15.6.2018 HERRAN SANOMA: HERRAN JUMALAN KAIKKIVALTIAAN TUOMIO AUSTRALIAN KANSAKUNNAN YLLE - PROFEETTA DR. OWUOR (Muistiinpanot)

Tämä keskustelu tapahtui tänään, kun HERRA JEHOVA, ISÄ JUMALA, JUMALA Kaikkivaltias Itse Puhui kanssani, se on ollut jatkuva keskustelu yli 2 viikon ajan, mutta tänään oli sen huipentuma. Sillä olin valmistautunut tiimimme kanssa. Me valmistauduimme jo ja aloimme suunnata kohti Australiaa, kaikki valmiina, lentoliput valmiina, käytännön järjestelyt maassa valmiina. Vanhempi Arkkipiispa Dr. Ammish oli valmiina, kaikki mobilisointi oli tehty, kummassakin Perthissa ja Melbournessa Autraliassa. Ja kaikki oli valmiina matkustaaksemme Australiaan. Mutta tämän Australian Missioon valmistautumisen taustalla on ollut jatkuva periksiantamaton keskustelu HERRAN JEHOVAN, JUMALANI ja Mestarini, HERRAN, HERAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALAN kanssa. Ja tämä keskustelu on kestänyt jo jonkin aikaa, yli 2 viikkoa taaksepäin tästä hetkestä.
 
Joten tänään, kun HERRA näki, että kaikki oli valmiina ja valmiina matkaan, niin Hän huipensi sitä keskustelua. Ja siinä keskustelussa Hän täysin pidätti minut matkustamasta Australiaan, Australian kansakuntaan. Ja avaan hieman enemmän nyt koko siitä keskustelusta, ja siitä alla olevasta syystä, jonka tähden HERRA on pyytänyt minua olla menemästä Australiaan. Ne syyt, jotka on tuotu JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuinsalin Oikeuden Yläsalieista, että minun ei tule matkustaa Australiaan tänä hetkenä, hyvin kriittisenä hetkenä seurakunnan historiassa. Ja tiedätte, että olemme juuri tulleet Espanjasta, on todella virvoittava aika seurakunnassa. Se Sanoma, jonka HERRA on juuri nyt antamassa seurakunnalle, se on kuin keidas puhasta, raikasta, kylmää juomavettä erämaassa. On siis todella sydäntä särkevää, kun HERRA tulee ja keskeyttää Mission ja sitten antaa seuraavat syyt.
 
Annan ensin Profetian ja sitten selitän teille sen suuremman ilmestyksen ja yksityiskohdat ja Ohjeistuksen, joka on sen Profetian alla. 
 
Joten HERRA vei minut Australiaan n. 2 viikkoa sitten. Ja Hän vei minut sinne ja alkoi näyttää minulle Australian maata. Ja siinä supernäyssä ja vierailussa Australian maassa, Hän vei minut halki Australian eri kaupunkien, Australian eri kylien ja yhteisöjen. Ja sitten HERRAN huoneeseen, seurakuntaan Australiassa. Toisin sanoen, eri seurakuntiin, eri kirkkokuntiin, ja Puhun niistä, jotka tunnustavat JEESUKSEN KRISTUKSEN palvonnan HERRANAAN. Ja sitten eräänä hetkenä Hän vei minut tietyyn kaupunkiin ja isituin siellä, ja pystyin näkemään sen liikenteen, joka virtasi, ja kaiken sen. Näen tämän tumman, aivan kuin laivaston sinisen alubon-lasisen rakennuksen. Joten kun menin läpi Australian katujen yksityiskohtia siinä valtavassa keskustelussa, rakkaat pyhät.  
 
Ja olin ollut useita kertoja Australiassa tämän JEHOVAN Australian Mission valmistautumisen aikana. Ja HERRA oli korostanut minulle joitakin aivanasioita ja perustavanlaatuisia ominaisuuksia, koskien tuota maata, seurakunnan palvonnan perustavanlaatuisia oaminaisuuksia, niitä, joita Hän halusi minun tietävän. Ja tämä jatkui jo jonkin aikaa tähän Australian Missioon valmistautumisen taustalla. Ja tiedän, että olin hyvin innoissani tulemaan seurakuntaan Australiassa ja kertomaan heille niistä Loisteliaista Taivaan Portaista, joista HERRA Puhui minulle 15. tammikuuta 2017. Tästä tauottomasta keskustelusta, joka on kuluttannut seurakuntaa maailmanlaajuisesti. Siitä valtavasta näystä Taivaalla, jossa ihmiset, jotka ovat nyt kuolevaisia, jotka eivät vielä ole kuolemattomia heidän esittelyssään. He ovat vieläkin kuolevaisia olentoja, mutta he voivat katsella Taivaan Portaita, he voivat nyt katsella Ikuisuutta silmillään.
 
Ne Loisteliaat taivaan Portaat, jotka Profetoin vuonna 2017, ja sitten HERRA laski ne alas maaliskuussa tänä vuonna 2018. Tästä on tullut aikamme suurin Ihme, suurin kuvailu, suurin toivo seurakunnalle; että Ikuisuus on nyt lähellä, Ikuisuus on nyt saavutettavissa, Ikuisuus on nyt täällä. Ja jos valmistaudut hyvin ja teet oleellisia voittoja, koskien vanhurskauden ja pyhyyden vaatimuksia, silloin totisesti, Ikuisuus on saavutettavissa. Ja heidän kuolevaiset silmänsä ovat katselleet sitä Ikuisuutta, jonka JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN JUMALA oli valmistanut Hänen valituilleen, Hänen vanhurskaille pyhilleen.
 
Tämä on siis todella voimallinen Sanoma, se on Herätyssanoma, se on Tien valmistamisen Sanoma, se on  heräämisen Sanoma, jonka olisin todella halunnut, olin todella innoissani tuoda tämän Sanoman Australiaan. Ja ei ole parempaa aikaa tuoda se Australiaan, kun nyt, kun kaikki kansakunnat ovat nyt mukana. Heidät on värvätty tähän voimalliseen JUMALAN liikehdintään, jossa HERRA harkitusti valmistaa maailman kansakuntia, kansakunta toisensa jälkeen, seurakunta toisensa jälkeen, yhteisö toisensa jälkeen, uskova toisensa jälkeen, MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Joten minulle myös tämä oli todella se vedenjakaja hetki, jossa sanoin: Australia, kuinka kaukana oletkin, niin HERRAN Pelastajava Käsivarsi, Armon elvyttävä Käsivarsi ei ole koskaan liian lyhyt saavuttamaan niin kauas kuin Australia.
 
Kuitenkin kaksi viikkoa sitten HERRA Puhui kanssani joistakin käytännön järjestelyistä maassa, jotka eivät olleet suotuisia sille, että tulen sinne. Ja sitten siinä keskustelussa HERRA sanoi minulle, että älä mene Australiaan. Niiden kahden viikon aikana, kun kommunikoimme Vanhemman Arkkipiispan kanssa Australiassa, ja odotin HERRAN edessä, sillä tiesin, että se aate on oikea; Australialle tulee antaa se saman suuruinen mahdollisuus, joka Kenialle ja monille muille kansakunnille, Espanjalle, on annettu. Kuitenkin, valmistautuessamme, HERRA jatkoi Puhumista Australiasta. Ja sitten olimme valmistautuneita lähtemään ja odotimme, että HERRA leppyisi ja sallisi MESSIAAN tulemuksen Sanoman pyyhkäisevän halki Perthin ja Melbournen. Ja että siitä tulisi uuden aallon, uuden polun alku, joka menisi aina Sidneyyn saakka, Brsbaneen, Adeleideen ja Cranberraan, ja vierailisi kaikissa kaupungeissa. Ja antaisi heille myös sen saman, saman suuruisen mahdollisuuden kuulla, mitä HERRA Puhuu seurakunnalle tänä hetkenä.
 
Kuitenkin, kun olimme valmiina lentolipujemme kanssa, maksaneet ne, ja kaiken muun sellaisen. Silloin tänä aamuna HERRA viimein Sanoi: "Te ette mene Australiaan!" Ja sitten HERRA vei minut koko matkan takaisin siihen keskusteluun, joka Hänellä oli kanssani; on kaksi keskustelua, yksi niistä, luulen, että se on noin yli 1 kuukautta sitten. Ja se toinen on noin viikko sitten. Ja Australia on kullut sen Profetian.
 
Sitten Hän vie minut takaisin siihen Profetiaan. Ja siinä HERRAN Profetiassa ja keskustelussa, siinä peljättävässä JEHOVAN Profetiassa HERRA vie minut Australiaan. Ja kun saavuin Australiaan, ja jotenkin uskoin, että tämä on Perth. En ole oskaan ollut Perthissä, mutta HERRA sai minut tietämään, että tämä on Perth. Ja se olisi todella ollut ensimmäinen kohteeni.
Ja kun saavuin Perthiin, niin massiivinen maanjäristys iskee Australiaan. Ja se maanjäristys on niin historiallinen, että se raivoaa, se tulee raivon kanssa, se on kostava maanjäristys, se on vihaa täynnä oleva maanjäristys, joka puhuu JUMALAN sammuttamattomasta vihasta. Sillä kuten Sanoin siinä Profetiassa, sinä ensimmäisenä päivänä, kun saavuin sinne, sen jälkeen, kun HERRA Puhui knassani tästä maanjäristyksestä, joka tulee Australiaan. Se on todella massiivinen maanjäristys, joka iskee Australiaan. Ja kuuluu: bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum. Ja rakennukset järkkyvät ja repeytyvät. ja pystyn näkemään ne yksityiskohdat. Itseasiassa maa vajoaa, niin että pystyn näkemään sen ruohon, joka oli edessäni, siitä tulee kuin ääriviiva. Yksi kerros on ylhäällä, se alempi kerros, joka on vajonnut on alhaalla, toinen kerros, joka on vajonnut on alhaalla. Ne näyttävät ennemminkin ääriviiva maisemalta, tai sen tapaiselta.
 
Ja näen rakennuksen järkkyvän. Ja HERRAN Ääni Sanoo: "Katso, jopa viereinen hotelli pyörii ympäriinsä." Joten tämä hotelli, jota katson juuri nyt, sen hotellin perustus pysyy lujana, ja se hotelli on maalattu kermanväriseksi, kellan-kemanväriseksi, se on korkea rakennus. Ja sen perustus pysyy lujana ehkä n. 3-5 kerrokseen saakka. Mutta muut yläkerrokset alkavat pyörimään oiekalle ja vasemmalle sillä paikallaan olevalla perustuksella. Se oli todella sanoinkuvaamaton asia, hirvittävä hetki, rakkaat ihmiset.
 
Tämä on se, mitä on tulossa Australiaan. Yritän paljastaa sitä teille, avata sitä teille askel kerrallaan. Ja sitten annan teille sen syyn ja HERRAN Neuvon, kuinka Australia voi lieventää ja korjata tätä tilannetta.   
 
Se on kuitenkin valtava tilanne. Juoksen myös henkeni edestä. Ja tiedättehän, kun HERRA laittaa minut juoksemaan henkeni edestä, Hän itseasiassa näyttää minulle, laittaa minut tuntemaan sen kauhun, joka kuluttaa ihmisiä tuossa maassa, kun maanjäristys iskee. Ja näen rakennusten sortuvan. Itseasiassa siellä on rakennus, korkea rakennus. Luulen, että se on rakennus, joka on laivastonsininen ja se on alubond-materiaalista. Ja sen katto romahtaa auki ja tippuu alas. En tiedä, kuinka monta, onko se 5, 7 tai 10 ylintä kerosta, ne sortuvat ja tippuvat alas kadulle. Se on siis valtavaa, shokeeraavaa aikaa Australiassa. Ja näen ihmisten juoksevan, yrittävän juosta, mutta ei ole paikkaa, minne juosta.
 
En tiedä, miksi tuntuu enneminkin, että se rakennus, jota kuvailen, siinä on alubond-materiaalia ja se on laivastonsininen. Nämä niin kutsutut modernit rakennukset, jotka näet, jotka on tehty alubond-materiaalista, ja ne ovat laivastonsinisiä ja niissä on lasia. Ne järkkyvät, kunnes sen yläosa rikkoutuu ja sortuu alas. En tiedä, miksi tunsin aivan kuin tuo rakennus olisi jossakin Sidneyssä, tai ehkä Melbournessa, tai jossakin muussa kaupungissa. En tiedä, miksi tunnen näin.
 
Sillä tällä toisella puolella näen sen kermankeltaisen hotellin, toisen rakennuksen, joka pyörii ja hiertää. Tämä on uskomatonta! En ole nähnyt tämän luonteen maanjäristystä, jossa ne alemmat kerrokset, en tiedä, ehkä 2, 3, 4 ja 5. kerrokseen saakka, ne pysyvät paikallaan perustuksessa, ja muut kerrokset alkavat pyörimään ja hiertämään, heiluen vasemmalle, heiluen oikealle, heiluen vasemmalle, heiluen oikealle. Tarkoittaen, että ne pyörivät ja jauhavat siinä paikallaan olevalla perustuksen komponentilla, joka säilyy paikallaan. Ja ihmiset juoksevat kaikkiin suuntiin. Ja näen paljon sellaista juoksemista, ja sitten näen joitakin naisia, jotka ovat lopulta kodittomina. He ovat kodittomina etsien paikkaa, missä asua. Tarkoittaen, että monet kodit sortuvat. Annan niitä tarkempia ykistyiskohtia.
 
Ja tämä on JUMALAN Tuomio, joka on tulossa Australiaan. HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE, JEHOVA MEKADDISHKEN, JEHOVA EL OLAM, HERRA SEBAOT, Hän on Puhunut kanssani JUMALAN Kaikkivaltiaan Tuomiosta, joka on tulossa Australian kansakuntaan. Kun tulen Australiaan, niin valtava maanjäristys iskee Australian maahan ja kansakuntaan, Australian maanosaan. Se on historiallinen maanjäristys, rakkaat ihmiset.
 
Jos minun tulisi rinnastaa se maanjäristys, sen raivo ja viha, niin kaikki te muistatte erittäin hyvin sen kaltaisen maanjäristyksen, joka iski meksikoon, kun varoitin Meksikoa. Kun varoitin Meksikoa ja mainitisn Pueblan, ja mainitsin kaikki ne paikat, Puerto Escondido, ja ne synnin satamat, Oaxacassa, ja kaikki ne paikat. Ja siten näet, kun Sanani täyttyivät, niin tuli sen kaltainen raivo ja viha tuohon maahan, että ihmiset juoksivat halki Meksikoa ja huuto pauhasi ilmassa. Ihmiset juoksivat, mutta ei ollut mitään suuntaa, mihin olisi voinut juosta. Sillä koko maata kulutti viha ja järkkyminen. Ei ole paikkaa, minne juosta, aivan kuten yksi kouluista, joka oli sortunut. Toinen katu oli täysin vihan kuluttama, ihmiset juoksivat ulos itkien ja kirjaimellisesti kyynelehtien ja huutaen surusta.
 
Tämä on sen järkkymisen ja vihan ja maanjäristyksen mittakaava, joka iskee Australiaan, jossa on juoksemista; kaikki juoksevat joka suuntaan, juosten yrittäen päästä pois maanjäristyksen tieltä. Mutta ei ole melkein mitään paikkaa, minne juosta, sillä rakennukset sortuvat. Sitten näen vasemmalla puolellani täällä, luulen, että joitakin kattoja on lähtenyt irti. Joku suoja yritetään rakentaa. Näen joitakin naisia, he ovat valkoihoisia naisia. Ja he yrittävät kerätä joitakin yhtä tai kahta tavaraa, joiden kanssa he ovat juosseet pakoon. He istuvat ja ihmiset tulevat, he kysyvät, missä he voisivat asua? Se toinen puoli on sortunut. Näen niin paljon yksityiskohtia.
 
Tämä on HERRAN JEHOVAN Tuomion Profetia, joka on tulossa Australian kansakuntaa vastaan. Ja se on valtava viha, valtava maanjäristys, joka on tulossa Austarliaan. Ja tiedän kaikki ne syyt, sillä HERRALLA on ollut laaja, hyvin ykistyiskohtainen keskustelu kanssani ääneen kuultavalla Äänellä, koskien syitä tälle valtavan suurelle, historialliselle maanjäristykselle, joka tulee iskemään Australian kansakuntaan. Ja siinä prosessissa siellä on niin paljon epätoivoa. He yrittävät juosta, mutta ei ole melkein mitään paikkaa, minne juosta.  Sillä JUMALAN viha on kuluttanut tuon maan, se on täysin peitänyt Australian kansakunnan. JEHOVA ELOHIMIN, JEHOVA JAHVEN, JEHOVA EL OLAMIN, JEHOVA ORIN, JEHOVA HAMELECHIN, JEHOVA MISPHATIN, HASOPHET, Tuomarin, vanhurskaan Tuomarin, viha.
 
Ja siksi, rakkaat ihmiset, HERRA pidättelee minua ja Sanoi: "Et voi mennä Australiaan nyt." Ja tämä on hämmästyttävää, sillä tämä on kolmas yritys. Ja tiedän, että teen vielä neljännen yrityksen tulla luoksenne, Australia. Kuitenkin, on todella todella tärkeää, että jaan teille joitakin perustavanlaatuisia näkökantoja, koskien tätä keskustelua ja Profetiaa, joka nyt odottaa ja leijuu Australian maan yllä.
 
Tulen lukemaan Raamatusta, ennen kuin tulen avaamaan niitä suurempia yksityiskohtia, joita HERRA on antanut minulle ääneen kuultavalla Äänellä ja vienuyt minut halki Australian, ja korostanut, koskien tätä valtavaa vihaa, joka on tulossa Australian maan ja ihmisten ylle. Malakian kirjan luku 1, ja lukiessani Kuningas Jaakon käännöstä, Hän Sanoo: Edomin kukistuminen osoittaa JUMALAN rakkauden. Näette siis, että tämä on se alaotsikko. Ja sitten Malakia 1:1-14, Hän Sanoo:
 
1 Ennustus, Herran sana Israelille, Malakian kautta.

2 Minä olen teitä rakastanut, sanoo Herra. Mutta te sanotte: "Missä sinä olet osoittanut rakkautesi meihin?" Eikö Eesau ollut Jaakobin veli, sanoo Herra, ja Jaakobia minä rakastin,

3 mutta Eesauta minä vihasin; ja minä tein hänen vuorensa autioiksi ja annoin hänen perintöosansa erämaan aavikkosusille.

4 Jos Edom sanoo: "Me olemme ruhjotut, mutta me rakennamme rauniot jälleen", niin Herra Sebaot sanoo näin: He rakentakoot, mutta minä revin maahan; ja heidän nimensä olkoon: "jumalattomuuden maa" ja "kansa, johon Herra on vihastunut iankaikkisesti".

5 Ja teidän silmänne saavat nähdä sen, ja te sanotte: "Herra on suuri Israelin rajojen ulkopuolellakin".

6 Poika kunnioittakoon isää ja palvelija herraansa. Mutta jos minä olen isä, missä on minun kunnioitukseni? Ja jos minä olen Herra, missä on minun pelkoni? sanoo Herra Sebaot teille, te papit, jotka pidätte halpana minun nimeni. Mutta te sanotte: "Miten me olemme pitäneet halpana sinun nimesi?"

7 Siten, että tuotte minun alttarilleni saastutettua leipää. Mutta te sanotte: "Miten me olemme sinut saastuttaneet?" Siten, että sanotte: "Herran pöytä on halpana pidettävä".

8 Ja kun te tuotte uhriksi sokean eläimen, niin se muka ei ole paha! Ja kun tuotte ontuvan ja sairaan, niin se muka ei ole paha! Vie se maaherrallesi: mielistyykö hän sinuun, ja onko hän sinulle suosiollinen? sanoo Herra Sebaot.

9 Ja nyt: lepyttäkää Jumalaa, että hän meitä armahtaisi. Tällaista on teidän kädestänne tullut: olisiko hän teille suosiollinen? sanoo Herra Sebaot.

10 Jospa olisi teidän joukossanne joku, joka sulkisi ovet, ettette pitäisi tulta minun alttarillani turhaan! Ei ole minulla mielisuosiota teihin, sanoo Herra Sebaot, enkä minä mielisty ruokauhriin, joka tulee teidän kädestänne.

11 Sillä auringon noususta hamaan sen laskuun on minun nimeni oleva suuri pakanain seassa, ja joka paikassa uhrataan ja tuodaan minun nimeni kunniaksi puhdas ruokauhri. Sillä minun nimeni on oleva suuri pakanain seassa, sanoo Herra Sebaot.

12 Mutta te häpäisette sen, kun sanotte: "Herran pöytä on saastutettu, ja sen hedelmän syönti on halpana pidettävä".

13 Ja te sanotte: "Mikä vaiva!" ja ylenkatsotte sen, sanoo Herra Sebaot, ja tuotte ryöstettyä, ontuvaa ja sairasta-tuotte uhrilahjaksi. -Minäkö mielistyisin ottamaan sen teidän kädestänne? sanoo Herra.

14 Kirottu olkoon pettäjä, jolla on laumassaan koiraspuoli ja joka on luvannut sen, mutta uhraakin Herralle viallisen. Sillä suuri kuningas olen minä, sanoo Herra Sebaot, ja minun nimeni on peljättävä pakanain seassa.
 
Joten pähkinänkuoressa, tämä oli HERRAN JEHOVAN ja Israelin välinen tilanne. Ja pitkä aika oli kulunut. Oli ollut jonkilainen aikakausien välinen tuudittautuma. Oli ollut jonkin aikaa tuudittautuma keskustelun välillä siitä periksiantamattomasta Taivaan Portista, joka oli avoinna, ja sen keskustelun välillä, joka sitä seurasi. JUMALAN Valtaistuimen ja Israelin välillä oli ollut tämä keskustelun vaihto, tämä tauoton keskustelu HERRAN JEHOVAN ja Isrealin välillä, jonkin aikaa. Ja sitten tuli aika, jolloin tuo keskustelu jotenkin tuo keskustelu hiipui. Tuli siis jonkunlainen kuin tarpeeton aika, jolloin ei ollut paljon toimintaa, Israel ei ollut aktiivinen tavassaan kommunikoida JEHOVAN kanssa.
 
Muistattehan suurimpien Profeettojen ajan, he keskustelivat, kommunikoivat maan kanssa. JEHOVA kommunikoi maan kanssa. Oli elävä yhteys Taivaan ja maan kanssa. Siitä tuli tärkeää aikaa, jolloin Israel kutsui tämän kaltaista hiljaisuutta määrittäen sen hirvittäväksi hiljaiuudeksi. Se oli hirvittävää, että yhtäkkiä oli nyt hiljaisuus JUMALAN Valtaistuimen ja Isrealin maan välillä. He sanoivat, että tuo hiljaisuus oli pahin hetki, joka koskaan tapahtui tuolle maalle. Sillä tuona aikana he jatkoivat uhraten ja palvoen, tietämättä ja luullen, että kun he jatkoivat uhraten HERRALLE, että herätys vieläkin sykki HERRAN huoneessa ja ISrealin maassa.
 
Tämä oli se tilanne, joka kulutti Israelin maata. Sillä he jatkoivat uhraten HERRAN edessä tietämättä, että paha tilanne oli jo tapahtunut HERRAN Alttarilla. He jatkoivat uhraten uhrejaan JEHOVALLE tietämättä ja ymmärtämättä ja pystymättä tajuamaan, että totisesti, JUMALA ei ole kanssamme tässä. Kun HERRA Puhuu sinulle, jos kuljet värään suuntaan, niin saat kuitenkin tietää. Parempi on nuhtelu, kuin ei mitään keskustelua. Ja siksi, kun tämä hiljaisuus laskeutui, siitä tuli hirvittävä hiljaisuus HERRAN JEHOVAN ja Israelin välillä.
 
Ja siksi on ihmeellistä, että lopulta Profeetta Malakia tulee nyt näyttämölle. Sen ajan pituus, sen hirvittävän hiljaisuuden aikakautinen aika, en tiedä, se oli ehkä 100 vuotta tai 500 vuotta, en tiedä, mutta oli ilmiselvä hiljaisuus HERRAN ja Israelin välillä. Ja sitten yhtäkkiä nyt, HERRA tuo nyt esille Malakian, HERRAN Profeetan. Ja kun Malakia  iskeytyy nyt tuohon maahan, Hän alkaa nyt Puhumaan JUMALAN Oraakkeleja tuolle maalle.
 
On hyvin tärkeää teidän kaikkien ymmärtää JUMALAN Tuomio Australian maata vastaan, joka on julistettu tänään, HERRAN, suurimman Tuomarin Oikeuden Yläsaleista Asutralian maata vastaan. Ja näette hyvin selvästi, rakkaat ihmiset, että tämän soveltaminen Isrealiin, ennen kuin tulen Australian asiaan, niin yhtäkkiä pitkän ja todella silmiinpistävän hiljaisuuden, todella kovaäänisen hiljaisuuden jälkeen, se hiljaisuus oli todella kova. Sen hiljaisuuden jälkeen Malakia, HERRAN Profeetta iskeytyy tuohon maahan. Mutta hänen kielensä Oraakkeleista tulee pahaenteisiä tuolle maalle. He ievät pitäneet siitä.
 
Mutta ne ominaisuuspiirteet, joita haluan tuoda huomioonne, rakkaat ihmiset, on se ilmiselvä kyseenalaistaminen, joka tuli esille HERRAN ja tuon maan välillä siinä tavassa, jolla HERRA Puhuu Malakian kautta Israelin maalle. Ja tämä on se sama kyseenalaistaminen, jonka näet, ja joka on ominaista kommunikaatiossa ja yhteydessä HERRAN ja Australian maan välillä, jonka tuon teille lyhyen ajan päästä. Kuulet HERRAN JAHVEN, HERRAN JEHOVAN Puhuvan Profeetta Malakian kautta huomiota herättävän hiljaisuuden jälkeen. Katsoessasi Malakian kirjan lukua 1:6 esimerkiksi:
 
6 Poika kunnioittakoon isää ja palvelija herraansa. Mutta jos minä olen isä, missä on minun kunnioitukseni? Ja jos minä olen Herra, missä on minun pelkoni? sanoo Herra Sebaot teille, te papit, jotka pidätte halpana minun nimeni. Mutta te sanotte: "Miten me olemme pitäneet halpana sinun nimesi?"
 
Te näette sen edestakaisisen keskustelun JEHOVAN ja maan välillä. Miksi tuon tämän Sanoman Australialle tässä? Sillä olen ollut Australiassa ei vain kerran, vaan noin kolme kertaa. Ja se Sanoma Asutralialle on yhtä selvä kuin päivä ja yö, yö ja päivä, pimeys ja valkeus. Ja näette tässä, että koskien Isrealin tapausta, kun Malakia, HERRAN Profeetta alkaa Puhumaan HERRAN Oraakkeleja, Hän alkaa tuomaan HERRAN kantaa, koskien tuota maata. Ja Malakian saarnatessa JUMALAN Oraakkeleja, koskien tuota maata ja tuota maata vastaan, niin näette hyvin selvästi, että on kyseenalaistaminen, jolle on ominaista se Taivaan Portti, joka on auki tuon maan ylle. Viimeinkin Taivas on avautunut jälleen. 
 
7 Siten, että tuotte minun alttarilleni saastutettua leipää. Mutta te sanotte: "Miten me olemme sinut saastuttaneet?" Siten, että sanotte: "Herran pöytä on halpana pidettävä".
 
"Ja kun te tuotte uhriksi ramman eläimen." On siis edestakainen keskustelun, edestakainen kesksutelun, HERRAN JEHOVAN ja Israelin välillä. Näette aivan kuin Israel toimisi linnakkeesta käsin. He yrittävät puoltaa, edistää asemaansa JEHOVAN edessä. He yrittävät oikeuttaa heidän palvonnan muotoansa. Ja se on surkeaa palvontaa. Sillä HERRAN Kirkkaus on jo noussut ylös, se jättimäinen hiljaisuus on jo kuluttamassa maata, mutta Israel näyttää olevan aivan kuin tietämätön. Se on täysin tietämätön siitä, että HERRA JEHOVA on jättänyt meidät. Ja he vieläkin luulevat, että herätys sykkii, he vieläkin luulevat, että heidän palvontansa on elävää. Ja näette, että HERRA Puhuu siitä väärinkäytöstä, jota tapahtuu myös saarnastuolissa. Ja Hän Sanoo, että se on tiukasti syyllinen, papisto on syyllinen. Hän Sanoo, te papit:
 
7 Siten, että tuotte minun alttarilleni saastutettua leipää.
 
Ja kuulet pappien astuvan esille edisteän heidän asemaansa, he sanovat:
 
Mutta te sanotte: "Miten me olemme sinut saastuttaneet?"
 
Hän Sanoo:
 
Siten, että sanotte: "Herran pöytä on halpana pidettävä". 8 Ja kun te tuotte uhriksi sokean eläimen, niin se muka ei ole paha! Ja kun tuotte ontuvan ja sairaan, niin se muka ei ole paha!
 
Ja sitten HERRA Sanoo, että sen tyyppinen uhri, jota Israel, Israelin papit uhraavat HERRALLE, Israelin Luojalle, JEHOVALLE, on paljon paljon alempi kuin se uhri, minkä he uhrasivat omalle kuvernöörilleen. Muuistattehan, että Juudassa oli myös kuvernööri. Sinä aikana oli kuvernöörejä. Se on se halveksunnan taso, jota Israel, HERRAN huone Israelissa oli osoittanut HERRAA, Luojaa, Israelin JUMALAN vastaan, niin että he olivat nyt niin uhkarohkeita, niin epäkunnioittavia, heillä oli niin paljon kunnioituksen puutetta, että he uhrasivat HERRALLE uhrin, joka on paljon alempi, paljon vähemmän kuin se uhri, jonka he uhrasivat omalle kuvernöörilleen. Tämä on valtava hetki, rakkaat ihmiset, sekä sen seuraamukset. Hän Sanoo, että he uhrasivat sokeita eläimiä, rampoja eläimiä, sairaita eläimiä, ontuvia eläimiä. Ja on ihmeellistä, sillä sen lopussa Hän Sanoo:
 
14 Kirottu olkoon pettäjä, jolla on laumassaan koiraspuoli ja joka on luvannut sen, mutta uhraakin Herralle viallisen.
 
HERRA Puhui siis siitä hyvin ekonomisesta ja pahasta ja jumalattomasta uhrista, jota oli meneillään. Tarkoittaen, että ihmisten sydämet olivat halukkaita uhraamaan oiekan uhrin HERRALLE, JEHOVALLE. Mutta papit tulivat todella korruptoituneiksi siinä maassa. Siinä mittakaavassa, etä he pidättivät itsellään sen terveen koiraspuolen, joka oli virheetön, ja he valitsivat vain sairaita eläimiä, sellaisia, joilla oli märkiviä haavaumia, rampoja, sokeita, ja niin edelleen, ja he uhrasivat niitä HERRALLE, vaikka heillä oli terveitä urospuolia, joita ihmiset, heidän sydäntensä asenteen toivat HERRALLE. 
 
Tämä on siis se oikeusasia, jota Malakia edisti ja asetti syytökseen Israelin maassa HERRAN JEHOVAN Oikeuden Yläsalien edessä Taivaassa. Ja te näette, että tästä oikeusasiasta tuli todella monumentaalinen oikeusjuttu.
 
Katsoessasi, 3. Moos 22:20-23, rakkaat ihmiset, niin ymmärrät paremmin tämän valtavan kyseenalaistamisen ja konfliktin, joka seurasi Oikeuden Yläsalien ja JEHOVAN Taivaassa sekä Isrealin välillä, oikeusasiana, joka asetettiin syytökseen. Hän Sanoo tässä, rakkaat ihmiset:
 
21 Jos joku tuo Herralle yhteysuhrin raavaista tai lampaista, joko lupausta täyttääkseen tai vapaaehtoisena uhrina, olkoon eläin virheetön ollakseen otollinen; älköön siinä olko mitään vammaa.
 
Jae 22 on todella keskeinen, rakkaat ihmiset. Tämä on todella se varoitus. Hän Sanoo:
 
22 Sokeata tai raajarikkoa tai silvottua tai paiseista tai ihotautista tai rupista älkää Herralle tuoko, älkääkä sellaisia asettako alttarille, uhriksi Herralle.
 
Tämä on todella voimallista, rakkaat ihmiset. Ja voit jatkaa jakeeseen 23 saakka. Sillä näette nyt niitä pykäliä, joita HERRA käytti, voidakseen edistää oikeusasiaansa tuota maata vastaan, maan vääriä tekoja vastaan, väärää toimintaa vastaan HERRAN Alttarilla. Ja Hän Sanoo, että kaikki nämä kohdat oli jo hyvin nostettu esille Israelille, ja he olivat erittäin hyvin tietoisia niistä pykälistä, 3. Moos 22:20-23. Ja silti te näette, että papisto eteni ja sivuutti kaikki nämä vaatimukset, ne tarkat lait, JUMALAN palvonnan mallin, jonka Hän oli asettanut Israelin eteen. Ja he etenivät nyt ja tekivät nyt päinvastaisen.
 
Ja se, mitä te näette nyt Australian maassa. Olen ollut Brisbanessa. Kun minut kutsuttiin Brisbaneen, niin olin suuresti hämmästynyt siitä määrästä väärien profeettojen ja valheapostolejen kukoistamista Australian maassa. Ja Puhuin hyvin selvästi. Ja Puhuin Australian maalle Brisbanesta käsin ja Sanoin heille:
 
TEHKÄÄ PARANNUS AUSTRALIA! TEHKÄÄ PARANNUS AUSTRALIA! JA PALATKAA ENSI RAKKAUTENNE LUO! OLEN NÄHNYT MESSIAAN TULEMUKSEN!
 
He pelasivat heidän pelejään siinä maassa, se valheellisuus, se eksytys Australian maassa. Ja sen kaltainen palvonta, joka oli meneillän Australiassa, HERRA vei minut halki koko maan, kaikkiin seurakuntiin, ja Hän näytti minulle, että he luulivat elävänsä läpi herätystä.
 
Ja silti HERRA Sanoi, että Minun Lopunajan Herätykseni on PYHÄN HENGEN HERÄTYS! Minun Lopunajan Herätykseni on HERÄTYS, JOLLA ON TARKOITUS, JOLLA ON PÄÄMÄÄRÄ VALMISTAA TIE, MESSIAAN, KUNINKAAN LOISTELIASTA TULEMUSTA VARTEN! Ja näin tehden Hän tarkoitti, että Lopunajan Herätys on totisesti PYHYYDEN HERÄTYS, PARANNUKSENTEON HERÄTYS, VANHURSKAUTEEN PALAAMISEN HERÄTYS! Joten jos on minkäänlaista herätystä, joka jää tämän alueen ja määrityksen ulkopuolelle, mitä olen juuri Sanonut, koskien Lopunajan Herätystä: PARANNUKSENTEKO, VANHURSKAUTEEN PALAAMINEN, PYHYYTEEN PALAAMINEN, silloin se herätys ei ole HERRASTA.


Tämä hirvittävä hiljaisuus tuli Israeliin, kun he luulivat olevansa herätyksessä. Ihmisten sydämet olivat oikeassa asemassa, he uhrasivat hyvä uhreja. Mutta papit uhrasivat pahoja uhreja HERRALLE.
 
HERRA on asettanut Australialle kuten maailman kansakunnille JEESUKSEN Veren palvomisen. Ja Hän Sanoo, että mikä vain mikä on alempi kuin JEESUKSEN Veren palvominen.
 
2. Moos. 11:4-7 - Sijaiskärsijän kuolema.
 
4 Ja Mooses sanoi: "Näin sanoo Herra: Puoliyön aikana minä lähden kulkemaan kautta Egyptin maan.

5 Ja kaikki esikoiset Egyptin maassa kuolevat, valtaistuimellansa istuvan faraon esikoisesta käsikiveä vääntävän orjattaren esikoiseen asti, ynnä kaikki karjan esikoiset.

6 Ja koko Egyptin maassa on oleva kova valitus, jonka kaltaista ei ole ollut eikä koskaan tule.

7 Mutta kenellekään israelilaiselle ei koirakaan ole muriseva, ei ihmiselle eikä eläimelle, tietääksesi, että Herra tekee erotuksen egyptiläisten ja Israelin välillä.
 
Kun kummallekin seurakunnalle ja Israelille, ihmiskunnalle langetettiin tuomio, niin Hän Sanoi: Synnin palkka on kuolema. Mutta kuitenkin, seurakunnalle ja Israelille, täydellinen KARITSAN Veri on vuodatettu.
Kun HERRA tuo kuoleman kaikille esikoisille, Israelissa ja Egyptissä, niin silloin kun HERRA näkee jo kuoleman, sijaiskärsijän kuoleman, että Veri on vuodatettu.
Sillä tavoin HERRA tekee erotuksen Israelin ja Egyptin välillä.
 
2. Moos. 12:5-13
 
5 Ja karitsanne olkoon virheetön, vuoden vanha urospuoli; lampaista tai vuohista se ottakaa.

6 Ja pitäkää se tallella neljänteentoista päivään tätä kuuta; silloin Israelin koko seurakunta teurastakoon sen iltahämärässä.

7 Ja he ottakoot sen verta ja sivelkööt sillä molemmat pihtipielet ja ovenpäällisen niissä taloissa, joissa he sitä syövät.

8 Ja he syökööt lihan samana yönä; tulessa paistettuna, happamattoman leivän ja katkerain yrttien kanssa he sen syökööt.

9 Älkää syökö siitä mitään raakana tai vedessä keitettynä, vaan tulessa paistettuna päineen, jalkoineen ja sisälmyksineen.

10 Älkääkä jättäkö siitä mitään huomenaamuksi; mutta jos jotakin siitä jäisi huomenaamuksi, niin polttakaa se tulessa.

11 Ja syökää se näin: kupeet vyötettyinä, kengät jalassanne ja sauva kädessänne; ja syökää se kiiruusti. Tämä on pääsiäinen Herran kunniaksi.

12 Sillä minä kuljen sinä yönä kautta Egyptin maan ja surmaan kaikki esikoiset Egyptin maassa, sekä ihmiset että eläimet, ja panen toimeen rangaistustuomion, jonka minä olen langettanut kaikista Egyptin jumalista. Minä olen Herra.

13 Ja veri on oleva merkki, teille suojelukseksi, taloissa, joissa olette; sillä kun minä näen veren, niin minä menen teidän ohitsenne, eikä rangaistus ole tuhoava teitä, kun minä rankaisen Egyptin maata.
 
Vain JEESUKSEN Veri tekee erotuksen, ja he voivat olla erotettuna synnistä. PYHÄ HENKI antaa seurakunnalle voiman erottautua synnistä.
 
Mutta miksi Australian seurakunnassa on:

homoseksuaalisuus, lesboja seurakunnassa, miehet ja naiset asuvat toistensa kanssa ilman avioliittoa, jne jne, abortteja.

 

Ja kaikki tämä tähän aikaan myöhäiseen aikaan yöstä, kun Taivaan Portaat on jo laskettu alas?!
 
Katsokaa Joh. 19:6, rakkaat ihmiset, kun rakennan valtavan oikeusasian HERRAN ja Australian välillä.
 
6 Kun siis ylipapit ja palvelijat näkivät hänet, huusivat he sanoen: "Ristiinnaulitse, ristiinnaulitse!" Pilatus sanoi heille: "Ottakaa te hänet ja ristiinnaulitkaa, sillä minä en löydä hänessä mitään syytä".
 
Hepr. 6:4-6, armon väärinkäyttö, Hän edistää oikeusasiaa Australiaa vastaan.
 
4 Sillä mahdotonta on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet

5 ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia,

6 ja sitten ovat luopuneet-taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät.
 
Tunnette kaikki tämän jakeen. Mutta mitä Australia tekee tänä ajankohtana modernissa teologiassa, modernissa filosofiassa, homoseksuaalisuudessa seurakunnassa, ja vihkien homopappeja ja homoystävällisiä seurakuntia? 
 
Ihmisten sydämet ovat hyvät. Mutta papit ovat jatkuvasti korruptoituneita uhraten virheellisiä uhreja.
 
Suuria tahroja Australian seurakunnassa: tanssitte siellä, kaikki on väriä ja loistoa, eikä mitään koskien pyhyyttä ja vanhurskautta.
Modernismi, abortit, sekularismi, maailmallisuus seurakunnassa. Ja valitettavasti he lähettävät sen globaalissa TV:ssä, häpäisten JEESUKSEN maailman ja muiden uskontojen edessä naiset pukeutuen ja ylistäen alasti HERRAN alttarilla, jne. 
 
Jes. 61:10 - JEESUS kuoli, jotta te voisitte saada seuraavan. Katsokaa tätä nyt:
 
10 Minä iloitsen suuresti Herrassa, minun sieluni riemuitsee minun Jumalassani, sillä hän pukee minun ylleni autuuden vaatteet ja verhoaa minut vanhurskauden viittaan, yljän kaltaiseksi, joka kantaa juhlapäähinettä niinkuin pappi, ja morsiamen kaltaiseksi, joka on koruillansa kaunistettu.
 
Se mitä HERRA teki Eedenin Puutarhassa antaen Adamille ja Eevalle nahasta vaatteen peitteeksi. 
 
1. Moos. 3:21 - ennustus siitä Profetiasta, joka antaisi vanhurskauden vaatteen seurakunnan ylle
 
Ilm. 19:6-9, mutta katson jaetta 8 nyt.
 
7 Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.

8 Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus."
 
Hän Puhuu MESSIAAN tulemuksesta. Ja siitä vaatteesta joka Australian seurakunnalla tulisi olla yllään, jotta se nähtäisiin Australian kansakunnassa, olet sitten homo lesbo LGTB, baarissa, maailmassa, niin näet sen, sillä se loistaa Loisteliaan Kirkkaasti. 
 
Jes. 53:1-10 - se valtava hinta, jonka HERRA maksoi 
 
Ilm. 16:15 - vanhurskauden vaate
 
Se vaate, jonka Australian seurakunta unohti. Se alkoi palvomaan alastomuudessa. Se alkoi palvomaan unohtaen, että oli kallis hinta, jonka JEESUS oli maksanut.
 
Room. 1:1:28 - on kokonaan toistunut.
 
Kuka valehteli teille Australia? Minkä kaltaista palvontaa tämä on? Ja te luulette, että teillä sykkii herätys. Mikä teitä oikein vaivaa?
 
Katsokaa, olen nähnyt valtavan JUMALAN vihan tulevan teidän luoksenne.
 
Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen.
 
Dr. Ammish, hänellä on jo hänen palkkionsa, koska hän kutsui minut Australiaan. Australian seurakunnan on mentävä syvään parannukseen.
Australia luulee aina olevansa maailman huipulla ja ovat todella ylpeitä, mutta olen pahoillani kertoa teille
 
AUSTRALIAN TULEE TEHDÄ PARANNUS, KOKO MAAN JOHDOSTA ALAS ALIMPIIN KANSALAISIIN JA PALVELIJOIHIN, PAPISTON JA KOKO KANSAN, jotta voitte nähdä sen Herätyksen, joka on Keniassa. 
 
Näen JUMALAN vihan tulevan rajuna ja raivokkaana teitä kohti. Kunnes te itkette ja huudatte. Ja makaatte maassa. Ja tunnustatte, että Minä Olen Hänen Palvelijansa, ja ilman Minua te ette voi päästä MESSIAAN JEESUKSEN Valtakuntaan.
 
Ihmisten sydämen asenne on hyvä, mutta Australian papit ovat korruptoituneita. He eivät pysty asettamaan JEESUKSEN täydellistä Verta HERRAN Uhrialttarille.
 
Kun tämä tulee tapahtumaan, te tulette tietämään, että HERRAN Suu on Puhunut.
 
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)