17.9.2020 PROFETIA: HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT TUOMITSEMASSA KANSAKUNNAT JUMALAN VIHAN VIINIKUURNASSA 

Siunatut Ihmiset, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM, VÄKEVÄ JA PYHÄ ISRAELIN JUMALA, JEHOVA MEKADISHKEM, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA SEBAOT, HERRA  SOTAJOUKKOJEN JUMALA.

Hän Puhui kanssani viime yönä hyvin hyvin valtavassa keskustelussa, hyvin voimallisessa keskustelussa, hyvin pitkässä keskustelussa, koko yön, noin klo 10 saakka aamulla tänään, hyvin pitkässä keskustelussa. HERRA VÄKEVÄ ISRAELIN JUMALA, ISRAELIN PYHÄ JUMALA, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA ELI, JEHOVA SEBAOT, HERRA SOTAJOUKKOJEN HERRA, TAIVAALLISTEN SOTAJOUKKOJEN KOMENTAJA, Hän Puhui kanssani viime yönä hyvin hyvin tyrmistyttävällä ja väkevällä tavalla, hyvin pitkässä keskustelussa, ehkäpä pisimmässä keskustelussa, joka Hänellä on ksokaan ollut Kahden Palvelijansa kanssa.

Tässä keskustelussa tänä yönä HERRA JEHOVA ISÄ JUMALA ITSE, Hän vei minut paikkaan maailmassa täällä. Hän otti viinirypäleitä kädellään. Hän otti viinirypäleitä, jotka olivat kypsiä. Hän avasi kädellään yhden niistä ja pystyin näkemään niiden olevan kypsiä. 

Hän asetti ne viinikuurnaan ja sitten aloitin murskaamaan niitä ja niiden mehu roiskui ylleni. Vaatteistani tuli täysin punaiset. Minulla oli täysin super loisteliaan kirkkaat valkoiset vaatteet ja vaatteistani tuli täysin punaiset rypäleiden paljosta mehusta. Ne roiskuivat ylleni. Hän kaatoi lisää, mitä enemmän murskasin, sitä enemmän Hän kaatoi lisää. Mitä enemmän murskasin, sitä enemmän Hän kaatoi lisää. Tämän jälkeen Hän kirjoitti. Hän kirjoitti isoin kirjaimin: "SINÄ TUOMITSET KANSAKUNNAT. TUOMITSET KANSAKUNNAT JUURI NYT." 

Hän kirjoitti eteeni tällä tavoin taivaalle, että "OLET TUOMITSEMASSA KANSAKUNTIA JUURI NYT". Hän kaatoi lisää kypsiä rypäleitä ja murskasin ne ja olin kauttaaltani punainen.

Kolmannessa osassa Hän otti minut ja kävelin halki maailman. Oli paljon palasia minne tahansa olin saapunut. Paljon murskaa. Rakennukset olivat romahtaneet. Minne tahansa saavuin rakennukset olivat romahtaneet alas.

Tuomitsin seksuaalisyntiä rannoilla, tuomitsin epäjumalanpalvontaa, moraalittomuutta, homoseksualismia, lesbianismia, tuomiten kaikkea tätä. Kun kävelin siellä oli niin paljon murskaa. Tuhosin koko maailman! Kun katsoin taakseni, tuhosin koko maailman. Se oli uskomatonta, asuttamatonta, sietämätöntä.

Hän vei minut myös paikkaan, jossa Hän näytti nämä naiset, jotka olivat moraalittomuudessa. He laittoivat jotain ruokaa. En tiedä myivätkö he sitä vai antoivat ihmisille. Nämä ovat ruokaa, jotka he ovat myös käyttäneet uhraamiseen. Ihmiset söivät sitä ja siellä oli kissoja, jotka söivät niitä ruokia, kissoja. Nuo ovat pahoja henkiä, tietysti, unessa. Kun kävelin halki maailman rakennukset romahtivat ja murskautuivat alas ja oli paljon murskaa. Tuhosin koko maailman. Kun katsoin taaksepäin, tuhosin koko maailman, sitten Hän kirjoitti taivaalle: "TUOMITSET KANSAKUNNAT JUURI NYT." 

Hän kirjoitti tällä tavoin isoin kirjaimin taivaalle ja oli paljon mehua viinikuurnasta, viinirypäleistä, jota pirskoutui ylleni, heidän mehunsa kirjaimellisesti pirskoutui ylleni, pirskoutuen loisteliaan kirkkaalle, super loisteliaalle valkoiselle vaatteelleni. 

Koko yön ajan ja ääneen kuultavalla Äänellä, kirjoittaen ja myös puhuen ja Sanoen: "TUOMITSET HEIDÄT, TUOMITSET HEIDÄT MORAALITTOMUUDEN, EPÄJUMALANPALVONNAN, SEKSUAALISYNNIN TÄHDEN, ja Hän kommentoi tarkemmin, JA VALHEIDENSA JA VÄÄRIEN PROFEETTOJENSA, JA KAIKEN SEN TÄHDEN". Koko yön ajan, pisin keskustelu koskaan, itseasiassa tähän päivään noin klo 10 saakka. Luen tässä Jesajan kirjasta, Jesajan kirjan luvusta 63, jakeesta 2, Hän Sanoo: 

"Miksi on punaa sinun puvussasi, miksi ovat vaatteesi kuin viinikuurnan polkijan?  "Kuurnan minä poljin, minä yksinäni, ei ketään kansojen joukosta ollut minun kanssani; minä poljin heidät vihassani, tallasin heidät kiivaudessani, ja niin pirskui heidän vertansa vaatteilleni ja minä tahrasin koko pukuni."

MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät. Se alue, jolle astumme nyt, on kuolettava alue. Sillä nyt viimein Hän on esitellyt Palvelijansa ja johtavan Palvelijan Elian. Nyt Hän on esitellyt Sanansaattajan. Nyt HERRA on antanut varoituksen tänään, että se, mihin olemme astumassa sisälle, on punainen alue. 

MESSIAS on tulossa. Tehkää parannus! Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS Herraksenne. Kääntykää pois homoseksuaalisuudesta, seksuaalisynnistä, lesboudesta, LTBT:stä, jota näette amerikkalaisten kirkastavan, eurooppalaisten kirkastavan, australialaisten kirkastavan. Kääntykää pois siitä! Tehkää parannus ja vastaanottakaa KRISTUS! 

MESSIAS on tulossa. Ylöstempaus on lähellä. Olemme astumassa sisälle punaiselle alueelle. Vaatteeni ovat pirskottuina. Antakaahan kun luen sen teille uudestaan. Jesajan kirjan luku 63:2:

"Miksi on punaa sinun puvussasi, miksi ovat vaatteesi kuin viinikuurnan polkijan?  "Kuurnan minä poljin, minä yksinäni, ei ketään kansojen joukosta ollut minun kanssani; minä poljin heidät vihassani, tallasin heidät kiivaudessani, ja niin pirskui heidän vertansa vaatteilleni ja minä tahrasin koko pukuni."

MESSIAS on tulossa. Valmistakaa HERRALLE Tie. Olkaa pyhät. Seurakunta Usassa, varoitan teitä! Olen nähnyt HERRAN lyövän tuota maata monumentaalisella tavalla! ISÄ JUMALA ITSE. Hän lähetti minut sinne ja Hän löi maata todella shokeeraavalla tavalla. En ole koskaan nähnyt kansakuntaa lyötävän sellaisella tavalla. Tämä tässä oli ISÄ JUMALAN ITSENSÄ johtama. Hän tuli sinne myös.

Eurooppa, tehkää parannus! Afrikka, Nigeria, varoitan teitä! Etelä-Afrikka, varoitan teitä! Australia, varoitan teitä! Aasia, itsetyytyväisyytenne, varoitan teitä! Varoitan teitä, maailman kansakunnat! Tässä edessä on vaara! MESSIAS on tulossa. Eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle? Ja tullaan tietämään, että HERRAN Suu on Puhunut! Todah Shalom.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 17.9.2020 / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia