profetia

6.9.2021 PROFETIA MAANJÄRISTYKSESTÄ TULOSSA MAAILMAAN 

Siunatut ihmiset, HERRA KAIKKIVALTIAS on Puhunut kanssani. On maanjäristys tulossa maailmaan. Näen, kuinka sähkötolpat ovat kaatuneet maahan, sähkötolpat ja muuntajat ovat murskaantuneet tielle. Todella ankara ravistelu on tulossa maailmaan. Sitten näen myös kaasulinjojen räjähtävän, joten ihmiset juoksevat pakoon. 

On todella ankara maanjäristys tulossa maailmaan. HERRA on Puhunut tämän Matteuksen evankeliumin luvussa 24, kun Hän Sanoi, että nämä hetket tulisivat vierailemaan maailmassa ennen MESSIAAN tulemusta, joten MESSIAS on tulossa. 

19.5.2021 PROFETIA SUURESTA TALOUDEN JA JÄRJESTYKSEN ROMAHTAMISESTA, SEKÄ NÄLÄHÄDÄSTÄ MAAILMASSA

Siunatut ihmiset, Tänään HERRA Puhui todella hämmästyttävällä tavalla, todella todella kovalla tavalla keskustelussa, jonka jaoin kanssanne ihmiset maailmanlaajuisesti. Tuossa keskustelussa, kun seuraatte tarkempia yksityiskohtia, kuulette, kuinka HERRA julistaa muutamia asioita, yksityiskohtia tuossa keskustelussa. Numero 1) kuulette HERRAN julistavan hirvittävän järjestyksen romahtamisen, järjestyksen, hirvittävän lain ja järjestyksen romahtamisen, vakavan järjestyksen romahtamisen.