SUOMALAISEN VEERAN JALKAPÖYDÄN MARSSIMURTUMA / HERMOKIPU PARANTUI SU 10.6.2018 JEESUS ON HERRA -RADION MAAILMANLAAJUISEN PARANTUMISKOKOUKSEN VÄLITYKSELLÄ

 

ENNEN PARANTUMISTA

Tuusulalainen Veera tykkää kävellä paljon päivittäin ja pitkiä kävelylenkkejä. Hänen jalkapöytänsä kipeytyi noin viikko aiemmin. Hänelle oli tullut jalkaan oireista päätellen jalkapöydän marssimurtuma / kipeytynyt hermo. Hänellä oli kipuja jalassa ja hän ei pystynyt astumaan sillä, eikä pystynyt enää kävelemään kunnolla. Hän pystyi liikkumaan eteenpäin enää vain ontumalla ja hyppimällä toisella jalalla tai linkuttamalla jalkaa kotona lyhyitä matkoja, ja hän joutui välttelemään portaita. Veera kertoo, kuinka hän vältti jalan rasittamista ja hän lopetti kävelemisen. Jalkaa jomotti.

MAAILMANLAAJUINEN MEGA PARANTUMISKOKOUS JEESUS ON HERRA -Radiossa

Veera kuuli sunnuntain 10.6.2018 Väkevästä MAAILMANLAAJUISESTA MEGA PARANTUMISKOKOUKSESTA Facebook ilmoituksen kautta. Hän tuli Parantumiskokouksen päivänä sunnuntaina kuulolle Jeesus on HERRA -Radioon kotonaan Tuusulassa muutamaksi tunniksi, kuunnellen lähetystä englanniksi.

Veera odotti parantumista HERRALTA, ja oli jo pitkään rukoillut parantumista. Hänellä oli sinä päivänä tunne, että tänään HERRA tulee parantamaan hänet. Ja sitten su 10.6. vihdoin koitti ja HERRAN Väkevin Profeetta julisti Jeesus on Herra -radion kautta parantumisen ja mainitsi myös Suomen parantumisjulistuksessaan ja puhalsi JUMALAN Henkäyksen totisesti HERRAN Tuli kulki aina 7000 km päähän Suomen Tuusulaan saakka ja kosketti Veeraa, joka oli kuulolla!

PARANTUMISHETKI

Sitten myöhemmin illalla Veera kuvailee hämmästyttävää yhtäkkistä parantumistaan: "Sitten illalla olin selittänyt äidille, että täytyy varmaan huomenna mennä lääkäriin päivystykseen, kun jalka on niin kipeä. Sitten se kipu vaan yhtäkkiä lakkasi siinä sohvalla istuessa! Kokeilin heti kävellä ja tuumasin, että ei vissiin tarvitsekaan lääkäriä. Hämmästyin kyllä kovasti" Tuli selkeä ero, kun parannuin!”

PARANTUMISEN JÄLKEEN

Veera kuvailee viisi päivää parantumisensa jälkeen, kuinka hienolta nyt tuntuu, kun HERRA paransi hänet. Veera sanoo: "Lääkäriin menon sai peruuttaa ja pystyn taas kävellä aivan normaalisti taas pitkiä matkoja! Hän sanoo olevansa todella hämmästynyt ja kiitollinen HERRALLE JEESUKSELLE! Veera kiittää hyvin paljon JUMALAA KAIKKIVALTIASTA Taivaassa ja HERRAN Väkevintä Profeettaa ihmeellisestä parantumisestaan!

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)