattu tulee täyttymään.     

Hän siis sanoo, että ylöstempaus on salaisuus. Miksi se on salaisuus? Jos katsotte Danielin aikajanaa, Danielin vuosiviikkoja, muistattehan Danielin 70 vuosiviikkoa, kun tuo aikajana alkoi juoksemaan ja saavutti 69. vuosiviikon, niin mihin meidän kuului mennä? 70. vuosiviikkoon, eikö? Mutta Hän painoi pysähdys-nappia ja meni hiljaiseksi ja alkoi päästämään sisälle pakanaseurakunnan. Ymmärsittekö? Käytetään siis sitä! Sillä jos luette Jer. 30:7, Hän sanoo: Jaakobin vaiva. Tarkoittaen, että tuo vuosiviikko ei ole teitä varten. Ahdistuksen aika ei ole teitä varten. Mitä nopeammin ymmärrämme tämän, sitä nopeammin otamme hyödyn irti tästä hetkestä ja pääsemme sisälle. 

Hän siis sanoo, että se on salaisuus. Tämä on myös salaisuus, sillä miten voitte ottaa fyysisen ihmisen Etelä-Koreasta ja viedä hänet Taivaaseen. Kuinka monia rakastaa salaisuuksia? Minä rakastan salaisuuksia. Te siis rakastatte myös? Se on todella voimallista. Rakastatte siis, kun joku sanoo, että tulen kävelemään täällä, mutta se onkin JAHVE JUMALA itse, joka kävelee täällä. Se on hyvä asia. Rakastamme siis salaisuuksia. Se, että MESSIAS itse tuli kuolemaan puolestamme, on myös salaisuus. Se, että Hänet teurastetaan ja Hän ei silti kuole. Muistan, kuinka kysyin HERRALTA, rikottiinko Kolminaisuus tuona päivänä? Tiedättehän, minulla on suurempia kysymyksiä. Kysyin ISÄLTÄ, pyydän, voitko selittää minulle, rikottiinko Kolminaisuus, kun JEESUS astui alas? 

Hän vastasi Ääneen: Sitä ei rikottu. Rakastetaan tätä JUMALAA, Hän on voittanut kuoleman. Olin todella huolissani, kysyin vapisten, sillä olin todella huolissani. Sitä ei rikottu. Mukaan lukien oma kuolemani, olen nähnyt sen. Olen nähnyt kuoleman, kun he Kaksi kuolevat ja he tulevat ulos ruumiistaan ja olemme siellä, katsellen ruumiitamme. Kyllä. Älkää siis pelätkö kuolemaa. Meillä on JUMALA, joka on puolellamme, ja JUMALAMME on voittanut kuoleman. Älkää siis pelätkö. 

"51 Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme," (1. Kor. 15:51) 

Hän puhuu muuttumisesta, kirkastetuista ruumiista, ja kaikesta. Hän puhuu muuttumisesta, ylösnousemuksesta. Heidän muuttamisestaan, jotka ovat kuolleita ja elävien muuntamisesta. Keiden elävien? Elävien pyhien. Keiden kuolleiden? Heidän, jotka olivat kuoleman hetkellään pyhiä. Ollaan todella tarkkoja. Sen tähden aina sanon, että eläkää elämäänne joka sekunti aivan kuin JEESUS voisi saapua juuri nyt. 

Olen todella kiitollinen, että vaikka olet todella korkea-arvoinen veteraanikansanedustaja Suomesta, niin olet valinnut tulla tänne kuuntelemaan, sillä sait selville, että tämä on se, millä on kaikista eniten merkitystä. Kyllä. Sait selville, että tämä tulee merkitsemään eniten. Kyllä. Kehitetään siis arvojemme uudelleen priorisointi. Sitten Hän jatkaa sanoen:

"52 yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
53 Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen.
54 Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu: "Kuolema on nielty ja voitto saatu"." (1. Kor. 15:50-54) 

Tämä on voimallista, erityisesti huomioon ottaen sen tuskan ja kivun tason, jota kuolema on aiheuttanut ihmiskunnalle, ja nyt Hän sanoo, että se on tulossa loppuunsa. Kuoleman voima tullaan mitätöimään. Nyt ymmärrämme, että meillä tulee olemaan voitto kuolemasta. Kuolema on ollut suurin ongelma tässä ajassa, kun menet ruumishuoneisiin. Eedenin puutarhasta saakka on ollut todella suuri tuska, kipu, kidutus, kauhu. Kuolema. Hän sanoo, että se tulee nyt päättymään ja voitte olla vapaita. 

Katsomme siis vieläkin tuota ovea, jonka Hän avasi seurakunnalle Filadelfiassa. Mitä näkisitte, jos tuo seurakunta olisi täällä? Jos tuo seurakunta olisi täällä tänään, minkälainen olisi sen käyttäytyminen? 

"7 Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen.
8 Olkaa tekin kärsivällisiä, vahvistakaa sydämenne, sillä Herran tulemus on lähellä.
9 Älkää huokailko, veljet, toisianne vastaan, ettei teitä tuomittaisi; katso, tuomari seisoo ovella." (Jaak. 5:7-9)

Hän sanoo, että jos Filadelfian seurakunta olisi täällä ja tarkastelisitte sitä, se eläisi aivan kuin MESSIAS tulisi minä hetkenä hyvänsä. Avainsana, jonka haluan välittää tässä on, odottaa innokkaasti, epätoivoisesti. Tiedättekö mitä tarkoittaa, odottaa innokkaasti? Espanjaksi, anxiosamente, epätoivoisesti, tarkoittaen, että se katselisi tällä tavoin, onko tuo ajoneuvo saapunut tänne? Ok, ei. Tämä on se, miten tuo seurakunta eläisi nyt. Se eläisi epätoivossa, peläten, että jos HERRA tulisi ilman, että se olisi tietoinen, niin se olisi lopussa. Se vapisisi joka sekunti, joka minuutti. Sitä ei tultaisi löytämään tämän maailman välinpitämättömyydestä. Se odottaisi innokkaasti joka sekunti, joka minuutti, peläten, että "en halua sivuuttaa Häntä, kun Hän saapuu, tai se tulee satuttamaan minua". 

Se tulisi jatkuvasti katselemaan tielle, toisin sanoen, taivaalle, sen kasvot ylös taivasta kohti. Tiedäthän, kun odotat todella tärkeää vierasta kotona, niin joka kerta, kun odotat tärkeää vierasta, olet järjestänyt kaiken, sanoen, "hei, hei, laita takaisin se pöytäliina, älä poista tavaroita, olen jo asettanut ne paikoilleen". Teet asioita, en halua käyttää sanaa, neuroottisesti tässä. Sitten, kun kuulet ajoneuvon äänen, niin sanot, "onko tuo se auto, onko tuo ajoneuvo? Voitko tarkastaa, onko se auto? Ei, ok. Älä huoli, hän kyllä saapuu". Sanot portin vartijalle, että on valmiina, tai muuten tunnet aivan kuin joku voisi pilata kaiken. 

Tämä on se, mitä HERRA tarkoittaa sanomalla, epätoivoisesti, innokkaasti. Se elää aivan kuin se olisi suuressa pulassa, jos se sivuuttaisi sen, mutta tämän päivän seurakunta, kun näet sen kävelevän Kanadassa, Torontossa, Italiassa, Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa, Tampereella, Järvenpäässä, jos katselet tämän päivän seurakuntaa Hollannissa, Haagissa, Ghanassa, Accrassa, Roomassa, Malpensassa, niin näyttääkö se olevan todella innokas, katsellen tällä tavoin, koko ajan? Ei ollenkaan. 

Tämä on se, mistä HERRA puhuu tässä. Jos katsot seurakuntaa, jonka HERRA mallinsi ylöstempausseurakunnaksi, niin sen olisi kuulunut välittyä sukupolveenne nyt. Sanat ovat, innokkaasti epätoivoinen, innokkaasti odottamassa. Innokkaasti tarkoittaa, epätoivon kanssa, sanoen, "Peter, onko tuo ajoneuvo? Voitko tarkastaa, onko tuo ajoneuvo, joka on ovella?" Koko ajan. Silti tämän päivän seurakunta on asettunut tänne. MESSIAS on tulossa. 

PELASTUSRUKOUS:

Nouskaa ylös ja vastaanotamme HERRAN. Sanokaa:

Väkevä Herra Jeesus,
teen parannuksen, 
teen parannuksen välinpitämättömyydestä,
ja pyydän Herrani Jeesus, 
nopeuttamaan sydäntäni, 
anna minulle innokkuus ja epätoivo,
koskien Messiaan tulemusta, 
ja vakiinnuta minut pyhyydessä ja vanhurskaudessa,
että kun Messias tulee, 
minut löydettäisiin valmiina,
väkevä Herra Jeesus,
toivotan sinut tervetulleeksi sydämeeni jälleen,
olemaan Herrani ja Pelastajani, 
Jeesuksen väkevässä nimessä,
olen uudestisyntynyt,
Aamen.

(5.1.2023 Konferenssi kaikille kansakunnille Nairobissa / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia