12.11.2020 PROFETIA VAKAVASTA PUUTTEESTA TULOSSA MAAILMAAN

Siunatut ihmiset, HERRA JAHVE Puhui kanssani viime yönä hyvin tärkeästä hetkestä ja ajasta, joka on tulossa maailmaan. Tässä keskustelussa, joka tapahtui viime yönä, HERRA JAHVE, HERRA JEHOVA, Hän vei minut maailmaan. Hän aloitti Nigeriasta. Hän vei minut Nigeriaan ja näytti sen minulle. Vietin melko pitkän aikaa Nigeriassa. Hän vei minut kauppoihin ja sinne missä ihmiset asuvat ja joka puolelle, sitten Hän näytti minulle maailman.

HERRA näytti minulle, kuinka on valtava puute tulossa maailmaan, pula. On suuri köyhyys, joka tulee iskemään maailmaan, puute, pula ja niukkuus. HERRA tulee alentamaan maailman tilan. Hän vei minut moniin muihin kansakuntiin, mutta Hän vietti enemmän aikaa Nigeriassa.

Näin tämän paikan, missä he myyvät käytettyjä vaatteita. He sitovat niitä valtavan suuriksi nipuiksi. Käytetyt vaatteet ovat tulleet ulkomailta. Sitä tapahtuu enemmän myös muissa kansakunnissa. Vietin paljon aikaa Nigeriassa. Tiedätte, että Nigerialla on vaurain talous Afrikassa, se on suurin talous Afrikassa nyt kun puhumme.

Voitte kuvitella, että jos tämä profetia tulee tuhoamaan Nigerian, niin kuinka paljon enemmän runneltuja kaikki muut Afrikan kansakunnat silloin tulevat olemaan? On tulossa vaikeita aikoja kaikille kansakunnille, kaikille! Ei ole merkitystä onko kyseessä kehittynyt teollisuusmaa vai kehitysmaa vai 3. maailman maa, mutta HERRA JAHVE on näyttänyt minulle tämän ja käskenyt minut astumaan eteenpäin kansakuntien edessä ja julistamaan tämän. On vakava köyhyys, joka on tulossa iskemään maailmaan.

Viime kerralla HERRA Puhui ja Hän Sanoi, että: "Kerro näille ihmisille, että kun ylöstempaus tapahtuu, kun ylöstempaus tapahtuu, niin maailman tila tulee alenemaan". Nyt olen ymmärtänyt tämän paremmin yhdessä sen profetian kanssa, jonka annoin valtavasta nälästä, joka on tulossa.

Vartija. Muistattehan vartijan makaamassa oven vieressä; ovi on myös rikki. Talon omistaja tulee ja vartija ei pysty edes nousemaan ylös, hän jatkaa nukkuen siellä. Hän kysyy häneltä, miten voit? Kuinka monta päivää olet ollut syömättä? Hän sanoo, yli kolme päivää. Sitten ovi itsessään, kun se avataan, se on rikkoutunut ovi. Talon omistaja sanoo, ok, maksan sinulle, annan sinulle hiukan enemmän. HERRA antaa minun tietää, että ruokien hinnat nousivat. On siis todella valtava aika tulossa maailmaan. He, jotka ovat viisaita, heidän tulee tehdä parannus ja valmistautua MESSIAAN tulemukseen.

Nigeria, HERRA vei minut sinne. Näen tämän nuoren miehen, hän muuttaa taloa toiseen taloon. Menin sinne. On tämä henkilö, joka ylittää tien sukilla ilman kenkiä, pelkillä sukilla. HERRA käyttää tätä kuvailemaan minulle sen puutteen ja vakavuuden laajuutta ja yksityiskohtia, sitä alentamista, joka tulee tapahtumaan maailmassa. Aivan kuten sanoin, Nigeria on suuri ekonomia, suurin Afrikassa. Jos HERRA voi viedä minut sinne ja näyttää minulle sen, niin kuinka paljon enemmän muissa Afrikan kansakunnissa. Se oli maailmanlaajuista. Sillä ei ole väliä, onko se ensimmäisessä maailmassa, toisessa maailmassa vai kolmannessa maailmassa, teollisuusmaassa tai kehitysmaassa.

MESSIAS on tulossa. He, jotka ovat viisaita, he ottavat tämän vihjeenä ja tekevät parannuksen, ja varmistavat, että he ovat vanhurskaita ja pyhiä, odottaessaan MESSIAAN tulemusta. Eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle? Kiitos. Kiitos todella.

(HERRAN Väkevimmät Profeetat / www.jesusislordradio.info / 12.11.2020)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia