HERRAN SANOMA: KIELEN VOIMA - Profeetta Dr. Owuor

Muistiinpanot:

Meidän tulee tehdä parannus. Parannuksenteko ja pyhyys on ainoa tie Isän luo. Jeesuksen Veri on parannuksenteko. Emme pääse Isän luo ilman Jeesuksen Verta. Pyhyys on maamerkki ja avain. Ilman pyhyyttä emme pääse Isän luo. Se on Hepr. 12:14. Olemme lukeneet sen uudestaan ja uudestaan. Sekä 1. Piet. 1:15-16, olemme lukeneet sen siellä: "Olkaa pyhät kaikessa, mitä teette, sillä Hän, joka teidät kutsui, on pyhä". Meidän tulee rukoilla seurakunnan johdon puolesta, jotta Pyhä Henki antaa heille viisautta tietää, miksi heidät on kutsuttu Jumalan Valtakunnassa. He ovat todella väkeviä Herralle, sillä he ovat Herran palvelijoita seurakunnassa. 

Se on identiteetin puute ja menetys, joka satuttaa meitä, koska emme ole ymmärtäneet identiteettiämme Jeesuksessa Kristuksessa. Näet tämän Juudan kuninkaan Josian elämässä. Olen opettanut paljon Josiasta, 2. Kun. Aika on muuttunut ja Isä vieläkin puhuu samaa kieltä minulle. On Herran ihmisiä ulkona tuolla ja meidän tulee saavuttaa heidät vielä. Keskitytään siis vain Missioon ja Herra tulee auttamaan meitä.  

Tänään haluan opettaa, mitä vaaditaan kristityltä, mitä vaaditaan uudestisyntyneeltä kristityltä, ja mitä on kasvaa uskossa, kasvaa Kristuksen kanssa, vaeltaa Pyhässä Hengessä. Osa kristittynä olemista on olla pyhitetty Jeesuksen Verellä Pyhän Hengen työn kautta. Puhuin pyhityksestä, kun puhuin Herran päivästä. 

Tarkastellaan yhtä elementtiä tässä, koskien sinua, että olet Pyhän Hengen pyhä temppeli. Sinä olet Pyhän Hengen pyhä temppeli ja pyhä telttamaja, tabernaakkeli. On opetuksia, koskien Herran tabernaakkelia Taivaassa. Herra tuli luokseni 32 peräkkäisenä yönä joka yö ja käveli kanssani Herran temppeliin Taivaassa, ja näytti miltä se näytti ja kuinka Hän haluaa käyttää sitä täyttämään Aamos 9:11-12, ennallistamaan Daavidin sortuneen majan.
 
Sen heijastus on teissä ihmisinä. Tämän Pyhän Hengen temppelin ennallistaminen. Te olette siis Pyhän Hengen pyhä temppeli. Siksi ei ole mitenkään mahdollista, että sekoittaisitte pimeyttä valkeuteen. Ei ole mitenkään mahdollista, että voimme sekoittaa pahuutta ja jumalattomuutta vanhurskauteen. Siksi opetukseni teema on ollut, pyhyys, sillä me palvelemme pyhää Jumalaa. Hän on Pyhä ja erottautunut synnistä.

Kun vastaanotamme Jeesuksen, menemme läpi prosessin, ja tuota prosessia kutsutaan pyhitykseksi, kun Jeesuksen Veri puhdistaa sinut puhtaaksi ja Pyhä Henki toteuttaa tuon työn. Oli Jumalan Tahto jopa ennen kuin sinut luotiin, että sinut pyhitettäisiin. Meidän tulee siis pyhittäyttyä ja erottautua kokonaan synnistä. Tämä on prosessi. Kun olemme kristittyjä, meissä tulee olla tuon pyhitysprosessin kuva. Sen, mitä käymme läpi pyhityksessä, tulee heijastua ja näkyä päivittäisessä elämässämme. Siksi Johannes Kastaja sanoi, että kun he tekevät parannuksen, hän halusi nähdä heidän parannuksentekonsa hedelmän. Tulee olla hedelmää tuosta parannuksenteosta, jonka käymme läpi; kansakuntana ja henkilökohtaisesti.

Tänään tarkastelen yhtä avainelementtiä: Kielen voimaa. 

Kun sinusta tulee kristitty ja astut ulos maailmasta ja alat käymään läpi pyhitysprosessia, niin se on nyt hyvin henkilökohtaista, mitä muutoksia sinussa tapahtuu. Miten joku voi katsoa sinua ja sanoa: Tiedän, että tämä henkilö on nyt erilainen kuin se toinen henkilö, joka oli maailmassa? Koska ruumiisi on Pyhän Hengen pyhä temppeli, et voi saastuttaa sitä esimerkiksi seksuaalisynnillä. Kaikki muut synnit, mitä teet, ovat ruumiisi ulkopuolella, mutta seksuaalisynti on synti, jota teet Pyhän Hengen temppelin sisällä. Seksuaalisynti on siis hyvin erilainen kaikista muista synneistä. 

Miksi olen painottanut, että seksuaalisynti on niin saastuttaavaa olemuksesi kudokselle ja ytimelle? Koska 1. Kor. 6, kertoo meille todella selvästi, että seksuaalisynti tulee saastuttamaan sinut, ja silti olet Pyhän Hengen temppeli. 

Mutta nyt haluamme puhua myös jostain muusta. Jos ruumiisi täällä on Pyhän Hengen pyhä temppeli, niin sinussa on jotakin, joka on Jumalasta. Sinussa on jotain, jonka Jumala loi harkitusti Häntä varten. Katsokaa, miten Jumala operoi! Hän sanoo, että Hän loi sinut omaksi kuvakseen, Jumalan kuvaksi. Ei vain fyysisesti, vaan myös hengellisesti. Kun Hän sanoi, että loin sinut omaksi kuvakseni, niin se on syvällisempää. Kun Hän sanoo, että annoin sinulle elämän henkäyksen, hepreaksi he kutsuvat sitä, Efez haim. Efez tarkoittaa, ensimmäinen, haim tarkoittaa, elämä. Ensimmäinen elämä, joka tarkoittaa sitä samaa ensimmäistä henkäystä, jonka Hän antoi Aadamille. Tämä on se, minkä Hän antoi sinulle. Ei ole olemassa mitään kopiota tai jäljennöstä. 

Kun Jumala sanoo, että Hän loi sinut omaksi kuvakseen, niin menet taaksepäin, Joh. 1, alussa oli Sana ja 1. Moos. 1, Hän sanoo, että Jumala puhui ja Sana toteutui. Jos Herra loi sinut Hänen luonteensa mukaan, niin siinä on voima, mitä tulee ulos kieleltäsi. Jos Jumala todella loi sinut oman luonteensa mukaan, silloin totisesti on voima siinä, mitä tulee ulos tästä kielestä. Hän puhui ja aurinko luotiin. Hän puhui ja tuli valo. 

Tämä tarkoittaa, että kun ylität pelastukseen ja poistut maailmasta, kun olit ollut mukautunut maailman mukaan ja sinut suunnitellaan, muutetaan, muunnetaan ja uudistetaan, niin muista, että jo ennen kuin sinut luotiin, Jumalan Tahto oli, että sinut pyhitettäisiin. Kun synnyit turmeltuneeseen maailmaan, joka muovasi ja mukautti sinut maailman asioiden ja luonteen mukaan, niin kun ylität ja tulet Jeesuksen luo, sinun tulee muuttua. Tulee olla muutos, joka heijastaa sitä pyhitystä. 

Tänään puhun vain yhdestä asiasta: Kielen voimasta. 

Siitä saakka, kun uudestisynnyit, onko kielesi muuttunut? Vai puhummeko vain pelastuksesta, jossa sanot, korotetaan Herran nimeä, ja silti käännyt katsomaan kännykkääsi, jossa on likaista puhetta!? Oletko muuttunut? Oletko tunnistanut Hänen voimansa, joka on kielessä, joka on Hänen Sanassaan, joka on puheessa? Oletko nähnyt tämän?

Tänään tarkastaelemme joitakin kielen ominaisuuksia, mitä Herra puhuu kielestä, puheesi voimasta kristittynä, sen jälkeen, kun olet ylittänyt sisälle pelastukseen, kielesi käytön voimasta pyhällä tavalla. Katsotaan, mitä Raamattu sanoo. Puhumme tänään kielen voimasta. Oletko muuttanut puheesi? Oletko muuttanut kielesi?

"13 Huulten rikkomus on paha ansa, mutta vanhurskas pääsee hädästä." (San. 12:13) 

"13 Joka pahoja puhuu, kaatuu omaan ansaansa, vanhurskas selviää ahdingosta." (1992 käännös)

Tämä tarkoittaa, että kun vastaanotat Herran ja aloitat kasvun prosessin, pyhittymisen, niin tulee olla muutos siinä, miten puhut. 'Paha ihminen joutuu ansaan pahoista puheistaan'. Tuon teidät paikkaan, jossa ymmärrät, että ei ole enää sallittua käyttää kieltäsi syntisiin tarkoituksiin, sillä Hän on mustasukkainen Jumala, ja minkä tyyppisen uhrin tulet silloin antamaan Herralle? Oletko käyttänyt samaa kieltä, jota käytit likaisiin puheisiin, sitten tullen tänne ja laulanut sillä Herralle? Hän sanoo, sinä ällötät minua. Sinä ällötät minua. Täällä puhut pyhästi, mutta tuolla puhut likaisia. Ymmärrätkö?

Toinen asia kielestä on jakeessa 14:

"14 Suunsa hedelmästä saa kyllälti hyvää, ja ihmisen eteen kiertyvät hänen kättensä työt." (San. 12:14)
    
"14 Puheistaan ihminen palkitaan, teot kiertyvät tekijänsä eteen." (1992)

Tämä tarkoittaa, että voit olla täynnä hyviä asioita huultesi hedelmän johdosta. Herra on antanut sinulle voiman puheesi kautta. Halleluja. Jumala on antanut sinulle voiman puheessasi. Kielessä on itseasiassa voima elämään ja kuolemaan. On niin paljon voimaa puhumisessa kristittynä. Puhun kristityistä, ja siinä tavassa, miten puhut, tulee olla muutos, jos olet todella muuttunut, jos olet todella tehnyt parannuksen ja alkanut pyhittäytyä. Silloin tulee olla muutos puheessasi. Opetan tätä tarkoitusta varten, koska Pyhä Henki käski minua. Luetaan eteenpäin.

"18 Moni viskoo sanoja kuin miekanpistoja, mutta viisasten kieli on lääke." (San. 12:18)

"18 Harkitsematon sana on kuin miekanpisto, viisaan puhe on lääkettä." (1992)

Katsokaa tätä. Siitä saakka, kun sinusta tuli kristitty ja sait selville totuuden todellisesta luonnostasi, miten Jumala loi sinut ja antoi sinulle voiman, ja miksi Hän kutsuu sinut, niin oletko käyttänyt kieltäsi tuomaan parantumista? Vai oletko käyttänyt sitä juoruiluun ja pahan puhumiseen? 

Herra sanoo, että ruumiisi on Pyhän Hengen pyhä temppeli. Seisot täällä ja palvot ja ylistät Herraa, ja puhut kielelläsi, ja Raamattu sanoo, että kun tunnustat kielelläsi, niin sinä pelastut. Käännytkö nyt siis ympäri ja kierrätät tuon saman kielen takaisin syntiin? Oletko muuttanut suusi ja kielesi puheen? Tämä on todella tärkeää. 

Herra sanoi minulle, pyydän, opeta heille kielen voimasta, jotta he voivat alkaa muuttua ja pidellä voiman avainta, voimaa elämään ja kuolemaan. 

"3 Joka suistaa suunsa, se säilyttää henkensä, mutta avosuinen joutuu turmioon." (San. 13:3)  

"3 Joka hillitsee kielensä, turvaa henkensä, suupaltti kulkee turmioon." (1992)

Herra Jeesus antoi meille todella paljon voimaa kristittyinä. Tämä on se, missä ongelma on ollut. Emme ole ymmärtäneet todellista identiteettiämme. Olemme eläneet aivan kuten kuningas Josia eli. Olemme eläneet Uuden Liiton lain alla ymmärtämättä, miten se määrittelee meidät. Henkilöinä ja kristittyinä teidän tulee tietää, että kun Jumala kutsui teidät kristityiksi, Hän kutsui teidät ylipapeiksi. Ymmärrätkö? Väliverho repesi, joka erotti ulkopihan Kaikkein Pyhimmästä. Tätä olen saarnannut. Tämä ei ole mikään kasuaalinen, välinpitämätön suhde Herran kanssa. Tämä on pyhä kutsu. Teidät on kutsuttu ylipapeiksi, astumaan sille alueelle, jossa Liitonarkki on. 

Tässä on se, missä ongelma on. Emme ole ymmärtäneet, että Herra sanoi: Tule suoraan tänne ja uhraa Vereni, sillä se on ainoa uhri, jonka Isä voi nyt hyväskyä. Ei eläimen verta. Jos Jumala kutsuu minua elämään kuten ylipappi, uhraten Jeesuksen Verta Kaikkein Pyhimmän sisällä, niin miten minun tulee silloin puhua? Ymmärrätkö? Miten sinun tulisi puhua? Mitä tulisi tulla ulos kielestäsi? Hän sanoo, että tämä on Pyhän Hengen pyhä temppeli. 

Kysy itseltäsi: Kun minut on kutsuttu olemaan ylipappi Melkisedekin järjestyksen mukaan, niin mitä tulee ulos kieleltäni? Tämä on kaikille, ei vain pastoreille. Teidät kaikki on kutsuttu astumaan sisälle Kaikkein Pyhimpään. Et tarvitse enää ketään toista menemään sinne sisälle, kantamaan uhria ja uhraamaan puolestasi. Herra sanoo, että kutsuin heidät kaikki ylipapeiksi. Näetkö? Ja minkä tyyppinen puhe tulee ulos sinusta kristittynä? Hän on kutsunut meidät ylipapeiksi. Se tarkoittaa, että Hän on kutsunut meidät pyhyyteen, sillä ruumiisi on Pyhän Hengen pyhä temppeli, mukaan lukien kielesi. 

Tämä koskee siis kasvua ja kasvamista. Luetaan vieläkin Sananlaskuista eteenpäin, jotta ymmärrämme, mitä Jumala puhuu kielestä. 

"2 Viisasten kieli puhuu tietoa taitavasti, mutta tyhmäin suu purkaa hulluutta." (San. 15:2) 

"2 Viisaiden sanat ovat tiedon mauste, tyhmän suu syytää tyhmyyksiä." (1992)

Sitten jae 4:

"4 Sävyisä kieli on elämän puu, mutta vilpillinen kieli haavoittaa mielen." (San. 15:4)

"4 Lohduttava puhe antaa elämänrohkeutta, petollinen sana murtaa mielen." (1992)

Uusi seurakunta, Jeesuksen Kristuksen seurakunta, seurakunta Jeesuksen Veren Uuden Liiton sisällä. Katsokaa sitä alkukantaista, primitiivistä alkuperäistä seurakuntaa Uudessa Liitossa, Uudessa Testamentissa. Se Vanha Laki, joka annettiin Moosekselle oli hyvin kova laki. Hepr. 10 sanoo, että kun teit syntiä, niin kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla, sinut tuli surmata. Nyt Uuden Testamentin seurakunnassa olemme opettaneet, että on niin paljon armoa, niin paljon rakkautta, seurakunnassa täällä. He ovat opettaneet sitä myös seurakunnassa Amerikassa, sanoen, ei, Jumala on hyvä Jumala, niin hyvä, niin rakastava. 

Mutta tuon Lain sisällä on Tuomio. Jeesuksen Veri. Ymmärrätkö? Ketään ei koskaan kidutettu niin kuin Jeesusta kidutettiin. Se on sitä rakkautta, jota meidän tulisi opettaa. Uuden Testamentin seurakunnassa sanotte, että Vanha Testamentti on liian raskas teille. Uuden Testamentin seurakunnassa kielen tähden Ananias ja Safira vaelsivat, valehtelivat ja kuolivat! Apt. 5, Ananias ja Safira vaelsivat armon aikakaudessa ja käyttivät kieltään väärin, ja kuolivat! Näetkö kielen voiman? Kunnes Pietari sanoi heille, se omaisuus kuului teille, teidän ei tarvinnut tulla tänne, olisitte vain voineet pitää rahanne, mutta olette tulleet tänne ja valehdelleet Pyhän Hengen läsnäolossa! 

Haluan teidän kristittyjen tietävän yhden asian. Te elätte Pyhän Hengen läsnäolossa. Olen toistanut tämän uudestaan ja uudestaan, että totisesti, jos te olette kristittyjä, niin Matt. 5 sanoo, että kun katsot veljeäsi (tai sisartasi) ja tunnet vihaa, niin olet tehnyt murhan. Kun katsot naista (tai miestä) ja himoitset häntä, olet tehnyt aviorikoksen. Tämä on paljon korkeampi laki. Ei ole mitenkään mahdollista, että voit elää täällä maailmassa, jollei Pyhä Henki muuta sinua. Kristittynä elät siis aivan kuin Ananias ja Safira joka päivä. Elät Pyhän Hengen läsnäolossa, joka ikinen päivä. 

Eikä ole mitenkään mahdollista, että voit käyttää tätä kieltä valehtelemiseen. Sanoin alussa, että jos valehteleminen on ongelmasi, niin silloin pyydä Pyhää Henkeä muuttamaan sinut. Ennen kuin alat valehtelemaan, pysäytä itsesi ja sano, Herra, en voi tehdä näin. En voi tehdä tätä enää, ja hiljalleen Hän tulee muuttamaan sinut. Tämä on osa pyhittäytymisen prosessia, mielesi ja henkesi uudelleen ohjelmoimista. Nyt ymmärrämme hieman kielen voimasta, mitä kieli voi tehdä sinulle. 

"7 Oma suu on tyhmälle turmioksi ja omat huulet ansaksi hänelle itselleen." (San. 18:7)

"7 Oma suu on tyhmän tuho, omat sanat punovat hänelle ansan." (1992)

Kuulitko? Herra alkaa liittämään huulesi ja kielesi hedelmät sieluusi. Tämä kaikki koskee Pyhän Hengen pyhää temppeliä. Hän liittää nyt huulesi sieluusi. Tämä tarkoittaa, että kuulut kokonaisuudessaan Herralle kristittynä (jokainen osa sinusta).

Kysymys kuuluu: Siitä saakka, kun vastaanotit Herran, oletko jatkanut pahan puhumista ja juoruilua kulissien takana, puhelimessa? 

Tulemme tekemään parannuksen. Pahan puhuminen, herjaaminen ja juoruilu, kaikki nuo asiat ovat syntiä. Jos olet tehnyt näitä, niin tulemme tekemään henkilökohtaista parannusta täällä tänään. Kielesi. Kieli on niin kallisarvoinen. Koko ruumiisi on osa Pyhän Hengen kallisarvoista temppeliä. Ananias ja Safiira uudessa seurakunnassa kuolivat siellä valehtelemisen tähden. Näetkö tämän? 

Herran palvelijat, katsokaa Pietaria. Sen jälkeen kun Safiiran aviomies oli juuri haudattu, miehet olivat kantaneet ja haudanneet aviomiehen, niin vaimo tuli sinne ja Pietari istui siellä ja kysyi: Kerro, onko tämä se hinta, jolla myitte omaisuutenne? Hän ei sanonut, että aviomiehesi on juuri haudattu. Hän valitsi Jumalan. Käytät kieltäsi Herraa varten. Sillä ei ole merkitystä, onko se suosittua. Sillä ei ole enää väliä, onko se suosittua. Käytä sitä Jumalaa varten. 

Siksi Herra sanoo Malakia 1, että te sytytätte outoja tulia eteeni. Voi kuinka joku voisi mennä lukitsemaan tuon temppelin oven. Ymmärrätkö? Hän sanoo, älkää sytyttäkö outoja tulia alttarillani! Tämä ei koske vain palvomista, vaan myös saarnaamista täällä. Olemme saarnanneet lihalle, miellyttäen lihaa. Se on outoja tulia Herralle. Herra etsii pyhää Tulta. Ei epäpyhiä tulia. Hän sanoo, että voi kuinka haluaisin, että joku menisi lukitsemaan tuon temppelin oven, jotta he eivät sytyttäisi outoja tulia edessäni. 

Puhun kielestä, ja olen käsitellyt vain hiukan sitä, miten se vaikuttaa alttariin. Teidän tulee saarnata evankeliumia koko olemuksenne ytimellä huolimatta siitä, onko se suloista kuulijoille. Pääasia on, että Pyhän Tulen tulee tulla ulos kieleltäsi ja huuliltasi. Ymmärrätkö? Jopa kotona, kun puhut lapsillesi, niin älä hemmotele heitä, ei, vaan puhu heille pyhästi, kuinka tahansa epäsuosittua se onkaan. 

Katsokaa, miten Hän tarkastelee kieltä:  

"7 Oma suu on tyhmälle turmioksi ja omat huulet ansaksi hänelle itselleen." (San. 18:7)

Olemme siis valehdelleet seurakuntana. Olemme valehdelleet monilla tavoin. Olemme puhuneet väärillä kielillä. Itse mieluummin odottaisin, kun Pyhä Henki koskettaa minua, sen sijaan, että teeskentelisin ja valehtelisin. Olemme myös valehdelleet, että profetoimme, kutsuneet itseämme titteleillä, apostoli, profeetta. Olemme valehdelleet kansakuntana. Olet tullut ulos seurakunnasta ja juoruillut. Olet käyttänyt samaa kieltä uhraten ylistystä Herralle ja matkalla kotiin olet valehdellut. 

Puhun tänään henkilökohtaisesta kasvustasi. Herra sanoo, miksi tuot minulle virheellisiä eläimiä? Miksi tuot minulle rampoja eläimiä? Tämä tarkoittaa, että uhri, jonka tuot Herralle, on rampa, sillä käytät samaa kieltä valehtelemiseen ja käytät samaa kieltä tekemään muita syntisiä asioita, ja sitten sunnuntaina tuo sama kieli yrittää palvoa Herraa. 

Herra on hyvin mustasukkainen, mustasukkainen sinusta. Hän sanoo, että jos olet valinnut palvoa minua, niin palvo minua koko sydämestäsi. Ja jos olet antanut minulle kielesi, niin anna se kokonaan minua varten. Sitä ei voi jakaa paholaisen kanssa. Tämän tähden seurakunta ei ole kasvanut Pyhässä Hengessä, sillä ainoastaan Pyhä Henki voi pitää kielesi kurissa. Vain yksin viha; monet ihmiset vihastuttavat sinua yhden päivän aikana, mutta painotan Pyhää Henkeä. 

"8 Panettelijan puheet ovat kuin herkkupalat ja painuvat sisusten kammioihin asti." (San. 18:8)

"8 Makealta maistuvat panettelijan puheet, ne painuvat syvälle sisimpään." (1992)

Puhuin juuri juoruamisesta. Se on suoraan tässä. Käytetään siis kieltämme palvomaan Herraa ja puhumaan pyhyyttä, puhumaan elämää toiseen elämään. 

"21 Kielellä on vallassansa kuolema ja elämä; jotka sitä rakastavat, saavat syödä sen hedelmää." (San. 18:21)

"21 Kielen varassa on elämä ja kuolema -- niin kuin kieltä vaalit, niin korjaat hedelmää." (1992)

Katsokaa tätä. Kristittynä voit hyvin helposti korjata itseäsi. Kristittynä olet vastaanottanut Herran ja aloittanut muutoksen prosessin, jossa sinua pyhitetään. Sinut on kastettu, niin että olet kuollut Kristuksen kanssa ja ylösnoussut Hänen kanssaan. Tämä tarkoittaa, että olet valinnut elämän. Kielessä on elämän ja kuoleman voima. Tämä tarkoittaa, että kristittynä valitsen käyttää kieltäni tuomaan elämää. Valinta, jonka teen kielelläni on, elämä. Puhun elämää kielelläni. Voit puhua elämää elämään. Voit puhua elämää. Elämä on pyhyyttä. 

Tämä ei koske sitä, että maailman ihmiset eivät pitäisi siitä, mitä sanot. Sinun tulee silti kertoa heille, mikä on oikein, pitävätpä he siitä vai eivät. Sanot, että jos jatkatte moraalittomuudessa, niin teille tulee tapahtumaan jotain, joka ei ole hyvää. Puhu heille elämää, anna heidän tulla Jeesuksen luo. Herra sanoo tässä, että kielessä on elämän ja kuoleman voima, ja he, jotka rakastavat sitä, tulevat syömään sen hedelmää. 

Mennään Efesolaiskirjeeseen, katsotaan, mitä Herra sanoo tästä Efesolaiskirjeessä 5. Puhumme kielen voimasta. Kieli on osa Pyhän Hengen pyhää tabernaakkelia. Käytetään sitä Pyhää Henkeä varten. Olen nähnyt monia ihmisiä tässä seurakunnassa, jotka juoruoilevat, puhuvat pahaa ja myös valehtelevat. Valehteleminen on syntiä. Valehteleminen ja varastaminen on sama. 

Ananias ja safiira olivat modernissa seurakunnassa, joka on Uuden testamentin seurakunta, mutta he kuolivat, koska he valehtelivat. Pelätään siis Herraa kielellämme. Kun puhut jonkun kanssa, voit puhua elämää heidän elämäänsä. Voit puhua parantumisen sanan heidän elämäänsä kuoleman sijaan. Voit sanoa, että Jeesuksen väkevässä nimessä puhun parantumista elämääsi. Sitten et voi enää käyttää samaa kieltä juoruamiseen vihollisen kanssa, puhuen pahaa ja herjaten kulissien takana. 

Katsotaan, mitä Herra sanoo Efe. 5:

"1 Olkaa siis Jumalan seuraajia, niinkuin rakkaat lapset,"

Tämä on se, mistä aloitin tänään. Teidät on luotu Herran kuvaksi. Sen tähden, olkaa Jumalan seuraajia. Ymmärrätkö? Jos Jumalalla on voima puheessaan, silloin sinun tulee tietää, että sinulla on voima suoraan siinä, puheessasi kristittynä. 

"1 Olkaa siis Jumalan seuraajia, niinkuin rakkaat lapset, 
2 ja vaeltakaa rakkaudessa, niinkuin Kristuskin rakasti teitä ja antoi itsensä meidän edestämme lahjaksi ja uhriksi, Jumalalle "suloiseksi tuoksuksi"."

Katsokaa tämän tyyppistä rakkautta. Tämä on se, mitä rakkaus on. Tuo rakkaus tuli Tuomion kanssa. Hän antoi itsensä suloisen tuoksun kanssa. Noina päivinä he tapasivat ottaa osan ihraa ja polttaa sen, jotta Herra voisi tuntea sen tuoksun. Mutta tässä tapauksessa Jeesus uhrasi itsensä tuon tuoksun kanssa, joka lunastaisi meidät kaikki. Tämä tulee siis Tuomion kanssa. Tämä on todella vakava tilanne kummassakin fyysisessä ja hengellisessä todellisuudessa. Hän sanoo, olkaa Jumalan seuraajia. Ja se rakkaus, josta Hän puhuu tässä, on rakkaus, joka tuli Tuomion kanssa, Tuomion kanssa syntiä vastaan. Hän on Tuomion Jumala. Kun näet Jumalan Liiton arkin, niin itseasiassa Jumalan Liitonarkki on Jumalan Valtaistuin. Siellä on kaksi Kerubia kummallakin puolen. 

Teidän tulee ymmärtää, että Herra käski Moosesta laittamaan Liitonarkin sisälle todistukset, Herran todistuksen taulut, ja Herra sanoi hänelle, että tulen käyttämään niitä todistuksena ihmisiä vastaan, jos he tekevät syntiä minua vastaan. Samaan aikaan näet, kuinka Armoistuimella Jeesuksen Veri virtaa todella paljon. On siis niin paljon rakkautta. Tuon rakkauden sisällä on Tuomio. Pyydän, ymmärretään Jumalan luonne. Mutta kuuntele tätä, koskien kieltä. Tulemme nyt kieleen.    

"3 Mutta haureutta (seksuaalista moraaliutta) ja minkäänlaista saastaisuutta (epäpuhtautta) tai ahneutta älköön edes mainittako teidän keskuudessanne-niinkuin pyhien sopii-"

Jumala on siis kutsunut teidät pyhiksi ihmisiksi. Pyhyys. Pyhiksi ihmisiksi, jotka vaeltavat pyhyydessä. Et voi olla pyhä ihminen, jos et vaella pyhyydessä. Ymmärrätkö, mitä sanon?

"4 Älköön myös rivoutta tai tyhmää lorua (typeriä juttuja) tai ilvehtimistä (kaksimielisyyttä), jotka ovat sopimattomia, vaan paremmin kiitosta."

Ei edes rivoja, törkeitä tai typeriä juttuja, ymmärrätkö mitä sanon? Näetkö, mitä Herra sanoo kielestäsi? 

Et voi käyttää kieltäsi edes rivoihin vitseihin, vitseihin seksuaalisuudesta, nauraen niille. Kielesi on pyhä Herralle. Hän sanoo, että et voi edes käyttää sitä rivoihin vitseihin. Miksi me olemme seurakuntana langenneet takaisin rivoihin vitseihin tämän kielen kanssa. Ja sunnuntaisin olemme kiireisiä palvoen ja ylistäen Herra sillä kielellä!? Ketä Jumalaa oikein palvot?! Israelin pyhää Jumalaa vai? Hän on mustasukkainen Jumala. Hän sanoo, että haluan omistaa sinut kokonaan, kaiken sen, mitä sinulla on. Omistaa sinut. Hän kustuu sitä ensirakkaudeksi; Hän haluaa olla ensirakkautesi. Primera amor, espanjaksi. Ensirakkautesi, ensimmäinen rakkautesi, joka on prioriteetti. 

Et voi jakaa Häntä toisen jumalan, saatanan kanssa, puhuen ja sanoen rivoja vitsejä. Tiedätte, mitä rivot vitsit ovat tehneet täällä maailmassa. Ne ovat johtaneet seksuaaliseen moraalittomuuteen ja Hiv-Aidsiin ja kuolemaan. Ne saivat Jumalan näyttämään aivan kuin Hän olisi muka valehtelija. Sillä Hän sanoi, että annan teidän elää täyteen ikäänne. Ja he ovat menneet rivoihin vitseihin ja naisten ryhmä muuttunut kirjakerhoiksi, miehet menneet juomaputkiin, tai mihin vain sellaiseen. 

He menevät Raamattupiireihin ja sitten muuttavat ne rivoiksi vitseiksi ja sitten menevät seksuaalisyntiin, saavat Hiv-Aidsin ja kuolevat ennen aikaansa. Vihollinen yrittää saada teitä ansaan. Näethän tämän? Raamattu sanoo, että keskuudessanne ei tulisi olla tilaa edes rivoille vitseille. Tämä on se, mitä Herra sanoo tässä. Hän sanoo, että et voi käyttää samaa kieltä rivoihin vitseihin. Tämä on vain yksi asia.

Parannuksenteon hedelmänä pyhitysprosessissa sinun kielesi tulee muuttua. Kielesi tulee muuttumaan. Sinulla ei voi olla enää samaa kieltä ja puhetta kuin silloin, kun olit maailmassa. Olit hyvin erilainen ihminen silloin yliopistossa. Et voi jakaa tätä pyhää kieltä paholaisen kanssa, paholaisen ja Jumalan välillä. Tuon muutoksen hedelmän tulee näkyä. Tulee olla muutos. Ymmärrätkö? 

Jos tämä lävistää sinut ja tunnet olosi epämukavaksi, niin se on hyvä. Voit tehdä parannuksen. Sano Herralle, että pyydän, muuta kieleni hedelmä. Muuta kaikki. Anna kieleni olla sinua varten, ei juoruilemiseen kulissien takana, puhuen ja vitsaillen vitsejä seksuaalisynnistä, kun seksuaalisynti on tappanut miljoonia ihmisiä, Herran lapsia, jotka Herra loi, aivan kuten sinut. Silti vihollinen on tappanut heidät, koska he pelleilivät ympäriinsä kielen kanssa. Sitten kieli voi johtaa myös valehtelemiseen. 

"4 Älköön myös rivoutta tai tyhmää lorua (typeriä juttuja) tai ilvehtimistä (kaksimielisyyttä), jotka ovat sopimattomia, vaan paremmin kiitosta."

Haluan teidän, jotka olette vanhempia, ymmärtävän, että lapsenne tulevat oppimaan kielestänne. varmistakaa, että puhutte pyhästi. Pyydän, pyhästi. Pyhästi. Tämä on vain yksi osa sinusta, jonka tulee muuttua: kieli. 

Sitten on muita asioita. Puhuimme pukeutumisesta. Kyllä, naisten pukeutumisen tulee myös muuttua, sillä naisina te pitelette avainta, maassa, jossa on seksuaalista moraalittomuutta ja ihmisiä on kuollut Hiv-Aidsiin. Menin seurakuntaan ja naiset istuivat siellä minihameissa ja sanoin heille, että kukaan ei ole enää kiinnostunut katsomaan jalkojanne. Ihmisiä on kuollut Hiv-Aidsiin, ja miehet, jotka tulevat tänne, etsivät Jumalaa. 

Varmistetaan, että elämme Herraa varten. Kävelen kanssasi alueelle, jossa alat ymmärtää, että Herra omistaa sinut kokonaan, koskien myös sitä, mitä puhut. 

Myös koskien bisnestä, mitä myyt. Jos myyt joitakin buddha-esineitä, niin puhdista ne pois. Sekä pukeutumisesi; miten voit tulla miehenä seurakuntaan korvakorujen kanssa? Joissakin muissa kaupungeissa vihollinen on käyttänyt sitä merkkaamaan homoja. Miten voit tuoda sellaista Herran huoneeseen? Herra omistaa sinut kokonaan. Tämän tuon sinulle tänään. Hän omistaa kaiken, kaiken, mitä olet, sillä Hän on Kaikkivaltias Jumala. Hän loi sinut omaksi ilokseen.   
Voit sanoa, Herra, pyydän, puhdista kieleni. Tämä on todella tärkeää. Muistakaa yksi asia: Mirjami. Aaron ja Mirjami, kun he tulivat Mooseksen luo, he valittivat ja napisivat ja Jumala Tuomitsi heidät. Kieli. Ymmärrätkö? He valittivat ja napisivat Mooseksen läsnäolossa, jopa kulissien takana, ja Jumala Tuomitsi heidät! Ymmärrätkö, miten Jumala tarkastelee kielesi hedelmää? Vakavuudella. En ehkä käsittele kaikkea, mutta ainakin ymmärrät kuvan nyt. He napisivat erämaassa ja Jumala tappoi heidät! He napisivat ja niskoittelivat Moosesta vastaan ja itseasiassa hän laittoi häneen lepran/ pitalin, ja kaikki se. Sitten toiset napisivat, ja maa nielaisi heidät. 

Nyt, tämä sama Jumala ei ole muuttunut. Hän on sama Jumala Vanhassa Testamentissa ja Uudessa Testamentissa. Miksi olette muuttaneet Hänet Euroopassa, Suomessa? Miksi olette muuttaneet Hänet tässä seurakunnassa? Olette saaneet Hänet näyttämään aivan kuin Hän olisi muka makeampi ja suloisempi nyt, että Hän sietäisi muka paljon kaltoin kohtelua. He napisivat Pyhää Henkeä vastaan, pyhyyttä vastaan, ja Jumala itse tappoi heidät. Näettehän? Kieli. Kieli. 

Vien Sinut alueelle, jossa tulet ymmärtämään, että sinun tulee olla varovainen ennen kuin puhut ja etsiä Jumalaa ja sanoa, Herra, koska loit minut, auta minua, auta minua, jotta voin puhua vain, mitä Pyhä Henki haluaa minun puhuvan. Auta minua. Anna Pyhän Hengen auttaa sinua puhumaan ja käyttämään kieltä. Sillä saimme selville, että kielen ympärillä on Tuomio. Vain napiseminen ja heidät tapettiin, maa avautui ja nielaisi heidät. Tuo Jumala ei ole muuttunut. Hän sanoo, olen sama Jumala. 

Miksi tämä seurakunta on valehdellut, ja silti Apt 5 ei ole kumottu tai muutettu? Miksi tämä seurtakunta on valehdellut? Koska olemme palvoneet toista jumalaa, makeampaa ja suloisempaa jumalaa. Tämä seurakunta on palvonut toista jumalaa. Seurakunta tarkoittaa sinua, sinua henkilkökohtaisesti, sinua. Seurakunta ei ole vastaanottanut Pyhää Henkeä, joten se on valehdellut. Jos pomosi pyytää sinua valehtelemaan, niin valitse Herra. Sano hänelle, en halua enää valehdella. Ehkä on aika etsiä toinen työpaikka. Se ei ole ehkä helppoa, mutta sano, että tulen kävelemään Herran kanssa ja etsimään toisen työpaikan. Valitaan siis Kristus. 

Herra on kutsunut meidät olemaan ylipappeja Melkisedekin järjestyksen mukaan Kaikkein Pyhimmässä. Muistattehan Kaikkein Pyhimmän? Siellä oli myös Tuomio. Ylipapilla oli kello sidottuna hänen jalkoihinsa. Jos hän ei vaeltanut oikein ja hän käveli sinne sisälle, niin salama iski häntä ja hänet vedettiin ulos. Silti Kristus on kutsunut teidät astumaan sisälle Kaikkein Pyhimpään, sillä väliverho repesi kahtia. Puhuin salamasta, joka on Raamatun sisällä, Liitonarkissa Jumalan Valtaistuinsalin sisällä Taivaassa. Salama iski Raamattuun 3 kertaa ja sitten Raamatun sinetti murtui. Tuo salama on sama salama, joka sai väliverhon repeämään, joka erotti esipihan ja Kaikkein Pyhimmän. Sitten Hän seisoi siellä ja sanoi: Tulkaa, olkaa ylipappeja kanssani. Käytetään ja uhrataan vain minun Vertani, koska Isä voi hyväskyä ainoastaan minun Vereni nyt. 

Hän on kutsunut teidät olemaan ylipappeja Hänen kanssaan ja uhraamaan Hänen Vertaan Isälle. Ja Hän sanoi, että tulen takaisin ja tulen istumaan Valtaistuimella, joka tarkoittaa Armosistuimella, Kahden Kerubin välissä. Ja tulen istumaan Valtaistuimella kaikkien teidän kanssanne ja hallitsemaan Tuhat vuotta. Hän kutsuu teidät saman suuruiseen asemaan. Hän sanoo, kanssaperillisiä Jumalan Valtaistuimelle. Sinulla on perintö Hänen kanssaan. Jumala on kutsunut sinut pyhään elämään. Hän on kutsunut teidät ylipapeiksi, Kristuksen kuvaksi. 

Kysyn teiltä: Olisiko Kristus mukana pahanpuhumisessa ja juoruamisessa? Olisiko Hän mukana asioissa, mitä teet, kuten manipuloiva puhe? Puhdistetaan kielemme tänään. Puhun vain kielestä. Haluan teidän ymmrätävän sen vakavuuden ja painoarvon, miten Jumala katsoo kieltä. Sillä kielion osa pyhää tabernaakkelia, Pyhän Hengen pyhää temppeliä. Kun opetan pyhän Daavidin telttamajan ennallistamisesta, niin puhun erityisesti, miten se liittyy sinuun. Näette, että kun hän päätti sen, Hän peitti sen kullalla. Tämä on Hän, se on kulta Jumalan jumalisuuden ympärillä. Jumalan läsnäolo. 32. yönä Hän tuli ja saattoi sen päätökseen sillä kulatisella osalla, jonka Hän asetti ylös sinne. Tämä on Hän seurakunnan Päänä, ja seurakunta olette te. Ja tuo hengellinen Liitonarkki, olette kuulleet, että se on itseasiassa hengellinen Liitonarkki. Tämä tarkoittaa, että tässä on temppeli ja tässä alttari, joka on Kristuksen ympärileikkaama.

Kysymys kuuluu: Aivan kuten Kristuksen kuuluu istua Valtaistuimella seurakunnan yläpuolella, jotta seurakuntaa voitaisiin pitää ennallistettuna, niin istuuko Kristus Valtaistuimella elämässäsi? Jotta voisit olla ennallistettu pois maailmasta, edeten kohti sitä, että näet Jumalan. Olet seurakunnan prototyyppi. Kun puhun seurakunnasta, seurakunnan alttarista, muista, että puhun sinusta. Minun täytyy sanoa tämä niin kuin se on, jotta voimme kasvaa. Jumalassa on vakavutta. 

"16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani"." (2. Kor. 6:16)

Te olette Pyhän Hengen temppeli. 1. Kor. 6:12 eteenpäin Herra sanoo, että te olette Pyhän Hengen pyhä temppeli. Poistetaan kielen synti elämästämme. Maailmassa on olemassa konsepti nimeltään, patologinen valehtelija, mutta Pyhä henki voi kääntää sen konseptin ympäri ja antaa sinulle uuden identiteetin, muuttaa sinut ja laittaa sinut vaeltamaan toiseen suuntaan. 

Jos elämässäsi on joku epäjumala: valehteleminen, perversio, pahan puhuminen, on myös olemassa valkoisia valheita, niin poistu niistä. Valkoiset valheet ovat hyvin yleisiä seurakunnassa. Valehtelminen on syntiä. Se mitä teen tänään, on se, mistä Paavali profetoi Timoteukselle, kun hän sanoi: Niinä päivinä tulee alkamaan pyhien täydellistämisen prosessi, täydellistäen pyhiä, mennen takaisin pelastuksen yksityiskohtiin, mennen nyt niiden oneglmien ytimeen saakka. 

Jos elät aidossa parannuksenteossa, niin anna sen heijastua niissä hedelmissä, jotka tulevat ulos parannuksenteosta. Tämä tarkoittaa henkilökohtaisella tasolla. Sitten on myös olemassa seurakunnan tilanne. 1. Piet 2:9, te olette Herran temppeli. On myös muita sananpaikkoja, joita voit lukea. Haluan sinun ymmärtävän, että se syy, miksi me emme päässeet syvällisempään suhteeseen Jumalan kanssa on, koska emme ymmärtäneet Herran todellista luontoa. Peitimme Hänet karamellisoiduksi ja makeaksi. 

(Osa 1: https://www.youtube.com/watch?v=xb0MsVxstfE
Osa 2: https://www.youtube.com/watch?v=TagdBO1QsNk
Osa 3: https://www.youtube.com/watch?v=FnrxW28fq88 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT) 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia