Profeetta Dr. Owuor

HERRAN SUOMEN KOKOUKSET SIIRTYVÄT MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN

Tiedoksenne, että Herran Profeetta Dr. Owuor on juuri nyt Israelissa tapaamassa hyvin korkea-arvoisia poliittisia ja uskonnollisia johtajia.

Tilanne Israelissa on vakava. Herra on näyttänyt hänelle toisen suuremman sodan, joka on tulossa Israeliin ja liittyen tähän hänet on kutsuttu kiireellisesti kokouksiin Israelin johtajien kanssa, jotka menisivät Suomeen alun perin suunniteltujen kokousten kanssa päällekäin.

Tämän tähden Suomen vierailun uusi päivämäärä tulee olemaan näillä näkymin lokakuussa 2024. Tarkempi aika selviää lähempänä ajankohtaa, jonka päivitämme tänne nettisivuille. Kesäkuussa ei siis ole kokouksia Suomessa. Pahoittelut tästä aiheutuneesta mahdollisesta harmista.

Herran Profeetta on siunannut meitä kaikkia Suomessa Herramme Jeesuksen Kristuksen suuressa rakkaudessa, sanoen, että Suomi tulee olemaan koko Euroopan Herätyksen keskipiste. 

KUUNTELE JEESUS ON HERRA -RADIOTA, KANAVAA, JONKA KAUTTA HERRA KOMMUNIKOI KAIKILLE KANSAKUNNILLE MAAILMANLAAJUISESTI

Kuuntele Jeesus on HERRA -radiota seuraavista vaihtoehtoisista linkeistä:

1. Jesus is LORD -Radio (suositeltu! - paras kuuluvuus)

2. Jesus is LORD -Radio 

3. Jesus is LORD -Radio 

Tuoreimmat uutiset Israelista, JUMALAN pyhästä kaupungista Jerusalemista 13.6.2024

Tärkein juutalainen järjestö (KKL-JNF) kunnioitti HERRAN Väkevintä Profeettaa suuresti kaiverruttamalla hänen nimensä ikimuistoiseen kunnian kirjaansa ja antamalla hänelle korkeimman kunniapalkinnon sen tähden, että hän on puolustanut Israelia maailmanlaajuisesti. JNF on perustettu maa-alueiden hankintaa varten juutalaisten uudelleen asuttamista varten kaikkialta maailmasta. Kiitos HERRALLE!

HERRAN KOKOUKSET TULOSSA KENIAAN KISUMUUN 2024

La-su 3.-4. elokuuta: SUPER GRAND MEGA PARANTUMISKOKOUS

Ma 5. elokuuta: KANSAINVÄLINEN PASTORIKONFERENSSI (tulkkaus suomeksi)

Ota yhteyttä, jos haluat lähteä mukaan: repentfinland@gmail.com / puh. 045 3296787. Sydämellisesti tervetuloa kaikki todistamaan omin silmin maailman historian suurinta herätystä! 

Sivut