RAPORTTI HERRAN BRASILIAN MISSIOLTA

Brasilia on kunnioittanut Herran Profeetta Dr. Owuoria upeassa seremoniassa kansalliskokouksessa Brasilian senaatissa 13.9.2023, jossa lakeja tehdään, ja jota koko Brasilia seuraa. Kokous lähetettiin livenä kansallisessa TV:ssä Brasiliassa ja tässä upeassa palkintoseremoniassa Brasilian hallitus tunnusti HERRAN Profeetan ja hänelle annettiin presidentin kunniamitali ja hänet valittiin vuoden henkilöksi, sillä hän on auttanut suuresti tätä ihmiskuntaa. 

Seremoniaan osallistui Brasilian maan korkein johtajisto; suurlähettiläs, kansanedustajia, pankkien johtaja, kuvernöörejä, huippulakimiehiä, suurten kansainvälisten yritysten toimitusjohtajia, ihmisoikeusasioiden puheenjohtaja, teknologiayritysten huippujohtajia ja huippumodernien ostoskeskusten omistajia, senaattoreita, ihmisiä, jotka ovat Brasilian kerman kerma, joita et voi normaalisti tavata, miljardöörejä, jotka johtavat Brasilian taloutta.

Brasiliassa on suuria valtateitä, korkeita pilvenpiirtäjiä ja se on yksi suurimmista talouksista maailmanlaajuisesti. He valmistavat elektroniikkaa ja autoja, tämä on moderni huippumaa. Tämä on siis äärimmäisen voimallinen, mutta todella nöyrä kansakunta kunnioittaessaan HERRAA ja Hänen palvelijoitaan.

Nämä kiireiset maan huippujohtajat katsoivat eduskunnassa, parlamenttitalossa vain viiden minuutin videoklipin, kuinka HERRAN Väkevin Profeetta on nostanut rampoja maasta Keniassa JEESUKSEN väkevässä nimessä, sekä Kakamegan Sateen vierailun, kuinka Taivas avautui Elian käskystä, ja sitten he välittömästi ymmärsivät, kenet HERRA KAIKKIVALTIAS JUMALA on lähettänyt heidän maahansa. He olivat todella hämmästyneitä.

Kun HERRAN Profeetalle annettiin presidentin kunniamitali, hän piti puheen, että on olemassa suurempi iankaikkinen palkinto JUMALAN loisteliaassa Valtakunnassa ja että kaikkien tulee nyt valmistautua MESSIAAN tulemukseen, niin nuo suuret huippujohtajat olivat todella kosketettuja sydämessään, ja he alkoivat nyt tulvimaan HERRAN Profeetan ympärille pyytämään rukousta ja halusivat vastaanottaa JEESUKSEN elämänsä Herraksi ja Vapahtajaksi!

Mukana oli bisnesmies, joka tulee lahjoittamaan HERRAN Profeetalle presidentin lentokoneen, jotta hän voi liikkua suurella nopeudella kaupungista kaupunkiin Brasiliassa ja Latinalaisessa Amerikassa tuoden evankeliumin heille.

Katsokaa, kuinka Brasilia on kunnioittanut HERRAA ja HÄNEN Profeettaansa todella lyhyessä ajassa! Tällä maalla on viisas ja nöyrä johto, vaikka tämä maa on korkeimmin kehittynyt, korkeammin kehittynyt kuin Eurooppa. He pystyvät tunnistamaan HERRAN Ääneen. He olivat valmiita nöyrtymään, sillä he ymmärsivät, että he tarvitsevat HERRAN elämäänsä ja yrityksiinsä.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Brasilian kansalliskokous on koskaan kunnioittanut uskonnollista johtajaa. Vain HERRAN Väkevimmälle Profeetalle annettiin tämä presidentin kunniamitali.

Nyt ymmärrän, miksi HERRA haluaa siirtää HERRAN Profeetan Brasiliaan, koska heillä on nöyryys, JUMALAN viisaus ja HERRAN pelko sydämissään. He ovat huomioineet ja tunnistaneet sen aarteen hyvin lyhyessä ajassa, joka heillä nyt on.

Katso videotellenteita Brasiliasta: https://www.youtube.com/@JeesusonTulossa/streams

(Lähde: www.jesusislordradio.info / vara-Arkkipiispa Michael Nieswandin raportit Brasiliasta 13.9.2023)

 

Whats-App-Image-2023-10-10-at-10-12-12

Star-lehden artikkeli.

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia