TÄYSIN SOKEAT SILMÄT AVAUTUIVAT!

Henkilön Aaron Almquist kuva.

 

43-vuotias Ruth Kanario sokeutui täysin hoitamattoman kaihin seurauksena vuonna 2005. Hän on elänyt täysin pimeydessä 12 vuotta. Hänet vietiin Mp shah sairaalaan Nairobiin, mutta näkökykyä ei saatu takaisin. Hän tarvitsi taluttajan joka paikkaan. Pastori Mberia ja Ruthin naapuri taluttivat hänet seurakuntaan 17.12. väkevään Parantumiskokoukseen.

Hänet vietiin portin 1 läpi ja siellä lääkäri- ja mediatiimi dokumentoi hänet, Ruth todettiin täysin sokeaksi. Hän ei nähnyt yhtään mitään. Hänet talutettiin seurakuntaan ja laitettiin istumaan. Hän sanoi, kun hän kuunteli radiosta ja seurakunnassaan JUMALAN ihmeitä tapahtuvan siellä täällä ja hän kysyi: HERRA tänään voisitko parantaa minut? Hän kuuli äänen sanova: Tänään tulet paranemaan!

Kun HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA soitti livenä JEESUS ON HERRA –Radioon ja julisti, että on juuri tullut takaisin JUMALAN VALTAISTUINSALISTA, jossa HERRA OLI ANTANUT HÄNELLE ELÄMÄN PUUN LEHTIÄ ja Hän julisti parantumisen JEESUKSEN VÄKEVÄSSÄ NIMESSÄ. Ruth kertoi, kuinka tunsi kutinaa silmissä. Hän tunsi Tulta joka puolella ja hän hikoili. Hän sanoi, että tunsi aivan kuin verhon silmillään ja hän otti nenäliinan ja pyyhki silmiään saadakseen sen pois. Sitten jotakin valtavaa tapahtui hänelle: hän alkoi näkemään valoa! Hän sanoi naapurilleen: Pystyn näkemään!

Ja hän nousi tuolistaan ja käveli ilman taluttajaa suoraan alttarille. Siellä hän kertoi seurakunnan palvelijoille, että pystyy näkemään. Piispa asetti limupullon lattialle ja hän pystyi näkemään sen ja poimimaan sen ylös! Ja hän pystyi identifioimaan jopa värejä, kuten punaisen maton. Hän pystyi näkemään ihmiset ympärillään. Hänen kuvansa laitettiin TV-ruudulle ja hän näki itsensä nyt siellä.

Sokea tuli seurakuntaan kahden taluttajan kanssa ja palasi kotiin itsenäisesti näkevänä! Nyt hän kertoo, kuinka pystyy jopa lukemaan isoja tekstejä. Hän iloitsee, että voi valita nyt itse vaatteensa, minkälaisiin ja minkävärisiin pukeutua. Hän sanoo, että ennen jos joku antoi hänelle rahaa, hän ei tiennyt kuinka paljon summa oli. Nyt hän pystyy näkemään: Tämä on 100 shillinkiä, tämä 200 shillinkiä ja niin edelleen.

Kuvitelkaa elävänne yhden päivän tai viikon täydellisessä pimeydessä. Ruth eli täydellisessä pimeydessä 12 vuotta! Mutta HERRAN VÄKEVÄN PROFEETAN JUMALA, ISRAELIN JUMALA, MEIDÄN JUMALAMME MUISTI RUTHIA LUJASSA RAKKAUDESSAAN JA ARMOSSAAN! Halleluja!

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)