7.1.2023 KONFERENSSI KAIKILLE KANSAKUNNILLE NAIROBISSA

IHMISET, JOTKA JOUTUVAT KOETUKSEN HETKEEN - VARMISTA, ETTÄ NIMESI ON ELÄMÄN KIRJASSA

Muistiinpanot:

Haluan aloittaa jakamalla, mitä Herra on puhunut tänään. Hän on antanut todella valtavan näyn. Hän on tietoinen, että olette täällä ja sitten Hän puhuu kanssani todella valtavassa näyssä, jotta voin tulla luoksenne ja antaa sen teille. 

Voitte nähdä, miten Herra on tullut auttamaan ihmisiään. Rampa Nigeriassa kävelee nyt. Jeesuksen Veri, Karitsan Veri. Tämä on ihme maassa. Israelissa, milloin tahansa rampa käveli, niin koko kansakunta tuli pysähdykseen ja kansallinen keskustelu seurasi, miten tämä rampa on kävellyt? Kuka on tehnyt tämän? Mitä tämä tarkoittaa? Voimmeko puhua henkilölle, joka on tehnyt tämän? Se oli sen kaltainen kansallinen keskustelu. Kun tämä tapahtuu, Raamattu tulee eloon. Raamattu on nyt kiteytetty, materialisoitunut, toteutunut tässä elämässä.

Nyt tässä valtavassa näyssä lauantaina, 7.1.2023, Herra näytti minulle pedon, ja hän oli melko valtava, todella valtava. Sen jälkeen Herra näytti minulle nyt, kuinka peto oli hirvittävällä ja vakavalla tavalla haavoittunut. Sitten sen jälkeen, Hän näytti hänet minulle jälleen, mutta nyt aivan kuin hän ei olisi enää haavoittunut, haava on parantunut. Herra on näyttänyt minulle tänään tänään valtavan suuren pedon, ja kuinka hän on vakavasti haavoittunut päähän. Kun katsoin hänen tuoretta haavaansa, ja hän on valtavan suuri, Herra itseasiassa todella dramatisoi sen, sitten seuraavassa hetkessä, kun katsoin häntä, on aivan kuin en näkisi haavaa enää, se on parantunut. Sitten heräsin. 

Elämme tämän kaltaisia aikoja, jolloin Herra puhuu sukupolvelle, ihmisille todella selvästi suoraan. Hän tiesi, että olette täällä ja Hän lähetti minut tämän näyn kanssa: "Mene ja sano heille, että peto on tulossa. Mene ja sano heille, että sanovat kansakunnilleen, että peto on tulossa. Peto, joka oli vakavasti ja kuolettavasti haavoittunut ja parantui, on tulossa". Voitte mennä Raamattuun ja lukea siitä ja sanoa ihmisille maassanne, että tämä on se, mitä Herra sanoi toisella puolella. Hän on sanonut koko maailmalle, että peto on tulossa. Tästä hetkestä eteenpäin, tämä tulee jälleen olemaan todella valtava teema. Tämä tulee jälleen olemaan Sanoma, joka tulee viemään minut maailmanlaajuisesti, kun Herra paljastaa sitä ja käyttää sitä ohjeistamaan kansakuntia ja seurakuntaa uudestaan ja uudestaan.  

Eilen puhuimme seurakunnan ylöstempauksesta. Haluan vielä edetä tässä keskustelussa, tässä viimeisessä osuudessa. Seurakunnan ylöstempaus, toisin sanoen, Messiaan tulemus. Ladaten ohjeistusta, jonka Herra vapauttaa, auttaen ja varustaen teitä, lähettäen teidät kansakuntiinne voiman ja ohjeistuksen kanssa ylhäältä. Eilen puhuimme Tuomioista, jotka ovat tulossa, tänään puhumme pedosta. 

Olette huomanneet, että portti Taivaaseen on avoinna tässä saarnastuolissa, Taivas puhuu livenä livenä livekeskustelussa. Tämä on todella hämmästyttävää, että Herra voi nyt puhua livenä reaaliajassa; annan teille yhden Sanoman ja sitten Hän antaa toisen. Tämä on todella voimallista. Jos katsotte taaksepäin Israeliin, on aikoja, jolloin Herra lopetti puhumisen. He kutsuivat sitä hirvittäväksi hiljaisuudeksi. Silloin et koskaan tiedä, oletko oikealla tiellä, tai onko sinulla mielisuosio vai ei, ja minne olet matkalla. Milloin tahansa Herra siis puhuu, se on todella suuri etuoikeus riippumatta siitä keskustelusta. On se sitten nuhtelu, se on silti rakkautta. Silloin kuitenkin tiedät, että Herra on kanssasi, Herra puhuu. Toisin sanoen: Älä mene tuota tietä! Tule takaisin tälle puolelle! 

Katsoimme eilen seurakunnan ylöstempausta. Näimme, että Herra mallinsi ylöstempausseurakuntansa keskustelun ympärille, joka Hänellä oli Filadelfian seurakunnan kanssa, jolle Hän avasi oven, portin, ja Hän sanoi sille, voit nyt tulla sisään. Luin myös Ilm. 4:1, kun evankelioinnin ovi, palvelemisen ovi sulkeutuu, silloin sisäänpääsyn ovi avautui. Profeetallisessa aikajanassa tuossa kuvassa seurakunnan aikakausi on punaisella, Ilm. 2-3, seurakunnan valmistaminen. Ymmärrämme kaikki hyvin, että istumme morsiamen ylöstempauksen kynnyksellä. Voitte katsoa ympärillenne maailmanlaajuisesti ja nähdä, että jotakin on muuttunut hengellisessä todellisuudessa. Voitte nähdä, että aika on kulutettu. Seuraava kaikista tärkein asia seurakunnan kalenterissa on seurakunnan sisäänpääsy, seurakunnan ylöstempaus. 

Tuossa ylöstempausseurakunnan mallinnuksessa, yrittäen tuoda teille ymmärryksen, saavuimme, Ilm. 3:10. Olimme tarkastelleet ovea, jonka Herra avasi ja saavuimme, Ilm. 3:10, jossa puhuttiin paljon. Luemme sen uudestaan.

"10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta (käskystäni) vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat." (Ilm. 3:10)

Haluatte tietää, mikä on Hänen käskynsä? Kun menette tutkimusmatkalle, opettaen seurakuntaa maassanne, haluatte tietää ja avata 1) Mikä on tämä käsky? 2) Mitä teidän tulee tehdä pitääksenne tuon käskyn? Sitten Hän sanoo, kestää kärsivällisesti. Mitä tarkoittaa, olla kestäväinen? Sitten, mitä tarkoittaa, kestää kärsivällisesti? Puhuuko Hän uudestisyntyneen Hengellä täytetyn kristityn kaikkein tärkeimmästä ominaisuuspiirteestä? Kärsivällisyydestä. Voisiko Hän puhua kärsiväällisyydestäsi tämän maailman vihamielisyyksissä? Herran pitkämielisyydestä, jonka Pyhä Henki välittää meihin. Tarkoittaen, kestää kärsivällisesti. Puhuuko Hän ajasta, vai tarkoittaako se, kestää valittamatta, napisematta? Jotta sinulla on lopussa kaunis upea todistus, että seisoit lujina. 

Herra saattaa viedä sinut jonkin asian läpi. Sen tarkoitus on terävöittää sinua, puhdistaa pelastustasi, vanhurskauttasi, uskoasi. Sitten itket, napiset, mitä vain. Sen lopussa Hän prosessoi sinut läpi, mutta miten sinä vaelsit sen läpi? Katsot taaksepäin ja itket sanoen, oo, voi kuinka toivonkaan, että olisin kestänyt kärsivällisesti. Hän tiesi, että Hän ei tule antamaan sinulle, mitä et kestä, minkä läpi et pysty menemään, tulemaan ulos, voittamaan. 

Miten olet mennyt läpi joitakin asioita, jotka Herra on tuonut tiellesi, saadakseen sinut tietämään, että tarvitset Häntä, olet riippuvainen Hänestä? Oletko napissut ja sanonut, voin helposti unohtaa tämän Kristuksen pelastuksen? Me olemme tämän kaltaisessa sukupolvessa, Ibuprofeenin sukupolvessa. Tiedämme jopa ne vahvuudet, joita meidän tulee ottaa. Määräämme ne itsellemme. Panadolin sukupolvi. Emme voi sietää kipua, ei ollenkaan, ei edes pientä. Voisiko Herra sanoa, että on muovaaminen, jonka tulisi tapahtua, kun menemme - en tiedä tulisiko minun kutsua sitä tuleksi - jonkun lävitse? Hän itseasiassa prosessoi meitä, mutta olemme 'pikasukupolvi', Twitter sukupolvi, haluamme sen ja haluamme sen nyt. Jopa pienet lapset tarhassa. Kun he päättävät opintonsa, he eivät pysty menemään prosessoinnin läpi enää. 

Aikaisemmin oli pyramidijärjestelmä, jossa paras palkittiin jopa tarhassa, paras matematiikassa, paras missä vain, mutta tänä päivänä kaikki haluavat kruunun, sen tähden, koska he hymyilevät, tanssivat hyvin, koska ovat sitä ja tätä. Kaikki haluavat olla oikeutettuja. Oikeutuksen sukupolvi. Mitä tämä oikein on?! Miten meidät silloin voidaan prosessoida, jos olemme mielestämme aina oikeutettuja? Haluamme sen ja haluamme sen nyt. Emme arvosta prosessointia. Silti Jeesus itse prosessoitiin. Hän prosessoi seurakunnan Ristin läpi. Herra sanoo, että Hän arvostaa heitä, tässä jakeessa 10.  

Kun opetatte, niin nämä ovat joitakin avainasioita: Mitä tarkoittaa olla kestäväinen? Kestää mitä? Tulemme näkemään sen. Kärsivällisyys. Hän sanoo: "niin minä myös". Hän tekee samansuuruiseksi, Hän punnitsee vaa'assa. Tämä on vakavaa, sillä haluatte Kirkkauden, kaikki kristityt haluavat Kirkkauden, mutta jos ymmärrän hyvin, Hän viittaa tässä, Room. 8:17, että tulette olemaan osallisia Hänen Kirkkaudestaan niin kauan kuin olette osallisia Hänen kärsimyksiinsä. 

Tästä Hän puhuu, mutta elämme aikana, jolloin haluamme vain Kirkkauden. Emme arvosta kärsimystä. Kärsimys ei ole mukavaa, mutta joskus Herra asettaa asioita seurakunnan eteen, jotta Hän voisi katkaista heidät irti välinpitämättömyydestä ja tänne maailmaan asettumisesta, jotta voitte ymmärtää, että tämä maailma ei ole kotinne, sillä suurin ongelma seurakunnassa on mukavuus. Seurakunnan suurin tuho on mukavuus, seurakunta haluaa viihtyä. Tällä tavoin he ovat käyttäytyneet aivan kuin he olisivat saapuneet, aivan kuin tämä olisi heidän lopullinen määränpäänsä.

Tiedätte, että olen lyönyt maailmaa tsunameilla. Olen mennyt lyömään valtameriä hurrikaani Katriinalla ja Irmalla. Olen profetoinut ne ja lyönyt heitä. Olen kutsunut valtameret tulemaan ulos, ravistellen kansakuntia, jotta voisitte ymmärtää, että tämä maailma ei ole kotinne. Kun koronavirus juuri alkoi - Herra puhui ääneen, kieleni Sanat vuonna 2020 - se oli melkoinen tilanne, koska ihmiset eivät tienneet, miten käsitellä sitä tilannetta; tulisiko heidän pestä kätensä etanolilla vai saippualla? Tämä oli paha. Kukaan ei tiennyt, miten käsitellä sitä. Lääkäreitä kuoli, sen kaltainen tilanne. 

Tutkimusta kiirehdittiin nopeasti. Jos kuuntelette tuon profetian, jonka annoin 1.12.2015, neljä vuotta ennen kuin se tuli, profetoin myös rokotteet, avasin oven rokotteille siellä sisällä. Kuulette minun sanovan: 'Olen mennyt Intiaan. Olen puhunut lääkäreiden kanssa siellä'. Kuulitte minun sanovan: 'Ottakaa hiukan ja viljelkää'. Siksi näitte, kuinka viruksen viljely alkoi kaikkialla. 'Ottakaa virusta ja viljelkää sitä. Sekventoikaa sitä. Kehittäkää rokotteita'. Sen tähden viljelystä tuli iso asia. Luulen, että Australia oli ensimmäinen, joka viljeli sitä, mutta kaikki muut, Mark Pharmaceuticals, Schering-Plough, jokaikinen farmaseuttifirma, he viljelivät, eristivät ja sitten sekventoivat. Jos kuuntelette tuota profetiaa, kun puhun viljelystä, se tarkoittaa, että 'menkää ja löytäkää rokote, tai muuten tapamme koko maailman'. 

Joskus maailman ravisteleminen saa teidät tietämään, että tämä maailma ei ole kotinne. Tuon koronaviruksen aikana, kun olimme juuri astuneet sisälle vuoteen 2020, koronavirus on päällä, deltavariantti on kaikkialla, silloin Herra puhuu kanssani täällä studioillamme, missä pidämme Globaalit Kokouksemme, Herra puhuu ja sanoo: "Sano heille, että kun ylöstempaus tapahtuu, maailman tila tulee muuttumaan". Hän antoi minun ymmärtää, että se alenee. Miksi? Mukavuuden ja välinpitämättömyyden tähden. Joskus seurakunta, jonka kuuluisi olla matkalla, pyhiinvaelluksella Taivaaseen, näyttää aivan kuin se olisi asettunut, saapunut jo. 

Sen tähden Herra lähetti meidät, jotta voimme herätellä seurakunnan ja tuoda sen takaisin ymmärrykseen, että tämä ei ole kotinne. Tämä paikka on väliaikainen ja myös katoava. Toisin sanoen, Herra sanoo: Pyydä heitä valmistautumaan toista Valtakuntaa varten, Kirkkauden Valtakuntaa varten, sillä ne asiat, joita he rakastavat täällä, tulevat pian romahtamaan. Maailma tulee muuttumaan. Näitte jo pienen välähdyksen ikkunan, jonka Herra avasi, käyttäen meitä, jotta voisitte katsella tulevaa Ahdistuksen aikaa, tuota aikakautta, koronaviruksen ikkunan kautta. 

Lentokoneet oli jäädytetty, rakkaanne kuolivat ja teidän ei sallittu mennä koskettamaan tai hautaamaan heitä. Se oli pahaa. Se oli vakavaa. Ihmiskunta ei ole koskaan ollut sillä tiellä aiemmin, että teille sanottiin, ette voi koskea. Ruumiita kaadettiin massahautoihin New Yorkissa. Hengityskoneet. Muistattehan, kun profetia sanoi; kuunnelkaa tätä nyt, kun Jumala puhuu se on yksityiskohdissa. Muistattehan ne yksityiskohdat, kun he sanoivat: Välineiden puute, sairaalat ovat täpötäynnä - juuri nyt Pekingissä sairaalat ovat täpötäynnä - hengityskoneita ei ollut saatavilla. Lääkärien täytyi valita, kuka saa elää, kuka ei. Mistä saakka päädyimme tähän? He sanoivat, tämä mies näyttää olevan noin 59-60-vuotias, laitetaan hänet sivuun, tämä toinen mies näyttää olevan 29-vuotias, annetaan hänen elää. Miten?! 

Mutta Herra teki näin, jotta Hän voisi ravistella mukavuuttanne ja tuoda viihtyisyytenne tuhoon, jotta voisitte nyt alkaa keskittymään ja kaipaamaan toiseen paikkaan, sillä jos elätte Saksassa tai Suomessa, saatatte unohtaa, että on toinen paikka. Jos menetät työsi, he antavat sinulle tukea autoon, asuntoon, kaikkeen, ruokaan ja lapsiisi, sosiaalituki. Kun olet sairas, menet lääkärisi luo. Joskus ette melkein näe kiireellisyyttä etsiä Jehova Jumalaa. Herran täytyi siis ravistella. 

Tässä keskustelussa Hän siis sanoo: "niin minä myös", tarkoittaen, palkkiota, "niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä". Jos olisit minä, haluaisin tietää: Mitä tarkoittaa, pelastaa tuosta koetuksen hetkestä? Eilen avasimme sitä hiukan. Mitä tarkoittaa, koetuksen hetki? Mikä on tuona ajan ominaisuuspiirre? Kuinka kuolettavaa se on? Kuinka hirvittävää se on? Jotta voisimme ottaa ohjeistukset ja välttää tuon ajan ja päästä sisälle Herran turvaan, jotta Hän voisi pitää teidät poissa. Tämä on absoluuttisen vakavaa. 

Hän sanoo, että syy, miksi Hän pitäisi teidät poissa koettelemuksen hetkestä on, koska piditte uskollisesti Hänen käskynsä. Tämä on voimallista. Hän sanoo, että on välttämätöntä, että teidän tulee pitää käskyt, jotta olisitte Jumalan ihmisiä. Tänään haluan avata hiukan enemmän: "niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä". Tässä on niin paljon asioita, mitä teidän tulee tuoda seurakunnillenne, alkaen käskystä. Mitä tarkoittaa pitää käskyt? Mikä on käsky? Miten pidätte ne? Miten autatte seurakuntaa pitämään ne? 

Sitten menette eteenpäin kestämiseen: Olla kestäväinen missä? Mitä tarkoittaa, olla kestäväinen? Lyhytaikaisesti vai kärsivällisesti? Mitä tarkoittaa olla kestäväinen ilman kärsivällisyyttä? Ja mitä tarkoittaa olla kestäväinen kärsivällisesti? Teidän tulee avata tämä seurakunnillenne. Tämä on jae, joka on täpötäynnä, jos kysytte minulta. Tämä olisi yli kolmen kuukauden saarna täällä. 

Hän sanoo: "pelastan sinut koetuksen hetkestä". Mitä tarkoittaa, pelastaa koetuksen hetkestä? Turva, jonka Hän lupaa. Mikä on koetuksen hetki? Mitkä ovat sen ominaisuuspiirteet? Kuinka kuolettava se on? Hän sanoo: "joka on tuleva", vau, tuleva. Se ei ole vielä saapunut, se on tulossa. Koetuksen hetki, tarkoittaen, että Hän puhuu aikakaudesta, ajasta. Hän ei sano, että pidän teidät poissa saatanan luota, ei. Hän ei sano, että teidän tähtenne tulen tappamaan saatanan, jotta hän ei häiritsisi teitä enää, ei. Hän puhuu ajasta, hetkestä ja sanoo, että se on tulossa. Sitten ymmärrätte nopeasti, että Hän puhuu Vihan aikakaudesta, josta Hän haluaa pitää teidät poissa. 

Kun Hän sanoo, poissa, niin eilen ymmärsimme paremmin. Tarkoittaen, temmata teidät pois siitä. Hän ei tarkoita, että Hän tulisi suojelemaan teitä Ahdistuksen ajan sisällä. Eilen näimme todella selvästi, että Hän ei suojele seurakuntaa Ahdistuksen ajassa. Ei ollenkaan. Se mitä tuli esille eilen, oli todella hämmästyttävää. He huusivat: 'Herra, milloin  rankaiset veremme maan asukkaille, lyöden heitä? Lyö heitä, sillä he ovat tehneet tämän meille'. Heidän sielunsa, jotka on teurastettu, huutavat. Katsokaa tätä. Herra ei sano, 'katson, mitä voin tehdä, jos voin mennä lyömään heitä, koska he leikkasivat kaulanne, koska palvoitte Jeesusta'. Ei. Hän sanoo: "Odottakaa hetki. Haluan, että loput veljenne ja sisarenne teurastetaan myös, että miekka leikkaa heidän kaulansa, kuten teidätkin on leikattu, kunnes täysi luku saavutetaan". 

Hän ei suojele seurakuntaa Ahdistuksen ajassa. Jos on mitään, mikä nopeuttaa ymmärrystämme ja kiireellisyyttämme valmistautua nyt, se on tämä. Ottakaa hyöty tästä hetkestä irti ja menkää sisälle Kirkkauteen. Kuka teistä haluaisi, että miekka koskettaa kaulaanne, kun palvotte? Kuka teistä voisi tehdä niin Ibuprofeenin ja Panadolin sukupolvessa? He tietävät tarkalleen, mikä vahvuus heille sopii. Sukupolvi, joka ei pysty kestämään kipua. Herra sanoo, että otetaan hyöty irti tästä kutsuhuudosta ja valmistaudutaan. 

Olen vieläkin jakeessa 10, haluan avata tätä tänä yönä. Hän sanoo: "niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin". Mitä tarkoittaa, koko maanpiirin, maailman? Ja miksi koko maailman? Sanoiko Hän, että koetuksen hetki tulisi Filadelfian seurakuntaan? Ei, koko maailmaan. Miksi koko maailmaan? Mitä tarkoittaa, koetuksen hetki? Hän sanoo: "koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat." Mitä tarkoittaa, testaamaan, koettelemaan? 

Haluan aloittaa ensin määrittelemällä, keitä ovat nämä maan asukkaat, joita varten tuo koetuksen hetki tulee, testaamaan ja koettelemaan heitä? Voitte huomata, että tutkimusmatkalla, jolla olen, yritän tuoda ja avata tämän teille todella selvästi, jotta voitte tietää, mitä ei tehdä ja mitä tehdä, jotta voitte tietää heidät, joiden kaltaisia ette halua olla, ja heidät, joiden kaltaisia haluatte olla. Tämä tulee nyt nopeuttamaan valmistautumistanne. Keitä ovat nämä maan asukkaat, joista Hän puhuu, joita varten tuo hetki tulee? Kun määrittelen heidät, olen iloinen, kun sanotte, 'tämä en ole minä, en halua olla kuin he. En halua odottaa, että tuo asia tulee koettelemaan minua'. 

Tämä on se paradigma, jonka olen asettanut, jotta voimme saada selville, keitä he ovat, joita varten tuo aika on tarkoitettu, jotta voitte tarkastella itseänne ja ymmärtää, että ette halua olla tämä, että ette olisi tämä. Silloin voitte tehdä harkittuja pyrkimyksiä valmistaa itsenne Kirkkauteen ja valmistaa seurakuntanne Kirkkauteen. Voimmeko katsoa maan asukkaita, joita varten tämä koettelemuksen hetki vapautetaan? Katsotaan ensin jae 11. 

"11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi." (Ilm. 3:11)

Lopussa Hän laskee eteenne mega julistuksen: "Minä tulen pian". Hän sanoo: "pidä, mitä sinulla on". Mikä tämä on, jota sinulla on? Tarkoittaako se, että on ryöstämisen riski, menettämisen riski? Sillä Hän painottaa teille, että, pyydän, pitäkää siitä kiinni! On vaara menettää se. Näette tuon vaaran myös, Matt. 25:1-13, jossa näette, kuinka he kantavat öljyään ja sitten tyhmät neitsyet sanovat, pyydän, antakaa meille vähän, mutta he eivät anna. Tarkoittaen, varastamisen riski. Älkää antako sitä pois! 

Tämä on todella voimallista aikaa. On niin paljon, mitä voitte viedä maihinne. Hän sanoo, että Hän tulee pian. Mitä se tarkoittaa? Se, että Hän tulee pian, puhuu myös Hänen tulemuksensa välittömyydestä. Tarkoittaen, kukaan ei tiedä Hänen tulemuksensa hetkeä. Teidän tulee olla valmiina koko ajan. Alatte siis valmistautua heti, sillä Hän voi saapua minä hetkenä hyvänsä. Tässä sananpaikassa on niin paljon. Keskitymme jakeeseen 10, mutta haluan avata teille hiukan jaetta 11. 

Hän sanoo: "pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi". Tarkoittaen, että on joku, joka on aina valmiina varastamaan kruunusi. On riski ja vaara menettää kruunusi, palkintosi. Kun otat tuon vaaran ja riskin menettää kruunusi ja laitat sen vierekkäin tämän päivän seurakunnan kanssa, niin näyttääkö, että se olisi menettänyt kruununsa? Voisiko olla, että se on jo menettänyt alkuperäisen Ristin ja Veren evankeliumin, alkuperäisen uskon? Uskon, jossa Pietari käveli vetten päällä, ollen jopa valmis kuolemaan tämän kalliin uskon puolesta, ja se ei ole? Jos otat tämän pienen virkkeen: "ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi", ja sitten laitat sen vierekkäin tämän päivän seurakunnan kanssa, niin onko se vieläkin säilyttänyt alkuperäisen uskon, joka antaa sille kruunun, vai onko se varastettu? Mitä tarkoittaa kruunu? On niin paljon tässä jakeessa 11, mutta toisella kerralla. Hän sanoo: 

"12 Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, (sisäänpääsy)"

Haluan keskittyä jakeeseen 10. Haluan tarkastella, keitä ovat nämä maan asukkaat, joita varten tämä koettelemuksen hetki on suunnattu? Jotta voitte valmistautua, ja jos se olet sinä, voit ymmärtää, että vau, tämä asia tulee tielleni, annahan, kun valmistaudun. En usko, että kukaan haluaa kohdata sitä. Näette heidät siellä jälleen:  

"9 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli." (Ilm. 6:9) 

Muistattehan, että olen nähnyt siihen saakka, kunnes 4. sinetti avattiin. Olen myös nähnyt tuon hirvittävän hetken. Juuri nyt voitte palvoa Jeesusta, miten haluatte. Voitte jopa mennä maahan makaamaan, huutaa, itkeä, kieriskellä maassa, voitte lukea Sanaa, voitte palvoa Häntä, mutta Hän sanoo, että aika on tulossa, jolloin palvoaksenne Jeesusta, teidän kaula tulee katkaista. Nyt on vielä vapaata. Voitte juosta, minne vain, kenen vain naapurin luo, mennä johonkin kaupunkiin ja vain saarnata Häntä, seisten torilla ja saarnaten Häntä. Voitte saarnata Häntä, missä vain, mutta aika on tulossa, jolloin ette voi tehdä sitä. 

Hän sanoo: "Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut". Joskus teidän tulee kysyä, miksi antikristus teurastaa heidät Sanan tähden, koska he lukevat Sanaa? Sillä Sana sanoo, että hänen aikansa on lopussa ja Herra tulee heittämään hänet tulijärveen. Hän ei halua kuulla edes Jumalan Sanaa, sillä se määrittelee hänen määränpäänsä, se tulee häntä vastaan. Hän sanoo: "Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli". Tarkoittaen, että toiset eivät pysty säilyttämään sitä, mutta he olivat säilyttäneet.  

"10 Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?" (Ilm. 6:10)

Näette heidät tässä jälleen, maan asukkaat. Jumalan pyhät huutavat Herralle, pyytäen Häntä
menemään iskemään heitä, rangaisten heidän verensä näille maan asukkaille. Nyt ymmärrätte, keitä he ovat: 

2) He taistelevat Jumalan ihmisiä vastaan. Tarkastelemme keitä he ovat, joita varten koettelemuksen hetki on asetettu, valmistettu. Nyt voimme nähdä tässä, että he vainoavat Jumalan ihmisiä. Tämä ei kuulosta teiltä, eihän, ellette ole myöskin vainonneet Jumalan ihmisiä? Oletteko myös vainonneet Jumalan ihmisiä työpaikallanne? Olkaa todella varovaisia. Tänä päivänä on ihmisiä, jotka vainoavat kristittyjä. He väittävät olevansa kristittyjä, mutta kun he menevät sisälle toimistoihinsa, he vainoavat kristittyjä. Jos teet näin, silloin olet heidän joukossaan. Hän sanoo, että he vainoavat evankeliumia, vainoavat Jumalan ihmisiä, vainoavat vanhurskaita. Oletko vainonnut vanhurskaita toimistossasi?

He sanovat: "ja jätät kostamatta meidän veremme". He siis laittavat Jumalan ihmisten veren virtaamaan, vau. Oletko vuodattanut Jumalan ihmisten verta? Tiedäthän, joskus toimit toimistossa ja teet työtäsi. Sanot, teen vain työtäni. Maailma ei tänä päivänä rakasta Kristusta ja työnkuvasi tähden sinua vaaditaan tekemään jotain, ja tiedät, että 'tämä asia, jos tee sen, se tulee satuttamaan Kristuksen seurakuntaa', mutta koska olet työpaikalla, teet niin. Hän sanoo, että silloin olet osa tuota ryhmää. Sanot, että 'olin toimistossani, olin töissä', mutta vainosit evankeliumia ja niitä ihmisiä, tai teit päätöksen, joka johti kristittyjen teurastukseen tai vainoihin. Olkaa varovaisia 'työntekonne nimissä'. Hän sanoo: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme". Tässä näemme nyt, että he, joita varten tuo hetki on valmistettu, ovat heitä, jotka ovat vainonneet kristittyjä ja Jumalan suunnitelmaa maailmassa.  

Miksi menen kaiken tämän läpi jakeessa 10? Identifioidakseni teille heidät, jotka ovat nimeltään, maan asukkaat, joita varten tuo koetuksen hetki on valmistettu, jotta seurakunta voisi tietää, että tuo hetki ei ole kaukana, jotta voitte tietää, että teidän tulee valmistautua ja lähteä. 

"13 Ja minä näin, ja minä kuulin kotkan, joka lensi keskitaivaalla, sanovan suurella äänellä: "Voi, voi, voi maan päällä asuvaisia niiden jäljellä olevain pasunain äänten tähden, joihin kolmen enkelin vielä on määrä puhaltaa!"" (Ilm. 8:13)  

3) Nämä ovat Jumalan vihollisia. Elämme sen kaltaisena aikana, jolloin maanne poistavat Jumalan perustuslaeistaan ja kaikista tulee nyt Jumalan vihollisia. Se, mikä on vielä tuskallisempaa on, että jopa vallitseva seurakunta on nyt kääntynyt pyhää seurakuntaa vastaan. Jos vaellat pyhyydessä, niin ensimmäinen, joka vainoaa sinua, on nyt seurakunta, mutta se ei ole mitenkään erilaista sen kanssa, miten temppeli vainosi Jeesusta. Se lankeaa samaan kategoriaan. Keitä nämä ovat? Se ette ole te. Koetuksen hetki, josta puhutaan, Ilm. 3:10, ei siis ole seurakuntaa varten. Se on Jumalan vihollisia varten. Kysymys silloin kuuluu: Miten olet elänyt tässä maailmassa? Oletko elänyt tässä maailmassa Herran vihollisena? 

"8 Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä (petoa), jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta." (Ilm. 13:8)

Koetuksen hetki, joka on tulossa, ei ole siis seurakuntaa varten. Kun katson seurakuntaa maailmanlaajuisesti; seurakuntaa Usassa, Itävallassa, Euroopassa, jopa Afrikassa, niin näen heidän käyttäytyvän aivan kuin he haluaisivat mennä Ahdistuksen aikaan. Et voi muuta kuin itkeä heidän puolestaan. Ahdistuksen aika ei ole tarkoitettu teille. Silti on olemassa seurakunta, jonka olemme jo nähneet, joka on saman kaltainen Laodikean seurakunnan kanssa, joka menee suoraan Ahdistuksen aikaan, sillä Raamattu sanoo, että ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä Herraa. Se on 'Herra Herra' -seurakunta. He luulevat, että sanomalla, 'Herra Herra', he pääsevät sisälle. Seurakunta, joka käyttäytyy aivan kuin se olisi jo saapunut perille. 

Sen tähden puhuin teille universumin ja maailman ravistelemisesta, jotta voitte ymmärtää, että on toinen paikka, jota teidän tulisi kaivata. Pörssimarkkinoiden romahtaminen, jotta voisitte ymmärtää tämän maailman turvanne tuhoutumisen ja katovaisuuden. Juuri nyt olen asettanut maailman ydinsodan partaalle, perustuen kieleni Sanoihin. Se tapa, jolla olen kuvaillut sitä, se tulee tuhoamaan Euroopan. Kun Euroopassa oli hyvät tiet, hyvät kodit, se oli viihtyisä, jotta voitte tietää, että tämä ei ole kotinne. Valtakunta, johon kuulumme, on toisesta paikasta. Jotta itse alkaisitte henkilökohtaisesti kaipaamaan toiseen paikkaan. Ymmärsittekö? Sillä kun katsotte niitä mukavuuksia, joita näette tänä päivänä, niin ihmettelette, tulevatko he koskaan pääsemään sisälle? 

Hän yksinkertaisesti sanoo, että tämä koetuksen hetki, joka on tulossa, Ahdistuksen aika, jonka olen nähnyt - Hän näytti minulle pedon, jopa ne päähenkilöt, jotka ovat mukana tuossa ajassa - tuo aika ei ole tarkoitettu teille. Menkää valmistamaan ihmisenne suurta evakuointia varten, valmistakaa Jumalan ihmiset ulospääsyä varten. Tuo aika tulee olemaan hirvittävää, sietämätöntä. Nyt on selvää, että Herra väläyttelee vaaraa, jotta pelkäisitte joutua sinne. Olen maininnut ne hirvittävämmät koronavirukset ja pandemiat, jotka ovat tulossa. Kysymyksenne minulle tulisi silloin kuulua: Jos tämä on niin paha, niin kuinka paljon pahemmat ovat ne, joiden kerrotaan tulevan, jotka ovat paljon pahempia ja hirvittävämpiä? 

Muistakaa, että olen nähnyt ne mustat rakkulat, ja niin edelleen, ne ovat tarttuvia. Muistattehan, kuinka olen nähnyt heinäsirkat. Olette nähneet nämä heinäsirkat, ja kuinka ne ovat peittäneet puut, mutta olen nähnyt ajan, jolloin ne peittävät jopa talot, se on iljettävää nähdä. Ette halua olla siellä. Tuo koetuksen hetki ei siis ole teitä varten. Se on Jumalan vihollisia varten. He teurastavat Jumalan lapset, jotka palvovat Kristusta, ja suoraan tässä He palvovat antikristusta. Jos katsotte Laodikean seurakuntaa, se ei pysty sietämään koettelemusta ja vainoja. Pienikin asia, niin, ei, se on lihallinen. Entäpä tuona aikana, kun sille sanotaan, laita kaulasi tähän, koska palvot Jeesusta? 

3) Se tulee palvomaan petoa. Tämä on se, mistä Hän puhuu tässä. He palvovat antikristusta. 

"8 Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä (petoa), jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta." (Ilm. 13:8)

4) Tarkoittaen, että tuo hetki on vain heitä varten, joiden nimi ei ole kirjoitettuna Karitsan Elämän kirjaan. Kysymys silloin kuuluu: Onko nimesi kirjoitettuna Karitsan Elämän kirjaan? Miten voit tietää, onko nimesi kirjoitettuna Karitsan Elämän kirjaan? Hän sanoo, että koetuksen hetki on tulossa vain heille, joiden nimi ei ole kirjoitettuna Karitsan Elämän kirjaan. Kertokaa minulle, onko tämän päivän seurakunnan nimi Elämän kirjassa? Miten se voi olla siellä, synnin kanssa?

"4 Kuitenkin on sinulla Sardeessa muutamia harvoja nimiä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan" (Ilm. 3:4)

Onko tämän päivän seurakunta pitänyt vaatteensa tahrattomana? Vastaus on, ei! Sen vaate on täysin tahrattu. Jos se ei ole tahrattu valheilla, niin on abortteja, moraalittomuutta, himoa, kaikkea, maailmaa. He tahraavat seurakunnan vaatetta nyt. Kyllä. Ollaan tosissamme täällä. Ette voi vain istua taaksepäin ja sanoa, meidän nimemme ovat Elämän kirjassa. Tiedättekö mitä tarkoittaa, että nimenne ovat Elämän kirjassa? 

Hän jopa sanoo, että heitä on muutamia. Heitä ei ole monia seurakunnassa. Hän jopa sanoo, että heitä on harvoja. Hän puhuu seurakunnalle ja sanoo, että heitä on harvoja. Tarkoittaen, että heitä ei ole monia. On vakava ongelmaa. Kun juhlit ja sanot, että ei tuo koetuksen hetki ole minua varten, sillä nimeni on Elämän kirjassa, silloin Hän sanoo, voimmeko avata sitä ja tarkastella, mitä tarkoittaa, että nimesi on Karitsan Elämän kirjassa? Katsokaa, mihin silloin törmäämme. Puhumme ihmisistä, jotka ovat säilyttäneet vanhurskauden vaatteen. Tarkoittaen, että vanhurskaus on vaelluksesi perustus. Oletko ollut vanhurskas? Jos katsotte epävanhurskautta seurakunnassa, niin itkette seurakunnan tähden.

Valkoinen vaate, hieno pellava hohtavan puhdas, mutta juuri nyt vaate on tahrattu. Jopa kun pastorit alkavat saarnaamaan tällä tavoin, kuulet heti, että he ovat muuttaneet sanoman, he saarnaavat nyt menestysteologiaa, sanoen, kylvä siemen ja kerää ihmeesi, tai mitä vain, heittäen ulos Ristin. Jos seuraat häntä, niin nopeasti seuraavana vuonna hän on nyt unohtanut Jeesuksen Veren, Hän puhuu vain motivaatiopuheita, ja sen sellaista. Onko nimesi Karitsan Elämän kirjassa? Ne päivät, jolloin istuit vain taaksepäin ja sanoit, olen menossa Taivaaseen, ovat ohitse. Kyllä. Et halua ottaa riskejä tuona päivänä. Haluat varmistaa, että pääset sisälle. 

Kun yritämme tarkastella heitä, joiden nimet ovat Karitsan Elämän kirjassa, ensimmäinen asia, jonka Hän nostaa esille tässä on, että he ovat säilyttäneet ja pitäneet puhtaana valkoiset loisteliaat vaatteensa. Hän sanoo, he ovat pitäneet ne. Hän sanoo: "jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan". Tarkoittaen, että vaatteiden tahraamista on meneillään juuri nyt.    

"4 ...ja he saavat käyskennellä minun kanssani valkeissa vaatteissa, sillä he ovat siihen arvolliset.
5 Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä.(Ilm. 3:4-5) 
 
Katsokaa niitä vaatimuksia tässä? Ylöstempaus, jonka olen nähnyt, ja jota minut on lähetetty luoksenne julistamaan. Katsokaa niitä vaatimuksia tässä. Jopa muslimit pukeutuvat pyhemmin kuin kristityt. Miten silloin nimesi voidaan säilyttää? Hän puhuu tässä siitä. Hän sanoo: "enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta". Tarkoittaen, että on nimien pois pyyhkimistä, on nimien poistamista. Uskon, että Jeesus haluaisi, että koko maailman nimet olisi kirjoitettu tuohon Kirjaan, mutta sano minulle: Oletko pitänyt nimesi Elämän kirjassa?

Sanot: "Ei, elän Euroopassa ja olemme niin moderneja ja asiat olivat aika hankalia, siellä oli vain niin modernia. Se varmaankin tarttui minuun". Ei! Puhumme ikuisuudesta. Oletko pitänyt nimesi Elämän Kirjassa? Jeesus itse, ja Raamatussani nuo Sanat ovat punaisella, Hän sanoo, että on nimien poistaminen. Kun nimesi poistetaan, niin koetuksen hetki on sinua varten. Teidän tulee kohdata tuli ja miekka ja vainot. Istutteko vain taaksepäin, aivan kuten tämän päivän kristityt, joita tiedän maailmanlaajuisesti? He sanovat, että kun olet uudestisyntynyt, se on siinä. En halua toistaa niitä asioita, mitä on niin kutsutussa maailmanlaajuisessa kristillisessä TV:ssänne. He sanovat, "se on tehty diili, minulle armo tarkoittaa, että se on valmista, tarkoittaen, että nyt voin istua taaksepäin ja rentoutua".

Silti Hän sanoo, että on nimien poistaminen. Tarkoittaen, että on helpompaa tulla mukaan, mutta on vaikeampaa säilyttää itsesi siellä. Monet teistä, kun menette naimisiin vihkimispäivänä, on helpompaa mennä naimisiin, mutta se työ on avioliittonne ylläpitämisessä, että säilytätte sen rehellisyyden, sen arvon, sen alkuperäisen tarkoituksen. Hän sanoo, että tämän päivän luopumuksen tähden, nimiä poistetaan Elämän kirjasta seurakunnan sisällä. Tiedätte, että haluan todella kaikkien teidän näkevän Jumalan Valtakunnan. 

Tiedättehän, joskus itken Jeesukselle todella katkerasti, ollessani yksin, sillä miten Hän voi mennä kaiken sen läpi ja sitten tulla hylätyksi. Sitten heistä, jotka vastaanottavat Hänet, tulee välinpitämättömiä ja turmeltuneita. Se satuttaa minua todella paljon. Se ehkä satuttaa Pakistania enemmän, sillä näette, kuinka Islam on peittänyt koko maan ja he vainoavat kristittyjä, ja sitten heistä, jotka vastaanottavat Kristuksen, tulee turmeltuneita. Se siis satuttaa minua. 

Halusin vain määritellä teille ihmiset, jotka kohtaavat koetuksen hetken. Kun sanotte, että he ovat Jumalan vihollisia, nyt alamme näkemään, että jopa kristityt, jotka ovat sisällä Herran huoneessa, tulevat kohtaamaan Ahdistuksen ajan, valitettavasti. Luen Raamattuani, ne ovat samat Sanat, jotka teillä on siellä. Ne ovat punaisella, Jeesuksen Sanat. Ette voi enää edes nuhdella syntiä Euroopassa! Jos nuhtelet syntiä Saksassa, he sanovat, "ei, miksi annat ihmisille painetta". Brasiliassa he sanovat, "ei, ihmiset ovat käyneet niin paljon läpi; he ovat menneet läpi koronaviruksen ja talouskriisin, ja kaikkea sellaista, annat heille painetta". He menevät jopa poliisille, sanoen, "tämä mies uhkasi minua". He kysyvät, "mitä hän teki"? Hän vastaa, "Hän sanoi, että tulen palamaan helvetin tulessa". Ja hän itkee siellä poliisin edessä, istuen psykiatrin edessä. He tulevat luoksenne ja sanovat, "Katso nyt, mitä olet tehnyt? Olet tuhonnut tämän ihmisen". Kun nuhtelet syntiä!? 

Onko nimesi Elämän kirjassa? Se on ainoa tapa, jolla vältät koetuksen hetken, jossa sinut teurastetaan Jeesuksen palvomisen tähden. Hän sanoo: Ei! Älkää istuko taaksepäin. Taistelkaa! On varastamisen riski. Hän sanoo, että tämän päivän kristitylle on kerrottu, että kun olet uudestisyntynyt, rentoudu vain. Silti Raamattu sanoo: Tehkää työtä pelastuksenne eteen. Kuulitteko: Tehkää työtä! Teidän tulee mennä hengelliseen kuntosaliin. Aiotteko mennä sinne? Tehkää työtä, tarkoittaen, harjoittakaa uskoanne pelossa ja vavistuksessa. Sanoiko Hän muka, että istukaa vain ja rentoutukaa, ottakaa käteenne popcorn-pussi ja cokis? Sanoiko Hän muka näin? Ei ollenkaan. Hän sanoo, että siitä hetkestä alkaen, kun teistä tulee uudestisyntyneitä, sota alkaa. 

Jeesus itse sanoi, "enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta", ja Hän sanoo, että heitä on muutamia. Jeesus siis itse kääntyy ympäri ja poistaa nimesi Elämän kirjasta. Ristin ja Veren alkuperäinen pelastus on pyhä pelastus. Sinun täytyy saada selville, mitä pyhyys on? Se koskee myös pukeutumista. Miten pukeudut? Erityisesti naiset, myös miehet, mutta naisilla on suuri vastuu Herran huoneessa. Raamattu sanoo, että kuka tahansa katsookin naista ja himoitsee häntä, on jo langennut, hän on langennut seksuaalisynnin tekoon. Sitten, ellet tee parannusta, niin synnin palkka on kuolema. Uusi laki on siis paljon korkeampi laki. 

Olemme siis nähneet, että he palvovat antikristusta. He vainoavat Jumalan ihmisiä, mutta siirryn myös paikkaan, jossa Hän sanoo, että he ovat kirjaimellisesti katsoen parannustatekemättömiä ihmisiä. Tämä tuo minut jopa lähemmäs seurakuntaa, sillä tiedän seurakunnan, joka on parannustatekemätön. Kun toin parannuksenteon, he sanoivat, "Miksi? Miksi meidän tulisi tehdä parannus? Olemme jo uudestisyntyneitä, ja he siteerasivat aina, "ei ole tuomiota heille, jotka ovat Jeesuksessa Kristuksessa", mutta sanoin, että seurakunnassa on räikeää syntiä. 

"14 Ja se villitsee (johtaa harhaan) maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi." (Ilm. 13:14)

He ovat sinisilmäisiä ja herkkäuskoisia, eikö? Näettekö seurakunnan, joka on sinisilmäinen ja harhaan johdettava? He ovat helposti harhaan johdettavia ihmisiä. Tässä tämä nyt on. Ihmiset, jotka tulevat kohtamaan antikristuksen, ihmiset, jotka Hän määrittelee maan asukkaina. He, jotka olivat teurastettu evankeliumin tähden, huutavat, "Herra, milloin kostat heille veremme, hyökkäät heitä vastaan"? He, joita varten Ahdistuksen aika, koetuksen hetki on tarkoitettu. Olemme nähneet todella häiritsevän samankaltaisuuden Jumalan vihollisten ja heidän välillä, jotka ovat seurakunnassa. Jos hyppään tästä suoraan, Ilm. 14:6-7, sitten tulen takaisin, painottaakseni, mitä sanon:

"6 Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille," (Ilm. 14:6)

Kohtaat heidät jälleen tässä, maan päällä asuvaiset. 

Keskitaivas, tiedätte, että se on paikka, missä aurinko on.  

"6 ...kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.
7 Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä (yksin), joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet (tarkoittaen, universumin)".
8 Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat"." (Ilm. 14:6-8)

Voinko selittää tämän? Hän sanoo tässä, että syy, miksi Babylon on langennut on, koska Babylon ei ollut kuuliainen ensimmäisen enkelin käskylle. Ensimmäinen enkeli sanoo: Pelätkää Jumalaa! Antakaa Jumalalle kunnia, kirkastakaa Häntä elämällänne! Tuomion hetki on tullut! Palvokaa yksin Häntä! Babylon on langennut, kaatunut sen tosiasian tähden, että se ei ollut kuuliainen ensimmäisen enkelin käskylle. Tämän maailman järjestelmät ovat langenneet, sillä he eivät ole olleet kuuliaisia ensimmäisen enkelin käskylle. Kun pysähdyt tähän hetkeksi ja laitat tämän päivän seurakunnan vierekkäin tämän kanssa, sanot, vau, Babylonin ja tämän päivän langenneen seurakunnan välillä on häiritsevä samankaltaisuus. 

Hän sanoo hyvin selvästi tässä, että Babylon on langennut. Miksi Babylon on langennut? Kun tarkastat, miksi Babylon on langennut, se on langennut, koska se ei ollut kuuliainen ensimmäisen enkelin käskylle: Pelätkää Jumalaa! Antakaa Hänelle kunnia! Palvokaa Häntä yksin, joka loi universumin; Taivaat, maan, meret ja niiden eläimet ja meren alla! Tämä on universumin kokonaisuus, luomakunta. 

Jos otatte tämän päivän seurakunnan, näette, että se ei myöskään ole ollut kuuliainen ensimmäisen enkelin käskylle pelätä Jumalaa. Itseasiassa, jos on mitään, mitä tämän päivän seurakunnalta puuttuu, se on Jumalan pelko. Olemmeko yhdessä? Jumalan pelko. Heiltä puuttuu Jumalan pelko. He eivät ole nähneet sopivaksi antaa Jumalalle kunniaa elämällään, kirkastaa Jumalaa elämällään. He eivät ole palvoneet Jehova Jumalaa yksin, joka loi Taivaan, maan, meren ja meren eläimet, ja meren alla, universumin. He ovat sen sijaan sekoittaneet Hänet muihin jumaliin niin kutsutuissa uskontojen yhteyskokouksissa. Näin tehden, he ovat hämmentäneet koko maailman ja nyt muiden jumalien, epäjumalien temppeleitä on kaikkialla roskaamassa koko maailmaa. Tämä on todella todella vakavaa.

Teidän tulee siis tehdä itsellenne hengellinen tarkastelu. Tämä on kaikista kiinnostavin aika seurakunnassa, sillä tämä on aika, jolloin voitte tehdä oleellisia muutoksia, todellisia muutoksia elämässänne ja päästä sisälle Kirkkauteen. Päätän ensimmäisen osuuden, määritellen heidät, jotka joutuvat Ahdistuksen ajan tuleen, jotta voitte tarkastella itseänne, että ette kuuluisi heihin, ja voitte tehdä harkittuja pyrkimyksiä ymmärtää, että ette kuulu Ahdistuksen aikaan. Toisin sanoen, jotta voitte olla kuuliaisia kutsuhuudolleni tehdä parannus ja valmistaa tie, olla kuuliaisia minulle ja valmistaa tie. Tulen juhlimaan tuona päivänä, kun olette kuuliaisia ja pääsette sisälle. Jeesus on Herra. Olemme läpinäkyviä täällä. Rakastan sitä. Seurakunta on elänyt eksytyksessä pitkän aikaa ja piilotellut, ja mitä vain sellaista.

"8 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva." (Ilm. 17:8)

Nuo samat maan asukkaat tulevat olemaan shokissa. Toisin sanoen, he tulevat sanomaan silloin: "Kuka on kuin peto?" Silloin he tulevat palvomaan häntä, mutta Hän painottaa sen tosiasian, että heidän nimensä ei ole Elämän kirjassa, Hän sanoo, maailman luomisesta saakka. Tämä on vakavaa. 

"29 Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa;" (Room. 8:29)

Tarkoittaen, kun vastaanotat Kristuksen ja Hän elää sinussa, ja on pyhitys aina kirkastumiseen saakka, jolloin olet kuin Kristus, jonka näette, 1. Joh. 3:2. 

"30 mutta jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut; ja jotka hän on kutsunut, ne hän on myös vanhurskauttanut; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös kirkastanut." (Room. 8:30)

Tämä on ihmeellistä. Hän sanoo, että on heitä, joiden nimet ovat Elämän kirjassa, joka suunniteltiin ennen luomista. Vau. Ennen luomista. Ongelma siis on: Varmistakaa, että nimeänne ei poisteta! Sillä näette tapahtumien sarjan aina Kirkastumiseen saakka. Heidän nimensä, jotka tulevat kohtaamaan Ahdistuksen ajan ja Suuren Ahdistuksen ajan, eivät ole tuossa Kirjassa. Voisiko olla, että nimesi on edeltämäärättynä tuossa Kirjassa ennen luomista, ja silti pelleilet ympäriinsä sen etuoikeuden kanssa, kunnes Jeesuksella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin eräänä päivänä poistaa nimesi? Kunnes Hän poistaa nimesi. Tämä on surullista. Voimmeko olla varovaisempia pelastuksen kanssa? Kyllä, pelossa ja vavistuksessa, kunnioituksessa.

"12 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,
13 ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,
14 ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.
15 Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin 
16 ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!
17 Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?" (Ilm. 6:12-17)

5) He ovat tietoisia, että Jumala tekee sen, mutta he eivät halua tehdä parannusta. Sen sijaan he pyytävät, että kivet peittäisivät heidät, mutta sinä ja minä tiedämme, että tämä olisi hetki tehdä parannus. Luulisitte, että he ovat nähneet näyn, sillä he sanovat, että he ovat nähneet Hänet, joka istuu Valtaistuimella. On siis aivan kuin Herra sallisi heidän nähdä näyn, että Hän istuu Valtaistuimella. He ovat siis tietoisia, että Herra on Hän, joka tekee sen, Karitsan viha on tullut, mutta sen sijaan, että he tekisivät parannuksen, "Herra, Herra, anna meille anteeksi", he sanovat, "kalliot, piilottakaa meidät". He ovat parannusta tekemättömiä. He eivät tee parannusta. Tämä on vakavaa. 

"11 Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt.
12 Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan.
13 Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan." (Ilm. 20:11-13)

Jeesus sanoo, "Tiedän sinun tekosi", niille seitsemälle seurakunnalle apostolisessa piirissä Vähä-Aasiassa. Sitten Hän sanoo:

"14 Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi.
15 Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen." (Ilm. 20:14-15)

Oletan, että te ette ole tässä. Sen tähden, varmistakaa, että nimenne on Elämän kirjassa. Varmistakaa, että pidätte nimenne siellä, mitä tahansa siihen vaaditaankin päivittäin. Katsokaa tätä nyt. Otatko normaalisti aikaa aamuisin, kun heräät, kysymällä: "Entäpä, jos tämä on se päivä, jolloin Kristus palaa? Pääsisinkö sisälle Ylöstempaukseen?" Istutko, koskaan illalla, saapuessasi kotiin ja kysyt itseltäsi: "Mitkä ovat ne alueet, joissa lankesin tänään silmilläni tai korvillani tai teoissa? Tai kuinka paljon voisin parantaa vaellustani tänään tai huomenna"? Tällä tavoin, teet hengellisen tarkastelun päivittäin ja Pyhä Henki tulee auttamaan sinua. Sillä ennen kuin edes saarnaat seurakunnillesi, haluan, että pääset ensin itse sisälle. Et voi koskaan olla vapauttaja, jos et ole itse ensin vapautunut.

(7.1.2023 Konferenssi kaikille kansakunnille Nairobissa / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)        

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia