Brasilia

HERRAN PROFEETAN VASTAANOTTO BRASILIAN MISSIOLTA TAKAISIN KENIAAN

Eilen Nairobin lentokenttä oli täynnä ihmisiä, kun HERRAN Väkevin Profeetta Dr. David Owuor palasin kaikista menestyksekkäimmiltä Brasilian Herätysmissiolta takaisin Keniaan.

Yli kuukauden pituisella voimallisella missiolla ympäri Brasilian kaupunkeja monissa eri seurakunnissa herätys syttyi, kun lukuisat rammat kävelivät, sokeiden silmät avautuivat, kuurojen korvat poksahtelivat auki, mykät puhuivat, syöpäkasvaimet hävisivät ja monet sairaudet paranivat JEESUKSEN iankaikkisen ihmeitätekevän Veren voimassa. Kaikki kokoukset olivat täysin ilmaisia ja edes kolehtia ei kerätty.

HERRAN Profeetta saarnasi kompromissitonta puhdasta Raamatun sanaa, JEESUKSEN Veren ja Ristin sanomaa, kehottaen Brasiliaa tekemään parannuksen homoseksuaalisuudesta, seksuaalisynneistä, rahan rakkaudesta, epäjumalanpalvonnasta ja kaikesta synnistä ja palaamaan HERRAN luokse, valmistautuen MESSIAAN tulemukseen pyhyydessä, sillä armon ovi on vielä auki.

Hän vieraili myös juutalaisyhteisön rabbien ja suurlähetystön kutsumana synagogissa, sekä pääpuhujana Brasilian parlamentissa, jossa oli aiheena Israelin ja Brasilian välisen yhteistyön vahvistaminen.

Kansalliskokouksessa Brasilian senaatin palkintoseremoniassa, Brasilian hallitus tunnusti HERRAN Profeetan ja hänelle annettiin kunniamitali valiten vuoden henkilöksi, joka on auttanut suuresti tätä ihmiskuntaa. Hän piti sen jälkeen puheen, että on olemassa suurempi iankaikkinen palkinto JUMALAN loisteliaassa Valtakunnassa ja että kaikkien tulee nyt valmistautua MESSIAAN tulemukseen.

Mikä tarkeintä Brasilian missiolla lukemattomat ihmiset vastaanottivat JEESUKSEN elämänsä Herraksi. Kokoukset tulivat livenä tv:stä, kattaen koko Brasilian maan. Kiitos HERRALLE!

Monien seurakuntien Pastorit ja pastorien yhdistysten presidentit olivat todella kosketettuja kuullessaan HERRAN Sanoman ja nähdessään sen voitelun, voiman ja auktoriteetin, jonka JUMALA on tallettanut Hänen Sanansaattajaansa, että he esittivät hänelle kutsun tulla pian takaisin vieläkin suurempiin kokouksiin halki maan. Kunnia JUMALALLE!

HERRA Sanoo: ”Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä, sillä ilman pyhyyttä, ei kukaan ole näkevä HERRAA” (Hepr. 12.14)

Totisesti, tämä parannuksenteon ja pyhyyden herätys on ainoa oikea aito herätys, joka voi valmistaa myös Suomen MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen, JUMALAN iankaikkiseen Valtakuntaan.

”Joka ottaa profeetan vastaan siksi, että tämä on profeetta, saa profeetan palkan, ja joka ottaa vanhurskaan vastaan siksi, että tämä on vanhurskas, saa vanhurskaalle kuuluvan palkan.” (Matt. 10:41)

Katso videotellenteita Brasiliasta: https://www.youtube.com/@JeesusonTulossa/streams

repentfinland@gmail.com
Puh. 045 6040288

RAPORTTI HERRAN BRASILIAN MISSIOLTA

Brasilia on kunnioittanut Herran Profeetta Dr. Owuoria upeassa seremoniassa kansalliskokouksessa Brasilian senaatissa 13.9.2023, jossa lakeja tehdään, ja jota koko Brasilia seuraa. Kokous lähetettiin livenä kansallisessa TV:ssä Brasiliassa ja tässä upeassa palkintoseremoniassa Brasilian hallitus tunnusti HERRAN Profeetan ja hänelle annettiin presidentin kunniamitali ja hänet valittiin vuoden henkilöksi, sillä hän on auttanut suuresti tätä ihmiskuntaa.