15.6.2018 HERRAN SANOMA: HERRAN JUMALAN KAIKKIVALTIAAN TUOMIO AUSTRALIAN KANSAKUNNAN YLLE - PROFEETTA DR. OWUOR (Muistiinpanot)

Tämä keskustelu tapahtui tänään, kun HERRA JEHOVA, ISÄ JUMALA, JUMALA Kaikkivaltias Itse Puhui kanssani, se on ollut jatkuva keskustelu yli 2 viikon ajan, mutta tänään oli sen huipentuma. Sillä olin valmistautunut tiimimme kanssa. Me valmistauduimme jo ja aloimme suunnata kohti Australiaa, kaikki valmiina, lentoliput valmiina, käytännön järjestelyt maassa valmiina. Vanhempi Arkkipiispa Dr. Ammish oli valmiina, kaikki mobilisointi oli tehty, kummassakin Perthissa ja Melbournessa Australiassa. Ja kaikki oli valmiina matkustaaksemme Australiaan. Mutta tämän Australian Missioon valmistautumisen taustalla on ollut jatkuva periksiantamaton keskustelu HERRAN JEHOVAN, JUMALANI ja Mestarini, HERRAN, HERAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALAN kanssa. Ja tämä keskustelu on kestänyt jo jonkin aikaa, yli 2 viikkoa taaksepäin tästä hetkestä.
 
Joten tänään, kun HERRA näki, että kaikki oli valmiina ja valmiina matkaan, niin Hän huipensi sitä keskustelua. Ja siinä keskustelussa Hän täysin pidätti minut matkustamasta Australiaan, Australian kansakuntaan. Ja avaan hieman enemmän nyt koko siitä keskustelusta, ja siitä alla olevasta syystä, jonka tähden HERRA on pyytänyt minua olla menemästä Australiaan. Ne syyt, jotka on tuotu JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuinsalin Oikeuden Yläsaleista, että minun ei tule matkustaa Australiaan tänä hetkenä, hyvin kriittisenä hetkenä seurakunnan historiassa. Ja tiedätte, että olemme juuri tulleet Espanjasta, on todella virvoittava aika seurakunnassa. Se Sanoma, jonka HERRA on juuri nyt antamassa seurakunnalle, se on kuin keidas puhdasta, raikasta, kylmää juomavettä erämaassa. On siis todella sydäntä särkevää, kun HERRA tulee ja keskeyttää Mission ja sitten antaa seuraavat syyt.
 
Annan ensin Profetian ja sitten selitän teille sen suuremman ilmestyksen ja yksityiskohdat ja Ohjeistuksen, joka on sen Profetian alla. 
 
Joten HERRA vei minut Australiaan n. 2 viikkoa sitten. Ja Hän vei minut sinne ja alkoi näyttää minulle Australian maata. Ja siinä supernäyssä ja vierailussa Australian maassa, Hän vei minut halki Australian eri kaupunkien, Australian eri kylien ja yhteisöjen. Ja sitten HERRAN huoneeseen, seurakuntaan Australiassa. Toisin sanoen, eri seurakuntiin, eri kirkkokuntiin, ja Puhun niistä, jotka tunnustavat JEESUKSEN KRISTUKSEN palvonnan HERRANAAN. Ja sitten eräänä hetkenä Hän vei minut tiettyyn kaupunkiin ja isituin siellä, ja pystyin näkemään sen liikenteen, joka virtasi, ja kaiken sen. Näen tämän tumman, aivan kuin laivaston sinisen, alubond-materiaalista tehdyn rakennuksen. Joten kun menin läpi Australian katujen yksityiskohtia siinä valtavassa keskustelussa, rakkaat pyhät.  
 
Ja olin ollut useita kertoja Australiassa tämän JEHOVAN Australian Mission valmistautumisen aikana. Ja HERRA oli korostanut minulle joitakin avainasioita ja perustavanlaatuisia ominaisuuksia, koskien tuota maata, seurakunnan palvonnan perustavanlaatuisia ominaisuuksia, niitä, joita Hän halusi minun tietävän. Ja tämä jatkui jo jonkin aikaa tähän Australian Missioon valmistautumisen taustalla. Ja tiedän, että olin hyvin innoissani tulemaan seurakuntaan Australiassa ja kertomaan heille niistä Loisteliaista Taivaan Portaista, joista HERRA Puhui minulle 15. tammikuuta 2017. Tästä tauottomasta keskustelusta, joka on kuluttanut seurakuntaa maailmanlaajuisesti. Siitä valtavasta näystä Taivaalla, jossa ihmiset, jotka ovat nyt kuolevaisia, jotka eivät vielä ole kuolemattomia heidän esittelyssään. He ovat vieläkin kuolevaisia olentoja, mutta he voivat katsella Taivaan Portaita, he voivat nyt katsella Ikuisuutta silmillään.
 
Ne Loisteliaat taivaan Portaat, jotka Profetoin vuonna 2017, ja sitten HERRA laski ne alas maaliskuussa tänä vuonna 2018. Tästä on tullut aikamme suurin Ihme, suurin kuvailu, suurin toivo seurakunnalle; että Ikuisuus on nyt lähellä, Ikuisuus on nyt saavutettavissa, Ikuisuus on nyt täällä. Ja jos valmistaudut hyvin ja teet oleellisia voittoja, koskien vanhurskauden ja pyhyyden vaatimuksia, silloin totisesti, Ikuisuus on saavutettavissa. Ja heidän kuolevaiset silmänsä ovat katselleet sitä Ikuisuutta, jonka JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN JUMALA oli valmistanut Hänen valituilleen, Hänen vanhurskaille pyhilleen.
 
Tämä on siis todella voimallinen Sanoma, se on Herätyssanoma, se on Tien valmistamisen Sanoma, se on heräämisen Sanoma, jonka olisin todella halunnut, olin todella innoissani tuoda tämän Sanoman Australiaan. Ja ei ole parempaa aikaa tuoda se Australiaan, kun nyt, kun kaikki kansakunnat ovat nyt mukana. Heidät on värvätty tähän voimalliseen JUMALAN liikehdintään, jossa HERRA harkitusti valmistaa maailman kansakuntia, kansakunta toisensa jälkeen, seurakunta toisensa jälkeen, yhteisö toisensa jälkeen, uskova toisensa jälkeen, MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Joten minulle myös tämä oli todella se vedenjakaja hetki, jossa sanoin: Australia, kuinka kaukana oletkin, niin HERRAN Pelastava Käsivarsi, Armon elvyttävä Käsivarsi ei ole koskaan liian lyhyt saavuttamaan niin kauas kuin Australia.
 
Kuitenkin kaksi viikkoa sitten HERRA Puhui kanssani joistakin käytännön järjestelyistä maassa, jotka eivät olleet suotuisia sille, että tulen sinne. Ja sitten siinä keskustelussa HERRA sanoi minulle, että älä mene Australiaan. Niiden kahden viikon aikana, kun kommunikoimme Vanhemman Arkkipiispan kanssa Australiassa, ja odotin HERRAN edessä, sillä tiesin, että se aate on oikea; Australialle tulee antaa se saman suuruinen mahdollisuus, joka Kenialle ja monille muille kansakunnille, Espanjalle, on annettu. Kuitenkin, valmistautuessamme, HERRA jatkoi Puhumista Australiasta. Ja sitten olimme valmistautuneita lähtemään ja odotimme, että HERRA leppyisi ja sallisi MESSIAAN tulemuksen Sanoman pyyhkäisevän halki Perthin ja Melbournen. Ja että siitä tulisi uuden aallon, uuden polun alku, joka menisi aina Sidneyyn saakka, Brisbaneen, Adeleideen ja Cranberraan, ja vierailisi kaikissa kaupungeissa. Ja antaisi heille myös sen saman, saman suuruisen mahdollisuuden kuulla, mitä HERRA Puhuu seurakunnalle tänä hetkenä.
 
Kuitenkin, kun olimme valmiina lentolippujemme kanssa, maksaneet ne, ja kaiken muun sellaisen. Silloin tänä aamuna HERRA viimein Sanoi: "Te ette mene Australiaan!" Ja sitten HERRA vei minut koko matkan takaisin siihen keskusteluun, joka Hänellä oli kanssani; on kaksi keskustelua, yksi niistä, luulen, että se on noin yli 1 kuukautta sitten. Ja se toinen on noin viikko sitten. Ja Australia on kuullut sen Profetian.
 
Sitten Hän vie minut takaisin siihen Profetiaan. Ja siinä HERRAN Profetiassa ja keskustelussa, siinä peljättävässä JEHOVAN Profetiassa HERRA vie minut Australiaan. Ja kun saavuin Australiaan, ja jotenkin uskoin, että tämä on Perth. En ole koskaan ollut Perthissä, mutta HERRA sai minut tietämään, että tämä on Perth. Ja se olisi todella ollut ensimmäinen kohteeni.
 
Ja kun saavuin Perthiin, niin massiivinen maanjäristys iskee Australiaan. Ja se maanjäristys on niin historiallinen, että se raivoaa, se tulee raivon kanssa, se on kostava maanjäristys, se on vihaa täynnä oleva maanjäristys, joka puhuu JUMALAN sammuttamattomasta vihasta. Sillä kuten Sanoin siinä Profetiassa, sinä ensimmäisenä päivänä, kun saavuin sinne, sen jälkeen, kun HERRA Puhui kanssani tästä maanjäristyksestä, joka tulee Australiaan. Se on todella massiivinen maanjäristys, joka iskee Australiaan. Ja kuuluu: bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum. Ja rakennukset järkkyvät ja repeytyvät. ja pystyn näkemään ne yksityiskohdat. Itseasiassa maa vajoaa, niin että pystyn näkemään sen ruohon, joka oli edessäni, siitä tulee kuin ääriviiva. Yksi kerros on ylhäällä, se alempi kerros, joka on vajonnut, on alhaalla, toinen kerros, joka on vajonnut, on alhaalla. Ne näyttävät ennemminkin ääriviiva maisemalta, tai sen tapaiselta.
 
'Ja näen rakennuksen järkkyvän. Ja HERRAN Ääni Sanoo: "Katso, jopa viereinen hotelli pyörii ympäriinsä." Joten tämä hotelli, jota katson juuri nyt, sen hotellin perustus pysyy lujana, ja se hotelli on maalattu kermanväriseksi, kellan-kemanväriseksi, se on korkea rakennus. Ja sen perustus pysyy lujana ehkä n. 3-5 kerrokseen saakka. Mutta muut yläkerrokset alkavat pyörimään oikealle ja vasemmalle sillä paikallaan olevalla perustuksella. Se oli todella sanoinkuvaamaton asia, hirvittävä hetki, rakkaat ihmiset.
 
Tämä on se, mitä on tulossa Australiaan. Yritän paljastaa sitä teille, avata sitä teille askel kerrallaan. Ja sitten annan teille sen syyn ja HERRAN Neuvon, kuinka Australia voi lieventää ja korjata tätä tilannetta.   
 
Se on kuitenkin valtava tilanne. Juoksen myös henkeni edestä. Ja tiedättehän, kun HERRA laittaa minut juoksemaan henkeni edestä, Hän itseasiassa näyttää minulle, laittaa minut tuntemaan sen kauhun, joka kuluttaa ihmisiä tuossa maassa, kun maanjäristys iskee. Ja näen rakennusten sortuvan. Itseasiassa siellä on rakennus, korkea rakennus. Luulen, että se on rakennus, joka on laivastonsininen ja se on alubond-materiaalista. Ja sen katto romahtaa auki ja tippuu alas. En tiedä, kuinka monta, onko se 5, 7 tai 10 ylintä kerosta, ne sortuvat ja tippuvat alas kadulle. Se on siis valtavaa, shokeeraavaa aikaa Australiassa. Ja näen ihmisten juoksevan, yrittävän juosta, mutta ei ole paikkaa, minne juosta.
 
En tiedä, miksi tuntuu enneminkin, että se rakennus, jota kuvailen, siinä on alubond-materiaalia ja se on laivastonsininen. Nämä niin kutsutut modernit rakennukset, jotka näet, jotka on tehty alubond-materiaalista, ja ne ovat laivastonsinisiä ja niissä on lasia. Ne järkkyvät, kunnes sen yläosa rikkoutuu ja sortuu alas. En tiedä, miksi tunsin aivan kuin tuo rakennus olisi jossakin Sidneyssä, tai ehkä Melbournessa, tai jossakin muussa kaupungissa. En tiedä, miksi tunnen näin.
 
Sillä tällä toisella puolella näen sen kermankeltaisen hotellin, toisen rakennuksen, joka pyörii ja hiertää. Tämä on uskomatonta! En ole nähnyt tämän luonteen maanjäristystä, jossa ne alemmat kerrokset, en tiedä, ehkä 2, 3, 4 ja 5. kerrokseen saakka, ne pysyvät paikallaan perustuksessa, ja muut kerrokset alkavat pyörimään ja hiertämään, heiluen vasemmalle, heiluen oikealle, heiluen vasemmalle, heiluen oikealle. Tarkoittaen, että ne pyörivät ja jauhavat siinä paikallaan olevalla perustuksen komponentilla, joka säilyy paikallaan. Ja ihmiset juoksevat kaikkiin suuntiin. Ja näen paljon sellaista juoksemista, ja sitten näen joitakin naisia, jotka ovat lopulta kodittomina. He ovat kodittomina etsien paikkaa, missä asua. Tarkoittaen, että monet kodit sortuvat. Annan niitä tarkempia yksityiskohtia.
 
Ja tämä on JUMALAN Tuomio, joka on tulossa Australiaan. HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE, JEHOVA MEKADDISHKEN, JEHOVA EL OLAM, HERRA SEBAOT, Hän on Puhunut kanssani JUMALAN Kaikkivaltiaan Tuomiosta, joka on tulossa Australian kansakuntaan. Kun tulen Australiaan, niin valtava maanjäristys iskee Australian maahan ja kansakuntaan, Australian maanosaan. Se on historiallinen maanjäristys, rakkaat ihmiset.
 
Jos minun tulisi rinnastaa se maanjäristys, sen raivo ja viha, niin kaikki te muistatte erittäin hyvin sen kaltaisen maanjäristyksen, joka iski Meksikoon, kun varoitin Meksikoa. Kun varoitin Meksikoa ja mainitsin Pueblan, ja mainitsin kaikki ne paikat, Puerto Escondido, ja ne synnin satamat, Oaxacassa, ja kaikki ne paikat. Ja siten näet, kun Sanani täyttyivät, niin tuli sen kaltainen raivo ja viha tuohon maahan, että ihmiset juoksivat halki Meksikoa ja huuto pauhasi ilmassa. Ihmiset juoksivat, mutta ei ollut mitään suuntaa, mihin olisi voinut juosta. Sillä koko maata kulutti viha ja järkkyminen. Ei ole paikkaa, minne juosta, aivan kuten yksi kouluista, joka oli sortunut. Toinen katu oli täysin vihan kuluttama, ihmiset juoksivat ulos itkien ja kirjaimellisesti kyynelehtien ja huutaen surusta.
 
Tämä on sen järkkymisen ja vihan ja maanjäristyksen mittakaava, joka iskee Australiaan, jossa on juoksemista; kaikki juoksevat joka suuntaan, juosten yrittäen päästä pois maanjäristyksen tieltä. Mutta ei ole melkein mitään paikkaa, minne juosta, sillä rakennukset sortuvat. Sitten näen vasemmalla puolellani täällä, luulen, että joitakin kattoja on lähtenyt irti. Joku suoja yritetään rakentaa. Näen joitakin naisia, he ovat valkoihoisia naisia. Ja he yrittävät kerätä joitakin yhtä tai kahta tavaraa, joiden kanssa he ovat juosseet pakoon. He istuvat ja ihmiset tulevat, he kysyvät, missä he voisivat asua? Se toinen puoli on sortunut. Näen niin paljon yksityiskohtia.
 
Tämä on HERRAN JEHOVAN Tuomion Profetia, joka on tulossa Australian kansakuntaa vastaan. Ja se on valtava viha, valtava maanjäristys, joka on tulossa Australiaan. Ja tiedän kaikki ne syyt, sillä HERRALLA on ollut laaja, hyvin yksityiskohtainen keskustelu kanssani ääneen kuultavalla Äänellä, koskien syitä tälle valtavan suurelle, historialliselle maanjäristykselle, joka tulee iskemään Australian kansakuntaan. Ja siinä prosessissa siellä on niin paljon epätoivoa. He yrittävät juosta, mutta ei ole melkein mitään paikkaa, minne juosta.  Sillä JUMALAN viha on kuluttanut tuon maan, se on täysin peittänyt Australian kansakunnan. JEHOVA ELOHIMIN, JEHOVA JAHVEN, JEHOVA EL OLAMIN, JEHOVA ORIN, JEHOVA HAMELECHIN, JEHOVA MISPHATIN, HASOPHET, Tuomarin, vanhurskaan Tuomarin, viha.
 
Ja siksi, rakkaat ihmiset, HERRA pidättelee minua ja Sanoi: "Et voi mennä Australiaan nyt." Ja tämä on hämmästyttävää, sillä tämä on kolmas yritys. Ja tiedän, että teen vielä neljännen yrityksen tulla luoksenne, Australia. Kuitenkin, on todella todella tärkeää, että jaan teille joitakin perustavanlaatuisia näkökantoja, koskien tätä keskustelua ja Profetiaa, joka nyt odottaa ja leijuu Australian maan yllä.
 
Luen Raamatusta, ennen kuin tulen avaamaan niitä suurempia yksityiskohtia, joita HERRA on antanut minulle ääneen kuultavalla Äänellä ja vienyt minut halki Australian, ja korostanut, koskien tätä valtavaa vihaa, joka on tulossa Australian maan ja ihmisten ylle. Malakian kirjan luku 1, ja lukiessani Kuningas Jaakon käännöstä, Hän Sanoo: Edomin kukistuminen osoittaa JUMALAN rakkauden. Näette siis, että tämä on se alaotsikko. Ja sitten Malakia 1:1-14, Hän Sanoo:
 
1 Ennustus, Herran sana Israelille, Malakian kautta.

2 Minä olen teitä rakastanut, sanoo Herra. Mutta te sanotte: "Missä sinä olet osoittanut rakkautesi meihin?" Eikö Eesau ollut Jaakobin veli, sanoo Herra, ja Jaakobia minä rakastin,

3 mutta Eesauta minä vihasin; ja minä tein hänen vuorensa autioiksi ja annoin hänen perintöosansa erämaan aavikkosusille.

4 Jos Edom sanoo: "Me olemme ruhjotut, mutta me rakennamme rauniot jälleen", niin Herra Sebaot sanoo näin: He rakentakoot, mutta minä revin maahan; ja heidän nimensä olkoon: "jumalattomuuden maa" ja "kansa, johon Herra on vihastunut iankaikkisesti".

5 Ja teidän silmänne saavat nähdä sen, ja te sanotte: "Herra on suuri Israelin rajojen ulkopuolellakin".

6 Poika kunnioittakoon isää ja palvelija herraansa. Mutta jos minä olen isä, missä on minun kunnioitukseni? Ja jos minä olen Herra, missä on minun pelkoni? sanoo Herra Sebaot teille, te papit, jotka pidätte halpana minun nimeni. Mutta te sanotte: "Miten me olemme pitäneet halpana sinun nimesi?"

7 Siten, että tuotte minun alttarilleni saastutettua leipää. Mutta te sanotte: "Miten me olemme sinut saastuttaneet?" Siten, että sanotte: "Herran pöytä on halpana pidettävä".

8 Ja kun te tuotte uhriksi sokean eläimen, niin se muka ei ole paha! Ja kun tuotte ontuvan ja sairaan, niin se muka ei ole paha! Vie se maaherrallesi: mielistyykö hän sinuun, ja onko hän sinulle suosiollinen? sanoo Herra Sebaot.

9 Ja nyt: lepyttäkää Jumalaa, että hän meitä armahtaisi. Tällaista on teidän kädestänne tullut: olisiko hän teille suosiollinen? sanoo Herra Sebaot.

10 Jospa olisi teidän joukossanne joku, joka sulkisi ovet, ettette pitäisi tulta minun alttarillani turhaan! Ei ole minulla mielisuosiota teihin, sanoo Herra Sebaot, enkä minä mielisty ruokauhriin, joka tulee teidän kädestänne.

11 Sillä auringon noususta hamaan sen laskuun on minun nimeni oleva suuri pakanain seassa, ja joka paikassa uhrataan ja tuodaan minun nimeni kunniaksi puhdas ruokauhri. Sillä minun nimeni on oleva suuri pakanain seassa, sanoo Herra Sebaot.

12 Mutta te häpäisette sen, kun sanotte: "Herran pöytä on saastutettu, ja sen hedelmän syönti on halpana pidettävä".

13 Ja te sanotte: "Mikä vaiva!" ja ylenkatsotte sen, sanoo Herra Sebaot, ja tuotte ryöstettyä, ontuvaa ja sairasta-tuotte uhrilahjaksi. -Minäkö mielistyisin ottamaan sen teidän kädestänne? sanoo Herra.

14 Kirottu olkoon pettäjä, jolla on laumassaan koiraspuoli ja joka on luvannut sen, mutta uhraakin Herralle viallisen. Sillä suuri kuningas olen minä, sanoo Herra Sebaot, ja minun nimeni on peljättävä pakanain seassa.
Joten pähkinänkuoressa, tämä oli HERRAN JEHOVAN ja Israelin välinen tilanne. Ja pitkä aika oli kulunut. Oli ollut jonkinlainen aikakausien välinen tuudittautuma. Oli ollut jonkin aikaa tuudittautuma keskustelun välillä siitä periksiantamattomasta Taivaan Portista, joka oli avoinna, ja sen keskustelun välillä, joka sitä seurasi. JUMALAN Valtaistuimen ja Israelin välillä oli ollut tämä keskustelun vaihto, tämä tauoton keskustelu HERRAN JEHOVAN ja Israelin välillä, jonkin aikaa. Ja sitten tuli aika, jolloin tuo keskustelu jotenkin tuo keskustelu hiipui. Tuli siis jonkunlainen kuin tarpeeton aika, jolloin ei ollut paljon toimintaa, Israel ei ollut aktiivinen tavassaan kommunikoida JEHOVAN kanssa.
Muistattehan suurimpien Profeettojen ajan, he keskustelivat, kommunikoivat maan kanssa. JEHOVA kommunikoi maan kanssa. Oli elävä yhteys Taivaan ja maan kanssa. Siitä tuli tärkeää aikaa, jolloin Israel kutsui tämän kaltaista hiljaisuutta määrittäen sen hirvittäväksi hiljaisuudeksi. Se oli hirvittävää, että yhtäkkiä oli nyt hiljaisuus JUMALAN Valtaistuimen ja Israelin maan välillä. He sanoivat, että tuo hiljaisuus oli pahin hetki, joka koskaan tapahtui tuolle maalle. Sillä tuona aikana he jatkoivat uhraten ja palvoen, tietämättä ja luullen, että kun he jatkoivat uhraten HERRALLE, että herätys vieläkin sykki HERRAN huoneessa ja Israelin maassa.
Tämä oli se tilanne, joka kulutti Israelin maata. Sillä he jatkoivat uhraten HERRAN edessä tietämättä, että paha tilanne oli jo tapahtunut HERRAN Alttarilla. He jatkoivat uhraten uhrejaan JEHOVALLE tietämättä ja ymmärtämättä ja pystymättä tajuamaan, että totisesti, JUMALA ei ole kanssamme tässä. Kun HERRA Puhuu sinulle, jos kuljet väärään suuntaan, niin saat kuitenkin tietää. Parempi on nuhtelu, kuin ei mitään keskustelua. Ja siksi, kun tämä hiljaisuus laskeutui, siitä tuli hirvittävä hiljaisuus HERRAN JEHOVAN ja Israelin välillä.
Ja siksi on ihmeellistä, että lopulta Profeetta Malakia tulee nyt näyttämölle. Sen ajan pituus, sen hirvittävän hiljaisuuden aikakautinen aika, en tiedä, se oli ehkä 100 vuotta tai 500 vuotta, en tiedä, mutta oli ilmiselvä hiljaisuus HERRAN ja Israelin välillä. Ja sitten yhtäkkiä nyt, HERRA tuo nyt esille Malakian, HERRAN Profeetan. Ja kun Malakia iskeytyy nyt tuohon maahan, Hän alkaa nyt Puhumaan JUMALAN Oraakkeleja tuolle maalle.
On hyvin tärkeää teidän kaikkien ymmärtää JUMALAN Tuomio Australian maata vastaan, joka on julistettu tänään, HERRAN, suurimman Tuomarin Oikeuden Yläsaleista Australian maata vastaan. Ja näette hyvin selvästi, rakkaat ihmiset, että tämän soveltaminen Israeliin, ennen kuin tulen Australian asiaan, niin yhtäkkiä pitkän ja todella silmiinpistävän hiljaisuuden, todella kovaäänisen hiljaisuuden jälkeen, se hiljaisuus oli todella kova. Sen hiljaisuuden jälkeen Malakia, HERRAN Profeetta iskeytyy tuohon maahan. Mutta hänen kielensä Oraakkeleista tulee pahaenteisiä tuolle maalle. He eivät pitäneet siitä.
Mutta ne ominaisuuspiirteet, joita haluan tuoda huomioonne, rakkaat ihmiset, on se ilmiselvä kyseenalaistaminen, joka tuli esille HERRAN ja tuon maan välillä siinä tavassa, jolla HERRA Puhuu Malakian kautta Israelin maalle. Ja tämä on se sama kyseenalaistaminen, jonka näet, ja joka on ominaista kommunikaatiossa ja yhteydessä HERRAN ja Australian maan välillä, jonka tuon teille lyhyen ajan päästä. Kuulet HERRAN JAHVEN, HERRAN JEHOVAN Puhuvan Profeetta Malakian kautta huomiota herättävän hiljaisuuden jälkeen. Katsoessasi Malakian kirjan lukua 1:6 esimerkiksi:
6 Poika kunnioittakoon isää ja palvelija herraansa. Mutta jos minä olen isä, missä on minun kunnioitukseni? Ja jos minä olen Herra, missä on minun pelkoni? sanoo Herra Sebaot teille, te papit, jotka pidätte halpana minun nimeni. Mutta te sanotte: "Miten me olemme pitäneet halpana sinun nimesi?"
Te näette sen edes takaisen keskustelun JEHOVAN ja maan välillä. Miksi tuon tämän Sanoman Australialle tässä? Sillä olen ollut Australiassa ei vain kerran, vaan noin kolme kertaa. Ja se Sanoma Australialle on yhtä selvä kuin päivä ja yö, yö ja päivä, pimeys ja valkeus. Ja näette tässä, että koskien Israelin tapausta, kun Malakia, HERRAN Profeetta alkaa Puhumaan HERRAN Oraakkeleja, Hän alkaa tuomaan HERRAN kantaa, koskien tuota maata. Ja Malakian saarnatessa JUMALAN Oraakkeleja, koskien tuota maata ja tuota maata vastaan, niin näette hyvin selvästi, että on kyseenalaistaminen, jolle on ominaista se Taivaan Portti, joka on auki tuon maan ylle. Viimeinkin Taivas on avautunut jälleen. 
7 Siten, että tuotte minun alttarilleni saastutettua leipää. Mutta te sanotte: "Miten me olemme sinut saastuttaneet?" Siten, että sanotte: "Herran pöytä on halpana pidettävä".
"Ja kun te tuotte uhriksi ramman eläimen." On siis edestakainen keskustelun, edestakainen keskustelun, HERRAN JEHOVAN ja Israelin välillä. Näette aivan kuin Israel toimisi linnakkeesta käsin. He yrittävät puoltaa, edistää asemaansa JEHOVAN edessä. He yrittävät oikeuttaa heidän palvonnan muotoansa. Ja se on surkeaa palvontaa. Sillä HERRAN Kirkkaus on jo noussut ylös, se jättimäinen hiljaisuus on jo kuluttamassa maata, mutta Israel näyttää olevan aivan kuin tietämätön. Se on täysin tietämätön siitä, että HERRA JEHOVA on jättänyt meidät. Ja he vieläkin luulevat, että herätys sykkii, he vieläkin luulevat, että heidän palvontansa on elävää. Ja näette, että HERRA Puhuu siitä väärinkäytöstä, jota tapahtuu myös saarnastuolissa. Ja Hän Sanoo, että se on tiukasti syyllinen, papisto on syyllinen. Hän Sanoo, te papit:
7 Siten, että tuotte minun alttarilleni saastutettua leipää.
Ja kuulet pappien astuvan esille edistäen asemaansa, he sanovat:
Mutta te sanotte: "Miten me olemme sinut saastuttaneet?"
Hän Sanoo:
Siten, että sanotte: "Herran pöytä on halpana pidettävä". 8 Ja kun te tuotte uhriksi sokean eläimen, niin se muka ei ole paha! Ja kun tuotte ontuvan ja sairaan, niin se muka ei ole paha!
Ja sitten HERRA Sanoo, että sen tyyppinen uhri, jota Israel, Israelin papit uhraavat HERRALLE, Israelin Luojalle, JEHOVALLE, on paljon paljon alempi kuin se uhri, minkä he uhrasivat omalle kuvernöörilleen. Muistattehan, että Juudeassa oli myös kuvernööri. Sinä aikana oli kuvernöörejä. Se on se halveksunnan taso, jota Israel, HERRAN huone Israelissa oli osoittanut HERRAA, Luojaa, Israelin JUMALAN vastaan, niin että he olivat nyt niin uhkarohkeita, niin epäkunnioittavia, heillä oli niin paljon kunnioituksen puutetta, että he uhrasivat HERRALLE uhrin, joka on paljon alempi, paljon vähemmän kuin se uhri, jonka he uhrasivat omalle kuvernöörilleen. Tämä on valtava hetki, rakkaat ihmiset, sekä sen seuraamukset. Hän Sanoo, että he uhrasivat sokeita eläimiä, rampoja eläimiä, sairaita eläimiä, ontuvia eläimiä. Ja on ihmeellistä, sillä sen lopussa Hän Sanoo:
14 Kirottu olkoon pettäjä, jolla on laumassaan koiraspuoli ja joka on luvannut sen, mutta uhraakin Herralle viallisen.
 
HERRA Puhui siis siitä hyvin ekonomisesta ja pahasta ja jumalattomasta uhrista, jota oli meneillään. Tarkoittaen, että ihmisten sydämet olivat halukkaita uhraamaan oikean uhrin HERRALLE, JEHOVALLE. Mutta papit tulivat todella korruptoituneiksi siinä maassa. Siinä mittakaavassa, että he pidättivät itsellään sen terveen koiraspuolen, joka oli virheetön, ja he valitsivat vain sairaita eläimiä, sellaisia, joilla oli märkiviä haavaumia, rampoja, sokeita, ja niin edelleen, ja he uhrasivat niitä HERRALLE, vaikka heillä oli terveitä urospuolia, joita ihmiset, heidän sydäntensä asenteen toivat HERRALLE. 
 
Tämä on siis se oikeusasia, jota Malakia edisti ja asetti syytökseen Israelin maassa HERRAN JEHOVAN Oikeuden Yläsalien edessä Taivaassa. Ja te näette, että tästä oikeusasiasta tuli todella monumentaalinen oikeusjuttu. Katsoessasi, 3. Moos 22:20-23, rakkaat ihmiset, niin ymmärrät paremmin tämän valtavan kyseenalaistamisen ja konfliktin, joka seurasi Oikeuden Yläsalien ja JEHOVAN Taivaassa sekä Israelin välillä, oikeusasiana, joka asetettiin syytökseen. Hän Sanoo tässä, rakkaat ihmiset:
 
21 Jos joku tuo Herralle yhteysuhrin raavaista tai lampaista, joko lupausta täyttääkseen tai vapaaehtoisena uhrina, olkoon eläin virheetön ollakseen otollinen; älköön siinä olko mitään vammaa.
 
Jae 22 on todella keskeinen, rakkaat ihmiset. Tämä on todella se varoitus. Hän Sanoo:
 
22 Sokeata tai raajarikkoa tai silvottua tai paiseista tai ihotautista tai rupista älkää Herralle tuoko, älkääkä sellaisia asettako alttarille, uhriksi Herralle.
 
Tämä on todella voimallista, rakkaat ihmiset. Ja voit jatkaa jakeeseen 23 saakka. Sillä näette nyt niitä pykäliä, joita HERRA käytti, voidakseen edistää oikeusasiaansa tuota maata vastaan, maan vääriä tekoja vastaan, väärää toimintaa vastaan HERRAN Alttarilla. Ja Hän Sanoo, että kaikki nämä kohdat oli jo hyvin nostettu esille Israelille, ja he olivat erittäin hyvin tietoisia niistä pykälistä, 3. Moos 22:20-23. Ja silti te näette, että papisto eteni ja sivuutti kaikki nämä vaatimukset, ne tarkat lait, JUMALAN palvonnan mallin, jonka Hän oli asettanut Israelin eteen. Ja he etenivät nyt ja tekivät nyt päinvastaisen.
 
Ja se, mitä te näette nyt Australian maassa. Olen ollut Brisbanessa. Kun minut kutsuttiin Brisbaneen, niin olin suuresti hämmästynyt siitä määrästä väärien profeettojen ja valheapostolien kukoistamista Australian maassa. Ja Puhuin hyvin selvästi. Ja Puhuin Australian maalle Brisbanesta käsin ja Sanoin heille:
 
TEHKÄÄ PARANNUS AUSTRALIA! TEHKÄÄ PARANNUS AUSTRALIA! JA PALATKAA ENSI RAKKAUTENNE LUO! OLEN NÄHNYT MESSIAAN TULEMUKSEN!
 
He pelasivat heidän pelejään siinä maassa, se valheellisuus, se eksytys Australian maassa. Ja sen kaltainen palvonta, joka oli meneillään Australiassa, HERRA vei minut halki koko maan, kaikkiin seurakuntiin, ja Hän näytti minulle, että he luulivat elävänsä läpi herätystä.
Ja silti HERRA Sanoi, että Minun Lopunajan Herätykseni on PYHÄN HENGEN HERÄTYS! Minun Lopunajan Herätykseni on HERÄTYS, JOLLA ON TARKOITUS, JOLLA ON PÄÄMÄÄRÄ VALMISTAA TIE, MESSIAAN, KUNINKAAN LOISTELIASTA TULEMUSTA VARTEN! Ja näin tehden Hän tarkoitti, että Lopunajan Herätys on totisesti PYHYYDEN HERÄTYS, PARANNUKSENTEON HERÄTYS, VANHURSKAUTEEN PALAAMISEN HERÄTYS! Joten jos on minkäänlaista herätystä, joka jää tämän alueen ja määrityksen ulkopuolelle, mitä olen juuri Sanonut, koskien Lopunajan Herätystä: PARANNUKSENTEKO, VANHURSKAUTEEN PALAAMINEN, PYHYYTEEN PALAAMINEN, silloin se herätys ei ole HERRASTA.
 
Siitä tulee se tarkka kopio, jonka näet Australiassa. Näette Australiassa, että he ovat päättäneet uhrata HERRALLE rampoja eläimiä, sairaita eläimiä, sairaita uhreja, sellaisia, joissa on haavoja, märkiviä haavoja, ontuvia eläimiä, vaikka tiedätte todella hyvin Australian kyvyn ja kapasiteetin palvoa JEESUSTA, ja palvoa Häntä absoluuttisessa Hengessä ja totuudessa, ja pyhyydessä.
 
Ja HERRA Sanoo, että se palvonta, jota Hän vaatii seurakunnalta tänä hetkenä, on palvonta, jonka näet, 2. Moos. 11:4-7. Tämä on se, mitä Hän Sanoo, rakkaat ihmiset. Jotta te voisitte ymmärtää sen Neuvon, ne syyt, miksi nyt yhtäkkiä on kiista HERRAN ja Australian maan välillä. He ovat niin sen niin kutsutun modernismin, postmodernismin, intellektualismin, teologian kuluttamia. Sen kuluttamia, rakkaat ihmiset. Ja silti HERRA Sano, että aika on muuttunut HERRAN huoneessa. Ja siksi näet, että HERRA nyt viimein lähettää minut Australiaan tänä yönä, antamaan sen Sanoman, jonka olin tuomassa Australiaan. Nyt se lähetetään livenä, livenä, suorassa lähetyksessä. Joten Hän Sanoo, 2. Moos. 11:4-7:
 
4 Ja Mooses sanoi: "Näin sanoo Herra: Puoliyön aikana minä lähden kulkemaan kautta Egyptin maan.

5 Ja kaikki esikoiset Egyptin maassa kuolevat, valtaistuimellansa istuvan faraon esikoisesta käsikiveä vääntävän orjattaren esikoiseen asti, ynnä kaikki karjan esikoiset.

6 Ja koko Egyptin maassa on oleva kova valitus, jonka kaltaista ei ole ollut eikä koskaan tule.

7 Mutta kenellekään israelilaiselle ei koirakaan ole muriseva, ei ihmiselle eikä eläimelle, tietääksesi, että Herra tekee erotuksen egyptiläisten ja Israelin välillä.
 
Kuinka voimallista, rakkaat ihmiset. Hän Sanoo, että se palvontamalli, jonka HERRA on asettanut Australialle ja KRISTUKSEN seurakunnalle maailmanlaajuisesti, on JEESUKSEN Veren palvonta. Ja Hän Sanoo, että mikä vain, joka jää alle Armon lain palvontamallin, joka on JEESUKSEN Veri, on toinen palvonta. Se on sairas uhri, se on rampa lahjoitus, se on ontuva uhri. Se on kuin sokea eläin, joka uhrataan HERRAN JEHOVAN edessä. Ja näemme 2. Moos 11:4-7, että on kyse Verestä, sijaiskärsijän Veren uhrista. Kun se tuomio Egyptistä langetettiin JUMALAN Kaikkivaltiaan Valtaistuimen Oikeuden Yläsaleissa Taivaassa, jossa olen ollut.
 
Kun se tuomio langetettiin seurakunnalle ja Israelille, ihmiskunnalle, silloin KRISTUS JEESUS, Elävän JUMALAN Poika, Hänestä tuli Sijaiskärsijä. Hän uhrasi Itsensä. Ja Hän Sanoi: Kuitenkin, vaikka synnin palkka on kuolema - tämä oli se Tuomion kirjoittaminen - niin kuitenkin, Israelille ja seurakunnalle, ja niille, jotka uskovat, niille jotka palvovat JEESUSTA, Minä tulen olemaan Sijaiskärsijä ja maksan lunnaat, että nyt täydellisen JUMALAN Karitsan täydellinen Veri on jo vuodatettu maailman perustusta laskettaessa, palvontaa varten. Veri, JEESUKSEN täydellinen Veri on nyt uhrattu Israelin ja seurakunnnan, KRISTUKSEEN uskovien puolesta, Australiaa varten. Ja näet jakeessa 11, että he ovat esikoisia tuomaan itkemisen ja huudon maahan, tuomaan tuomion Egyptin maahan. Hän Sanoo, että kuitenkin, JUMALAN perheessä, joka on Israel ja seurakunta, nyt JEESUS KRISTUS on Esikoispoika. Ja Hän on jo uhrannut Itsensä lunnaina seurakunnan puolesta, kuolemalla Sijaiskärsijänä, kuolemalla. Kuolemalla Sijaiskärsijänä Israelin ja seurakunnan puolesta, niiden jotka tulevat uskomaan sen.
 
Siksi Hän Sanoo viimeisessä jakeessa, 2 Moos. 11:7, jonka luimme, että kuitenkin, tulette myös ymmärtämään, että HERRA tekee erottelun Israelin ja Egyptin välillä. Sillä nyt Hän tulee ottamaan Karitsan, jonka näet 2. Moos. 12, rakkaat ihmiset. 2. Moos. 12:5, Hän Sanoo:
5 Ja karitsanne olkoon virheetön, vuoden vanha urospuoli; lampaista tai vuohista se ottakaa.
 
Hän siis Puhuu, ilman virhettä. Jokaisen israelilaisen, israelilaisen perheen, tulee ottaa virheetön Karitsa. Katsoessasi sitä protokollaa, niin on järjestelmä, jossa valitset eläimen, ja sinulle annetaan noin päivä tai kaksi päivää aikaa tarkastaa se eläin, varmistaaksesi, että siinä ei ole mitään virhettä, että se on virheetön. Joten tämä virheettömyys, siitä tuli sen uhrin keskeisyys, siitä tuli se ankkuri, jonka perustukselle uhri uhrattiin. Näet siis, että KRISTUS, JUMALAN perheen, seurakunnan ja Israelin Esikoinen, on jo uhrattu maailman luomisesta saakka. Ja sitten nyt Egyptissä, heitä pyydetään ottamaan karitsa, urospuolinen karitsa, ja uhraamaan se ja sivelemään sen veri ovenkarmeihin ja ikkunanpieliin. Ja Hän Sanoo tässä, jakeessa 7, ensinnäkin: 
 
7 Ja he ottakoot sen verta ja sivelkööt sillä molemmat pihtipielet ja ovenpäällisen niissä taloissa, joissa he sitä syövät.
 
Ja sitten Hän Sanoo, jakeessa 12:
 
12 Sillä minä kuljen sinä yönä kautta Egyptin maan ja surmaan kaikki esikoiset Egyptin maassa, sekä ihmiset että eläimet, ja panen toimeen rangaistustuomion, jonka minä olen langettanut kaikista Egyptin jumalista. Minä olen Herra.
 
Jakeessa 13, Hän Sanoo:
 

13 Ja veri on oleva merkki, teille suojelukseksi, taloissa, joissa olette; sillä kun minä näen veren, niin minä menen teidän ohitsenne, eikä rangaistus ole tuhoava teitä, kun minä rankaisen Egyptin maata.
 
Todella voimallista, rakkaat ihmiset, näette nyt sen Ohjeistuksen Australian maalle. HERRA Sanoo, että Hän on jo asettanut palvontamallin Armonliittoa varten. Ja seurakunnan palvonta malli JEESUKSEN KRISTUKSEN, JUMALAN täydellisen Karitsan Veri. Mutta kun katsotte niitä sisäisiä yksityiskohtia Ristin Veren uhrissa, niin löydät, että koska Hän on Pyhä, ja Hän kuoli synnin tähden, niin se uhri on Pyhä. Ja KRISTUS on synnitön ja virheetön, Hän voi nyt kuolla seurakunnan puolesta. Ja näin olen kaikki, jotka tulevat Hänen luokseen, heiltä vaaditaan nyt, että he erottautuvat synnistä PYHÄN HENGEN kapasiteetin ja kyvyn avulla, joka tekee mahdolliseksi seurakunnalle erottautua synnistä. Ja Hän Sanoo, että vain Veri tekee erotuksen, kun olet peitettynä Verellä. Hän Sanoo, että Israelille siitä Verestä tuli symbolismi KRISTUKSESTA, joka kuolisi seurakunnan synnin tähden, ihmisen synnin tähden, sen universaalin synnin tähden, johon Aadam lankesi. Mutta seurakunnan puolesta Hän on nyt jo kuollut, sekä myös tietysti Israelin.
 
Mutta Puhun nyt tämän Sanan paikan soveltamisesta Australiaan. Miksi Australia väittää palvovansa JEESUSTA KRISTUSTA, mutta mikä jeesus tämä on, joka sallii teidän sisällyttää kaikkea. Teillä on homoseurakuntia, homoseksuaalisuutta seurakunnassa, homoystävällisiä seurakuntia, naisia jotka asuvat miesten kanssa ilman avioliittoa, ja modernismia. Ja Ristin ja Veren evankeliumin vääristämistä ja kääntämistä muuksi, modernismin evankeliumia. Minkälainen uhri tämä oikein on, jonka Australia uhraa HERRALLE?! Ja mihin aikaan yöstä oikein teette näin, kun on liian myöhäistä?! Kun Loisteliaat Taivaan Portaat on laskettu alas, ne on laskettu alas taivaalle.
 
Katsokaa, Joh. 19, rakkaat ihmiset, rakentaakseni valtavan oikeusasian oikeusasian Australian seurakuntaa ja maata vastaan. Joh. 19:4-6, rakkaat ihmiset, katsokaa, mitä Hän Sanoo. Hän Sanoo:
 
4 Pilatus meni taas ulos ja sanoi heille: "Katso, minä tuon hänet ulos teille, tietääksenne, etten minä löydä hänessä yhtäkään syytä".

5 Niin Jeesus tuli ulos, orjantappurakruunu päässään ja purppurainen vaippa yllään. Ja Pilatus sanoi heille: "Katso ihmistä!"

6 Kun siis ylipapit ja palvelijat näkivät hänet, huusivat he sanoen: "Ristiinnaulitse, ristiinnaulitse!" Pilatus sanoi heille: "Ottakaa te hänet ja ristiinnaulitkaa, sillä minä en löydä hänessä mitään syytä".
 
Tässä Hän vakiinnuttaa palvonnan seurakunnassa, JEESUKSEN virheettömän Veren Pyhän palvonnan. Ja kun Hän vakiinnuttaa tämän kaltaisen palvonnan, niin näette nyt, rakkaat ihmiset, Hänen edistävän oikeusasiaansa, Hepr. 6:4-6. Olette kaikki tietoisia näistä sananpaikoista liittyen Armon väärinkäyttöön. Joten Hän kysyy Australialta, että jos MESSIAAN tulemuksen hetki on tullut lähelle, ja jos tämä on se hetki, jolloin JEESUKSEN Veren palvonnan kuuluisi olla huipentumassaan, niin mitä Australia vielä tekee palvoen synnissä? Palvoen toista; palvoen modernismia, palvoen modernia teologiaa, liberaaliteologiaa, homoseksuaalit ovat hyväksyttyjä. Ja se syy, miksi homoseksuaalisuus on säädetty lakiin Australian lakien pyhäkössä, on seurakunnan epäonnistumisen tähden. Sillä se olette te papit: 
 
7 Siten, että tuotte minun alttarilleni saastutettua leipää. Siten, että sanotte: "Herran pöytä on halpana pidettävä".
 
Australia, papit ovat ne, jotka saastuttavat seurakunnan, he saastuttavat maan. Sillä Hän Sanoo, että ihmisten sydämien asenne on palvoa HERRAA oikein. Mutta papit ovat ne, jotka ovat jatkuvasti korruptoituneita, pitäen silmällä porttia, pitäen itsellään terveet urospuolet, kun he pystyisivät uhraamaan ja heidän kuuluisi uhrata sellainen, mutta he sen sijaan uhraavat sokeita, rampoja, valheellisia, niitä joilla on märkiviä haavaumia. Hepr. 6:4-6, Hän Sanoo:
 
4 Sillä mahdotonta on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet

5 ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia,

6 ja sitten ovat luopuneet-taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät.
 
Katsoessasi niitä Australian suuria seurakuntia, siellä tanssitaan, on tanssimusiikkia, tanssien siellä, kaikki on väriä ja loistoa, loistoa ja juhlatunnelmaa, eikä mitään koskien vanhurskautta. Ja pappien kielet ovat mykkiä vanhurskaudelle, heidän kielensä ovat mykkiä ja hiljaa, kun on kyse pyhyydestä. Ja silti vanhurskauden hetki Australialle on nyt. Sillä Raamattu Sanoo, Hepr. 12:14, päättyy näin:
 
sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä Herraa;
 
Joten, minkä HERRAN Australia tulee näkemään, ilman, että heille opetetaan pyhyyttä jatkuvasti, päivittäin, kunnes he elävät siinä. Minkä herran te tulette silloin oikein kohtaamaan, kun kaikki menevät kohtaamaan HERRAN JEESUKSEN, kohtaamaan ISÄN Taivaassa, ja näkemään HERRAN PYHÄN HENGEN? Ja Hän Sanoo, että se modernismi Australiassa, ne abortit seurakunnassa, se sekularismi, se maailmallisuus seurakunnassa. Ja valitettavasti he näyttävät sitä globaalissa TV:ssä, häpäisten HERRAN. Hän Sanoo: he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja JEESUKSEN julki häpäisevät. Tarkoittaen, että muut uskonnot katselevat nyt seurakuntaa tiukoissa housuissaan, lyhyissä minihameissaan. He istuvat siellä, TV näyttää heidät, naiset näyttävät sääriään pukeutuen lyhyisiin hameisiin. JEESUS on nyt häpäisty muiden uskontojen silmissä. Hän Sanoo: "Te papit, jotka pidätte halpana minun nimeni. Jospa olisi joku, joka kiirehtisi ja sulkisi temppelinne ovet, jotta he eivät näkisi teidän kelvotonta tultanne minun alttarillani!"

 

Me kaikki tiedämme liiankin hyvin, rakkaat ihmiset, liiankin hyvin juuri nyt, että HERRA Jesajan kirjan luvussa 61, että JEESUS tuli ja kuoli täydellisenä JUMALAN Karitsana. Mitä tarkoitusta varten? Tämä on se tarkoitus, jonka tähden Hän kuoli. Jesaja 61:10. Katsokaa tätä nyt, Hän kuoli, jotta te voisitte omata seuraavan. Hän Sanoo:
 
10 Minä iloitsen suuresti Herrassa, minun sieluni riemuitsee minun Jumalassani, sillä hän pukee minun ylleni autuuden vaatteet ja verhoaa minut vanhurskauden viittaan
 
Katsokaa sitä vaatetta, jota Australian seurakunnan olisi kuulunut pitää yllään nyt, vanhurskauden vaatetta. Ja Profetia siitä vaatteesta on meille kaikille tuttu. Kukaan ei ole enää nuori seurakunnassa tämän HERRAN Hengen vuodatuksen vapauttamisen aikakauden tähden tänä hetkenä, rakkaat ihmiset. Tuon vaatteen Profetia annettiin Eedenin Puutarhassa, 1. Moos. 3:21, kun Hän Sanoi:
 
21 Ja Herra Jumala teki Aadamille ja hänen vaimollensa puvut nahasta ja puki ne heidän yllensä.
 
Kun ihminen oli langennut, niin tämä oli se edeltä annettu Profetia, että, katso, MESSIAS tulisi ja Hänet teurastettaisiin, ja Hän ostaisi nyt pelastuksen vaatteen, vanhurskauden vaatteen seurakunnalle Australiassa, ja KRISTUKSEN ruumiille maailmanlaajuisesti. Miksi seurakunta Australiassa ei pidä yllään vanhurskautta, vanhurskauden vaatetta!? Ja he antavat ymmärtää palvovansa Jeesusta. Katsokaa tätä oikeusasiaa, jolla HERRA asettaa syytteen Australian seurakuntaa vastaan tänään Oikeuden Yläsalien edessä, JEHOVA HASOPHETIN edessä, kaikkein Korkeimman Tuomarin edessä. Ja Hän Sanoo, että 1. Moos. 3:21, kuten olette nähneet, se oli se ennustusprofetia sitä vaatteesta, joka tulisi, vaatteesta, jonka MESSIAS antaisi kaikille kansakunnille. Mutta tänä iltana Puhun Australian seurakunnasta, Hän antoi sen Australian seurakunnalle ylleen. Ja Hän Sanoo tästä vaatteesta seuraavaa. Katsokaa Ilm. 19:6 eteenpäin. Luen juuri nyt jakeen 8, Hän Sanoo:
 
8 Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus."
 
Ja Hän Sanoo sitä ennen:
 
7 Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.
 
Hän Puhuu vanhurskauden vaatteesta, vaateesta, jota seurakunnan Australiassa tulisi pitää yllän nyt. Hän Sanoo: Ja seurakunnan Australiassa annettiin pukeutua liinavaatteeseen. Ja tuo liinavaate on hohtavan kirkas. Tarkoittaen, että kun seurakunta pitää sitä yllään, niin ollessasi Australiassa, olet sitten homo tai homoseksuaali tai lesbo tai LGBT tai transseksuaali, tai olet baarissa tai yökerhossa, olet sitten maailmassa tai olet ateisti, niin voit nähdä tuon vaatteen valkeuden; hohtavan puhdas. Ja se tulee vetämään sinua puoleensa. Hei! Kuinka voit palvoa, kun sinulla ei ole ylläsi sitä liinavaatetta hohtavan puhdasta, jonka HERRA osti, 1. Moos. 3:21 ja Jes. 61:10. Ja Hän jatkaa Sanoen, rakkaat ihmiset, että katsoessasi Ilm. 16:15, katsokaa, mitä Hän Sanoo siitä vaatteesta, Hän Sanoo:   
 
15 -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! –
 
Tarkoittaen, että joko palvot vanhurskauden vaate ylläsi, tai sitten palvot alastomuudessa. Katsokaa tätä. Sen palvonnan vaatteen keskeisyys, sen vaatteen, jonka Australia unohti, Australian seurakunta unohti. Se alkoi palvomaan alastomuudessa. Se ei tiennyt, että on olemassa vaatimus, on olemassa palvonnan malli. On olemassa keskeinen teema, paradigma, jonka HERRA asetti, joka hallitsee JEESUKSEN Armon palvontaa. Katsokaa sitä hirvittävää hintaa, jonka Hän maksoi Jesajan kirjan luvussa 53; 52:3-15 ja 53:1 eteenpäin. Hän Sanoo, että Hänet runneltiin, Hän ei olut enää ihmisen kaltainen siinä prosessissa Hänen ostaessaan vaatetta Australian tähden. Kuka muka opetti teitä, Australia, palvomaan homoseksuaalisuutta?! Kuka valehteli teille, että sananpaikka Room. 1:24-28 olisi muka poistettu Raamatusta?! Kuka valehteli teille?!
 
24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,

25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.

26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;

27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
 
Australia! Minkä kaltaista palvontaa tämä on, kun uhraatte sairaita eläimiä, ja luulette, että teillä sykkii herätys maailmallisuudessanne?! Ja te näytätte sitä maailmanlaajuisesti globaalissa TV:ssänne. Kuka valehteli teille? Mikä teissä on oikein vikana, Australia?!
Nyt katsokaa, olen nähnyt JUMALAN vihan tulevan teidän luoksenne. Olen nähnyt HERRAN Tuomion tulevan teidän yllenne. Ja on valtava maanjäristys. Näen rakennusten pyörivän perustuksessaan. Se on shokeeraavaa. Se tulee murskaamaan sydämenne. Yritätte juosta, mutta ette pääse pakoon. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan, Australia. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen.
 
Dr. Ammish, joka yritti tuoda minut Australiaan, hän on saattanut päätökseen työnsä, hän on saanut loppuun työnsä. Hänellä on hänen palkkionsa, koska hän on jo kutsunut minut Australiaan. Ja olen antanut HERRAN Sanoman Australialle. Joten totisesti, totisesti, riippuu nyt teistä, Australia, kuunnella HERRAA. Hän Sanoo, muistakaa, että te olitte Egyptissä ja HERRA, teidän JUMALANNE lunasti teidät. Tämän tähden annan teille tämän käskyn tänään. Hän lunasti meidät myös synnin orjuudesta. Ja Hän antoi meille Ristin ja veren palvonnan. Australialaiset ovat liian moderneja. He eivät pysty palvomaan Vanhanajan rosoista Ristiä tänä hetkenä! On liberaaliteologiaa.
 
Australia, kuinka te luulette, että te olette maailman huipulla. Jos katsotte heidän ylpeyttään, se on korkealla. Mihin taivaaseen tulette menemään sisälle tuollaisen ylpeyden kanssa?! Te aina luulette, että te tiedätte kaiken. Olen pahoillani kertoa teille, että HERRA JAHVE on Puhunut kanssani. Olen pahoillani, mutta teidän tilanne on säälittävä, te olette alasti! Teillä ei ole yllänne vanhurskauden vaatetta. Kuinka säälittävä onkaan tilanne. Ja kun HERRA tulee, niin te tulette menemään helvettiin, jos te ette tee parannusta! Australian tulee tehdä parannus! Tämä on se Sanoma, jonka toin Australialle:
 
TEIDÄN TULEE TEHDÄ PARANNUS AINA HALLITUKSEN JOHDOSTA PIENEMPIIN PALVELIJOIHIN, KAIKKIEN SEURAKUNTIEN JA PAPPIEN JA PASTORIEN! VÄÄRIEN PROFEETTOJEN TULEE LUOPUA EKSYTYKSESTÄ! JA TEHDÄ PARANNUS! JOTTA HERÄTYS VOISI TULLA TEILLE, AIVAN KUTEN NÄETTE KENIASSA!
 
Ne Kaksi peljättävää Todistajaa ovat laskeutuneet alas maailmaan. Teillä ei ole varaa sivuuttaa heitä! Ei ikinä ei koskaan! Jos uskallatte, odottakaa vaan ja tulette näkemään tuona päivänä! JOS KOETTELETTE HERRAA, HÄN TULEE TODELLA TODISTAMAAN TEILLE, ETTÄ OLETTE PAHASTI EREHTYNEET!
 
Te olette todella sekaisin! Ja todella turhuudessa, absoluuttisessa turhuudessa, Australia! Millä modernismilla te muka pääsisitte Taivaaseen?! Taivaassa ei tule olemaan modernia kristittyä, vaan siellä tulee olemaan ainoastaan vanhurskaita kristittyjä, pyhiä kristittyjä. Luulette, että teillä on herätys, ja te tanssitte diskoa seurakunnissa! Ja te näytätte sen maailmalle. Kuka opetti teille sellaisen palvontamallin, himoitsevan palvonnan, Hollywood-palvonnan, showbisnes-Hollywood-palvonnan?! Kuka opetti teille sen kaltaisen Hollywood-bisneksen?! Kuka opetti teille sen kaltaisen palvonnan? Ja silti HERRA Sanoi, että tämä on se palvontamalli, jonka vakiinnutan teille tänään, että JEESUKSEN Veri on vuodatettu yllenne. Ja nyt seurakunnan tulee pitää yllään vanhurskauden vaatetta, pelastuksen vaatetta, pyhyyden vaatetta, palvonnan vaatetta, Ikuisuuden vaatetta, Taivaan vaatetta. Minkälaiseen taivaaseen Australia tulee menemään?!
 
Nyt, katsokaa, JUMALAN viha tulee teidän yllenne. Näen teidän juoksevan, mutta te ette pääse pakoon HERRAN vihaa. Kukaan ei voi juosta HERRAA pakoon. Näen raivon tulevan raivokkaana ja hirvittävänä teitä vastaan. Olen nähnyt teidän päivänne. Olen nähnyt sen huudon, olen nähnyt kyynelienne itkun. Olen nähnyt teidän itkevän huutaen, kunnes te makaatte maassa. Oh, Hän on tullut luoksenne ja vakiinnuttanut teille, että: TÄMÄ ON MINUN PALVELIJANI. JA OLEN LÄHETTÄNYT HEIDÄT VALMISTAMAAN TIEN MESSIAAN LOISTELIASTA TULEMUSTA VARTEN. Ja teidän tulee pystyä alistumaan heidän Neuvonsa alle, tai te ette tule pääsemän sisälle MESSIAAN Valtakuntaan.
 
Puhun Tuomion Australian kansakunnan ylle. Olen Puhunut massiivisen historiallisen maanjäristyksen yllenne, jos te ette tee parannusta! Ja se kunnia ja vastuu pappien yllä, pastorien yllä.
Ihmisten sydämen asenne on hyvä, mutta Australian papit ovat korruptoituneita. He eivät pysty asettamaan JEESUKSEN täydellistä Verta HERRAN Uhrialttarille.
 
Kun tämä tulee tapahtumaan, te tulette tietämään, että HERRAN Suu on Puhunut.
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)