HERRAN PROFEETTA DR. OWUOR HELSINGISSÄ LOKAKUUSSA 2024

flyer-facebook.jpg

Isä Jumala itse oli puhunut Israelissa Jerusalemissa, että Suomen kokousten paras ajankohta on lokakuussa 2024. Kiitos Herralle Jeesukselle tästä valtavasta armosta ja käsittämättömästä rakkaudesta Suomea kohtaan. Nyt on Suomen Herätyksen aika!

 

Pe & la 18.-19.10.

Klo 11-15 & 17-21 VOIMALLINEN SANAKONFERENSSI

 

Su 20.10.

klo 12-18 MEGA PARANTUMISKOKOUS 

 

Paikka: Meeting Park Oasis, Itämerenkatu 14, Ruoholahden metroaseman rakennus, Helsinki.

Sydämellisesti tervetuloa kuulemaan elämää muuttavaa puhdasta kompromissitonta Jumalan Sanaa, Jeesuksen veren ja ristin evankeliumia, Messiaan Jeesuksen tulon julistusta. Sanakonferenssi on avoin kaikille kirkkokunnille, pastoreille, evankelistoille, Kristuksen lampaille, ja aivan jokaiselle janoiselle, joka haluaa oppia Jumalan Sanan ilmestystä ja valmistautua Jeesuksen paluuseen.

Jumalan miehen kokouksissa lukemattomat sairaat ovat parantuneet. Kutsukaa mukaan kaikki rammat, sokeat, kuurot, mykät, ja aivan kaikki, jotka tarvitsevat Herramme Jeesuksen parantavaa kosketusta.

Kokoukset ovat täysin ilmaiset ja kolehtia ei kerätä. Vapaa pääsy.

Meeting Park Oasis sijaitsee Ruoholahden metroaseman rakennuksessa, joten kulkuyhteydet julkisilla ovat loistavat. Suoraan kulman takaa löytyy myös Ruoholahden suuri parkkihalli, joten kulku onnistuu erinomaisesti myös omalla autolla. Esteetön pääsy. Paikalle pääsevät helposti myös liikuntaesteiset.

Lisätietoa puh. 045 3296787

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia