16.9.2020 PROFETIA JUMALAN TUOMIOSTA TULOSSA USAAN 

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. HERRA JEHOVA Puhui kanssani unessa viime yönä. 

Uudestaan, HERRA JEHOVA ELOHIM, ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA, JEHOVA ELOHEINU, JEHOVA MEKADDISHKEM, JEHOVA HASOPHET, VANHURSKAS TUOMARI, Hän Puhui kanssani viime yönä unessa. 

Kun Hän Puhui unessa, Hän näytti minulle valtavan HERRAN Tuomion, valtavan HERRAN Tuomion, joka on tulossa Amerikan Yhdysvaltoihin. 

Uudestaan, viime yönä unessa, HERRA JEHOVA, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Hän Puhui kanssani siitä VALTAVASTA sietämättömästä HERRAN Tuomiosta, joka on tulossa Amerikan Yhdysvaltoihin. On niin paljon yksityiskohtia, joita minulla on. 

Itse HERRA JUMALA vapautti tämän Tuomion. Viime yönä näin valtavan Kotkan. Suuren Kotkan, joka on HERRA JAHVE, Kaikista Korkein HERRA.

Kaikki muistamme, kun Melkisedek tuli 1. Moos.14:17-20., kun Hän kohtasi Abramin. Melkisedek tulee ja kohtaa nyt Abramin, josta tulee Aabraham. Melkisedek kantaa leivän ja viinin. Uuden liiton, uuden liiton, JEESUKSEN Veren ja JEESUKSEN armon Ennusmerkit. 

Melkisedek piti alustuksen ja esittelyn. Hän sanoi, että minä olen Korkeimman JUMALAN Pappi. Hän on Korkeimman JUMALAN Pappi. Korkein JUMALA on tuo suuri Kotka, Hän, jonka Hesekiel näki ja kutsui Häntä Suureksi Kotkaksi. Suuri Koska, Korkein JUMALA. 

Viime yö on ollut hyvin hyvin spektaakkelimainen yö. Näin HERRAN Tuomion tulevan Usaan, mutta ennenkuin annan teille yksityiskohdat JUMALAN Tuomiosta, joka on tulossa Yhdysvaltoihin, niin sallikaa minun jakaa teille sen syvällisemmän keskustelun, joka tapahtui viime yönä.

Viime yönä HERRA näytti minulle Neljä Elävää Olentoa, JUMALAN Kerubit. Viime yönä, ennen kuin HERRA, Suuri Kotka tuli ja iski Amerikan Yhdysvaltoja Tuomiolla. Ensinnäkin HERRA näytti minulle JUMALAN Kerubit, neljä Elävää Olentoa. 

He avasivat ja venyttivät siipensä. Heidän siipensä  koskettivat toisiaan. Heidän yläpuolella oli valtava Kirkkaus ja istuin, JAHVEN istuin. Näin Vanhaikäisen istuvan Kirkkauden istuimellaan, kun Neljä Elävää Olentoa kantoivat Häntä avaten sen tarkan näyn, jonka HERRA antoi Hesekielille, Hänen valtavalle Profeetalleen. 

Tämä on ollut ällistyttävä yö! Tämä on ollut shokeeraava yö! Tiedän, että teillä on radiossa meneillään hyvin voimallinen ohjelma, hengellinen katselmus. Mitä JUMALA Sanoo? Mitä Hän on sanonut? Olemmeko kuulleet? Olemmeko kuunnelleet? Olemmeko totelleet ohjeistuksia? Olemmeko muokanneet elämäämme? 

Kuitenkin, sallikaa minun sanoa tämä. Tämä yö on ollut todella hämmästyttävä yö, ällistyttävä yö. Näin IKIAIKAISEN, HERRAN LUOJAN ITSENSÄ, näin kaikista KORKEIMMAN HERRAN, näin JUMALA JAHVEN, näin neljä Elävää olentoa. HERRA Vieraili Hänen Palvelijoidensa luona, Hänen Kahden Profeettansa luona todella todella peljättävällä tavalla viime yönä. Ennen kuin Puhun Tuomiosta tulossa Usaan. Näin heidän siipiensä, näin neljä Elävää olentoa, Kerubit, näin heidän siipiensä koskettavan toisiaan.

Kun katsoin siipien yläpuolelle, näin sen valtavan Kirkkauden. Istuin, Hän laittoi minut näkemään JUMALAN Istuimen. Näin Hänet, joka istui siellä ja Hänen Kirkkautensa valtavan säteilyn. He liikkuivat Hänen kanssaan, he kantoivat Häntä, kun Hän istui Valtaistuimellaan. Tämä viime yö on historiallinen yö, tämä viime yö on historiallinen yö. Näin IKIAIKAISEN, näin kaikista KORKEIMMAN HERRAN. 

Kerubit, heidän siipensä ovat levittäytyneet. Näen ne vieläkin nyt puhuessani teille. Pystyitte näkemään heidän siipensä levittäytyvän, pystyin näkemään heidän siipensä levittäytyvän ja voitte nähdä ne linjat, jotka liikkuvat läheltä olkapäätä kohti siipien ääriä, kohti siipien reunoja. On muutamia linjoja. En halua antaa tätä enempää yksityiskohtia. On linjoja, linjoja, joissa on vahvempia kaistaleita, jotka kantavat siipiä, ja jotka säteilevät läheltä olkapäätä, josta siivet yhdistyvät aina siipien reunoille saakka. On siis linjoja, linjoja, jotka menevät, on vahvempi kannatusjärjestelmä siiville. Siellä välissä on nyt tietysti teillä on nyt siivet, jotka säteilevät Kirkkautta, melkein läpikuultavat. Heidän siipensä koskettivat toisiaan. En halua kuvailla tämän enempää. 

Sitten heidän yläpuolellaan oli Kirkkautta. Sitten HERRA näytti minulle Istuimensa, Valtaistuimensa. Näin IKIAIKAISEN istumassa Valtaistuimellaan ja Hän tuli Hänen Kahden Profeettansa luo. Keskustelu, jonka tulemme vapauttamaan vasta ajan kanssa, mutta näin, kuinka he liikkuivat Hänen kanssaan. Se on todella valtava asia katsella, shokeeraava näky, shokeeraava hetki, shokeeraava Vierailu! Tämä viime yö on historiallinen, se on historiaa! Oli suuri ITSENSÄ JAHVEN Vierailu. Sitten sen jälkeen, kun heräsin, ymmärsin, että on ollut todella monumentaalinen Vierailu. 

Sitten nukahdin uudestaan. Sitten tällä kertaa näin Suuren Kotkan hyvin kaukana, kaikista KORKEIMMAN HERRAN. Hän näytti Itsensä minulle olevan todella todella kaukana. Silloin näin tuon Suuren Kotkan tulevan iskemään Usaa. Hän löi Valkoista taloa Usassa. Se oli todella shokeeraavaa. Hän on todella valtavan suuri, Hän on todella valatavan suuri. En halua kuvailla Hänen kokoa tässä, mutta todella valtavan suuri. Sitten Hän lähti, Hän meni ylös sinne, mutta näen JUMALAN Tuomion tulevan Usaan.

MESSIAS on tulossa. Kääntykää pois synnistä! Kääntykää pois epäjumalanpalvonnasta! Kääntykää pois materialismin ja rahan rakkaudesta. Palataan takaisin Ristin ja JEESUKSEN Veren evankeliumiin! MESSIAS on tulossa! Näin unessa HERRAN Tuomion Usan yllä. Valtavia aikoja seurakunnassa! Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Tehkää parannus! Tehkää parannus! Kirkkauden KUNINGAS on tulossa. Tehkää parannus!

Tämän illan Kokous alkaa 15.45, silloin alkaa Kokous. 15.45 Kokous alkaa tänä iltana. Kuinka mahtavaa aikaa! HERRA on tulossa! KUNINGAS on tulossa! Palataan takaisin Ristin ja Veren evankeliumiin ja ollaan pyhiä! Kääntykää pois kaikesta synnistä ja pahuudesta ja vastaanottakaa JEESUS Herraksenne ja Pelastajaksenne, ja olkaa uudestisyntyneitä aidosti ja kunnolla pyhyydessä. Näin HERRAN lyövän Usaa. Tämä on ihmeellistä! Todah Shalom.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 16.9.2020 / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia