6.1.2023 KONFERENSSI KAIKILLE KANSAKUNNILLE NAIROBISSA (OSA 1)

AHDISTUKSEN AIKA ON TULOSSA - VALMISTAUDU NYT

Muistiinpanot:

Olemme tarkastelleet seurakunnan ylöstempausta, Sanomaa, jota varten Herra lähetti minut luoksenne ennen kuin aloitamme toisen Mission. Meillä on toinen Missio, jota Herra on selvästi avannut teille, te kansakunnat. Olette nähneet, että toinen puoleni on, että puhun sen toisen kanssa; puhun itseni kanssa ja olen ylhäällä siellä, olen täällä ja olen ylhäällä siellä ja olen täynnä ampiaisia. Ampiaiset ovat peittäneet minut kokonaan, ne ovat peittäneet silmäni, ja puhun itseni kanssa täällä alhaalla ja puhun itseni kanssa ylhäällä siellä, ja ampiaiset ovat peittäneet minut. Kun avaan silmäluomeni, ne tippuvat jopa silmäluomieni välistä. Kun puhun, ne tippuvat ylä- ja alahuulen välistä. 

On siis toinen Missio. Se on tullut todella selvästi esille, sillä hiljattain olemme menneet ympäriinsä ja lyöneet monia kansakuntia ja miljoonia ihmisiä on haudattu. Kyllä. Jos otatte koronaviruksen, joka on ollut maailmanlaajuinen isku, ja sitten heinäsirkat, ja Haitin maanjäristyksen, Chilen maanjäristyksen, Nepalin, Japanin, kaikkialla, niin toinen puoli minusta on esitelty hyvin. 

Herra on tullut esille, sanoen, pyydän, valitkaa armo niin kauan kuin se kestää. Tämä on tullut esille selvästi. Tämä on se ainoa syy, miksi Herra tekee kaiken tämän. Hän kiihdyttää tätä, jotta voitte nähdä, että Voitelu on Myöhempi, korkeampi ja suurempi yhtä tarkoitusta varten: Jotta voisitte olla nopeutettuja, ymmärtäen, että, aika on muuttunut. Yli 62 sokeaa ihmistä näkee yhdessä ainoassa Kokouksessa. Tämä on absoluuttisesti astronomista. Jos tämä ei herätä sieluasi, silloin alan pelkäämään sielusi puolesta. 

Rampa on kävellyt Nigeriassa todella väkevästi. Tämä on toinen rampa, joka kävelee Nigeriassa ennen kuin tulemme luoksenne. Tyttäreni tässä sanoo, toivoisin, että voisit tulla Dysseldorfiin nostamaan vain yhden ramman, niin se sadonkorjaisi kaikki saksalaiset JUMALAN Valtakuntaan. Nämä ovat siis monumentteja, voittopalkintoja, jotka Herra asettaa eteenne. Hän laskee esille oikeusjutun Jeesuksen puolesta, jotta tämä sukupolvi voisi valita Jeesuksen, voiman ja Kirkkauden kanssa.    

Sanoimme eilen, että keskustelussa kanssanne Herra prosessoi seurakuntaa. Hän laskee esille parannuksenteon tien. Hän sanoo, että kaikki, jotka kaipaavat päästä sisälle Kirkkauteen, tulevat pääsemään sisälle Kirkkauteen. Kun Herra prosessoi seurakuntaa ja asettaa esille parannuksenteon tien, parannuksenteko tarkoittaa synnistä pois kääntymistä. Se tarkoittaa, että kävelet yhteen suuntaan ja sitten saat synnin tunnon ja pysähdyt ja käännyt 180 astetta takaisin päin, pois sieltä, minne olit menossa. Parannuksenteko, parannuksenteon tunto ja synnistä pois kääntyminen ei voi olla jatkuvaa, ymmärrättekö? Silloin se kaltoin kohtelee armoa. Sen tulee olla yhden pysähdyksen tapahtuma, jossa huomaat, että en voi jatkaa tällä tiellä. 

Tänä yönä tulen jakamaan todella tärkeitä näkökantoja Messiaan tulemuksesta, jotka saavat teidät ymmärtämään, että meidän tulee tehdä oleellisia voittoja. Jos lähdet pois yhdestä paikasta ja sitten lankeat takaisin syntiin, se tulee olemaan tragedia. Jos yksi synti on vaivannut sinua, silloin meidän tulee edistyä, sillä Herra on voimallinen. Hän on voimallinen kasvattamaan sinua, auttamaan sinua, voimaannuttamaan sinut voittamaan.  

Herra kirjoitti heille kirjeitä, Jeesus saneli seurakunnalle kirjeitä, ja noissa kirjeissä on rakennelma. Tuossa rakennelmassa voitte nähdä, että Hän aloittaa esittelemällä itsensä. Jos luette syvällisesti, miten Hän esittelee itsensä, näette, että Hän yrittää puhutella tiettyjä ongelmia siellä. He luulivat, että Kristus oli myös luotu. Näette sen väärinymmärryksen noissa seurakunnissa siellä. Silloin Hän tuli selvästi esille, osoittaen, että Hän on Väkevä Jumala. Suoraan esittelystä saakka Hän sanoo: Olen suuri Aamen, olen totinen ja uskollinen Todistaja. Toisin sanoen, Jumala pystyi uskomaan Hänelle mission vapauttaa ihmiskunta. Toisin sanoen, Hän sanoo: Miksi ette ole uskoneet minulle elämäänne? 

Siellä on niin paljon suoraan esittelystä saakka, kun Hän sanoo: Olen totinen ja uskollinen Todistaja, Olen suuri Aamen. Tiedättehän, että Aamen sanotaan aina jokaisen rukouksen lopussa. Aamen. Nämä ovat sanoja, jotka tuotiin alkuperäisestä heprean kielestä. Jos luette Jiddsiä, joka on muinainen eurooppalainen heprean kieli, niin kun yritätte etsiä nämä sanat, löydätte, että niissä oli arvo. Tuona aikana he eivät voineet kirjoittaa edes nimeä, Jahve, syvän kunnioituksen tähden. Silloin ihminen astui eteenpäin Jumalan lupausten vakuutena, että näin olkoon, olkoon niin kuin on sanottu. On siis niin paljon, mitä Herra välittää jopa vain esittelyssä. 

Sitten Hän jatkaa puhutellen tiettyjä tarpeita tai kuvaillen seurakunnan tilaa. Hän sanoo, että se on kiistatonta, meidän tulee yksinkertaisesti ottaa neuvo ja tehdä uudistukset. Noissa kirjeissä, kun Jeesus kirjoittaa seurakunnille, niin on Sanoma tämän päivän seurakunnalle. Näimme sen huolenaiheen, näimme neuvon ja kaiken sen. Kaikki tämä tapahtuu tässä valtavassa seurakunnan ajassa, tällä punaisella alueella kuvassa. Seurakunnan aika. Kaikki on niin kriittistä juuri nyt, että jokaisen ihmisen tulisi tehdä työtä Kristukselle, jotta voimme voittaa sieluja Kristukselle. Tulen näyttämään joitakin todella oleellisia näkökantoja Messiaan tulemuksesta. 

Seurakunnan aikakausi tulee siis loppuunsa. Loisteliaan kirkkaat Taivaan Portaat. Näimme nuo loisteliaan kirkkaat Portaat, jotka profetoin. Ne ovat valtavat Portaat. Joskus katselen niitä taivaalla ja sanon, vau, nuo ovat valtavan suuret Portaat. Kuka kipuaa ylös noita Portaita pitkin? Olen nähnyt seurakunnan kipuavan ylös noita Portaita, mutta voisiko olla, että tuona aikana myös Pyhä Henki kipuaa ylös? Sitten nyt tuona aikana Hän on paikallistettu Hänen Palvelijoidensa ylle yksin. Mikä on tämän merkitys? On niin paljon, jota meidän tulee käsitellä tänä yönä. 

Näimme eilisessä keskustelussa, kuinka Herra puhui seurakunnan kanssa, että tulee olla hengellinen tarkastelu, jossa tarkastelemme itseämme. Perustamme keskustelun nyt myös Filadelfian seurakuntaan. Se on rakastettu seurakunta, jonka Herra mallinsi Hänen ylöstempausseurakunnakseen. Tuo seurakunta menee koko matkan ylöstempaukseen. Sitten tuon seurakunnan välittyminen. Voimmeko katsoa ympärillemme ja nähdä, että tuo seurakunta on välittynyt tänne? Onko tämä evankelinen seurakunta? Pystyttekö näkemään tuon seurakunnan tässä ajassa? 

Tiedämme, että Laodikean seurakunta menee myös aina loppuun saakka, mutta astuu sisälle Ahdistuksen aikaan. Se on absoluuttisesti sietämätöntä. Jos katsotte ympärillenne, näette ehkä enemmän Laodikean seurakuntaa ja sen ominaisuuspiirteitä tänä päivänä kuin Filadelfian seurakunnan. Jos tämä on se tilanne ja tämä sukupolvi tulee temmata ylös, silloin on tarvetta työlle, uudistukselle, parannuksenteolle. Tässä me siis olemme. Sitten sanoin teille eilen, että entäpä, jos Jeesus kirjoittaisi teille kirjeen, minkä tyyppisen kirjeen Hän kirjoittaisi tälle sukupolvelle? Sukupolvelle, joka on tottunut syntiin. He ovat hyväksyneet syntiä, sisällyttäneet synnin ja rakentaneet sen sisälle elämäänsä. Se ei ole kauhua teille. 

Näimme, että sen tähden seurakunnassa on säälittävä lankeemuksen tila. Koko tämä keskustelu lanseerattiin 8.12.2021 näkyyn, kun Herra Kaikkivaltias, Isä Jumala itse laski minulle alas puisen saarnastuolin Taivaasta. Toisin sanoen, Herra kutsuu Alttarin, palvonnan, saarnastuolin, Sanan, papiston ja seurakunnan ennallistamisen. Tulee olemaan tärkeää, että jatkamme tätä keskustelua. Teidän tulee valmistautua ikuisuuttanne varten. Mennään sananpaikkaan, missä korjaus oli, Ilm. 3. Siellä on joitakin avainasioita, joita Herra haluaa tuoda esille tänään, jotta voimme puhutella parannuksenteon tarvetta tässä ajassa. 

"7 Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa:" (Ilm. 3:7) 

Sanoin, että enkeli on pastori. Nämä kirjeet kirjaimellisesti kirjoitettiin seurakunnan pastorille. Tämän päivän seurakunta ajattelee, että sen jälkeen, kun Herra toi armon, aivan kuin Hän olisi muka vähemmän pyhä. Se on tämän ajan tragedia. Hän tekee tässä todella selväksi, että Hän on Pyhä. Tiedämme liiankin hyvin, että Pyhä Henki lähetettiin yhtä tarkoitusta varten: paljastamaan Jeesuksen pyhyyden seurakunnalle. 

Koska Hän on totinen, Hän on siis Totuus. Voitte todella luottaa Häneen ja riippua Hänessä kiinni. Hän puhuu luotettavuudestaan, että voimme luottaa Häneen. Elämme sukupolvessa, jossa ihmiset ovat todella itseriittoisia. He sanovat, "rukoilen kyllä, mutta annahan, kun tapaan lääkärini ensin". Elämme tällaisessa aikakaudessa. He sanovat, "uskon kyllä Herraan, mutta anna minun ensin käydä lääkärilläni". 

Hän jatkaa sanoen: "jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa". Hän on Alfa ja Omega, Hän tulee lopulta määrittelemään ihmisen kohtalon. Hän on se, joka tulee tekemään lopullisen päätöksen määränpäästäsi ja kohtalostasi. Luotamme ja nojaudumme siis mieluummin Jeesukseen. 

Tiedän todella hyvin, että tulette hyvin moderneista kansakunnista, joissa tämä kuulostaa joskus uutiselta; tämä on ennemminkin uusi asia teille, koska kaikki on niin luotettavaa. Jos junan kuuluu tulla klo 11.45, se saattaa saapua jopa kaksi minuuttia edellä. Ette ehkä näe tarvetta Jeesukselle noissa maissa. Jos teillä on ongelma, teillä on terveysvakuutuskortti lääkärille, ja minne vain, mutta jos elätte maissa, kuten Afrikka, näette tarpeen, valtavan tarpeen riippua kiinni ja luottaa Jeesukseen. Joskus lähdet autolla ja et ole varma, pääsetkö perille. Sinulla ei ehkä ole tarpeeksi bensaa tai tie ei ole hyvä tai auto saattaa mennä rikki yöllä. 

Joskus siis ihmettelet, oliko koulutus hyvä asia. Tiedän, että on hyvä olla koulutettu, sillä se tapa, jolla Herra asetti muodostelman, paradigman Raamattuun, Sanan, Sanan lähettämisen meille, niin on melkein mahdotonta olla lukutaidoton, koska teidän tulee lukea Sanaa, mutta joskus todella koulutettu ja koulutettu ajelehtii pois Herran luota. Silloin joskus kyseenalaistat, oliko se hyvä vai huono asia? Jos koulu saa poikanne tulemaan takaisin Australiasta tai Kanadasta, sanoen, isä, olen homo, niin onko se hyvä asia vai ei? Joskus haluat kysyä tätä, mutta kun kyseenalaistat, he sanovat, olet primitiivinen, vanhanaikainen. Joskus meidät tulee mitata, millä tavoin omaksumme teknologian, modernismin, ja kaiken sellaisen. 

"8 Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt." (Ilm. 3:8)

Tarkoittaen, että Hän on Kaikkitietävä. Mikään ei ole salattua Hänelle. Suoraan tästä voit huomata, että todellinen Jeesuksen Ristin ja Veren kristillinen pelastus on se, mitä teet, kun olet yksin, kun kukaan ei katsele. Tämä on uskosi todellinen mitta.  

"Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven". Eilen aloimme tarkastelemaan tätä ovea. Minkä oven Hän avaa? Tälle seurakunnalle Hän avasi tämän oven. Sen tähden aloimme uudelleen tarkastella itseämme. Se tarkoittaa, että jopa pyhyyden, auktoriteetin ja palavuuden tasomme kuuluisi olla korkeampi. Palvellaan Jeesusta ja voitetaan sieluja Jeesukselle. Sen tähden Hän sanoo tässä, että Hän on avannut oven. Jatkamme tarkastelemaan tätä ovea. 

"Sillä tosin on sinun voimasi vähäinen". Joskus itseriittoisuuden kapasiteettimme, tehden asioita omassa voimamme on saanut meidät ajelehtimaan pois tarvitsemasta Kristusta. Tässä tapauksessa tämä oli hyvä asia, sillä nyt he näkevät heikkoutensa ja ovat täysin riippuvaisia Kristuksesta. 

"mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt". Tarkoittaen, että et häpeä Häntä. Olet ollut kestäväinen. Hän painottaa tässä kestäväisyyttä. 

"9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan." (Ilm. 3:9)

Hän kirjaimellisesti huokuu valtavaa rakkautta tuota seurakuntaa kohtaan. Hän on monta kertaa puhunut nuhtelun, tuoden eteenpäin todella terävän nuhtelun, jossa Hän on myös käsitellyt miekkaa, mutta tässä Hän puhuu rakkaudesta. 

"10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.
11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi." (Ilm. 3:10-11)

Tuo Pilari. Tuona päivänä, kun Herra käveli kanssani Jumalan Temppeliin Taivaassa, se oli ennemminkin kuin opastuskierros, ja Hänen Äänensä tuli oikealta puoleltani, kuten tavallista. Joka kerta, kun Hän kävelee kanssani, Ääni tulee oikealta puolelta. Olette siitä tietoisia, olen jakanut näkyjä teille. Hän käveli kanssani ja näytti minulle eri osia tuosta Temppelistä. On ensimmäinen osa, johon Hän vei minut 32 peräkkäisenä yönä, näyttäen minulle Temppelin eri puolet, eri aspektit, eri osastot. On paikkoja, joissa Hän sanoi, tällä puolella ei tule olemaan ollenkaan ylistystä, vain palvontaa, ja niin edelleen. 

Olen myös jakanut tästä aikaisemmin, mutta paljon tuoreempana, kun Hän käveli kanssani Temppeliin, melkein kuin opastuskierroksella Herran Temppeliin, kunnes Hän toi minut tämän Pilarin luo. Yhtenä hetkenä suunnittelimme sen graafisten suunnittelijoidemme kanssa. Teimme työtä sen kanssa melkoisen paljon. Rakensimme tuon Pilarin näystä ainakin sellaiseen kuvaan, jonka pystymme esittelemään, mutta tuo Pilari, valtava Pilari ja Kirkkaus oli valtavaa sisällä Temppelissä. Oli aivan kuin valkoinen Pilvi Temppelin sisällä, kun kävelimme siellä. 

Sitten Hän halusi näyttää minulle tämän Pilarin. Tähän mennessä on niin paljon salattua, koskien tätä näkyä. En ole vielä saanut kaikkea liittyen tähän näkyyn. Tulimme lähelle tuota Pilaria, puhtaan valkoista Pilaria Temppelin sisällä. Tulimme sivusta lähelle tuota Pilaria, jonka Hän halusi näyttää minulle. Tämä kuva on jotakin sinne päin, lähelle sitä, mutta Kirkkautta oli hiukan enemmän sen yllä. Kirkkauden Pilvi peitti sen kokonaan, mutta teimme työtä sen ympärillä maallisessa muodossamme, jotta voisimme esitellä jotakin, jotta saatte kuvan tästä. Puhun nyt Jumalan Temppelin sisällä Taivaan sisällä. Voitte vain kuvitella, esitellä tämän täällä, ikuisuuden asiat. 

"12 Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni.
13 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'" (Ilm. 3:12-13)

Seurakunnille; sen tähden tämä puhuu myös seurakunnalle tässä ajassa. Haluan hiukan laajentaa, koskien ovea, josta jaoimme eilen, ovea, jonka Hän avaa tälle seurakunnalle. Puhumme tästä seurakunnasta tässä kontekstissa, että jos olette ylöstempausseurakunta, silloin Hänen on täytynyt mallintaa teidät tämän ympärille, jotta pääsette sisälle Kirkkauteen. Hän sanoo jakeessa 10:

"10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat." (Ilm. 3:10) 

Näette todella selvästi, että tämä ovi on sisäänpääsynne Kirkkauden Valtakuntaan, jonka Hän avaa tuolle seurakunnalle, itseasiassa oven ylöstempaukseen, Kirkkauteen. Joskus kun luette tuon sananpaikan, saatatte ihmetellä, sanooko Hän, että kun olette täällä, Hän tulee säilyttämään teidät joka tapauksessa? Vai sanooko Hän, että poistan teidät täysin tästä paikasta? Haluan liittää tämän ylöstemapauksen sananpaikkaan. Sanooko Herra, että maailmaan on tulossa sotanäyttämö, ja että Hän tulee evakuoimaan heidät, jotka ovat uskollisia? Olemmeko yhdessä? Haluan yhdistää tämän tällä tavoin, jotta voitte nähdä tarpeen valmistautua nyt, sillä tuo aika on tulossa. 

Herra on käyttänyt minua osoittamaan tälle maailmalle, että se tulee olemaan hirvittävää aikaa, tuomalla koronaviruksen; lentokoneet lennetään aavikolle, siellä ei ole parkkipaikkoja ja moottorit suljetaan, avaimet poistetaan ja piloteille, kapteeneille ja lentohenkilökunnalle sanotaan, menkää kotiin, soitamme teille. Täysi sulkutila. Ihmiset ovat asunnoissaan lusikoiden ja lautasten kanssa lukittuina sisälle sinne. Koko maailma. Jos tämä osoittaa teille, kuinka hirvittävä tuleva aikakausi on, silloin se on porattuna sieluihinne nyt, että ette halua löytää itseänne sieltä. Siellä on hirvittäviä koronaviruksia, hirvittäviä sulkutiloja. 

Herra on käyttänyt tätä osoittamaan, että Hän tuomitsee synnin ja aikakauden viha on tulossa. Sen tähden haluan käsitellä tätä. Hän sanoo, että seurakunta, joka valmistautuu hyvin; katsotaan tuleeko Hän säilyttämään tuon seurakunnan hyvin, vai evakuoimaan sen? Seurakunnan poistaminen sotanäyttämöltä, jotta voitte ymmärtää, että kun Herra lähettää meidät tänne pyytämään teitä valmistautumaan, niin pyydän, valmistautukaa. Pyydän, valmistautukaa. Näitte ne kuolleet ruumiit. Tiedättehän, hautajaiset ovat aina kunnioittaneet kuolleita ruumiita. Kuolleet ruumiit valmistellaan ja paketoidaan hyvin ja sitten ne haudataan hyvin, kunniallinen pois lähettäminen, mutta kun koronavirus tuli, niin ruumiit roskattiin kaduille. Ihmiset eivät pystyneet lähettämään rakkaitaan pois, heidän ei sallittu koskea. 

Herra puhuu tässä todella selvästi, että hirvittävät ajat ovat tulossa. Näitte ruumiiden polttamisen Intiassa, he heittivät ne pois ja polttivat ne. Kuolleet ruumiit New Yorkissa. Mieluummin käytätte tämän elämän valmistautuen Messiaan tulemusta varten, tulevaa Taivaan Valtakuntaa varten. Ei ollut mitään paikkaa, minne laittaa kuolleita ruumiita. Nämä ovat ihmisiä, kuten te, ja New York Cityssa, kaikista kehittyneimmässä maassa maailmassa, ruumiita roskataan tuolla tavoin. Oli rekka, johon lastattiin kuolleita ruumiita yhdessä naapurustossa ja mätä valui ja löyhkä oli uskomaton. Jumala käyttää tätä kertomaan teille, että Hän tuomitsee synnin. Intia, jossa oli tuhkaaminen ja kuolleiden ruumiiden hautaaminen. Latinalaisessa Amerikassa ihmiset asuivat viisi päivää kuolleiden ruumiiden kanssa, jotka mädäntyivät siellä. Löyhkä oli uskomaton. 

Herra on puhunut selvästi, että aikakausi, joka on tulossa, on hirvittävä. Sen tähden haluan tarkastella ylöstempauksen aihetta: Tuleeko se olemaan evakuointi vai pelastaminen? Jumalan ihmisten evakuointi. Jos se on evakuointi, silloin meidän tulee valmistautua todella hyvin, päästäksemme pois pahemmasta skenaariosta kuin, mitä olemme tässä nähneet. Mennään takaisin jakeeseen 10 ja yhdistetään se ylöstempaukseen.

"10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat." (Ilm. 3:10) 

"Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin". On niin paljon rikkautta tässä jakeessa: 

1) Kuuliaisuus on suoraan tässä
2) Jumalan käskyjen pitäminen. Mitkä ovat Jumalan käskyt? 
-Elää pyhästi
-Elää erottautunutta elämää, 2. Kor. 6:14-18
-Erottautua tämän maailman moraalisesta     rappiosta
-Käsky pitää lujasti kiinni siitä, mitä vastaanotit, Jeesuksen Rististä ja Verestä, jotta ette sano minulle, että, oo, tiedäthän, HELSINGISSÄ täällä olemme nyt niin moderneja, että unohdimme vanhanajan rosoisen Ristin, kukaan ei halua enää kuulla siitä!? Ei! Hän sanoo, pitäkää siitä kiinni. Se on toivonne. Ilman Jeesuksen Ristiä ja Verta ei ole pelastusta.

Mutta nyt meistä on tullut niin moderneja, että tämän päivän seurakunta ei ole riippunut kiinni alkuperäisessä uskossa. He ovat modernimmassa evankeliumissa, menestysteologian evankeliumissa, jota saarnaatte, jotta he voisivat pitää teistä, voisitte pitää toisistanne, ja he ruokkivat lampaita sillä, mitä lampaat haluavat kuulla. Hän kuitenkin sanoo tässä, että: 

-Jumala on antanut meille käskyn, että emme koskaan unohda uskoa, joka meille on annettu, sen hintaa, itsensä Elävän Jumalan Pojan Verta. Ei ole mitään toista uhria, joka voisi lunastaa meidät, vain ainoastaan Jeesuksen Veri. Se hinta oli hirvittävä. Puhumme Messiaasta, Taivaan aarteesta. 

Yhdessä unista ennen Menengai 5:sta, nämä ovat unia, joita en jaa kanssanne, yhtäkkiä löysin itseni Kristuksen edestä, enkä koskaan ole itkenyt niin katkerasti. Itkin, "rakastan sinua Herra", liittyen siihen hintaan, jonka Hän maksoi. En ole koskaan jakanut toista osaa keskustelusta Johannes Kastajan kanssa Valtaistuimen edessä. Silloin kysyin, "mutta miksi Hän kuoli? Eikö ollut mitään muuta tapaa"? Hinta oli siis hirvittävä. 

Miten voitte menettää sen ja sanoa, että olette nyt modernimpi, pidätte mieluummin modernimmasta evankeliumista, joka on mukavampaa. Jos saarnaatte pyhyyttä ja parannuksentekoa, ihmiset kävelevät pois seurakunnastanne. He haluavat jotain, joka sanoo heille, että sinulla menee hyvin, kaikki on ok, ota iisisti. Elämme kompromissin ajassa, jossa myös evankeliumin kanssa on tehty kompromissi, pelastuksen kanssa on tehty kompromissi. On aivan kuin kaikissa kirkkokunnissa, kaikissa kansakunnissa, kehittyneissä tai köyhissä, kaikilla heillä olisi oma vanhurskauden mittansa. Silti tiedämme, että HERRALLA on vain yksi vanhurskaus, yksi usko. 

"Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin". 

3) Uskollisuus HERRALLE säilyttäen sen
4) Kestäväisyys, kutsu kestäväisyyteen

Kärsivällinen kestäväisyys tarkoittaa, että jotain on tapahtunut tuolle seurakunnalle ja he eivät ole luopuneet Jeesuksesta, mutta tänä päivänä modernin päivän seurakunnassa, jos aviomies menettää työpaikkansa, vaimo haluaa hylätä Jeesuksen. Hän haluaa kävellä pois tuosta avioliitosta. Elämme todella hirvittävää aikaa. Tämä on kompromissin aika, jossa ei ole mitään huolta. On personoidut henkilökohtaiset intressit.

5) kestää kärsivällisesti. On yksi asia olla kestäväinen, mutta tehdä se kärsivällisesti.

Miten kestät kärsivällisesti, jollet keskity lupaukseen? Kyllä. Riippua kiinni kärsivällisesti, tarkoittaen, pitkämielisyyttä. 

Afrikassa ei ole toista kansakuntaa, joka rakastaa Herra niin paljon kuin Nigeria. Näette, kuinka he kantavat itseään, koskien Herraa. Meidän tulee nyt tuoda tämä Sanoma heille, että Kuningas on tulossa. Kuningas, josta välitätte niin paljon, on nyt tulossa ja nyt on pyhyyden määräykset, käskyt, vaatimukset, joita ilman ei kukaan ole näkevä Herraa. Herra nostaa rampoja siellä, jotta Hän voisi koskettaa heidän sydämiään, sanoen heille: Katsokaa, jo ennen kuin Herran Palvelijat tulevat sinne, rammat kävelevät jo. Kaksi rampaa on nyt kävellyt Nigeriassa. Nyt meidän tulee mennä kertomaan heille, että Jeesuksen Veri virtaa yhä, ja Hän elää! Messias elää ja Hänellä on voima!

Herra sanoo, että meidän tulee välittää heille Sanoma, että hirvittävät ajat ovat tulossa, ja on evakuointi, joka tulee tapahtumaan täällä. Sillä Hän sanoo: 

"Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä". 

Pitää sinut poissa. Poissa. Joskus vapiset, sanoen, että näyttää aivan kuin seurakunta tulisi menemään Ahdistuksen ajan läpi. Halusin nostaa tämän esille liittyen oveen, jonka Hän avasi heille. Se on sisäänpääsyn ovi ja poispääsyn ovi, päästen pois siitä, mitä tahansa tuleekin tapahtumaan, jos koronavirus on jotain, mikä osoittaa meille tulevasta. Se oli pahaa, sairaalat olivat täynnä. 

Juuri nyt Kiinassa Pekingissä on todella paha tilanne, kaikki sairaalapedit ovat täynnä. Heidän Sanansa, jotka saarnaavat täällä, ovat vieläkin toteutumassa maailmanlaajuisesti. Pekingissä on juuri nyt todella paha tilanne. Kaikki sairaalapedit ovat täynnä ja ihmiset makaavat käytävillä Pekingissä Kiinassa. He arvioivat, että rajoitusten avaamisen tähden joidenkin kuukausien aikana he tulevat menettämään miljoona ihmistä. Ajatelkaa, miljoona ihmistä?

Meidän tulee ymmärtää, että jos tämä oli pieni ikkuna, välähdys, jota Herra käytti, osoittaakseen teille, kuinka hirvittävä Ahdistuksen aika tuleekaan olemaan, silloin mieluummin otamme tästä hetkestä kiinni ja valmistaudumme. Hän sanoo tässä todella selvästi: "Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin," olet ollut minua kohtaan uskollinen ja kärsivällinen, "niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä". 

Tämä on totta, Hän tulee pelastamaan teidät ajasta, aikakaudesta, ja tulen määrittelemään teille tuon aikakauden, sillä ampiaiset ovat peittäneet minut. Olen peitettynä ampiaisilla. Olen kutsunut valtavimmat heinäsirkat koskaan, ja ne ovat lyöneet maailmaa. Olen kutsunut ne alas maailmaan, ne ovat nyt koko maailmassa. Tämä on valtavaa. Tuo koetuksen hetki. Yrittääkö Jumala sanoa, että Hän tulee pelastamaan teidät saatanalta? vai sanooko Hän, että Hän tulee pelastamaan teidät ajalta, aikakaudelta, hetkeltä? Tämä on tärkeää tässä keskustelussa. Lasken tässä eteenne, mitä näimme jo 1.11.2006.

Meidän tulee keskittyä jakeeseen 10 tänään, ennen kuin vedän esille aikajanan. Tämä on se ovi, jonka Hän on avannut tälle seurakunnalle. Nyt huomaamme, että se ei ollut ainoastaan ovi evankeliumille ja hyvälle Herran palvelemiselle, vaan huomaamme myös, että kun palvelette hyvin ja käytätte tuota ovea todella hyvin, lopulta kun se tulee päätökseen, tuo ovi on avoinna ylhäällä täällä. Laitetaan tämä kontekstiin, jotta ymmärrämme. Meidän tulee palvella ennen kuin yö tulee. Sitten katsokaa, nuoli menee ylös. Luimme, Ilm. 4:1: Tule ylös tänne!  

"4 Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä hänen tekojansa, joka on minut lähettänyt; tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä." (Joh. 9:4)

Herra on antanut teille pienen välähdyksen ikkunasta, jotta näette, miltä yö näyttää. Se tulee olemaan pahaa. Tämä on voimallista, Hän puhuu, Ilm. 2-3. Tämän tähden keskitymme ohjeistukseen, nuhteluun, jonka Jeesus antaa seurakunnalle. Tuo nuhtelu saavuttaa myös tämän seurakunnan luuytimen, sillä se kärsii samoista sairauksista: välinpitämättömyys, rikkauden ihannointi, modernismi, haaleus ja penseys, palvelemisen puute, palvominen sydämen ollessa muualla, he tulevat seurakuntaan katsomaan, mitä henkilökohtaista hyötyä he saavat sen sijaan, että he palvoisivat Häntä sen tähden, kuka Hän on, he hylkäävät Ristin, haluten jotain kevyempää, he eivät halua Ristiä ja sanovat, että se on liian verinen.

He ovat tietyn tyyppisiä salaisia kristittyjä niin, että kun seuraat heitä toimistoihinsa, he eivät halua nousta seisomaan ja sanoa, että he ovat uudestisyntyneitä, he eivät halua pomonsa tietävän, että he ovat kristittyjä, sillä he pelkäävät, että pomo saattaa heittää heidät ulos, sillä nuo ihmiset ovat käytännössä katsoen ateisteja. On flirttailua meneillään siellä, joten hän ei halua tulla siihen väliin, koska jos hänestä tulee tiukka, pomo tulee sanomaan, ok, lähde sinä vain pois täältä. Vain pienikin koettelemus tällä tavoin, niin he eivät halua enää Jeesusta. Tällä sukupolvella on niin paljon yhteistä näiden sairauksien kanssa sekä sen tuskan kanssa HERRAN sydämessä seitsemän seurakunnan tilan tähden. On myös yleinen rappio tämän sukupolven seurakunnassa. 

Käsittelin  seurakuntaa, jonka olisi kuulunut välittyä tähän aikaan, ylöstempausseurakuntaa, jonka Jeesus mallinsi Filadelfian seurakunnan ympärille. Sanoin, että Hän on avannut oven sille. Sitten kysyin: Jos katselemme ympäriinsä, näemmekö tuon seurakunnan? Onko se evankelinen seurakunta, vai mikä? Sanoin, että kaksi niistä menee loppuun saakka. Filadelfia välittyy ylöstempaukseen. Herra näytti minulle myös kieriskelemisen ja hampaiden kiristelyn. Se on epäonnistunut pääsemään sisälle ylöstempaukseen. Tämä on vakavaa. Hän siis sanoo, että hirvittävät ajat ovat tulossa. Olemme Ilmestyskirjan luvussa 2 ja 3, tässä seurakunta on nyt. Nyt on vielä päivä. Hän sanoo: 

"4 Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä hänen tekojansa, joka on minut lähettänyt; tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä." (Joh. 9:4)

Tässä me olemme. Kun ylöstempaus tapahtuu, niin yö on langennut. Teille on annettu pieni välähdys siitä: koronavirus, maanjäristykset, neutronitähtien törmääminen ja universumin ravistelu, kauhu. Olen ollut jo siellä, Herra laittoi minut sinne. Pelkäsimme, että jotkut planeetat; jotkut niistä tulivat teräviksi ja pelkäsimme, että ne iskisivät maahan. Oli kauhua. En tiedä, miksi se näytti ennemminkin aivan kuin auringonlaskun tilanteelta. Aivan kuin auringonlaskun tyyppiset säteet, aurinko tuolla tavoin, mutta oli pelko, että planeetat iskisivät maailmaan. Hei hei, ihmissuku!

Tästä on todiste. Seisoin Mumbaissa Intiassa ja annoin profetian neutronitähtien yhteentörmäyksestä. Annoin terävimpiä yksityiskohtia 13 vuotta aikaisemmin, kunnes Nasa Usassa tilasi YouTube-kanavamme. He olivat shokissa, että joku voi tietää, mitä tapahtuu 130 miljoonan valovuoden päässä. Se on käsittämätöntä. Ette voi ymmärtää sitä tässä elämässä. Se että joku voi tietää 13 vuotta aikaisemmin, mitä tulee tapahtumaan ylhäällä tuolla, minne edes tiedemiehet eivät pysty tuomaan avaruusaluksia. 

Muistattehan, että sillä matkalla Herra aina sanoo minulle, että täällä painovoima on nyt liikaa. On joitakin paikkoja, jonne saavumme, joissa ääni on kuin metallin. Kun Hän vei minut universumin ääreen, niin siellä on paljon galakseja, joita ei ole vielä löydetty, siellä toisella puolella, triljoonia. Mutta kun saavuimme universumin ääreen tällä tavoin, niin luulin sen olevan aivan kuin metallia, joten jopa se ääni aivan kuin viheltää. Sen tyyppinen ääni. Mutta se shokki, että joku voi tietää tapahtumia 130 miljoonan valovuoden päässä ylhäällä tuolla suurimmissa yksityiskohdissa. Jopa se, miten maailmankaikkeus tulisi huojumaan, jopa ne siniset liekit. Miten voit puhua sinisistä liekeistä? Jopa se, miten nuo tähdet tulisivat ajamaan toisiaan takaa, ajaen toisiaan takaa valkoisen valon kanssa. Sitten ne jäänteet, myös punaiset liekit. Miten? Kunnes Nasa tilasi YouTube-kanavamme. 

Hän ravisteli koko universumia ja huojutti sitä. Tiedättekö, mitä huojuminen on? Ne triljoonat galaksit, joissa on triljoonia planeettoja, joista jotkut ovat 600 biljoonaa kertaa suurempia kuin aurinkomme, huojuminen tarkoittaa, että ne melkein kaatuivat. Sitten mennen melkein alas. Minkä tyyppinen voima tuo oikein on? Ette halua olla tulevassa ajassa, vihan aikakaudessa. Tulen myös avaamaan sitä. Hän sanoi, koettelemuksen hetki. Tulen avaamaan sitä teille, jotta voitte sanoa, että "en halua olla siellä", ja valmistaudutte Nyt Nyt. Tämä on vakavaa. 

Hiljattain profetoin myös toisen. Siinä Herra toi minut nopeasti avaamaan teleskoopit ja menin sinne takaisin. Nyt ymmärsin paremmin. He tarkastelivat tuota profetiaa You-Tubessa, että onko hän nähnyt toisen yhteentörmäyksen? Mukaan lukien niiden koot, että toinen tulee olemaan 1/3 toisen koosta. Tämä on vakavaa. Se että menin avaamaan teleskoopit ilman, että he huomasivat ja sitten tulin takaisin. He sanoivat, katsokaa, hän on profetoinut toisen. Etsitään se, löydetään se. 

Mutta tuleva vihan aikakausi on sietämätön. On siis kaikki syyt valmistautua nyt, jotta ette joudu mestattaviksi, koska palvotte Jeesusta. Juuri nyt voitte palvoa Häntä hyvin ja päästä sisälle Kirkkauteen. Elämme sukupolvessa, jolla on nollatoleranssi kivulle. Annahan kun sanon sen paremmin, ette pysty olemaan kestäväisiä, kärsimään evankeliumin tähden. He jättävät uskon ja menevät joogaan, tai johonkin muuhun. He eivät pysty elämään uhraavaista elämää. 

Olemme siis jälleen Ilm. 3, jae 10 on perustamme. Mitä yritän siis esitellä tässä? Esittelen teille askelittain sen tosiasian, että seurakunta ei tule menemään sisälle Ahdistuksen aikaan. Sen tähden valmistaudutaan. Teidän ei kuulu mennä sisälle sinne, ellette pelleile ympäriinsä. Ottakaa kiinni tästä hetkestä. 

"10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat." (Ilm. 3:10) 

Koettelemus ja koettelemuksen hetki. Tulen avaamaan näitä täällä tänään, mutta avainasia on, pelastaa teidät, poistaa teidät siitä. Tästä aloitan, jotta voitte ymmärtää, että kaikki, mitä teemme täällä, on Jumalan pelastusmissio, poistaa Hän ihmisensä sotatantereelta, sillä Hän on antanut teille jo pienen välähdyksen koronaviruksesta, joka tuli koko maailmaan. Tämä on voimallista, sillä Hän sanoo, että se tulee koko maailmaan koettelemaan maan asukkaita. Sanoiko Hän, että se tulee Filadelfiaan? Olemme ankkuroituna Ilm. 3, mutta tulen takaisin Matt. 24:14:

"14 Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu." (Matt. 24:14)

He ovat siis kuulleet. Sen tähden, kun koettelemuksen hetki tulee, ketään ei tulla säästämään. Olette kuulleet. Sulkutila oli maailmanlaajuinen. Yliopistot suljettiin, sillä he tapasivat sanoa, että he ovat professoreja ja liian kiireisiä Kristukselle, joten ne suljettiin. Lentokoneet oli parkkeerattu, ostoskeskukset lukittu ja avaimet otettiin kotiin. 

Miksi ette tule menemään siihen aikakauteen, jossa hirvittävin koronavirus ja pandemiat tulevat? Room. 8:1. Rakennan teille yksinkertaisesti oikeusjutun, jotta voitte ottaa tämän vakavasti. He tulevat toiminaan Ahdistuksen ajassa. Tämä kaikki on vasta esittelyä. Muistattehan, kuinka olen nähnyt Hallavan hevosen vapautettavan kohti Eurooppaa tällä tavoin ja sitten tuo sota alkoi ja profetiani täyttyi. He yksinkertaisesti tervehtivät maailmaa, sanoen, että olemme täällä. Se tulee olemaan hirvittävää. Lasken yksinkertaisesti sen painoarvon sille ovelle, jonka Herra on avannut. Pyydän, ottakaa se. Pyydän, käyttäkää sitä.

"9 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.
10 Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?"
11 Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin." (Ilm. 6:9-11)

Ei, Herra ei suojele seurakuntaa Ahdistuksen ajassa. Ei ollenkaan. Hän laittaa sen teurastukseen. Ymmärsittekö minua? Ottakaa tämä ovi ja menkää sisälle. Hän ei siis koskaan viittaa siihen, että seurakunta menisi sisälle Ahdistuksen aikaan ja Hän säilyttäisi sen siellä. Ei ollenkaan. Hän sanoo heille: Odottakaa hetkinen, kunnes uskovat veljenne myös teurastetaan. Hän ei suojele seurakuntaa Ahdistuksen ajassa. Ei ollenkaan. Ainoa aika, joka kuuluu seurakunnalle, jossa on armo, on nyt. Käyttäkää sitä! Hän laittaa seurakunnan teurastukseen. Tämä on hirvittävää. Hän sanoo, odottakaa, kunnes myös heidät teurastetaan. 

Jatkuu Osassa 2...

(6.1.2023 Konferenssi kaikille kansakunnille Nairobissa / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia