SHARON CHEBETIN VALTAVA IHMEPARANTUMINENKuulimme valtavan hämmästyttävän JUMALAN ihmetodistuksen Jeesus on Herra -radiossa 14.12.2018. Sharon oli kuolemaisillaan ja hän kertoi, kuinka oli nähnyt jo kuoleman ja kuolema oli jo puhunut hänelle. Hänellä oli mm. sydän- ja hengitysongelmia ja hän oli joutunut Tenwekin sairaalaan ja virui siellä täysin sänkypotilaana kuusi kuukautta. Hän ei pystynyt edes aina hengittämään itsenäisesti, joten hän oli vähän väliä happikoneessa. Hän kertoi, kuinka kaikki lääkäreitä myöden olivat jo menettäneet toivonsa hänen suhteensa. Kuusi lääkäriä pitivät palaverin puhuen, kuinka he voisivat auttaa häntä, mutta eivät keksineet mitään keinoa ja luovuttivat Sharonin suhteen. Hän oli niin heikko, eikä pystynyt tekemään yhtään mitään muuta, kuin vain makaamaan kaiket päivät sängyssä. Hän ei pystynyt syömään, vaan häntä ruokittiin letkuilla. Hän ei päässyt itsenäisesti vessaan, joten hän oli vaipoissa.


Tenwekin Mission sairaalan lääkäriä tohtori Aaronia haastateltiin myös radiossa pitkä tovi, joka oli ollut yksi Sharonia hoitaneista lääkäreistä ja tunsi Sharonin tapauksen erittäin hyvin. Lääkäri kuvaili, kuinka Sharonin tila oli ollut erittäin huono. Hän oli täysin riutunut ja kuihtunut. Hän ei pystynyt kuin makaamaan ja hän ei pystynyt syömään suun kautta, joten hänelle laitettiin letkut ruokintaa varten vatsan läpi. Lukuisten pyörtyilemiskohtausten vuoksi häntä ei voitu ruokkia letkuilla suun kautta. Hän oli täysin voimaton ja menetti äänensä ja puhekykynsä. Hän oli painanut pahimmillaan 34 kg.


Lääkäri kertoi, että Sharonin tapaus oli hyvin haasteellinen tapaus. Tenwek Mission sairaalat ovat Kenian maan parhaita sairaaloita, joita yhdysvaltalaiset pitävät ja myös yhdysvaltalainen lääkäri hoiti Sharonia ja laittoi hänelle isot lääkitykset, mutta Sharonin tila ei parantunut millään tavoin. Hän ei voinut edes istua tai puhua. Lääkäri sanoi, että lääkärit ja perhe olivat jo odottaneet vain hänen kuolemaansa, sillä he olivat kokeilleen kaikkea ilman tulosta. Sairaalassa vieraili myös säännöllisesti pastoreita eri seurakunnista ja he olivat rukoilleet myös Sharonin puolesta, ilman mitään tulosta.


Sharon kuvaili meille ihmeellistä tapahtumaa, kuinka eräänä päivänä hän oli havahtunut sairasvuoteellaan, kun oli nähnyt HERRAN Kaksi Valtavaa Profeettaa kävelevän hänen sairasvuoteensa viereen pukeutuneena valkoisiin vaatteisiin ja He olivat sanoneet englanniksi: ”Tyttäreni, se on ohi ja kaikki on hyvin nyt!” Sitten ne HERRAN Kaksi Profeettaa olivat ojentaneet kätensä aikoakseen koskettaa häntä, niin siinä hetkessä hän oli nähnyt, sen sijaan, kuinka HERRAMME JEESUKSEN tuoreet naulan lävistämät kädet, jossa oli tuoreet haavat, koskettivat häntä! Hän tunsi, kuinka voima virtasi hänen ruumiiseensa tuossa hetkessä. Hän kertoi, kuinka oli kokenut niin paljon vain iloa ja hän sai rauhan.


Sharon oli noussut välittömästi istumaan ensimmäistä kertaa! Lääkärit olivat olleet täysin ällikällä lyötyjä ja kyselleet mitä oikein oli tapahtunut, mitä lääkkeitä hän oli oikein syönyt, että tämä oli tapahtunut? Koko sairaala oli pysähtynyt hetkeksi, kun lääkärit tulivat ihmettelemään tätä valtavaa HERRAN ihmettä Sharonin elämässä. Siitä päivästä lähtien hän pystyi istumaan ensimmäistä kertaa ja hän oli pystynyt juomaan teetä ja syömään leipää ensimmäistä kertaa kuuteen kuukauteen. Parin päivän päästä hän pystyi jo kävelemään ja ulkoilemaan itsenäisesti. Lääkäri kuvaili sitä hetkeä, kun hän näki Sharonin ensimmäistä kertaa kävelemässä. Hän kysyi täysin shokissa: Oletko sinä todella Sharon?! Hän sanoi: Kyllä, olen Sharon. HERRA on parantanut minut. Lääkäri pidätteli kyyneleitään, hän ei tiennyt mitä ajatella. Sharon lopetti lääkkeiden syöntinsä.


Muutama päivä tämän jälkeen Hän oli kävellyt itsenäisesti sairaalasta ulos ja mennyt lähinnä olevalle Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön alttarille. Tuolloin 16.9.2018 oli päivä, kun HERRAN Kaksi Väkevintä Profeettaa soittaisivat radioon ja julistaisivat parantumisen. Klo 13, kun HERRAN Kaksi Profeettaa soittivat radioon ja julistivat Parantumisen, Sharon sanoi, että oli tuntenut paljon Tulta kurkussaan. Piispan vaimo tuli tervehtimään häntä ja sanoi: Tänään on sinun päiväsi! Ja Sharon vastasi Hallelujaa! Hän oli kävellyt saman tien aina Alttarille saakka antamaan todistuksensa. Puhe oli tuossa kohtaa myös ennallistunut täysin. HERRA oli parantanut hänet ilman maksua, penniäkään ei tarvinnut maksaa. Nyt tänä päivänä hän painaa jo 55kg ja hän on vahva ja puhui kuuluvalla äänellä soittaessaan radioon ja seurakunta oli mukana juhlimassa tätä valtavaa JEESUKSEN ihmettä Sharonin elämässä. Halleluja!


Lähde: www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)