Porfeetta Dr. Owuor

VÄKEVÄ PARANTUMISIHME MULTIALLA!

Päivi Leppäsalmi todisti Keuruun Alttarilla väkevää JEESUKSEN ihmetekoa.

Päivi ei ollut pystynyt hengittämään nenän kautta 25 vuoteen ilman kortisoni- tms. nenäruiskeita.

Hän oli kuulolla 18.12.2020 Globaalissa Kokouksessa, kun HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT julistivat parantumisen kaikille sairaille JEESUKSEN Väkevässä Nimessä.

Päivi oli tuntenut JUMALAN kosketuksen ja tukossa ollut nenä poksahti auki. Siitä saakka hän ei ole tarvinnut enää ruskeita ja nenä on pysynyt auki ja hän pystyy nyt hengittämään normaalisti! 

Kunnia JUMALALLE KORKEUKSISSA!

VÄKEVÄ HERRAN PARANTUMISIHME SYSMÄSSÄ SUOMESSA!

HERRA kosketti Ritva Heinosta Suomen Sysmässä saakka, kun hän oli ollut kuulolla 6.12.2020 Globaalissa livekokouksessa.

Ritva oli kärsinyt oudosta vaivasta, joka oli alkanut syksyllä 2020. Hän oli herännyt parin tunnin välein pitkin yötä kovaan puutumiseen. Hän oli joutunut nousemaan ylös joka kerta ja kävelemään ympäriinsä, jotta puutuminen olisi hellittänyt.

12.11.2020 PROFETIA VAKAVASTA PUUTTEESTA TULOSSA MAAILMAAN

Siunatut ihmiset, HERRA JAHVE Puhui kanssani viime yönä hyvin tärkeästä hetkestä ja ajasta, joka on tulossa maailmaan. Tässä keskustelussa, joka tapahtui viime yönä, HERRA JAHVE, HERRA JEHOVA, Hän vei minut maailmaan. Hän aloitti Nigeriasta. Hän vei minut Nigeriaan ja näytti sen minulle. Vietin melko pitkän aikaa Nigeriassa. Hän vei minut kauppoihin ja sinne missä ihmiset asuvat ja joka puolelle, sitten Hän näytti minulle maailman.

16.9.2020 PROFETIA JUMALAN TUOMIOSTA TULOSSA USAAN 

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. HERRA JEHOVA Puhui kanssani unessa viime yönä. 

Uudestaan, HERRA JEHOVA ELOHIM, ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA, JEHOVA ELOHEINU, JEHOVA MEKADDISHKEM, JEHOVA HASOPHET, VANHURSKAS TUOMARI, Hän Puhui kanssani viime yönä unessa. 

Kun Hän Puhui unessa, Hän näytti minulle valtavan HERRAN Tuomion, valtavan HERRAN Tuomion, joka on tulossa Amerikan Yhdysvaltoihin. 

Sivut