3.2.2023 HERÄTYKSEN HISTORIA

Jos katsomme taaksepäin, miten tämä valtava valtava Herätys alkoi, se alkoi todella nöyrällä tavalla, kun HERRAN KAKSI VÄKEVINTÄ PROFEETTAA menivät kaupungista kaupunkiin Keniassa täällä, johtaen maan parannuksentekoon. Jotkut teistä maailman kansakunnissa, kun näitte, miten tämä alkoi todella nöyrällä tavalla, ehkä olisitte ajatelleet, että olemme hulluja. 

Jos olisitte katsoneet tuota hetkeä, kun He toivat tämän massiivisen Herätyksen, joka pyyhkäisee halki kansakunnan todella totisella ja peljättävällä tavalla, kun He liikkuivat kaupungista kaupunkiin, kylästä kylään ja keskuksesta keskukseen, johdattaen maan parannuksentekoon, ja ihmiset itkivät kieriskellen maassa tehden parannusta ja totellen jokaista Sanaa, joka HERRAN KAHDEN PELJÄTTÄVIMMÄN PROFEETAN suusta tuli, olisitte ajatelleet, että olemme hulluja.

Vähänpä te tiesitte, että tämä oli suurin Herätys ikinä maailman historiassa, jonka HERRAN JAHVEN KAKSI LOISTELIAINTA PROFEETTAA toivat meille. Nyt katsokaa, he ovat nostaneet 78 täysin rampaa ja avanneet yli 77 täysin sokeaa silmää Heidän peljättävän varjonsa koskettaessa heitä Menengai 5:sella.  

Nyt katsokaa, kuinka He ovat kutsuneet ISÄ JUMALAN tulemaan alas ja jopa avanneet taivaan Sanoillaan vain yhden käskyn kautta todella todella shokeeraavalla peljättävällä tavalla. Katsokaa HERRAN ihmeitä, joita kuulette Jeesus on HERRA -Radion kautta. Nämä ovat historiallisia HERRAN ihmeitä; jotkut olivat hulluja 12, 13 tai 20 vuotta, ja nämä mielisairaat parantuivat. 

Tämä on ihmeellinen Herätys. Tämän tyyppisen Herätyksen He ovat tuoneet meille. Nyt monet monet täysin rammat, jotka ovat olleet rampoja 30, 40 vuotta, kävelevät. Katsokaa sokeita tai kuuroja, jotka vietiin Nakuru Menengai 5:sen Kokoukseen, ja HERRA poksauttaa auki heidän täysin sokeat silmänsä näkemään tai korvat kuulemaan. Nämä ovat shokeeraavimpia ihmeitä, jotka He ovat tuoneet meille.  

Kun HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT astuvat sisälle Kokoukseen, joka on hiljainen kuin hautausmaa, aivan kuten näimme Menengai 5:sessa, jossa oli paljon kuuroja ja sokeita ja muita sairaita, ja he päättävät, että kun he kävelevät sinne, he julistavat vain JEESUKSEN Veren tuon Kokouksen ylle, ja yhden julistuksen kautta monet monet rammat kävelevät, monet monet kuurot korvat avautuvat ja monet sokeat silmät avautuvat. Se on massiivinen Herätys, kun He laittavat kaikki sokeat ja kuurot riviin ja HERRAN peljättävä varjo avaa nuo kaikki kuurot korvat ja sokeat silmät todella peljättävällä tavalla. 
 
Kun katsomme tätä absoluuttisen suurta JUMALAN liikehdintää, miten se alkoi, kun HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT astuivat tähän Kenian maahan ja löysivät langenneen mädäntyneen seurakunnan ja ensimmäinen asia, mitä He tekivät oli, että He kutsuivat meidät parannuksentekoon, ja tottelimme HERRAN Ääntä ja aloimme tehdä parannusta julkisesti. He julistivat, että MESSIAS on tulossa, ja että meidän tulee tehdä parannus JEESUKSESSA KRISTUKSSA.   

Kun katsotte, miten tämä massiivinen Herätys alkoi vuonna 2004, niin ette olisi uskoneet, että tämä on se suurin Herätys, jonka HERRAN KAKSI PROFEETTAA ovat tuoneet meille. Olisitte jopa sivuuttaneet sen, koska olisitte helposti ajatelleet, että ehkä nämä ihmiset ovat hulluja, kun he itkevät syntejään julkisesti, mutta nyt katsokaa, kuinka kaunista tämä koko Raamatun historian suurin Herätys on! 

Kun tämä upea loistelias Lopunajan Jälkimmäinen Herätys alkoi, niin He liikkuivat kaupungista kaupunkiin, alueelta alueelle ja keskuksesta toiseen, ja ihmiset tekivät parannusta säkissä ja tuhkassa julkisesti. Ihmiset tulivat ulos tekemään julkista parannusta. Jos olisitte nähneet meidät ja tuon JUMALAN liikehdinnän tuolloin vuonna 2004, kun itkimme, huusimme ja valitimme tehden parannusta julkisesti ja avoimesti säkkivaatteessa kieriskellen maassa, olisitte voineet luulla meitä hulluiksi. 

Vähänpä te tiesitte, että tämä todella oli se massiivinen väkevin Herätys koko maailman historiassa, jonka HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT ovat tuoneet meille. Katsokaa sitä suurinta JUMALAN liikehdintää! He pyysivät meitä tekemään parannuksen ja kääntymään pois synnistä ja tuomaan takaisin JUMALAN pelon HERRAN huoneeseen. He ennallistivat palvonnan HERRAN huoneessa. Monet teistä olisitte luulleet meitä hulluiksi, mutta katsokaa nyt, kuinka loisteliaan kirkas massiivinen Lopunajan Herätys tämä on, jonka He toivat meille. 

Heillä oli vain yksi missio, valmistaa seurakunta MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. He menivät kaupungista kaupunkiin, ja kun he kutsuivat meitä parannuksentekoon, he johtivat tätä parannuksentekoa. He olivat itse HERRAN lähettämät ja ihmiset tulivat ulos tekemään parannusta julkisesti ja avoimesti, ja kaikki ottivat säkkipuvun ja tuhkaa yllensä ja tekivät julkista parannusta kaupungeissa ja kylissä, tehden totista parannusta tunnustaen syntejään. Mutta jos olisitte katsoneet tuota Herätystä tuona hetkenä, olisitte ehkä luulleet meitä hulluiksi. Ihmiset sirottelivat tuhkaa yllensä ja kieriskelivät maassa. Vähänpä te tiesitte, että tämä oli suurin Jälkimmäinen Herätys. Katsokaa nyt, mitä tapahtuu maassa! 

Tämä HERRAN Missio on siitä saakka tullut suuremmaksi ja suuremmaksi ja mennyt yhä korkeammalle tasolle. Kolmen vuoden ajan HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT pitivät poissa historialliset väkevät väkevät HERRAN ihmeet, he eivät käskeneet mitään parantumisia, sillä he halusivat ensin parannuksenteon säkkivaatteessa ja tämän HERRAN JUMALAN JAHVEN suurimman Herätyksen perustuksen olevan ainoastaan parannuksenteossa ja pyhyyteen palaamisessa. Ei ollut mitään ihmeitä kokonaiseen kolmeen vuoteen, kunnes sen jälkeen, kun parannuksenteon ja pyhyyden Herätys otti vauhtia, silloin he vapauttivat super mega Parantumisvoitelun. 

Suurin osa teistä, kun olette kuulolla halki kansakuntien, olette ehkä melko uusia tässä HERRAN merkittävässä liikehdinnässä. Muistakaa, että te olette tämän JUMALAN liikehdinnän hedelmiä. Tämä JUMALAN liikehdintä alkoi monia monia vuosia sitten ja se alkoi parannuksenteosta julkisesti ja avoimesti, liikkuen paikasta toiseen, kun HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT johtivat maan parannuksentekoon ja ihmiset tulivat julkisesti tekemään parannusta. Katsokaa nyt suurinta JUMALAN liikehdintää ikinä! 

Jos olisitte katsoneet sitä nöyrää tapaa, miten tämä Herätys alkoi, kuinka He perustivat sen parannuksentekoon ja pyhyyteen palaamiseen, niin vähänpä te tiesitte, että he tulisivat kutsumaan alas JUMALAN PELJÄTTÄVÄN PILVEN! Vähänpä te tiesitte, että siellä sisällä oli kirjoitettuna suurin JUMALAN Vierailu ikinä Raamatun historiassa!

Katsokaa Jeesus on HERRA -Radion (www.jesusislordradio.info) nettisivuja, kuinka HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT ovat käskeneet alas itse ISÄ JUMALAN PILVEN ja olemme nähneet Hänet. Tämä Missio valmistaa seurakunta on vain kasvanut suuremmaksi suuremmaksi ja suuremmaksi, niin että HERRAN KAKSI MEGA PROFEETTAA yksinkertaisesti laittavat riviin sokeat ja kuurot, ja HERRAN JAHVEN peljättävän varjon kautta avaavat sokeat silmät ja kuurot korvat.

Kun katsotte, mitä minä katson, niin mielisairaat on vapautettu ja ihmiset palaavat parannuksentekoon ja pyhyyteen. He toivat nämä kaikki nämä valtavat ihmeet sen parannuksenteon jälkeen. He avasivat jopa Taivaan. ISÄ JUMALA on tullut alas puhtaan valkoisessa Kirkkauden Pilvessään ja asettunut heidän ylleen. He jopa kutsuivat alas JUMALAN Pyhän Hengen 1.1.2009 Kakamegassa, jonka näimme pahoilla syntisillä silmillämme. Vähänpä me tiesimme, että näkisimme HERRAN KAKSI MEGA PROFEETTAA kutsumassa JUMALAN PILVEN luokseen ja että meillä tulisi olemaan se historiallinen määrä rampoja, jotka kävelevät nyt.  

Mutta katsoen, miten tämä alkoi, ette voineet kuvitella, että suurin aarre, jonka He ovat tuoneet meille, oli itseasiassa piilotettuna parannuksentekoon säkkipuvussa. Näette sen massiivisen Herätyksen maassa sen jälkeen, kun he tulivat ulos säkkipuvussa ja tuhkassa tehden parannusta kuuliaisina HERRAN VÄKEVIMMILLE PROFEETOILLE. Nyt jokainen kylä täällä Keniassa kantaa HERRAN ihmeitä. Aivan kuten viime sunnuntaina, kun he sanoivat, että HERRA on vienyt heidät Taivaaseen, vain tämä toteamus yksin nostaa rampoja maasta. 

MITEN TÄMÄ LOPUNAJAN HERÄTYS ON MUUTTANUT PELASTUSTANNE?

Siitä saakka, kun HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT tulivat luoksemme, he ovat avanneet Taivaan. He käskivät Taivasta avautumaan Kakamegassa, Njorossa, Eldama Ravinessa, Kisiissa, Menengai I, II, III:sella. He menivät jopa maailman toiseksi kuivimpaan kaupunkiin, Lima Peruun, ja käskivät Taivasta avautumaan ja Taivas avautui. Olemme todistaneet tämän. Olemme nähneet, kuinka timantin kaltaiset kristallit ovat sataneet alas Taivaasta ja olemme koskettaneet Taivaan fyysisiä esineitä. Kun olemme nähneet kaiken tämän, miten se on muuttanut elämäämme ja pelastustamme? 

Olemmeko tietoisia, että HERRAN KAKSI MEGA PROFEETTAA ovat päättämässä Missiotaan valmistaen kansakuntia ja sitten tuovat MESSIAAN? Sitten he menevät toiselle Missiolle. Tiedämme todella hyvin, että He eivät ole ystäviämme, naapureitamme, kansalaisiamme, heimoamme, he eivät tule täältä maailmasta. He ovat tulleet missiolle JUMALAN valtakunnasta Taivaasta, valmistamaan tietä MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle. Olemmeko tietoisia, että hyvin pian he päättävät missionsa ja tuovat MESSIAAN? 

Katsokaa, kuinka tämä Herätys on mennyt korkeammalle korkeammalle ja korkeammalle, kunnes olemme nähneet, kuinka HERRAN PELJÄTTÄVIMMÄT PROFEETAT vain kulkevat sokeiden, kuurojen ja rampojen ohi, ja olemme nähneet kuinka HERRAN peljättävä varjo, jota he kantavat, vain poksauttaa auki sokeat silmät ja kuurot korvat avoimesti globaalien TV-kameroiden edessä. Kuinka peljättävää. 

Näemme, kuinka heidän Missionsa on noussut korkeammalle ja korkeammalle tasolle. He kävelevät JUMALAN kanssa ja JUMALAN varjo parantaa ihmisiä julkisesti. Katsokaa, kuinka lähellä He kävelevät itse JUMALAA. 

Kysymykseni kuuluu: Sinä ja minä, jotka olemme nähneet tämän Herätyksen ja olleet osallisia tästä Herätyksestä, miten se on vaikuttanut pelastukseemme? Onko parannuksentekomme ja pyhyyteemme mennyt korkeammalle ja korkeammalle tasolle?

Olemme nähneet, kuinka HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT ovat käskeneet aurinkoa ja aurinko on taputtanut tandemissa julkisesti ihmisten edessä. Aurinko tunnustaa heidän läsnäolonsa ja taputtaa. Kuinka shokeeraavaa. 

Olemme nähneet tämän, mutta miten se on vaikuttanut vanhurskauteenne? Miten se on vaikuttanut pyhyyteenne? Miten se on vaikuttanut HERRAN pelkoon teissä henkilöinä ja yksilöinä?

Olemme nähneet ihmeitä Taivaalla, HERRAN KAHDEN MEGA PROFEETAN peljättävän Kirkastumisen, JUMALAN Elävän puhtaan valkoisen Kirkkauden Heidän yllään ja jopa tallennettuna livenä kameralle. Olemme todistaneet JUMALA JAHVEN itsensä tulevan alas ja tuoden puhtaan valkoisen Kirkkautensa Hänen Palvelijoidensa ylle, identifioiden heidät tälle sukupolvelle. 

Kysymykseni kuuluu: Miten se on vaikuttanut meihin sukupolvena? Olemmeko vain pysyneet samoina? Vai olemmeko muuttaneet vaellustamme HERRAN kanssa?

Kalliit ihmiset, rakkaat ihmiset, olemme nähneet JEHOVA JAHVEN peljättävän Pilven tulevan vierailemaan HERRAN KAHDEN MEGA PROFEETAN luona. He sanoivat ääneen, että Hänen peljättävä Pilvensä ei tule lähtemään pois ennen ylöstempauksen päivää, ennen kuin Hänen Pilvensä vie pyhät Taivaaseen. Kuinka peljättävää. 

Olemme nähneet loisteliaan kirkkaat Taivaan Portaat. Yhden käskyn kautta HERRAN PELJÄTTÄVIMMÄT PROFEETAT ovat laskeneet alas Taivaan Portaat, loisteliaat ikuisuuden Portaat.

Kysymys kuuluu: Miten se on vaikuttanut pelastukseenne? Miten se on vaikuttanut vaellukseenne HERRAN kanssa työpaikoillanne? Miten se on vaikuttanut HERRAN pelkoonne? Oletteko tulleet parannusta tekevämmiksi? Oletteko tulleet pyhemmiksi? Oletteko tulleet vanhurskaimmiksi? Oletteko tulleet uskollisemmiksi HERRALLE? Muutimmeko elämämme vai pysyimmekö paikallaan entisessä elämässämme, pahuudessa ja synnissä?

Kun näimme HERRAN VÄKEVIMPIEN PROFEETTOJEN laittavan neutronitähdet törmäämään yhteen, ei yhden kerran, vaan kaksi kertaa, joka on shokeerannut jopa Nasan ja ravistelevan kansakuntia maanjäristyksillä, he jopa poistivat saaren kartalta, kun olemme nähneet kaiken tämän: Miten se on vaikuttanut elämäämme? Miten se on muuttanut pelastustamme ja vaellustamme KRISTUKSEN kanssa? 

Kun olemme nähneet TAIVAAN KAHDEN MEGA PROFEETAN iskevän maailmaa sodalla, joka on meneillään juuri nyt Ukrainassa Venäjän ja lännen välillä, ja olemme nähneet maailmanlaajuisen talouskriisin juuri nyt, niin kuinka se on muuttanut elämäämme? Kun näimme koronaviruksen profetian, jonka He antoivat 1.12.2015, niin miten se on muuttanut elämäämme? Onko se muuttanut vaellustamme KRISTUKSEN kanssa? Onko se muuttanut pelastustamme? 

HERRA on luvannut jälleen vierailla luonamme todella valtavalla tavalla. Kun olette nähneet nämä, miten se on muuttanut pelastustanne ja teitä ihmisenä?

Tänään olemme puhuneet tästä Herätyksestä, miten se alkoi 20 vuotta sitten ja on noussut todella korkealle tasolle, mutta kysymys kuuluu: Miten se on vaikuttanut elämäänne henkilönä, ihmisenä, kristittynä, uudestisyntyneenä kristittynä? Miten nämä HERRAN ihmeet ovat muuttaneet elämäänne? 

Muistakaa, että tämä ei ole elokuva, jota HERRA näyttää teille. Nämä ovat todella peljättäviä Taivaan asioita. HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT on lähetetty valmistamaan meidät JUMALAN loisteliaan Kirkkaaseen Valtakuntaan. 

Miten kaikki nämä ihmeet ovat muuttaneet pelastustanne ja vaellustanne KRISTUKSEN kanssa? Onko teistä tullut pyhempiä? Onko teistä tullut parannusta tekevämpiä? Onko teillä nyt JUMALAN pelkoa? Muistakaa, että tämä ei ole elokuva, jonka HERRA näyttää meille. Nämä ovat todella totisia HERRAN ihmeitä. 

"47 Ja sitä palvelijaa, joka tiesi herransa tahdon, mutta ei tehnyt valmistuksia eikä toiminut hänen tahtonsa mukaan, rangaistaan monilla lyönneillä. 48 Sitä taas, joka ei tiennyt, mutta teki semmoista, mikä lyöntejä ansaitsee, rangaistaan vain muutamilla lyönneillä. Sillä jokaiselta, jolle on paljon annettu, myös paljon vaaditaan; ja jolle on paljon uskottu, siltä sitä enemmän kysytään." (Luuk. 12:47)

(Vanhempi Piispa Renson & vanhempi Piispa Hilda / 3.2.2023 / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia