19.5.2021 PROFETIA SUURESTA TALOUDEN JA JÄRJESTYKSEN ROMAHTAMISESTA, SEKÄ NÄLÄHÄDÄSTÄ MAAILMASSA

Siunatut ihmiset, Tänään HERRA Puhui todella hämmästyttävällä tavalla, todella todella kovalla tavalla keskustelussa, jonka jaoin kanssanne ihmiset maailmanlaajuisesti. Tuossa keskustelussa, kun seuraatte tarkempia yksityiskohtia, kuulette, kuinka HERRA julistaa muutamia asioita, yksityiskohtia tuossa keskustelussa. Numero 1) kuulette HERRAN julistavan hirvittävän järjestyksen romahtamisen, järjestyksen, hirvittävän lain ja järjestyksen romahtamisen, vakavan järjestyksen romahtamisen.

Näette siis, kuinka HERRA Sanoo, että tulee myös olemaan todella vaikea talouden romahtaminen. Hirvittävä järjestyksen, lain ja järjestyksen romahtaminen, joten pahuus tulee enenemään, rikokset ja kaikki tulevat lisääntymään, ja sitten toisessa osassa näette maailmanlaajuisten talouksien pirstoutumisen ja täyden sortumisen, täysi sortuminen tasolle ja tasoille, joita ei ole koskaan ennen nähty. Numero 3) kuulette HERRAN julistavan tuossa keskustelussa ankarimman nälänhädän koskaan, riekaleita, nälänhädän, jollaista ei ole koskaan ennen nähty, ja monia muita tekijöitä, monia muita tulkintoja, joita voin tulkita tuossa keskustelussa, perustuen siihen, mitä HERRA Sanoi tänään.

Mutta näette todella selvästi, että ottaen huomioon nuo mittakepit yksin, vakava järjestyksen, lain ja järjestyksen romahtaminen, ja sitten uskomaton nälänhätä ja historiallinen talouksien romahtaminen, niin näyttää siltä, että HERRA on tänään saattanut viedä minut syvälle Suuren Ahdistuksen aikaan. Näyttää siltä, että HERRA vei minut syvälle Suuren Ahdistuksen aikaan, sillä, kuinka ostat lihapalan; ihmiset kamppailevat palasta naudanlihaa, jonka joku on kypsentänyt, ehkä puoli kiloa, tai jotakin sen tapaista, 1/4 kiloa, leikattuna 1/4 kilon paloihin tai pienempiin, ja teillä on tukku rahaa aivan kuin paperisäkki, paperisäkillinen täynnä rahaa ja jokaisella on, ja jotakin rahaa vuotaa alas.

HERRA laittaa hiukan rahaa; annahan kun annan hiukan enemmän yksityiskohtia. HERRA laittaa hiukan rahaa vuotamaan maahan, maahan, kun kamppailimme. Hän laittaa minut myös kamppailemaan heidän kanssaan siellä sisällä. Kamppailen siellä heidän kanssaan, ostaakseni. Olin myös nälkäinen. Ihmiset olivat nälkäisiä. Olimme todella nälkäisiä ja kantaen rahatukkuja sidottuina kuminauhoilla, ja kamppaillen ostaaksemme, ei ollut tarpeeksi naudanlihaa. Sitten oli myös kysymys, joka nousi esille, kysyen: "Onko tämä todella naudanlihaa? Onko tämä todella naudanlihaa?"

Tarkoitan siis, että HERRA on saattanut siis viedä minut syvälle Suuren Ahdistuksen ajan sisälle. Näyttää siltä, että HERRA vei minut syvälle Suuren Ahdistuksen aikaan, jotta pystyisin tuoda esille teille ihmiset ja selittää teille ihmiset, laskien sen todella selvästi ja selittäen teille ihmiset valmistautumisen merkityksen MESSIAAN tulemusta varten todella hyvin, jotta ette liukuisi Suureen Ahdistuksen aikaan. Näyttää siltä, että HERRA vei minut syvälle Suuren Ahdistuksen aikaan ja se oli todella hirvittävää aikaa, jonka HERRA on esitellyt siellä, hirvittävää aikaa maailman historiassa.

Maailmanlaajuisten talouksien täysi romahtaminen ja myös vakava nälänhätä. Se on voinut tapahtua ainoastaan, kun Taivaat on suljettu. Ruoka ei enää kasva, ruokatarjonta on mennyt todella alas, ja HERRA dramatisoi inflaation, sen suuren inflaation, suuren inflaation, joka tulee kuluttamaan, jossa raha, jota ennen käytitte, sovelsitte, käytitte, ostaaksenne ruokaa koko perheellenne, ei ole nyt tarpeeksi teille itsellenne. Se tulee olemaan todella vaikeaa aikaa. Näyttää siis siltä, että HERRA vei minut tänään syvälle Suureen Ahdistuksen aikaan, ja miksi HERRA tekisi näin tänä hetkenä? Mitä tämä kertoo ajasta, kuinka lähellä olemme ylöstempausta?

Tulen luoksenne jälleen tämän ohjelman aikana ja avaan teille syvemmin, mikä on tämän johtopäätös ajasta? Mikä on tämän keskustelun johtopäätös ajasta? Mitä HERRA Sanoo? Hän lähettää minut luoksenne, mutta mikä on se Sanoma läheisyyden suhteen, sen läheisyyden, jolla olemme lähestyneet lähemmäs ylöstempausta? Toisin sanoen, asettaen tämän keskustelun JUMALAN aikajanan sisälle sekä sen sanoman, kuinka Hän pyytää minua nyt: "Mene ja kerro heille tämä".

Eilen Hän näyttää minulle Uuden Jerusalemin. Hän vie minut, tällä kertaa Hän vie minut kartanoiden sisälle. Uskomatonta, sanoin kuvaamatonta. Hän todella investoi sisälle sinne. Sitten tänään Hän näyttää minulle sen hirvittävän, sen kauhun, sen Suuren Ahdistuksen ajan suuren kauhun. Tulen siis takaisin luoksenne ehkä noin yhden tunnin kuluttua, jälleen livenä radioon, nähdäkseni, jos voin avata ajasta nyt. Mikä on se Sanoma, jonka HERRA välittää tälle sukupolvelle? Kiitos. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(Profetia 19.5.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)