10.4.2022 HERRAN SANOMA: VAROITUS KÄVELEMISESTÄ POIS JUMALAN PILVEN ALTA SEN JÄLKEEN, KUN OVAT TODISTANEET JUMALAN VALTAVIA VIERAILUJA

10.4.2022 HERRAN SANOMA

VAROITUS HEILLE, JOTKA KÄVELEVÄT POIS JUMALAN PILVEN ALTA SEN JÄLKEEN, KUN OVAT TODISTANEET JUMALAN VALTAVIA VIERAILUJA

(Muistiinpanot)

Haluan siunata kaikki, jotka kuuntelevat tätä Herran Ääntä, joka juuri nyt hallitsee maailmassa, vetäen seurakunnan pois horisontaaliudesta ja siitä, mikä sille merkitsee eniten, jotta se voisi keskittyä ikuisuuteen. Äänen, joka on tuonut maailmaan valtavan sodan, joka on Ukrainassa. Tänä hetkenä on siis todella voimallista, että jokainen ihminen ja kristitty voi kuunnella Herran Ääntä. 

Herra on periksi antamattomassa keskustelussa julistanut Messiaan tulemusta. On todella selvää maailman neljälle äärelle, että Messias on tulossa. Olemme nähneet keskustelun 4.3.2022 näystä, jossa Herra puhuu pyhien ylösnousemuksesta. Herra pyytää tätä sukupolvea muuttamaan keskittymistään ja keskittymään loisteliaaseen ikuisuuteen.

Olemme nähneet, että Herra on tuonut tärkeimmät perusteet seurakuntaan, kuten ylösnousemuksen. Kuinka paljon vaurautta tavoittelettekin, niin Kristuksen ja pyhien ylösnousemus ovat uskon perusteita. On yleisesti tiedossa, että menneisyydessä seurakunta on keskittynyt maailmalliseen vaurauteen, maalliseen elämään, horisontaaliseen pelastukseen, horisontaaliseen kristillisyyteen, horisontaaliseen evankeliumiin ilman pystysuoraa keskittymistä Jumalan Valtakuntaan, sen todelliseen perintöön. Nyt Herra on navigoinut sen ja herkistänyt sen tarpeeseen keskittyä Jumalan iankaikkiseen Valtakuntaan. 

Ensimmäisessä keskustelussa, 18.10.2021, kun Kristus tuli luokseni puhumaan kanssani seurakunnan kirkastumisesta, näimme, että ei ole suurempaa toivoa, lupausta, profetiaa, kuin lupaus luvatusta kirkkaudesta. Tuossa näyssä Kristus Messias seisoi noin 10-12 metrin päässä minusta ja piteli kädessään jotakin todella loisteliaan kirkasta ja Hän sanoi: Mene ja sano heille, että kun ylöstempaus tapahtuu, niin heillä tulee olemaan minun kaltaiseni kirkastetut ruumiit. Tämä on muuttanut koko kristillisyyden paradigman tässä ajassa. 

Messias lähetti minut luoksenne. Kuinka mahtavaa ja voimallista tässä modernissa ajassa olla lähetetty Kristuksen toimesta, jolloin Hän ei ole lähettänyt monia. Jopa kuulla Kristuksen ääni tuossa näyssä ja nähdä Hänen säteilevä kirkkautensa, kasvot kuin aurinko, Kuninkaan, jota koko maailma odottaa. Tämän tulee kertoa teille, että aika on muuttunut seurakunnassa. Keskittymisen tulee muuttua. Se aarre, johon seurakunnan tulee keskittyä täällä maailmassa, on tuleva kirkkaus, tuleva Valtakunta, joka on parempaa kuin kulta. Herra yrittää pääasiassa murskata menestysteologian evankeliumin, johon seurakunta on ollut keskittynyt ja pyytää sitä keskittymään Jeesuksen Ristiin ja Vereen ja tulevaan Jumalan loisteliaaseen Valtakuntaan.

Vielä hiljattaisempi näky 4.3.2022, jossa Herra tuli luokseni pyhien ylösnousemuksesta. Olemme nähneet, että tämä on ollut laaja teema seurakunnassa. Olemme nähneet, että ilman ylösnousemusta ei ole evankeliumia, ei pelastusta, ei toivoa. Viimeksi näimme Daniel 12:13. 

"13 Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa." (Dan. 12:13)

Tämä vei meidät suoraan kapealle tielle, johon Herra johtaa seurakunnan, tielle, jolla Profeetta Daniel käveli. 

Voittoja, joita Herra on tehnyt halki maailman tässä Palvelustyössä. Hämmästyttäviä todisteita, että Messias on tulossa. Tässä sukupolvessa olette Herran kirkastumisen, joka on Raamatullisesti merkittävin tapahtuma, se on tapahtuma, joka tapahtuu kirkastusvuorella. Olette myös nähneet yhden astuvan eteenpäin ja käskevän Taivasta ja Taivas avautuu ja sade lankeaa alas suoraan julkisessa paikassa. Tuon tapahtuman toistumisessa on sen luotettavuus. 

Herra halusi vakiinnuttaa hänen Raamatulliset merkkinsä, jonka Ääni puhuu juuri nyt. Avaten Taivaan Kakamegassa, Njorossa, Eldama Ravinessa, Kisiissä, Lima Perussa, Menengai I:ssä, Menengai III:ssa, 23.1.2017, 30.6.2021, 15.3.2022, käskien Taivasta avautumaan ja muuttaen sään. Tämä raamatullinen merkki on todella vakiinnutettu. 

Sitten näette toisen kutsuvan Jumalan tulemaan alas Hänen muinaisessa kirkkauden Pilvessään, joka vieraili Israelin lasten luona, vanha Jumalan muinainen Pilvi, joka nähtiin vain Vanhassa Testamentissa. Sitten Jumala tuli alas Pilvessään ja asettui kokousteltan ylle ja sade lankesi vain kokouksen ylle. 

Monet rammat ovat kävelleet kodeissanne, naapurustoissanne, yhteisöissänne. Monet sokeat silmät ovat avautuneet tässä maassa. Raamatullinen lepra on puhdistettu pois tässä sukupolvessa silmienne edessä. Monet kuurot korvat ovat avautuneet tässä maassa, olemme jo lakanneet laskemasta niitä. Uusi kohtu on luotu tässä maassa, kantaen lasta. Munuaissairaudet, syöpä, leukemia ja monia muita sairauksia on parantunut silmienne edessä. 

Aurinko on taputtanut käskystäni. Jumalan kirkkaus on peittänyt minut, Jumalan Pilvi on peittänyt minut sekä valkoinen kirkkaus osoittanut minuun hyvin suoraan livenä Taivaasta ja liikkunut kanssani, kun olette nauhoittaneet sen. Osoittaen tämän sukupolven Herran Sanansaattajiin tänä hetkenä. Miksi 
Herra tekee nämä? 

Olen iskenyt maailmaa koronaviruksella ja monia kansakuntia maanjäristyksillä missiollani tuomiten parannusta tekemättömiä kansakuntia. Samaan aikaan olen ravistellut koko luomakuntaa ja universumia, laittaen kaksi neutronitähteä törmäämään yhteen. Olen iskenyt maailmaa meneillään olevalla peljättävällä kuolettavalla sodalla Ukrainassa, Euroopassa, joka on ravistellut koko maailmaa, ja olen sanonut, että kolmas maailmansota tulee olemaan realiteetti nyt. Se on menossa. 

Miksi Herra on tehnyt kaiken tämän? 

VAKAVA VAROITUS HERRALTA TEILLE KRISTUKSEN SEURAKUNTANA, JOTKA OLETTE NÄHNEET JA TODISTANEET KAIKEN TÄMÄN

Jotta voitte ymmärtää, että on vastuu, kun teille paljon annetaan.

Ollen vielä sananpaikassa, joka puhuu ylösnousemuksen narratiivista, Daniel 12. Tämän hetkinen näky, jonka läpi Herra navigoi seurakunnan maailmanlaajuisesti. Herra kehottaa seurakuntaa keskittämään pelastuksensa Kristuksen ylösnousemukseen, ylösnousemuksen lupaukseen ja ankkuroimaan pelastuksensa Kristuksen, pyhien ylösnousemukseen. Se on toivonne. Se erottaa teidät kaikista muista tässä maailmassa, että teillä on toivo hautojen ylitse.

"13 Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja (nouse ylös kuolleista) nouse osaasi (perintöösi) päivien lopussa." (Dan. 12:13)  

Se konteksti, jossa Herra antoi tämän käskyn Danielille. Vakava varoitus, kaksoissanoma, jakava linja. Vakava varoitus tänään tämän päivän seurakunnalle, jota on niin paljon rakastettu näkemään sen suuren luvun rampoja, jotka on nostettu maasta, joka on jopa suurempi kuin Raamatussa. Sukupolvelle, joka on nähnyt 1. Kun. 18 toiston useaan kertaan. 

Mikä on se varoitus, jonka Herra nostaa teille?

"10 Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät." (Dan. 12:10) 

Tämä on vakava varoitus niin rakastetulle seurakunnalle, joka kuulee varoituksen Messiaan loisteliaasta tulemuksesta elävästi korvissaan. Herra varoittaa tässä, että monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan. Hän puhuu heistä, jotka ovat Hänen, joilla on nöyrä sydän, pehmeä sydän evankeliumille. Nöyrät, he, jotka nöyrtyvät Herran edessä, he, jotka noudattavat Jumalan pelkoa elämässään. 

Hän sanoo, että heidät puhdistetaan, se on parannuksentekoa. Tehdään tahrattomiksi, se on pyhitys. Hiotaan, se on, annetaan palvelustyöt, palvellen Jumalaa. Heidät on puhdistettu. Tämä tapahtuu heille, jotka pelkäävät Jumalaa, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina. Hän sanoo: eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. Herra sanoo tässä ne ihmiset, joita evankeliumi ei muuta. 

Jumala varoittaa tässä todella peljättävästi, että on ihmisiä, joita ei tulla pelastamaan. Vakava varoitus Herralta tälle sukupolvelle. On tiettyjä ihmisiä, vaikka kuinka paljon he todistavat armoa, Jumalan voimaa, Jumalan auktoriteettia, Jumalan vierailuita, he ovat yksinkertaisesti pelastamattomia, heitä ei voida lunastaa.

Tuon Jumalan varoituksen teille, jotka olette todistaneet näitä, jotta ette koskaan ikinä kaltoin kohtelisi tätä valtavaa armoa.  

"11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen." (Ilm. 22:11)

On ihmeellistä ja shokeeraavaa kuulla Jumalan sanovan tämän, että Jumala sanoo vääryyden tekijälle, että jatka tekemään väärin. 

"11 Jumalaton eläköön yhä jumalattomasti, saastainen rypeköön saastassaan, vanhurskas harjoittakoon vanhurskautta ja pyhä edetköön pyhyyden tiellä." (Ilm. 22:11 / 1992) 

Johannes kuulee tämän näyn enkeliltä, joka ohjasi häntä tässä valtavassa näyssä, jonka Herra antoi hänelle lopunajoista. Näistä päivistä ja tulevasta aikakaudesta. Ihmettelet joskus, kuuliko Johannes oikein. Jumala sanoo ihmisille, jatkakaa olemaan likaiset. Hän sanoo, Jumalaton eläköön yhä jumalattomasti, saastainen rypeköön saastassaan. Tarkoittaen, jatkakoon siinä. Vanhurskas harjoittakoon vanhurskautta ja pyhä edetköön pyhyyden tiellä. Jatkakoon siinä. 

Miksi Jumala puhuu tällä tavoin?

Herra Kaikkivaltias sanoo seuraavan. Jos sinulla on ollut mahdollisuus istua Jumalan opetusten alla, ja olet nähnyt, kuinka Jumalan Sanansaattajat ovat opettaneet Raamattua 1. Moos. saakka, Ilmestyskirjaan asti. Kokonainen tutkimusmatka halki Sanan, Raamatun. Kaikki ne kehotukset Raamatussa, olla vanhurskaat ja pyhät ja olla Jumalan pelossa. Kaikki varoitukset Sanassa Jumalan tuomioista syntiä vastaan. Jos olet istunut tämän kaltaisten opetusten alla, ja jos käännyit oikealle, kuulit ne www.jesusislordradio.info :ssa, tai jos käännyit vasemmalle, kuulit ne Globaaleissa Kokouksissa. Samaan aikaan todistit Jumalan Pilven laskeutumisen ja Jumalan sateen useaan kertaan. Todistaen rampojen kävelevän. Sokeiden silmien avautuvan, lepran puhdistuvan ja neutronitähtien käskettävän yhteen törmäämään. 

Herra sanoo, että jos olet kokenut Sanaa opetettavan tällä tavoin ja todistanut näiden vierailujen tapahtumasarjan, ilmiselvien todisteiden, ihmeiden ja merkkien kanssa, ja päätät jatkaa synnissä, ollen todistanut Jumalan Pilven, ja haluat mennä seksuaaliseen moraalittomuuteen. Sen jälkeen, kun olet kuullut Ääntä, joka julistaa joka päivä: Pyhyys! Messias on tulossa! Pyhyys! Messias on tulossa! Sitten sanot, ei, aion mennä toisiin sanomiin ulkona tuolla, moraalittomuuteen, naisten alastomaan pukeutumiseen seurakunnassa.

Herra sanoo, että kun saavutat tämän paikan, jossa olet nähnyt kaikki nämä ihmeet, joita toiset sukupolvet eivät nähneet, ja sitten päätät langeta pois takaisin maailman mätään, silloin Herra sanoo, että siinä tapauksessa: Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, jatkokoon siinä vääryydessä. Toisin sanoen Jumala kääntyy ympäri ja alkaa antamaan sinulle toiveidesi mukaan. Ja joka on saastainen, saastukoon edelleen. Jos tämä on se tie, minkä olet valinnut, sen jälkeen, kun olet nähnyt sen kaltaisia hämmästyttäviä todisteita Jumalan ihmeistä ja ajasta, Herra silloin sanoo: silloin mene helvettiin. 

Herra sanoo, että Hän on väsynyt sinuun. On armo, joka annettiin sinulle, sinun osuutesi, ja jos olet kaltoin kohdellut tuota armoa. Olet nähnyt Jumalan Pilven laskeutuvan alas, ja sitten olet päättänyt mennä seksuaalisyntiin, ja menet luopioseurakuntaan, silloin Hän sanoo: Mene helvettiin.   

"47 Joka on Jumalasta, se kuulee Jumalan sanat. Sentähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta." (Joh. 8:47)

Tämä on vakava varoitus. Herra sanoo, että on tiettyjä kristittyjä seurakunnassa, kun saarnaat heille evankeliumia, he vastaanottavat ja kuulevat sen ja kaipaavat sitä välillä, joskus se koskettaa heidän sydämiään siellä täällä, ja he näyttävät aivan kuin he haluaisivat sitä ja liikkuvat teidän kanssanne kristittyinä, mutta Hän sanoo, että heidän sydämensä on kaukana Jumalasta, siinä mittakaavassa, että Jumala kirjaimellisesti hylkää heidät, sanoen: Menkää helvettiin. 

Varoitus, kun olet nähnyt kaikki nämä ihmeet ja julistuksen pyhyydestä, vanhurskaudesta, Messias on tulossa, valmistakaa tie, ja sitten sivuutat ja olet välittämättä siitä, ja menet takaisin seksuaalisyntiin ja menet takaisin langenneisiin menestysteologian seurakuntiin. Varoitus, jonka Jahve Jumala varoittaa, kun teet niin. Hän sanoo, että yhtenä hetkenä, Hän antaa sinulle periksi ja hylkää sinut oman onnesi nojaan. 

Tämä on yksi tapa, jolla Jumalan viha manifestoituu ihmisen elämässä, yksi tapa, jolla Jumala tuomitsee kapinalliset. Hän luopuu sinusta. Jos olet todella nähnyt Jahve Jumalan Pilven laskeutuvan alas, kun Hänen Sanansaattajansa kutsuvat Hänet, ja sitten lankeat pois etsien muita seurakuntia, tai menet moraalittomuuteen, silloin Hän sanoo: silloin mene helvettiin. Ja näet jonkun astuvan eteenpäin ja sateen lankeavan kolmessa tunnissa, ja näet jonkun astuvan Menengai 4 Kokoukseen Jumalan kanssa ja kirkkaus loistaa hänen kengistään ja rammat kävelevät kaikkialla 110 eekkerin alueella 1,5 tunnissa, hämmästyttävän suuri määrä. Eilen Hän näytti minulle, kuinka sidoin suuria valkoisia loisteliaita kenkiä todella hyvin, suunnaten Angolaan, kiireellisesti. 

Jumala sanoo, että jos näet kaiken tämän, kirkkauden, että Jumalan kirkkaus tulee loistamaan kengistäni ja se nauhoitetaan loistaen kameralla, kuten profetiassa luvattiin, nostaen 131 rampaa ennen Menengai 4:stä ennen Nairobista käsin, ja sitten sivuutat sen ja olet välittämättä siitä, silloin Herra sanoo: Mene sitten helvettiin. Jumala luopuu sinusta. Tämä on yksi tavoista, joilla Jumalan viha manifestoituu kapinallisten elämässä. Jumala laillisesti luopuu sinusta. Jumala tuomitsee sinut luopuen sinusta. 

Varoitus tälle seurakunnalle, joka on nähnyt kaiken, kirkkauden, vierailut, ihmeet ja merkit.   

"18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi." (Room. 1:18-23)

Katsokaa Jumalan tuomiota nyt, kun he ovat tunteneet Jumalan, mutta epäkunnioittaneet Jumalaa ja hylänneet Hänet. Katsokaa sitä tuomiota, joka alkaa levittäytymään. 

"24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,"

Tämä on syystä. Tämä tapahtuu kaiken yllä olevan tähden. Jumalattomuus, pahuus, Jumalan epäkunnioitus, ei tunnustaen Häntä, ja pahimpana, epäjumalanpalvelus. Hän puhuu kuvista, katsellen eläimiä, matelevia. Jos kävelet Kenian halki, löydät monia temppeleitä, joissa on epäjumalia, hindutemppeleitä, epäjumalanpalvelusta ja epäjumalanpalvonnan uskontoja on kaikkialla tässä maassa ja maailmanlaajuisesti. Ei ole suurempaa epäjumalanpalvojasukupolvea kuin tämä tässä. Jos he eivät palvo välitöntä tässä ja nyt epäjumalaa, silloin he palvovat aviomiestään, vaimoaan ja lapsiaan.

Sitten heille tulee väistämättä moraalittomuus. Sen tähden näette, kuinka tämä sukupolvi on täynnä moraalittomuutta. Kaikkialla, minne käännytte, on moraalittomuutta. Puhelimessa, TV:ssä, sanomalehdissä, teillä, kaikkialla, lentokoneissa, busseissa, kaikkialla. 

Herra sanoo, että Hän luopuu heistä. Keitä he ovat, joista Hän luopuu?

Hän sanoo: "11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen." (Ilm. 22:11)

Käsittelen ensin vääryydentekijöitä, saastaisia, joista Herra sanoo, jatkakoot vääryydessä ja saastukoot edelleen. Käsittelen kapinallisia. Jumala juridisesti tuomion kautta luopuu heistä ja sanoo: voitte mennä helvettiin. Kuinka Jumalan viha manifestoituu ja kuinka Hän luopuu heistä. Näemme jakeessa 24, kuinka Hän luovuttaa heidät epäjumalanpalvelukseen ja moraalittomuus seuraa sitä. Hän sanoo: seksuaalinen moraalittomuus, heidän sydämensä syntiset himot, ja he häpäisevät ruumiinsa toistensa kanssa, saaden nyt HIV:n ja sukupuolitauteja.

"25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen."

Katsokaa jaetta 26, Hän tuomitsee ja hylkää heidät toisen kerran. Sen tähde, Hän puhuu kaikesta yllä olevasta. Katsokaa kuinka Jumala tuomitsee heidät ja laittaa heidät teille kohti helvettiä. Epäjumalanpalvonnan tähden Hän luopuu heistä ja antaa heidät saastaisuuteen, moraalittomuuteen, ja sitten nyt homoseksuaalisuuteen.  

"26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;"

Voisiko olla, että Jumala on jo tuominnut tämän sukupolven, sillä tämä sukupolvi on täysin langennut homoseksuaalisuuteen. Ei ole toista sukupolvea, joka on todella langennut syvälle homoseksuaalisuuteen, kuin tämä sukupolvi. Vaikka näit, että koronavirus on profetia HERRAN KAHDELTA VÄKEVIMMÄLTÄ PROFEETALTA, ja silti menit homoseksuaalisuuteen, silloin Jumala sanoo: silloin mene nyt helvettiin. Hän tuomitsee heidät sillä tavoin, että he menevät nyt homoseksuaalisuuteen. On erisukupuoliset, lesbot, homot, sukupuolileikkaukset, transseksuaalit. Se on uskomatonta tänään. HLBTQ. Biseksuaalit on myös siellä sisällä. 

Tämä on pahin jumalattomuus koskaan. En tiedä, miksi käyttäydytte ollen välinpitämättömiä seurakuntana, ja katselette, kuinka Jumalan Pilvi on tullut alas?   

Katsokaa kuinka homoja ja lesboja on täynnä Kenian yliopistoissa, lukioissa. Tämä on kriisi. 

"27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti."

Katsokaa tätä tuomiota, jonka Jumala on valmistanut. 

Voisiko olla, että tämä sukupolvi on jo tuomittu? Jae 28, Hän luopuu heistä jälleen. Jumalan oikeudellinen tuomitseminen. Jumalan tuomion manifestoituminen, hyljäten heidät oman onnensa nojaan, omiin himoihinsa, tehden maksimin ja mennen helvettiin. 

"28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia."

Jumalan tuomio manifestoituu tässä sukupolvessa, kun näette ihmisten tekevän, mitä heidän ei tulisi koskaan tehdä. 

"29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät." (Room. 1:24-32)

Ymmärsittekö minua, kun Jumala Kaikkivaltias sanoi: "11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen" (Ilm. 22:11)

Ymmärrättekö, kun Jumala Kaikkivaltias yhtäkkiä kääntyy ympäri ja hylkää ihmisen?

Sen jälkeen, kun olette nähneet niin paljon armoa, ihmeitä ja merkkejä. Olette nähneet Jahve Jumalan itsensä Kirkkauden Pilvessä, joka vieraili Vanhassa Testamentissa, saastaisilla, paljailla, moraalittomilla silmillänne, ja olette nähneet rampojen kävelevän, ja sitten olette päättäneet kävellä pois, etsien toista seurakuntaa, menestysteologian seurakuntaa, moraalittomuuteen seurakunnassa, etsitte seurakuntaa, jossa on alastomasti pukeutuneita naisia, hivellen silmiänne. etsitte seurakuntaa, jossa he saarnaavat sinulle horisontaalista lihallista evankeliumia. Silloin Herra sanoo, että hylkään teidät tuomiona teitä vastaan. 

Pahin asia on, että Jumala itse hylkää heidät. Tarkoittaen, että heillä ei ole mitään paikkaa, minne juosta nyt. Kun Jeesus tuli ja teki samoja ihmeitä; nostaen ylös rampoja, nostaen ylös kuolleita, avaten sokeita silmiä, avaten kuuroja korvia, ja he eivät kuunnelleet heitä, niin katsokaa, kuinka Hän hylkäsi heidät. Katsokaa, kuinka Hän hylkäsi Israelin. 

"37 Jerusalem, Jerusalem, sinä, joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niinkuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet.
38 Katso, 'teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi'.
39 Sillä minä sanon teille: tästedes te ette näe minua, ennenkuin sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen'." (Matt. 23:37-39) 

Jerusalem oli saman haasteen edessä, jonka edessä tämä sukupolvikin on. He näkivät sen kaiken. Jeesus käveli heidän kaduillaan, nostaen heidän rampansa, avaten heidän sokeidensa silmät, avaten heidän kuurojensa korvat, nostaen heidän kuolleensa, julistaen Jumalan Valtakuntaa, ja Hän kontrolloi tuulen voimaa Galileassa. He näkivät kaiken tämän ja hylkäsivät sen ja kävelivät pois. Jos olet tässä sukupolvessa ja olet nähnyt kaikki nämä ihmeet ja olet kävellyt pois, Hän sanoo: Voi teitä!

"11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen" (Ilm. 22:11)

Voitte nyt mennä helvettiin. Tämä on vakava varoitus. 

Oletteko nähneet sen peljättävän varoituksen, jonka Herra on nostanut juuri nyt siitä peljättävästä tuomiosta, joka odottaa heitä, jotka ovat nähneet kaikki nämä ihmeet, ja silti sanovat, että etsin toista seurakuntaa; rammat, jotka ovat nousseet ylös kaikkialla suurissa luvuissa, Jumalan Pilven ja Jumalan sateen, sokeat silmät ovat avautuneet, kuurot ovat kuulleet, neutronitähdet ovat törmänneet ja universumia on ravisteltu? Ja annoin toisen profetian ja sanoin, että olen työntänyt niitä ja toinen on melkein 2/3 toisen koosta, ja kun se tapahtui, niin tiedemiehet sanoivat, että toinen oli 2/3 kokoinen toisesta! Ja että se on 520 miljoonan valovuoden päässä, mahdoton ihmisille saavuttaa sinne! 

Olette nähneet Mama Rosan ylösnousemuksen ja Jahven Profeettojen kirkastumisen. Olette nähneet Vanhemman Arkkipiispa Litundan saavan uudet keuhkot, jossa lääkäri oli sanonut, että hän tulee kuolemaan. Ja Winnie Bett on saanut uuden kohdun ja vauvan ja vielä toisenkin vauvan. Sitten sanotte, että olette päättäneet mennä takaisin syntiin, ja etsitte menestysteologian seurakuntia ja alastomuutta. Näette nämä ja epäonnistutte vastaanottamaan Jeesusta ja olemaan pyhät. 

Nyt näette sen varoituksen, jonka Jumala antaa teille. Hän sanoo: Nyt voitte mennä helvettiin. Hän hylkää teidät Jumalan oikeudellisessa toiminnossa, Jumalan tuomiossa. Kun Jumala hylkää teidät, siitä tulee Jumalan tuomio, Jumalan oikeus. Varoitus teille, jotka olette olleet osallisia tästä vierailusta. Jeesus on tulossa. Olkaa pyhät. 

OSA 2

Olemme nähneet, että Jumala Kaikkivaltias ottaa sen todella vakavasti, että Hän valitsee vierailla ihmisten luona, että Hän voi hypätä yli monien sukupolvien ja valita yhden ja vierailla heidän luonaan täysivaltaisesti. Hän ottaa sen todella vakavasti, että Hän on valinnut heidät. Sen tähden mikään välinpitämättömyyden taso ja epäonnistuminen kunnioittaa vierailua, Jumala ei ota sitä kevyesti. Sen tähden Jumala sanoo, kun he ovat nähneet kaiken tämän ja päättävät luopua, Hän sanoo, silloin: armosi on päättynyt, voit mennä helvettiin. Se että Jumala sanoo jollekin, voit mennä helvettiin, se ei ole mikään vitsi. 

Herra sanoo: "11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen" (Ilm. 22:11)

Jumalaa iljettää teidät nyt tässä pisteessä. Katsokaa, mitä heille tapahtuu. Herra viittaa heidät, Ilm. 20:13-15:

"13 Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan.
14 Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi.
15 Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen." (Ilm. 20:13-15)

Näettekö, mitä heille tapahtuu, jotka näkivät kaikki nämä ihmeet ja merkit ja kuulevat kaikki julistukset pyhyydestä, ja menevät silti takaisin syntiin, etsien toista seurakuntaa, jossa on alastomuutta ja menestysteologiaa? Ymmärrättekö, miksi Jumala sanoo heille: "11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen" (Ilm. 22:11)? 

Koska Hän hylkää heidät, Hän luopuu heistä. Hän sanoo, jos kaikki tämä ei pysty voittamaan sydämiänne, niin ette kuulu Taivaaseen. Hän heittää heidät helvetin tuleen. Heidän kohtalonsa on, Ilm. 14:9-11:

"9 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
10 niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
11 Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin." (Ilm. 14:9-11)

Ymmärrättekö, mihin Jumala työntää heidät?Tiedättekö, mihin Hän hylkää heidät? 

Hän tuomitsee heidät oikeudellisessa hylkäämisessä. Jumala tuomitsee heidät luopuen heistä, hyläten heidät. Hän ohjaa heidät tulijärveen, jossa heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti. 

Jos se olet sinä, joka olet nähnyt Jumalan Pilven, kun Jumala itse laskeutuu alas, tehden henkilökohtaisen kutsun kaikille päästä Hänen Valtakuntaansa, ja sitten hylkäät sen ja sanot, että etsit toista seurakuntaa, jossa ei ole Jumalan vierailua, Jumalan Pilvi ei ole tullut alas sinne, niin Hän sanoo, että tämä on heidän kohtalonsa.

Kuinka peljättävää, että Ääni, joka sanoo, että tämä on kohtalomme, jos hylkäämme nämä ihmeet, se on Jahve Jumalan itsensä Ääni! Heidän kohtalonsa, jotka näkevät rampojen kävelevän ja sitten päättävät kävellä pois. 

"24 Ja he käyvät ulos katselemaan niiden miesten ruumiita, jotka ovat luopuneet minusta; sillä heidän matonsa ei kuole, eikä heidän tulensa sammu, ja he ovat kauhistukseksi kaikelle lihalle." (Jes. 66:24) 

Herra sanoo, että tämä on kohtalonne, jos näette kaikkien näiden rampojen kävelevän: Rampa on kävellyt! Ja sitten kävelet pois. Israel odottaa kaikkia näitä ihmeitä ja kyselee, milloin Hän tulee meidän suuntaansa? Kansakunnat odottavat. Te olette nähneet kaiken tämän, ja jos sitten jostain syystä päätätte mennä noituuteen ja kävelette pois, niin tämä on kohtalonne.

Tämä on vakava varoitus. Herra varoittaa tätä sukupolvea, että ette voi väärinkäyttää armoa luopumuksenne kanssa, ja päästä sitä pakoon. Olkaa varovaisia, kun todistatte Jumalan ihmeitä, ja sitten sivuutatte ja olette huomioimatta niitä. Niiden ihmisten kohtalot, jotka näkevät neutronitähtien yhteentörmäyksen, Jumalan Pilven tulevan alas, rampojen kävelevän massoittain 3 kuukaudessa Menengai 4:sen jälkeen, 35 rampaa, yli 10 rampaa per kuukausi! He, jotka mustamaalaavat ja sivuuttavat Jumalan vierailuja olematta huomioimatta niitä, katsokaa kohtaloanne.  

"22 Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin.
23 Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan.
24 Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!'" (Luuk. 16:22-24)

He, jotka näkevät seurakunnan juhlivan: Rampa on kävellyt! Ja silti he kävelevät pois etsien rahaa ja tämän maailman vaurautta, mennen moraalittomuuteen, niin Hän sanoo, että he joutuvat tulijärveen ja katselevat siellä heitä, jotka juhlivat: Rampa on kävellyt! Hän sanoo, jos olet nähnyt Jumalan Pilven tulevan alas ja päätät kävellä pois, niin olet maksimipulassa. 

Kukaan ei voi sivuuttaa ja olla huomioimatta Jumala Jahven Pilveä ja elää. Sanot, kun kaikki juhlivat, että, oo, olen rikas, en voi juhlia, olen koulutettu, olen lakiprofessori, kirurgian professori, en voi juhlia. Kun silloin palat tulijärvessä, näet suuren joukon ihmisiä, jotka tunnet, ja he myös katselevat sinua ja tuntevat sinut, ja he juhlivat Taivaassa: Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt! Muistuttaen sinua. Sanot, että et voi juhlia, koska olet koulutettu tai rikas. Muistuttaen siitä, mitä et tehnyt ja kunka olit huomioimatta sitä ja sivuutit sen, ajatellen, että se oli hulluutta ja tyhmyyttä, silloin he tanssivat sinulle Taivaasta hiukan: Rampa on kävellyt! 

Jos sinulle voidaan opettaa 1. Moos - Ilm. panopiste pyhyydessä, kaiken pyhyyteen kehotuksen kanssa elämässä ja varoituksesta, että syntisille, että he joutuvat tulijärveen, ja sitten sanot, oo, olen professori, olen rikas, menen moraalittomuuteen, etsin modernia seurakuntaa, jossa on menestysteologiaa, niin Herra sanoo, että silloin tulet palamaan tulijärvessä. 
 
"5 Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki". Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet"." (Ilm. 21:5)

Toisin sanoen, niiden tulee täyttyä: "11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä" (Ilm. 22:11) Ja menkööt helvettiin. 

Vakaat ja todet. Vakaat, tarkoittaen, sinä voit uskoa ja luottaa niihin. Todet, tarkoittaen, niiden tulee täyttyä.   

"6 Ja hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat vakaat ja todet" (Ilm. 22:6)

Tarkoittaen, että niiden tulee täyttyä. Jumala Kaikkivaltias sanoo selvästi, että on raja, kuinka pitkälle Hän voi venyä kanssasi, vääntäen kättä kanssasi. 

"14 Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!" (Ilm. 22:14)

Nämä ovat heitä, jotka juhlivat: Rampa on kävellyt! He tekevät, mitä Kapernaum ja Beetsaida ja Korasin eivät tehneet. He korottavat Jumalan vierailuja. He taistelevat, päästäkseen soittamaan radioon todella paljon 24/7. Nuoret ihmiset, Piispat, jotka ovat todella tulessa, soittaen radioon ja juhlien Jumalan ihmeitä, tulessa tulessa tulessa. He taistelevat, korottaakseen Jumalan kirkkautta. Herra sanoo, että he ovat siunattuja. Mutta he, jotka näkevät Jumalan ihmeet ja sivuttavat ne ja ovat huomioimatta niitä:

"15 Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät." (Ilm. 22:15)

Epäjumalan palvelijat, jotka pitävät koulutustaan, ammattiaan, rikkauttaan, kotejaan, vaimojaan, aviomiehiään, kansalaisuuttaan epäjumalana. Tämä on vakavaa. Hän sanoo, että heidät määritellään, Ilm. 21:8:

"8 Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema." (Ilm. 21:8)

Tämä on vakavaa. Silti Herra sanoo, että he, jotka ovat seurakunnassa ja näkevät Jumalan vierailut ja alentavat niitä, Hän sanoo, että tämä on heidän kohtalonsa. 

"4 Sillä MAHDOTONTA on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet
5 ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia," (Hepr. 6:4-5)

Maanjäristyksiä, neutronitähtiä, Taivaan käskemistä avautumaan, Jumalan Pilveä, rampoja, jotka kävelevät. Tulevan maailmanajan voimia. 

"6 ja sitten ovat luopuneet-taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät." (Hepr. 6:6)

Tämän Hän sanoo heistä, jotka ovat nähneet Jumalan Pilven tulevan alas, ja sitten sanovat, haluan etsiä toisen seurakunnan, jossa voin nähdä naisia alastomuudessa, jossa voin saarnata rahasta ja menestysteologiasta. Herra puhuu heistä todella ankarasti. He, jotka voivat nähdä nämä ihmeet, jotka ovat nähneet Jumalan Pilven, ja silti väittää, että he etsivät toista jumalaa, ei JAHVEA! He vieläkin etsivät toista jumalaa, jota palvoa, kun JAHVE on tullut alas Pilvessään kutsumaan heidät Valtakuntaansa. 

Nämä ovat luonteenpiirteet tuolle langenneelle joukolle ihmisiä. Näette piirteet, jotka ovat heidän elämälleen ominaisia. Yhtenä hetkenä he kävelevät pois. He näkevät ramman kävelevän ja tanssivat hiukan ja haluavat kävellä kristittyjen kanssa hiukan, sitten he lankeavat pois! Näettekö heidän luonteenpiirteensä? Nämä ovat asiat, jotka kiusaavat heitä:
 
"19 Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus,
20 epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot,
21 kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa." (Gal. 5:19-22)

Nämä ovat asiat, jotka kiusaavat heitä. He ovat vedettyjä näihin asioihin. He haluavat istua yökerhossa siemaillen viinilasillista, sanoen: Olen lakimies, olen Parannuksenteon palvelustyössä, mutta olen silti lakimies. Herra puhuu heistä, Hepr. 10:26-31:

"26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat." (Hepr. 10:26-27)

Kun Jahve Jumala tulee Pilvessään ja sivuutat Hänet ja jätät Hänet huomioimatta, niin kirjaimellisesti automaattisesti sinusta tulee Hänen vihollisensa.  

"28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:
29 kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!
30 Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa".
31 Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin." (Hepr. 10:28-31)

Valtava hirvittävä kohtalo odottaa heitä, jotka näkevät rampojen kävelevä, sokeiden näkevän, kuurojen kuulevan, Jumalan kirkkauden, kirkastumisen, ja sitten sanovat, etsin seurakuntaa, jossa naiset ovat pukeutuneet alastomasti ja mennen katselemaan. Siksi Hän sanoo heille: 

"11 Vääryyden (ja pahan) tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen (ja likainen), saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen." (Ilm. 22:11)

Hän sanoo kuitenkin nyt vanhurskaat, he ymmärtävät, että Jumala on tulossa tuomitsemaan maailman, joten he jatkavat vanhurskaudessa.

"11 ne katoavat, mutta sinä pysyt, ja ne vanhenevat kaikki niinkuin vaate,
12 ja niinkuin vaipan sinä ne käärit, niinkuin vaatteen, ja ne muuttuvat; mutta sinä (Jumala) olet sama, eivätkä sinun vuotesi lopu".(Hepr. 1:11-12)

Hän puhuu, kuinka Taivas ja maa, jotka Jumala loi, tulee tuomita. He eivät voi laittaa luottamustaan tähän maailmaan ja nykyiseen elämään. He ovat tietoisia, että Jumalan tuomio on tulossa. He ovat tietoisia, että aina ja ikuisesti, on todella pitkä pitkä aika. He ovat tietoisia, että Jumalan tuomio on tulossa tuhoamaan fyysisen maailman ja elämän, joten he eivät investoi koko elämäänsä tähän maailmaan. He ovat tietoisia, että Jumalan tulee tuomita. He luottavat ja nojaavat Herraan, ei fyysiseen maailmaan. He, jotka ovat vanhurskaita, jatkavat olemaan vanhurskaita, sillä he tietävät, että tämä maailma on väliaikainen ja katoava. He tietävät, että ikuisuus Jumalan kanssa Taivaassa on ikuista. 

"26 Silloin hänen äänensä järkytti maata, mutta nyt hän on luvannut sanoen: "Vielä kerran minä liikutan maan, jopa taivaankin".
27 Mutta tuo "vielä kerran" osoittaa, että ne, mitkä järkkyvät, koska ovat luotuja, tulevat muuttumaan, että ne, jotka eivät järky, pysyisivät." (Hepr. 12:26-27)

Jos vanhurskautta ei pysty ravistelemaan, se pysyy iankaikkisesti. He ovat tietoisia, että tämä maailma on tulossa loppuunsa. He, jotka ovat vanhurskaita, he jatkavat olemaan vanhurskaita. He tietävät, että tätä maailmaa, johon ihmiset ovat investoineet kaikkensa, ollaan juuri nyt tuhoamassa Ukrainassa, kuten näette.

11 Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa  löytynyt." (Ilm. 20:11) 

He ovat tietoisia, että Jumalan tuomio on tulossa, joten he eivät luota tähän katoavaiseen todellisuuteen. He ovat tietoisia, että Jumala Kaikkivaltias voimassaan tuomitsi jopa enkelit, jotka olivat paljon ylivertaisempia kuin ihmiset. Silloin he tietävät, että Jumalan tulee tuomita pelkät kuolevaiset ihmiset, jos he lankeavat syntiin. 

"4 Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä, jotka syntiä tekivät, vaan syöksi heidät syvyyteen, pimeyden kuiluihin, ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi.
5 Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa, vaikka varjelikin Nooan," (2. Piet. 2:4-5)  

Ja tuhosi koko maailman, joka oli täynnä ihmisiä. Kun he kuulevat tämän, he yksinkertaisesti jatkavat vanhurskaudessa. Sillä he tietävät, että Jumala ei katso henkilöön. Jos ylivertaiset enkelit lankeavat syntiin, Hän tuomitsee heidät, he tietävät, että entäpä pelkkä ihminen? He tietävät, että jos Jumala tuomitsee koko maailman Nooan aikana, niin mikä pysäyttäisi Häntä tuomitsemasta koko maailmaa näinä viimeisinä päivinä. Sen tähden he jatkavat vaeltamaan vanhurskaudessa. 

He tietävät, että jos Jumala pystyi tuomitsemaan Sodoman ja Gomorran kaupungit homoseksuaalisuuden tähden, ja silti nuo kaupungit eivät noudattaneet edes yhden päivän homoparaatia, silloin he tietävät, että kuinka paljon enemmän Jumala tuomitsee tämän koko sukupolven, että he ovat noudattaneet koko kesäkuuta homoparaatin kuukautena, juhlien syntiä Jahven edessä. He ovat tietoisia tästä, siksi he jatkavat, vaeltaen vanhurskaudessa. 

"10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.
11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa," (2. Piet. 3:10-11) 

Sen tähden he jatkavat elämään pyhää ja jumalista elämää, sillä he tietävät, että Herra tulee kuin varas ja tuhoaa maailman ja kaiken, mitä siinä on. He tietävät, että Sanansaattajat, jotka tulevat tekemään sen, tekevät jo sitä sodassa Ukrainassa, koronaviruksessa, Chilen, Meksikon maanjäristyksissä, jne.  

"12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!
13 Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.
14 Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä;" (2. Piet. 3:12-14)

Toisin sanoen, odotamme uutta Taivasta ja uutta maata, vanhurskaiden kotia. Sen tähden he jatkavat noudattamaan vanhurskautta tauotta. Vanhurskaat jatkavat olemaan vanhurskaita, sanoo Herra. Katsokaa, kuinka Herra puhuu heistä, jotka jatkavat olemaan vanhurskaita ja jatkavat juhlien Jumalan ihmeitä? Hän valmistaa heille uuden kodin. 

"1 Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.
2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.
3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;" (Ilm. 21:1-3)  

He ovat tietoisia tästä, siksi he jatkavat vanhurskaudessa, lopettamatta sitä.

"4 ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt." (Ilm. 21:4)

He ovat tietoisia tästä. Siksi he jatkavat vaeltamaan vanhurskaudessa. He tietävät, että kaikki, mikä on tuonut niin paljon itkua, parkua ja murhetta ihmiskunnalle, tullaan pyyhkimään pois. Siksi he ensi kertaa ja ikuisesti tulevat elämään pyhinä Jahve Jumalan edessä, nähden Jumalan kasvoista kasvoihin. He ovat tietoisia, että nämä sanat ovat vakaat ja todet. Tarkoittaen, voit uskoa ne ja niiden tulee täyttyä. He tietävät, että tuona päivänä heidät tullaan julistamaan voittajiksi. 

Jae 7:

"7 Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani." (Ilm. 21:7)

Tämän, tarkoittaen koko Jumalan Valtakunnan. Tarkoittaen, uuden maan, uuden Taivaan ja uuden Jerusalemin. Hän sanoo heistä seuraavaa, Ilm. 22, ja heidän Valtakunnastaan, miksi he jatkavat olemaan vanhurskaita. He ovat keskittyneet lupaukseen. 

"3 Eikä mitään kirousta ole enää oleva. Ja Jumalan ja Karitsan valtaistuin on siellä oleva, ja hänen palvelijansa palvelevat häntä
4 ja näkevät hänen kasvonsa, ja hänen nimensä on heidän otsissansa." (Ilm. 22:3-4)

Ymmärrättekö nyt, kun Hän sanoo, että vanhurskaat jatkakoot olemaan vanhurskaita?

"11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen." (Ilm. 22:11)

Toisin sanoen Hän puhuu jumalattomien ja pahan tekijöiden sukulinjasta, että kun he näkevät Jumalan ihmeet, he vieläkin ovat huomioimatta niitä, kaltoin kohtelevat niitä ja hylkäävät ne. Se on koko sukulinja, ja he ovat matkalla helvettiin, tulijärveen. Hän sanoo, jos näette kaikki nämä; Jumalan Pilven, sateen 1. Kun. 18, toistuvasti, rampojen kävelevän, sokeiden näkevän, kuurojen kuulevan, jos näette lepran parantuvan, jos näette kaikki nämä asiat, ja sitten kävelette pois ja olette huomioimatta ja etsitte vielä toista Jumalaa, ja Jahve on tullut paksussa Pilvessään, joka ilmestyi vain Vanhassa Testamentissa, silloin joudutte helvettiin. Hän lähettää heidät helvetin tuleen.    

Silloin Hän sanoo: "11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, (ja silti Hän sanoo:) ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen." (Ilm. 22:11)

Syy, miksi he jatkavat olemaan vanhurskaita lakkaamatta on, koska he tietävät, mitä Jumala on valmistanut heille ikuisuudessa. Sen tähden, Ilm. 22:3, kun he ovat vanhurskaita täällä, he pääsevät sisälle ylöstempaukseen, uuteen Taivaaseen, uuteen maahan, uuteen Jerusalemiin kaupunkiin, ja he näkevät siellä Jumalan Valtaistuimen ja Karitsan. He tulvat olemaan tuossa kaupungissa. Vanhurskaat, jotka ovat olleet vanhurskaita maan päällä, tulevat jatkamaan olemaan vanhurskaita ikuisesti lakkaamatta. Sillä Hän sanoo: ja Hänen palvelijansa tulevat palvelemaan Häntä. He tulevat jatkamaan vanhurskaassa ja pyhässä palveluksessa Taivaan sisällä. Sen tähden Hän sanoo:

"ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen." (Ilm. 22:11)

Sillä he tietävät, että:_

"20 Mutta meillä on yhdyskuntamme taivaissa, ja sieltä me myös odotamme Herraa Jeesusta Kristusta Vapahtajaksi,
21 joka on muuttava meidän alennustilamme ruumiin kirkkautensa ruumiin kaltaiseksi sillä voimallaan, jolla hän myös voi tehdä kaikki itsellensä alamaiseksi." (Fil. 3:20-21)

Palvellen Jumalaa ikuisesti pyhyydessä ja vanhurskaudessa. Sen tähden tässä maailmassa he vaeltavat kestäväisinä kapeaa tietä. Kun he ovat tässä maailmassa, he vaeltavat rajattua tietä, jossa he ovat kiireisiä murskaten ja ristiinnauliten lihansa joka sekunti ja minuutti. Kun he vaeltavat siellä, niin heidän uskonsa on ankkuroitu Jeesukseen Kristukseen ja he vaeltavat yksin uskossa. He vaeltavat vanhurskaudessa kapealla tiellä, jossa he kestävät kestäväisinä. Samaan aikaan he, jotka ovat jumalattomia ja pahoja, jatkavat jumalattomuudessaan, ja tuo jumalattomuus jatkuu tulijärveen. 

Vanhurskaat ja pyhät jatkavat olemaan vanhurskaita, sillä he ovat tietoisia, että Jeesus Kristus Messias tuli. Loisteliasta Jumalan Karitsaa väärin syytettiin heidän puolestaan. Hänet ristiinnaulittiin ja Hän kuoli ja haudattiin ja Hän nousi kuolleista ja Hän nousi ylös Taivaaseen ja Hän on nyt korotettu valtaistuimelle Taivaassa. He tietävät, että kertomus ei pääty tähän. Sen tähden he jatkavat vaeltaen vanhurskaudessa ja pyhyydessä ikuisesti, koska he tietävät, että Hän on tulossa takaisin ottamaan vanhurskaan ja pyhän seurakunnan seurakunnan ylöstempauksessa. He ovat tietoisia, että ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä Herraa. 

Kun siis Herra sanoo, että viisaat puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalaton ei ymmärrä tätä, niin Herra sanoo, että vanhurskaat jatkavat vanhurskaina, nostaen vakavan varoituksen tälle seurakunnalle, tälle sukupolvelle, että ette voi nähdä kaikkia näitä vierailuja, ja sitten yrittää kävellä pois, väittäen, että niillä ei ole mitään vaikutusta teihin. Hän sanoo, että vanhurskaat ja pyhät jatkavat olemaan vanhurskaat ja pyhät ikuisesti, sillä kun he astuvat sisälle uuteen Jerusalemiin, niin he jatkavat palvelemaan Jumalaa vanhurskaina ja pyhinä. 

Mutta jumalattomat ja saastaiset jatkavat olemaan jumalattomat ja saastaiset, sillä oikeudellisen tuomion kautta Hän hylkää heidät helvettiin. Kun näette ihmisiä tässä elämässä, maaten seuraavan ja seuraavan ihmisen kanssa, silloin tiedätte, että Jumala on tuominnut heidät helvettiin, tulijärveen. Kun näette ihmiset, jotka ovat nähneet Jumalan Pilven ja Mega Profeettojen julistavan Messiaan tulemusta massiivisen voiman kanssa tällä tavoin, ja he ovat huomioimatta sitä, ollen vielä minihameissa, moraalittomuudessa, silloin tiedätte, että nuo ihmiset Jumala on tuominnut ja hylännyt heidät tulijärveen. 

Kun näette ihmisten menevän toisiin seurakuntiin, ja silti he näkevät, että tällä puolella Jahve Jumalan Palvelijat julistavat Messiaan tulemusta voiman kanssa, ja silti he jatkavat olemaan toisissa seurakunnissa, silloin tiedätte, että Jumala on tuominnut nuo seurakunnat tulijärveen. He, jotka ovat todistaneet Jumalan ihmeitä täällä, ja heidän seurakunnissaan on nolla; sokeat silmät avautuvat täällä ja ne julistetaan Nairobista käsin, 131 rampaa ennen Menengai 4:sta, ja silti he jatkavat langenneissa seurakunnissaan, silloin tiedätte, että se on oikeudellinen hylkääminen, Jumalan vihan manifestaatio heidän elämässään. 

Kun he näkevät, että tällä toisella puolella Jumalan Pilvi on tullut alas, ja samaan aikaan he huutavat Hänen puoleensa, he laulavat lauluja Hänelle, Herra, vieraile luonamme kirkkaudessasi, ja silti tällä toisella puolella joku on kutsunut Jumalan ja Jumala on tullut alas, ja he eivät tule tänne, silloin tiedätte, että se on Jumalan vihan manifestaatio heidän elämässään. Miten voit laulaa joka aamu, Herra, lähetä meille kirkkautesi, Herra, vieraile luonamme? Ja sitten Jumalan Pilvi tulee alas, kun Herran Kaksi Mega Profeettaa kutsuvat Häntä, ja sitten epäonnistut vastaamasta siihen, ollen huolimatta siitä, sivuuttaen sen. 

Tai sanot, että haluan etsiä toisen seurakunnan. Sitä kutsutaan oikeudelliseksi luopumiseksi, hylkäämiseksi Jumalan taholta. Jumala itse manifestoi vihansa elämäsi ylle, jotta voit jatkaa olemalla jumalaton ja saastainen, kunnes päädyt tulijärveen.  

Jos haluat vastaanottaa Jeesuksen, toista perässäni. Sano:

Väkevä Herra Jeesus, 
tänään antaudun sinulle, 
ja tänään vastaanotan sinut Jeesus, 
Herrakseni ja siunatuksi Pelastajakseni,
ja teen parannuksen kaikesta synnistä, 
ja välinpitämättömyydestä, 
ja valitsen vanhurskauden tänään,
ja valitsen pyhyyden, Herrani Jeesus, 
pyydän, pese minut,
ja anna minulle kestäväisyys, 
jotta voin jatkaa vanhurskaudessa,
ja jatkaa eläen pyhyydessä, 
kunnes palvelen sinua uudessa Jerusalemissa vanhurskaana, 
ja palvelen sinua uudessa Jerusalemissa pyhyydessä,
Jeesuksen väkevässä nimessä,
tänään,
olen uudestisyntynyt.

(10.4.2022 HERRAN SANOMA / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)   

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia