6.1.2023 KONFERENSSI KAIKILLE KANSAKUNNILLE NAIROBISSA (OSA 2)

VALMISTAUDU YLÖSTEMPAUKSEEN NYT

Muistiinpanot:

Jatkoa Osasta 1:  

Ilm. 3:10, todellakin viittaa sotanäyttämöltä poistamiseen, evakuointiin. Hetki valmistautua tuota evakuointia varten on nyt! Käveleekö joku kanssani? Tämä on siis todella huippuaikaa, laatuaikaa seurakunnalle. Käytetään tätä hetkeä. On todella tärkeää, että käytämme tämän hetken hyvin, todella todella tärkeää. Tämän ajan jälkeen on Ahdistuksen aika. Siellä on paljon verta, paljon verta tullaan vuodattamaan. Nyt ymmärrän, tämän oven jopa paremmin, Ilm. 3:10, että tätä ovea tulee käyttää nyt sisään pääsyyn. Älköön kukaan valehdelko teille, että se tulee olemaan aivan kuin Nooan päivinä ja menette sisälle pieneen arkkiin ja seilaatte sen lävitse. Ei, se on Israel. Se ette ole te. Älkää sormeilko Ahdistuksen aikaa. Olen jo nähnyt pastorin kieltävän Jeesuksen, saadakseen ruokaa. Annoin sen näyn täällä. 

Nämä keskustelut täällä eivät ole yksi suloinen laulu pianon kanssa, ei. Puhumme kansakuntien ikuisuudesta. Puhumme määränpäänne määrittelemisestä: Tuletteko olemaan tulijärvessä, vai Kirkkauden Valtakunnassa? Mahdollisuus on suoraan tässä. Tuo ovi on avoinna nyt. Etsin Filadelfian seurakuntaa, sen aikalaista, sen tyyppistä täällä. En näe sitä. Näen Laodikean tyyppisen seurakunnan. Tämä on se huuto, joka Herralla on. Jos Herra kirjoittaisi teille kirjeen, minkä tyyppisen kirjeen Hän kirjoittaisi tälle sukupolvelle? 

Tuo ovi tulee myös sulkeutumaan. Jos olette seuranneet profetioita, joita Herra on antanut minulle, voidakseni antaa ne teille, ne ovat enimmäkseen varoituksia, että ovi on pian sulkeutumassa. Olemmeko yhdessä? Tämä on todella vakavaa, todella todella vakavaa. Ovi tulee sulkeutumaan. 1. Moos. 7:16 tuo sen esille todella voimallisesti, sanoen: Herra itse sulki oven. Herra itse. Tarkoittaen, että lopulta, kun he olivat menneet sisälle, Herra itse sulki oven. Hän itse. Olemmeko yhdessä? Tämä on siis kriittistä aikaa, jolloin ette voi turmella evankeliumia rahalla tai millä vain sellaisella. Jos tarvitsette ruokaa, pyytäkää vain Herraa antamaan teille ruokaa ja Hän tulee antamaan teille ruokaa, mutta evankeliumi tuo ihmisiä Kirkkauteen, älkää sormeilko sitä. Älkää turmelko tätä. 

Elämme sen kaltaista aikaa, jolloin YK ei tule puolustamaan evankeliumia ja armoa. Elämme sen kaltaista aikaa, jolloin Usan korkein oikeus ei tule puolustamaan evankeliumia. Sen kaltaista aikaa, jolloin evankelisissa kouluissa nuoret miehet ja naiset deittailevat vasemmalla ja oikealla. Kukaan ei ole enää ulkona puolustamassa evankeliumia. Saarnastuolin kuuluisi olla ainoa paikka, jonka Herra on jättänyt jäljelle. Hän tarkoitti, että vain tämän paikan olisi kuulunut muuttaa kansakunnat, antaa suunnan, valmistaa heidät Jumalan Valtakuntaa varten. Miten silloin turmelette sen? Silloin sukupolvella ei ole enää mitään. Sen tähden Herra taistelee takaisin juuri nyt. 

Ilm. 6, Hän sanoo, että älköön kukaan valehdelko teille, että Ilm. 3:8, seurakunta tulisi muka menemään sisälle Ahdistuksen aikaan ja Hän tulisi säilyttämään sen siellä. Ei ollenkaan. Hän sanoo: Odottakaa hetki, kunnes veljenne ja sisarenne, joiden tulee myös tulla teurastetuiksi, teurastetaan. Hän ei sano, että Hän tulisi muka suojelemaan seurakuntaa siellä. Hän suojelee teitä juuri nyt. Hän pidättelee juuri nyt antikristusta, kunnes Pyhä Henki otetaan pois tieltä kanssanne ylöstempauksessa, silloin Hän tulee vapauttamaan hänet. Olemmeko yhdessä? Juuri nyt Hän suojelee teitä, sillä Pyhä Henki pidättelee antikristusta, jotta Hän voisi tuoda salaisuuden päätökseen. Seurakunta on se salaisuus, sen ylöstempaus on salaisuus, jotta voisitte valmistautua ja päästä sisälle. Sitten Hän tulee vapauttamaan hänet. 

Mutta jos löydätte, että olette Laodikean seurakunta, joka jää jälkeen, se tulee olemaan uskomatonta. Nämä ovat vakavia keskusteluja seurakunnan ja sukupolven kanssa. Sen lisäksi olemme nähneet koettelemuksen hetken. Tarkoittaen, että Hän puolustaa teitä, pitäen teidät poissa siitä hetkestä, joka on tulossa. Tuleeko Hän poistamaan seurakunnan saatanan luota? Ei ollenkaan. Jos luette Joh. 17, Hän sanoo, 'en tarkoita, että poistaisit heidät tästä paikasta'. Muistattehan ylipapillisen rukouksen? Hän sanoo, 'en pyydä, että poistaisit heitä täältä ja veisit heidät pois täältä'. Heidän tulee tehdä työtä täällä. Kyllä, 'mutta pyydän, että suojelet heidät, kun he ovat täällä', mutta tuo suojeluksen hetki on tulossa loppuunsa. Kyllä.

Ette ehkä voi uskoa, että Hän sanoo: Odottakaa hetkinen, haluan että loput veljenne ja sisarenne teurastetaan ensin. Kuitenkin, jos luen Ilm. 7:14, näette heidät siellä. Yksinkertaisesti, painottaen sitä tosiasiaa, että ovi on avoinna nyt. Pyydän, ottakaa se nyt. 

"13 Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?"
14 Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
15 Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä." (Ilm. 7:13-15)

Hän ei siis suojellut heitä. Hän on todella kiireinen tuona aikana. Jos luette, Jer. 30:7, Hän sanoo, että tuo aika kuuluu Israelille. Voimmeko siis valmistaa seurakunnan ja päästä pois täältä? Voimmeko lopettaa ne väittelyt? Rammat kävelevät jo Nigeriassa, enkä ole edes saapunut sinne. Voimmeko lopettaa Herran kanssa väittelemisen? Valmistetaan vain kansakunta, jotta se voi päästä sisälle. Jos tarvitsette mitään todisteita, ne ovat täällä: rampa kävelee. Siinä on kaikki. Emme tarvitse muuta. Rampa kävelee. Emme tarvitse mitään se enempää. Se on Jeesuksen Veren todistus. Se on todistus siitä, että Sanoma, jonka Hän sanoi, on totta, ja se tulee pian täyttymään. Voimmeko lopettaa väittelyt? Voitteko lopettaa väittelyt?

Hän sanoo tässä, että suurille joukoille Jumalan Valtaistuimen ympärillä annettiin nyt valkoiset vaatteet. Heidät on teurastettu Suuressa Ahdistuksen ajassa. Hän ei suojele seurakuntaa siellä. Voimmeko valmistautua ja päästä pois täältä? Hän ei tule suojelemaan seurakuntaa siellä. Älä sano, että: Katso, jos liu'un sinne, niin Jumala tulee suojelemaan minua siellä. Ei. Hän sanoo: Odota hiukan, haluan, että veljesi ja sisaresi teurastetaan ensin. Sanoiko Hän muka, että haluan juosta sinne ja puolustaa heitä ensin? Ei. Hän sanoi: Haluan, että heidät teurastetaan ensin, aivan kuin sinut on teurastettu. Mikä heräämisen hetki. Kävelemmekö yhdessä?

Täällä voimme tarkastella tätä ja antaa teille taakan, ja voitte mennä Melbourneen ja sanoa: leiriydyn tänne ja valmistan tämän alueen. Kyllä. Menkää vain tekemään se sinne. Sidneyyn. Valmistakaa vain kansakuntanne. Sanokaa, että meillä on tämän kaltainen ikkuna. Jumala on avannut kultaisen ikkunan, käytetään sitä. Messias on tulossa. Se ovi, jonka Hän avasi tuolle seurakunnalle, on nyt pelastuksen ovi, se poistaa heidät sotatantereelta, sillä koronavirus on hirvittävä. Kuolleita ruumiita heitetään kaikkialle. 

Menin kaikkialle Meksikoon, varoittaen heitä: Tehkää parannus! Pyydän, voitteko lakata palvomasta Santa Muertea? Tehkää parannus! Meksikossa aina ylhäältä Tlaxcalasta Apizacoon, Via Hermosaan, Tapazulaan, aina alas Ciudad de Mexicoon, Pueblaan. Pidin kodin puhdistusohjelman nimeltään, Limpia tu casa, Cholulassa, sillä sain selville, että siellä oli paljon noituutta. He yrittivät poistaa noita demoneita kodeistaan, mutta demonit kuristivat ja tappoivat heitä. He tulivat kuin varjoina, aivan kuten ihmisvarjoina, mutta kuristaen vauvoja ja tappaen niitä, kun he yrittivät poistaa niitä demoneja. 

Se mitä tein, oli, että tein yksinkertaisesti yhteistyötä hallituksen kanssa Cholulassa. Tiedättehän, Meksikossa on katolilainen hallitus, mutta jostain syystä he tekivät yhteistyötä kanssamme. He tulivat Kokouksiimme ja sanoivat: Voitko nuhdella tätä seurakuntaa? Katolilaiset. Katolilainen radioasema oli ensimmäinen, joka avautui. Voitteko kuvitella, katolilainen hallitus ja nuhtelen katolilaisuutta? Ei siis helluntailainen. Katolilainen hallitus avasi radioaseman ja nuhtelin katolilaisuutta, kunnes tulkkini juoksi pois, huutaen: message de terror, message de terror. Sanoen, tuo on terrorismin sanoma, en aio tulkata sitä. Sillä puhuin maanjäristyksestä, joka on tulossa, ja rakennuksista, jotka romahtavat. 

Menin koko matkan Chiapasiin, Tapazulaan, Oaxacaan, Via Hermosaan, Acapulcoon, Tlaxcalaan, Apizacoon, minne vain. Sanoin heille: Pyydän, tehkää parannus! Kukaan ei halunnut tehdä parannusta, mutta kun Sanani täyttyivät, se oli hirvittävää. Pyydän, olkaa varovaisia nyt. Sanani tulevat täyttymään. Se tulee olemaan hirvittävää. Ei ollut mitään paikkaa, minne juosta. Jumalan Tuomio on kirjaimellisesti katsoen pakoon pääsemätön. Ei ole paikkaa, minne juosta. Ette voi palvoa muita asioita, kun rammat kävelevät. Herra on paljastanut itsensä todella voimallisesti. Jesaja 26. Jumala, joka on tulossa pelastamaan teidät.

"19 Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, minun ruumiini nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te jotka tomussa lepäätte, sillä sinun kasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat ilmoille.
20 Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen (7 vuotta), kunnes viha on ohitse mennyt.
21 Sillä katso, Herra lähtee asuinsijastaan kostamaan (tuomitsemaan) maan asukkaille heidän pahat tekonsa (syntinsä, kapinansa, Jumalan pilkkansa, mustamaalauksensa, Jeesuksen herjaamisen), ja maa paljastaa verivelkansa eikä surmattujansa enää peitä." (Jes. 26:19-21) 

Jumala sanoo, että ovi on nyt avoinna. Menkää sisälle huoneisiinne. Ovi turvaan on avoinna nyt. Tämä on se hetki. Tiedämme liiankin hyvin, että Hanok temmattiin ylös juuri ennen kuin Nooan päivien tulvan Tuomiot tulivat. Jumala on Missiolla pelastamassa ihmisiään. Hän on voimallinen. Hän pystyy pelastamaan teidät ennen vihaa. Hän haluaa pelastaa teidät Kirkkauteen ennen kuin Tuomio tulee. Sen tähden nämä Missiot ovat meneillään, julistaen: Valmistautukaa! Valmistautukaa! Olkaa valmiita! Hän pelasti myös, 1. Moos. 7:16. Eläimet, jotka menivät sisälle, olivat koiraita ja naaraita jokaisesta luodusta. Sitten Herra sulki oven. Haluan myös katsoa koettelemuksen hetkeä, mistä Hän puhuu. Entäpä koetuksen hetki, mitä se sisältää?

"4 Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä, jotka syntiä tekivät, vaan syöksi heidät syvyyteen, pimeyden kuiluihin, ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi.
5 Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa, vaikka varjelikin Nooan, vanhurskauden saarnaajan, ynnä seitsemän muuta, vaan antoi vedenpaisumuksen tulla jumalattomain maailman päälle.
6 Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät (Toisin sanoen, esimerkki, opetus tälle sukupolvelle).
7 Kuitenkin hän pelasti hurskaan Lootin, jota rietasten vaellus irstaudessa vaivasi;
8 sillä asuessaan heidän keskuudessansa tuo hurskas mies kiusaantui hurskaassa sielussaan joka päivä heidän pahain tekojensa tähden, joita hänen täytyi nähdä ja kuulla.
9 Näin Herra tietää pelastaa jumaliset (kuulitteko tämän?) kiusauksesta, mutta tuomion päivään säilyttää rangaistuksen alaisina väärät," (2. Piet. 2:4-9)    

Toisin sanoen, Hän sanoo, että jos tarkastelette itseänne kristittyinä, niin oletteko arvollisia saamaan pelastuksen? Oletteko sen ponnistuksen arvoisia, että Jumala pelastaisi teidät? Hän tulee pelastamaan heidät, jotka ovat kidutettuja sielussaan, katsellessaan syntiä, mutta jotkut teistä kuolaatte saman synnin perään. Oletteko kidutettuja sielussanne, kun näette syntiä? Vai oletteko jollakin tavoin välinpitämättömiä ja mielenne mukautuu siihen? Hän sanoo, kidutettuja sielussanne. Tiedättekö, mitä kidutus on? Kidutus on kiduttamista. Oletteko kidutettuja sielussanne, kun näette syntiä? Oletteko Jumalan pelastuksen arvoisia? Oletteko sen arvoisia, että Jumala tekisi ponnistuksen, pelastaakseen teidät? 

Tämä sukupolvi sietää nyt sitä, mikä oli kauhistus ja iljetys, kun he siirtyivät niin kutsuttuun modernismiin. Sitten yhtenä hetkenä se on nyt hyväksyttävää, sen jälkeen sitä juhlitaan nyt. Kiduttaako se sinua, että näet syntiä? Sanotko työpaikalla: "Tiedän, että tämä on työpaikka, mutta haluan vain sanoa teille, että Jeesus on tulossa. Teidän tulee tehdä parannus!" Oletko kidutettu niin paljon, että sinun tulee sanoa tämä ihmisille? Tänä päivänä on anonyymiutta. He eivät edes välitä. 

Joskus edes naapurinne eivät välitä, mutta oletko kidutettu tarpeeksi, nähdessäsi syntiä, niin että sanot: "Olen naapurisi, olen uudestisyntynyt ja haluaisin puhua sinulle Kristuksesta, onko sinulla aikaa tänään? Milloin palaat kotiin töistä"? He sanovat, ei sellaista voi tehdä täällä New Yorkissa, ei sellaista voi tehdä Torontossa, mutta yrittäkää Jeesukselle ja tulette olemaan shokissa, että ovi on avoinna. 

Oletteko tarpeeksi kidutettuja, nähdessänne syntiä, niin että toimitte ja teette jotain sen suhteen? Hän sanoo, että he, jotka Hän tulee pelastamaan, ovat kidutettuja sielussaan, kun he näkevät syntiä. Tiedättekö, mitä se tarkoittaa? Tarkoittaen, että 'haluan pois täältä! Kun katson syntiä, haluan vain päästä pois täältä. En kestä tätä!", mutta olemme sukupolvessa, jossa seurakunta on hyväksynyt synnin. Maailman valkeus. Se on nyt normaalia heille. Sama alastomuus ulkona tuolla on nyt seurakunnassa. Samat abortit ulkona tuolla ovat nyt seurakunnassa. Miten kaksi sokeaa voivat johdattaa toisiaan? 

Voinko puhua teille ensin ylöstempauksen kronologiasta? 1. Tess. 4:13 eteenpäin tulemme näkemään joitakin pilareita täällä, joitakin kulmakiviä, joiden päälle Hän on ankkuroinut ylöstempauksen. Nostaen esille ne pilarit, kivet, kulmakivet, jotka kannattelevat ylöstempausta, joiden päälle Hän on lanseerannut ylöstempauksen. 

"13 Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut (muu maailma), joilla ei toivoa ole." (1. Tess. 4:13)

Juuri nyt on kahden tyyppisiä hautajaisia. Pyhän uudestisyntyneen kristityn hautajaiset ovat pääasiassa hyvin eletyn elämän juhlintaa, sillä tiedätte, että he menevät suoraan Herran luo. Olla poissa ruumiista on olla Herran läsnäolossa. Heille, jotka eivät ole pyhiä, se on tragedia. Sen tähden puhumme työnteosta tänä hetkenä, sillä he joutuvat tulijärveen. Ette voi muuttaa sitä. Tuotte ruumisarkun ja asetatte sen alttarille ja yritätte rukoilla, mutta ette pysty muuttamaan sitä. 

Hetki muuttua on nyt. Saavuttakaa heidät evankeliumilla. Sanotte, että oo, täällä Sidneyssä ei voi tehdä sellaista. Et voi puhua naapurillesi, he saattavat ajatella, että olet epäilyttävä. Mitä sellainen oikein on?! Astutaan ulos. Pahin, mitä joku voi tehdä, on nauraa sinulle tai kaataa vettä yllesi. Se on ok. Jeesus kärsi meidän puolestamme. Tämä on evankeliumi, jonka puolesta kannattaa kärsiä. Missä meidän todistuksemme muuten on? Kutsun sitä vaelluksen rakenteeksi, jossa tässä yhdessä kohtaa hän murtui, tässä yhdessä kohtaa joku kaltoin kohteli häntä, tässä yhdessä kohtaa hänet ajettiin ulos, sanoen: Lähde pois täältä! Älä koskaan tule takaisin! Kyllä. Meidän tulee kärsiä evankeliumin tähden. Lanseeraten ylöstempauksen pilarit, joiden päälle Hän lanseerasi ylöstempauksen: 

"14 Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.
15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla." (1. Tess. 4:13-18)

Pilarit, kulmakivet, joiden päälle Herra lanseerasi ylöstempauksen:

1) Jeesus kuoli, Jeesuksen kuolema ihmisen synnin tähden, Jeesus Kristus Messias kuoli ihmisen synnin tähden 

Totuuden hetki on tullut. Ette voi sanoa, että haluatte päästä ylöstempaukseen, mutta olette heittäneet ulos Jeesuksen Ristin ja Veren evankeliumin. Se on rakennettu Kristuksen kuoleman perustalle ihmisen synnin tähden. Älkää siis kertoko minulle postmodernista evankeliumista, sanoen, että haluat vain ottaa iisisti, haluat vain päästä sisälle Taivaaseen ylöstempauksen kautta, mutta silti et pysty omaksumaan Jeesuksen Ristiä ja Verta. 

2) Jeesus nousi ylös kuolleista jälleen

3) Jumalan Sana

Totuus tulkoon esille tänään. Ette koskaan enää hylkää vanhanajan rosoista Ristiä. Se on itseasiassa tiemme Taivaaseen. Modernimpi evankeliumi? Ei Ei Ei! Haluamme alkuperäisen evankeliumin, joka on tehokas. Evankeliumin tehokkuus. Risti on evankeliumin sydän, Veri on evankeliumin voima. Vau, kuinka upea Risti! Vain Ristin kautta meillä on sisään pääsy ylöstempaukseen. Meidän tulee siis omaksua se. Jos Risti on symboli Jumalan Tuomiolle syntiä vastaan, silloin meidän tulee elää kristillistä elämäämme tiedostaen ja ollen hereillä, koskien sitä, että Jumala Tuomitsee synnin. Pysykää poissa siitä! Jos Risti on lihan naulitsemisen ja tappamisen symboli, silloin meidän tulee nyt alkaa ristiinnaulitsemaan liha. Tämä on se, mitä Hän sanoo. Et voi pitää vain yhdestä asiasta ja sitten et halua mennä läpi prosessointia. Elämme 'pikasukupolvessa'. Haluat ruokaa ja sanot vain: Anna minulle voileipä!, ja syöt sen. Hän sanoo, ei. On prosessi, jonka läpi seurakunnan tulee mennä. 

4) Tulee olemaan kuolleiden ylösnousemus, tulee olemaan kuolleen seurakunnan ylösnousemus. He, jotka ovat kuolleet Kristuksessa, tulevat nousemaan kuolleista

Tiedän, että kaikki tulevat nousemaan kuolleista lopussa, mutta kummasta ylösnousemuksesta puhun tässä? Puhun ihmisistä, jotka olivat pyhiä kuoleman hetkenä. Tässä tämä nyt on. Ette voi muuttaa sitä. 

5) Heille tullaan antamaan kirkastetut ruumiit

6) Heidät tullaan kuljettamaan ylös

7) Elävät pyhät tullaan muuntamaan

8) Elävät pyhät tullaan myös kuljettamaan ylös sinne

9) Yhdistyminen Herran kanssa, ja myös yhdistyminen rakkaidenne kanssa

10) He ovat menneet sinne ikuisesti, ollen aina Herran kanssa

Mikä on se Sanoma? Se Sanoma on, 1. Tess. 5:9.

"9 Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta," (1. Tess. 5:9)

Ottakaa se nyt! Ottakaa se nyt! Mitä te teette siellä? Ottakaa se nyt! Ottakaa tämä ovi nyt! Mitä teette, omaten Laodikean seurakunnan luonteenpiirteitä?! Muuttukaa nyt! Ottakaa tämä ovi nyt! Hän ei tarkoittanut, että menette läpi teurastuksen. Ei ollenkaan. 

"1 Koska meillä siis on nämä lupaukset (profetiat, Sanat), rakkaani, niin puhdistautukaamme kaikesta lihan ja hengen saastutuksesta, saattaen pyhityksemme täydelliseksi Jumalan pelossa." (2. Kor. 7:1)

Tämä on se Sanoma. Tämä on kaikki se, mitä Herra on sanonut tässä. Nyt kun tiedämme kaiken tämän, niin eletään odottaen, että minä tahansa hetkenä se tapahtuukin, meidät löydetään valmiina, hyvin valmiina. Voitteko kuvitella, kuinka kaunista tuleekaan olemaan, jos koko maailma löydetään valmiina? Paholainen tullaan silloin saattamaan todelliseen häpeään. Herra sanoo, että Hänellä on tarpeeksi tilaa kaikille maailmassa. Hän on mennyt ylös sinne valmistamaan kartanoita. Saatatte ajatella, että Calgary on liian suuri kaupunki. Ei, te vitsailette. Hänellä on tarpeeksi tilaa, niin että koko maailma pääsee sisälle. 10 miljardia ihmistä voi päästä sisälle. 

Koko Sanoma on, että meillä on nämä sanoinkuvaamattomat, ihmeelliset, mahtavat lupaukset, lupaukset, joita emme voi ymmärtää tässä elämässä, että Jumala ajattelee ottaa syntisen ja muuttaa Hänet ja vie Hänet loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaansa. Käsittämätöntä. Hän sanoo, että koska meillä on nuo lupaukset, sen tähden puhdistetaan itsemme. Tarkoittaen, että tämä on puhtauden Sanoma. Tämän tyyppisen Sanoman kuuluisi johtaa puhdistautumiseen koko ajan: 'Tarkastan ja puhdistan, tarkastan ja puhdistan, tarkastan ja puhdistan. Voitko tarkastaa selustani? Puhdistaudun koko ajan'. 

Meidän tulee puhdistaa itseämme 24/7, vaatettamme, elämäämme, sieluamme, puhdistaen Jeesuksen Verellä. Hänen Verensä on voimallinen, aivan kuin voimakas saippua. Se puhdistaa kaiken lian. Hän sanoo, että tämä on koko tämän Sanoman ohjeistus. Meidän tulee muuttaa elämämme ja alkaa puhdistamaan elämäämme, jatkuvasti keskittyen puhtauteen, palauttaen puhtauden kristilliseen elämään ja elämäämme. Tämä on se, mitä Hän sanoo tässä jakeessa. Teillä on sama Raamattu kuin minulla.  

Hän sanoo: "puhdistautukaamme kaikesta lihan ja hengen saastutuksesta", tarkoittaen erottautunutta kristillistä elämää. Erottautuminen. Tämä on se ohjeistus, jonka Jumala tässä antaa. Hän sanoo: Ottakaa se! Ottakaa se! Viekää se kansakuntaanne. Keskittykää siihen missioon. Tulitte tänne ottamaan tämän, jotta voitte puhdistaa heidät. Voitteko keskittyä siihen mission! Viekää se kansakuntaanne ja puhdistakaa kansakuntanne. Sanokaa, että meillä on tämä upea ovi. Tämän jälkeen ei ole Jumalan suojelusta. Näimme, miltä koronavirus näytti. Ei ollut mitään suojelusta. Kuinka paljon pahempaa tuleekaan olemaan, kun Ahdistuksen aika asettuu? 

Juuri nyt voitte kuitenkin olla kirjaimellisesti uudestisyntyneitä ja vastaanottaa Jeesuksen. Teidän tulee kertoa heille, että Jumala Tuomitsee synnin. Jos ette tee parannusta, Hän tulee Tuomitsemaan teidät. Jumala rakastaa syntisiä, mutta Hän ei rakasta syntiä. Kun näette Kristuksen Ristillä, voitte ymmärtää hyvin synnin hirvittävät ja kuolettavat seuraamukset. Sen, että Kirkkauden Kuningas itse kuoli Ristillä sen kaltaisen häpeällisen kuoleman synnin tähden, tulisi estää meitä menemästä syntiin. Tämä on se ohjeistus. Sen tulisi pitää meidät poissa synnistä, synnin kuolettavuudesta, synnin vaaroista. Hän sanoo: Pysykää poissa kaikesta, mikä saastuttaa. Mikä mielestänne saastuttaa? Synti saastuttaa. Hän sanoo: Erottautuminen synnistä, harkittu synnistä erottautuva elämä. Harkittu. Olemmeko yhdessä? Kyllä. Totuus tulee kertoa. 

Seurakunnan tulee tehdä harkittu pyrkimys valita pyhyys, valita Jeesus, valita ikuisuus Taivaassa. Harkittu. Se ei ole istumista siellä passiivisesti. Ei. Katsokaa Keniaa nyt. He astuivat ulos. Yliopisto-opiskelijat, vanhemmat Piispat, Pastorit, ja kaikki. Joka päivä he haluavat tietää: Miten voin olla pyhempi? Miten voin tavoittaa seuraavan ihmisen evankeliumilla? Kaikki kansakunnat voivat tehdä näin ja sytytämme maailman Tuleen. Hän sanoo, että meidän tulisi olla kiireisiä: "saattaen pyhityksemme täydelliseksi". Täydellistäen pyhityksemme. Voitteko kuvitella sitä? Tarkoittaen, liikkuen yhdestä pyhyyden Kirkkaudesta toiseen, kysyen Herralta: 'Mitä muuta minun tulee tehdä, Herra? Olen tehnyt tämän. Heitin tämän pois talosta. Tunsin oloni epämukavaksi tässä mekossa, tässä vaatteessa. Tunsin oloni epämukavaksi näiden ystävien kanssa. Tunsin oloni epämukavaksi tässä elämässä. Tunsin oloni epämukavaksi tämän tyyppistä ruokaa syöden, joten Herra, mitä muuta voin tehdä?' Täydellistäen, kiillottaen pyhyyden. Miksi? Sillä ikuisuus on todella pitkä pitkä aika. Ette halua tehdä virhettä ikuisuuden kanssa. 

Jos koskaan luette, Luuk. 16, rikas mies ja Lasarus, niin rikas mies luuli, että se rikkaus, joka hänellä oli - hän eli aivan kuin seurakunta Laodikeassa, tämän hetken seurakunta - he luulivat, että rikkaus oli Jumalan mielisuosion symboli heidän elämässään. He luulivat, että kun he ovat rikkaita, se on nyt Jumalan mielisuosion merkki, 'Jumala on antanut sinulle mielisuosion, Jumala rakastaa sinua', mutta hän meni shokkiin, kun hän kuoli. Hän löysi itsensä helvetistä ja hän lähetti rukouspyynnön. Hän pystyi näkemään Lasaruksen ja Aabrahamin, ja kun hän lähetti rukouspyynnön Aabrahamille, hän ei koskaan sanonut Aabrahamille, että 'pyydän, isä Aabraham, poista minut täältä'. Hän ei koskaan sanonut niin. Hän oli tietoinen, että mikä tahansa menee sisälle helvettiin, pysyy siellä ikuisesti, eikä tule koskaan ulos. 

Miksi sitten pelleilette ympäriinsä, aivan kuin joku tulisi vetämään teidät pois sieltä, pelastamaan teidät? Ei. Hän ei pyytänyt Aabrahamia poistamaan häntä sieltä. Hän vain sanoi: "Lähetä joku sanomaan veljilleni, että he ottavat nuo profeetat vakavasti, kuuntelevat heitä todella hyvin ja ovat kuuliaisia evankeliumille, ja kun rampa nousee ylös, heidän tulee ottaa se todella vakavasti ja olla aidosti ja kunnolla uudestisyntyneitä. Lähetä joku kertomaan veljilleni, että itken täällä niitä sivuutettuja mahdollisuuksia. Alhaalla täällä helvetissä on jotakin, mikä kaikuu korvissani koko ajan, kuulen: 'Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt!' Vasta nyt näen ne sivuutetut mahdollisuudet, vasta nyt ymmärrän tuon laulun, vasta nyt ymmärrän, miksi he käyttävät pitkiä hameita, pitkiä vaatteita, erottaen itsensä. Pystyn nyt näkemään sen ilmestyksen, sen aarteen, joka oli salainen ja piilotettu sen pyhyyden sisälle, jonka he valitsivat. Ymmärrän nyt", mutta se on liian myöhäistä. 

Kaikki helvetissä uskovat Jeesukseen todella paljon sekä Raamattuun. Vasta kun he joutuvat sinne, he ymmärtävät nyt todella hyvin, sanoen, "nyt ymmärrän Joh. 3:16, vau!" Kaikki helvetissä ovat lisättyjä uskovia, ikuisia uskovia. Nyt he saattavat pelleillä ympäriinsä, kun sanotte heille: "Jumala tulee Tuomitsemaan teidät, jos ette tee parannusta! Tuomio on tulossa!", he sanovat, "se on sinun mielipiteesi". Ok, nyt he voivat sanoa näin täällä, mutta helvetissä he ovat uskovia. "Lähetä joku sanomaan veljilleni, että ovat aidosti ja kunnolla uudestisyntyneitä ja olemaan todella hyvin kuuliaisia niille Profeetoille". Herra Jeesus itse sanoo tuossa sananpaikassa: "Jos he eivät pysty uskomaan Profeettojani alhaalla siellä, jotka ovat jo kutsuneet lopullisen Vierailun, Jumalan Pilvi on tullut alas ja peittänyt heidät, he ovat nostaneet rampoja ylös maasta, he ovat kävelleet varjoni kanssa ja avanneet sokeiden silmät, jos he eivät pysty uskomaan tätä, silloin he eivät ole Taivasmateriaalia." 

Jeesus antaa heidät pois Profeetoille. Silloin tulette ymmärtämään, että tämä ei ollut suloinen laulu, kutittaen korvianne. Tämä oli Jumala, joka huusi kansakuntien ikuisuuden puolesta. Kyllä. Ohjeistus on todella selkeä, koskien ylöstempausta. Hän sanoo: Puhdistakaa itsenne. Eläkää erottautunutta kristillistä elämäntyyliä. Pysykää poissa saastutuksesta. Pelätkää syntiä. Kehittäkää itsessänne kidutuksen tunto, kun näette synnin. Tavoittakaa ihmiset sen tähden, että tiedätte, että Tuomio on tulossa, tulijärvi. Sen tulisi antaa teille taakka tavoittaa rakkaanne ja maailma. 

Sitten Hän sanoo tässä: 'Jumalan pelossa'. Se on ainoa asia, joka seurakunnalta puuttuu juuri nyt. Tämän päivän seurakunnalla ei ole ollenkaan Jumalan pelkoa, sillä ei ole syvää kunnioitusta. Teidän tulisi nähdä, miten pastorit saarnaavat. Sanotte heille, että Jumala tuomitsee synnin. He sanovat, ei. He eivät tiedä sitä. Joskus jopa sosiaalisessa mediassa he sanovat, "miksi Jumala ei iskenyt minua syövällä? Menin seurakuntaan ja poimin sieltä tytön", he sanovat tällaisia asioita sosiaalisessa mediassa. Tiedättehän, en ole sosiaalisessa mediassa, en edes tiedä, miten kirjautua mihinkään. Tiedättehän, että tulen toiselta alueelta, mutta joskus kuulen, että ihmiset kirjoittavat siellä näin. Vau! Päivä on tulossa, päivä on tulossa, jolloin tulette itkemään ja tulette pelkäämään Jumalaa, piditte siitä tai ette. 

Muistakaa, että yksi pääasioista helvetissä on, että liekkien sisällä ei ole mahdollista hengittää. Yksi suurimmista ongelmista helvetissä on hengittäminen, ja on kidutus, tuli, aivan kuin pätsi, 760 astetta celsiusta, ja miljoonat madot kaivautuvat aivojenne ja koko ruumiinne läpi. Ette pysty sietämään sitä, mutta sitä tapahtuu joka päivä ikuisesti, niin kauan kuin Herra elää. Tiedän, että Hän elää ikuisesti. Ongelma helvetissä on, että muistatte jokaisen sivuutetun mahdollisuuden, joka teille annettiin ja tämä tulee kaikumaan teille todella selvästi: 'Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt!' Näette nyt nuo kenialaiset miehet, naiset, lesket ja orvot, jotka lauloivat: 'Rampa on kävellyt!' Se tulee kaikumaan mielessänne ja sydämessänne miljardeja vuosia, kuinka he käyttivät sitä oikein, ja mitä se itseasiassa tarkoitti. Miksi korkea-arvoiset yliopiston professorit, sairaalapalveluiden vanhemmat lääkärit, kaikki kaikista yhteiskuntaluokista aina liittyivät mukaan, laulaen: 'Rampa on kävellyt!'

Nigeria, pystyn näkemään, että teillä on hiukan ylpeyttä meneillään, sillä tämä on nyt toinen rampa, joka kävelee, ja en ole nähnyt massiivista juhlintaa. Kenia, voitteko jatkaa juhlintaa? Sillä tämä on tarkalleen se, mitä Kapernaum ei tehnyt. Kapernaum ei tehnyt sitä, ja sen Tuomio oli välitön. Se ei tullut esille, sanoen: 'Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt! Jeesus! Rampa on kävellyt! Kirkkaus! Rampa on kävellyt! Mahtavaa! Rampa on kävellyt! Jahve! Rampa on kävellyt! Kiitos! Rampa on kävellyt!' Se ei tehnyt tätä, Kapernaum ei tehnyt näin. Sen Tuomio on kirjoitettu Raamattuun. Se ei odota Tuomion päivää, sen Tuomio on kirjoitettu Raamattuun, ja Hän Tuomitsi koko kaupungin. 

Viimeinen ohjeistus, joka tulee ulos ylöstempauksesta: 1. Joh. 3:3. Jahven ohjeistus. Herra on näyttänyt minulle ylöstempauksen useaan kertaan, tarkoittaen, että mene ja sano heille uudestaan ja uudestaan. 

"1 Katsokaa, minkäkaltaisen rakkauden Isä on meille antanut, että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi, joita me olemmekin." (1. Joh. 3:1) 

Tarkoittaen, että emme ansainneet sitä. Se ei ollut oikeus. Emme edes ansainneet, että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi. Ei ollenkaan. Tunnette itsenne, luuletteko, että olette arvollisia olemaan Jahve Jumalan loisteliaan kirkkaassa perheessä? Ei. Tämä on se, mitä Hän nostaa esille tässä. Kun joku esittelee teille pelastuksen, teidän tulisi tarttua siihen kiinni tällä tavoin, sanoen, "kuka minä oikein olen, että Hän voi hyväksyä minut?" Mutta että sanotte, "mietin sitä. Oo, tuo on sinun mielipiteesi". Hän sanoo, että emme ansainneet. Se oli adoptio. Adoptio. Ei oikeus. Emme ansainneet sitä. Se on adoptio. Sitten annat pelastuksen jollekin, joka pelleilee ympäriinsä sen kanssa. Ei ei ei, ette voi sekoittaa sitä syntiin. Se ei ole oikeus. Meidän tulee vain vastaanottaa se, kiittää Jumalaa ja polvistua ja sanoa, minulla on nyt Hänet!     

"1 ...Sentähden ei maailma tunne meitä, sillä se ei tunne häntä." (1. Joh. 3:1) 

Tarkoittaen, että vainot ovat tulossa. Heti, kun teistä tulee uudestisyntyneitä, maailma tulee vihaamaan teitä. Ok, tiedän, että maissanne haluatte, että koko maailma rakastaa teitä, tiedän sen. Olette moderneja ihmisiä ja haluatte maailman rakastavan teitä, mutta Hän sanoo, että vainot ovat tulossa. Jos he hylkäsivät Jeesuksen, heidän tulee hylätä myös teidät. Olemmeko yhdessä? Edetään siihen ohjeistukseen, joka on jakeessa 3.

"2 Rakkaani, nyt me olemme Jumalan lapsia, eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee (tarkoittaen, että ikuisuuden asiat ovat vieläkin piilotettuja, peitossa). Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän (Jeesus) ilmestyy (ylöstempauksessa), sillä me saamme nähdä hänet sellaisena, kuin hän on (tulemme olemaan kuin Hän, meillä tulee olemaan kirkastetut ikuiset ruumiit)." (1. Joh. 3:2) 

Mikä ihmeellinen upea lupaus, että teillä tulee olemaan sama taivaallinen protokolla kuin Messiaalla, ikuinen kirkastettu ruumis. Ottaisin sen! Erityisesti, jos olette väsyneitä tähän ruumiiseen, jossa on jatkuvasti diabetes, korkea verenpaine, kasvaimia, romahtamista, ja mitä vain, niin haluaisitte merkityksellisemmän ikuisen ruumiin, jossa ei ole nivelreumaa, ei syöpää, joka ei kuole. Tämä on todella voimallinen lupaus. Jakeessa 3, on se ohjeistus:

"3 Ja jokainen, joka panee häneen tämän toivon, puhdistaa itsensä, niinkuin hän on puhdas." (1. Joh. 3:3) 

Ohjeistuksemme on siis puhtaus, puhdistautuminen, olla puhdas koko ajan, sillä kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Haluatte varmistaa, että kun Hän tulee, Hän löytää teidät valmiina. Valmiina, jotta voitte päästä sisälle Kirkkauteen. Herra siunatkoon teitä. Messias on tulossa. 

Haluan johdattaa kaikki Herran luo, te, jotka haluatte. Sanokaa: 

Väkevä Herra Jeesus, 
Herra, teen parannuksen kaikesta synnistä,
ja käännyn pois kaikesta pahuudesta, 
Herra, olen kuullut todella selvästi, 
että tänä hetkenä suojelet seurakuntaa, 
pidättelet laittomuuden ihmistä,
mutta olen myös kuullut, 
että kun pelastat seurakunnan,
ja evakuoit seurakunnan tältä sotatantereelta, 
niin silloin ei tule enää olemaan yhtään suojelusta,
että sinä Herra Jumalani,
tulet käskemään muiden veljieni ja sisarteni teurastamisen, 
täyttääksesi tuon luvun, 
teen parannuksen Jeesus,
ja vastaanotan sinut Jeesus,
sydämeeni,
Herrakseni ja vapahtajakseni,
pyydän, määrää askeleeni, 
kohti Jumalan Valtakuntaa,
ja anna minulle nollatoleranssi synnille, 
Jeesuksen väkevässä nimessä,
olen uudestisyntynyt,
Aamen. 

(6.1.2023 Konferenssi kaikille kansakunnille Nairobissa / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia