RAMMAN WILFREDIN PARANTUMISTODISTUS

Olemme nähneet HERRAN parantavan kaikkia rotuja, ihmisiä ihonväristä riippumatta. Jos voisimme avata silmämme ja nähdä, mitä HERRAN Väkevin Profeetta tekee Keniassa ja maailmanlaajuisesti. Hän itse ei ole mistään kansallisuudesta, rodusta, maasta, heimosta. Hän on tullut KAIKKIVALTIAAN JUMALAN JEHOVA EL OLAMIN Valtaistuinsalista. Olemme nähneet kuinka JEHOVA ELOHIM on käyttänyt Hänen peljättävintä Ystäväänsä parantamaan kaikkia Keniassa ja maailmanlaajuisesti ilmaiseksi, ilman maksuja.

Hän on parantanut Suomessa, Saksassa, Tšekeissä, Isossa Britanniassa, Australiassa, New Orleansissa, Etelä-Koreassa, Venezuelassa, Mosambikissa, Angolassa ja ympäri maailmaa yksinkertaisesti vain julistamalla parantumisvoitelun kotoaan Nairobista, Keniasta Jeesus on HERRA –Radion kautta. HERRA näkee meidät kaikki samalla tavalla, vaikka olemme eri kansallisuuksia. HERRA JUMALA on käyttänyt HERRAN Väkevintä Profeettaa parantamaan kenialaisia ja kaikkia kansakuntia. Tämä on tärkeä opetus meille suomalaisille. Hän on tehnyt tämä kaiken valmistaakseen tietä MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle.

10 vuotias Wilfred Onyancha Amuri asuu Kenian Kisiin kunnan Ekonan kylästä. Hän on ollut täysin rampa syntymästään saakka. Hänen luunsa ja jalkansa olivat heikot ja epämuodostuneet. Kisiin Referral sairaalasta hänestä otettiin röntgen ja hänen jalkansa ja kätensä olivat poikki ja murtuneet syntymästä saakka.. Kolme vuotta hänelle tehtiin hoitoja ja yritettiin yhdistää ja venyttää luita ja jäseniä. Hänelle laitettiin kipsi, mutta hän pysyi rampana. Lapsi ei voinut edes istua ilman tukea. Lapsi vain makasi kaiket päivät.

Wilfred sai pyörätuolin. Lapsi kärsi paljon kipuja ja itki tuskaansa paljon jatkuvasti yöt ja päivät. Äiti myös masentui ja itkeskeli paljon, kun näki poikansa kivut ja kärsimyksen. Äiti Florence tunnusti, että yhdessä kohtaa hän oli jopa niin epätoivoinen katsoessaan lapsensa kipuja, että suunnitteli jopa lapsensa surmaamista. Lapsi pystyi vain hiukan vetämään itseään maata pitkin noin kaksi metriä, mutta se oli niin kivuliasta, että hän alkoi itkemään saman tien ja äiti ja isoäiti itkivät myös. Suurimmaksi osaksi hänet kannettiin joka paikkaan, kuten kouluun.

Sunnuntaina 10.12.2017 klo 9 isoäiti kantoi Wilfredin massiiviseen globaaliin Parantumiskokoukseen Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön seurakunnan alttarille. Wilfred kannettiin ja talutettiin kokoukseen portin numero 1 läpi, jossa lääkäritiimi haastatteli ja kuvasi kaikki sairaat, jotta parantumisen jälkeen olisi myös videot ennen parantumista JEESUKSEN Kunniaksi.

Sitten kun HERRAN Väkevin Profeetta soitti Jeesus on HERRA –Radioon ja julisti parantumisen, massiivinen voima vieraili kokouksessa ja ihmiset kaatuivat maahan. Tämä on se hetki kun Wilfred nousi ylös ja lähti kävelemään! Suuri juhlinta syttyi seurakunnassa ja ihmiset kerääntyivät Wilfredin ympärille, joka nyt käveli! Äiti sanoi, kun näki 10-vuotta rampana olleen lapsensa kävelemässä hän kaatui maahan siitä shokista. Hän sanoi, että HERRAN Väkevimmän Profeetan JUMALA on muistanut minua ja pyyhkinyt kyyneleeni pois! Mama Florence sanoi, että 10-vuotta he kärsivät ja olivat surussa. Ensimmäistä kertaa 10 vuoteen olen iloinen.

HERRAN Väkevin Profeetta kuunteli tätä todistusta ja lähetti viestin, että JEESUKSEN RISTIN JA VEREN VOIMA on suojellut Wilfredin ja Mama Florencen, jossa parhaat sairaalat, lääkärit, kirurgit ja lääkkeet olivat epäonnistuneet. Kukaan ei pystynyt nostamaan tätä rampaa maasta. Tämä on shokeeraava valtava ihme ja merkki! Hän sanoi, että JEESUKSEN VEREN JA RISTIN VOIMA puolusti Wilfrediä ja hänen äitinsä! Ja Hän sanoi, että olette tuoneet valtavan ilon tämän valtavan JEESUKSEN ihmeen myötä tänä jouluna.

Hän siunasi Mama Florencea ja Wilfrediä ikuisesti. HERRAN Väkevin Profeettaa sanoi, että kuunnellaan kaikki tätä ihmettä. Tämä on paras tapa viettää joulua. Väkevin Sanansaattaja, joka on lähetetty JUMALAN Valtaistuinsalista valmistamaan ihmiskunnan MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten, yhdellä julistuksella Hän nosti täysin ramman maasta kävelemään. Ja nyt hän kävelee ja hyppii. JUMALAN MIES pyysi, että kuunnelkaa tätä ja kertokaa tästä kaikille! Tämä on suuri ihme ja merkki. Hän vain julisti talostaan Kenian Nairobista ja täysin rampa, jolla murtuneet heikot jalat, lähti kävelemään! HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS on lähettänyt Hänet ennallistamaan takaisin JEESUKSEN VEREN JA RISTIN VOIMAN.

Nyt täysin täysin rampa Wilfred kävelee täysin itsenäisesti kodissa ja kodin ulkopuolella. Katsokaa mitä JUMALAN epätoivoiset ihmiset menivät läpi, koska Kristuksen seurakunta sekoittui syntiin ja seurakunta menetti auktoriteettinsa palvella JUMALAA täällä maailmassa. Tämä on kaikista palkitsevin Kirkkauden hetki maailmassa, sillä ne voitot ovat aivan valtavia, joita ISÄ on lähettänyt Hänen Väkevimmän Profeettansa korostamaan liittyen MESSIAAN tulemukseen. Seurakunta on nyt täysin erotettu kaikista muista uskonnoista. Kukaan älköön sivuuttako kuuntelemasta tätä! HERRA KAIKKIVALTIAS JUMALA on käyttänyt Hänen Väkevintä Profeettaansa ennallistamaan, uudelleen asettamaan ja todistamaan, että tämä on RISTIN todellinen uskonto, ja että meidän tulisi olla pyhät ja vanhurskaat. Nyt voimme nähdä, että Kristuksen seurakunnan auktoriteettia ennallistetaan paraikaa.

Katsokaa kuinka menestysteologia ja rahasaarnat, kylvä raha siemen ja raha raha raha ovat kieltäneet ITSENSÄ JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN. Katsokaa mitä menestysteologia on saanut aikaan, jota seurakunta ulkona tuolla saarnaa tammikuusta tammikuuhun. Nyt kristityt uskovat voivat astua esiin maailman valona! Tämä valtava Wilfredin parantuminen on sitä valoa, jota seurakunnan olisi tullut loistaa. Rakkaat ihmiset, tämän täysin täysin ramman parantuminen, joka ei voinut edes seistä, jonka nosti ylös tämä Takaisin asettamisen ja ennallistaminen Sanansaattaja, joka valistaa meidät MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen, tämä on se valo, jota seurakunnan olisi tullut loistaa.

Mitä hyvää niissä minihameissa on, mihin naiset pukeutuvat seurakunnissa ulkona tuolla? Tiukat hameet, joissa halkioita, jotka näyttävät heidän anatomiansa. Tällä tavoin vain estät HERRAN Hengen saavuttamasta Wilfredin. Mitä ne yksityislentokoneet hyödyttävät, kun RISTIN TODELLINEN KIRKKAUS on tuonut valtavan parantumisen Wilfredille? Mitä hyötyä on niistä yksityislentokoneista, joita tämän päivän saarnaajat halajavat? Mitä hyvää on niissä moraalittomuuksissa ja aborteissa seurakunnan ylistystiimissä, kun tämän maailman Wilfredit odottavat RISTIN JA VEREN PELASTAVAA voimaa?

Mitä hyvää on niissä pastorien seksuaaliskandaaleissa ulkona tuolla tai homoseksuaalisuuden omaksumisessa? Mitä hyvää on niissä aborteissa saarnastuolissa ja seurakunnissa? Nyt HERRA käyttää Hänen Väkevintä Väkevintä Profeettaansa, joka on tullut valmistamaan tien MESSIAALLE, ja nostamaan Wilfredin maasta, täysin ramman, jolla epämuodostuneet, heikot murtuneet jalat. Ja nyt hän kertoo: Minä kävelen ja pystyn jopa hyppimään!

Nyt kristitty uskova voi astua esiin maailman valona. Tämä Wilfredin parantuminen on se valo, jota Kristuksen seurakunnan olisi tullut loistaa. Kun kuuntelin tätä todistusta, niin voin vai surra, sillä katsokaa mitä menestysteologia ja rahan rakkaus sai aikaan tässä maailmassa ja Wilfredit pysyivät samassa tilassaan. Mitä hyvää on siinä modernismissa tämän päivän seurakunnassa, kun Wilfred on suuressa kivussa?

JUMALA odottaa tämän päivän seurakuntaa tuomaan loppuunsa sen sairaan luopumuksen, jotta Hän voi tavoittaa Wilfredin ja saada Kirkkauden, jotta ihmiset tietäisivät, että MESSIAS on tulossa, jotta he voivat kuunnella Hänen Sanansaattajaansa ja valmistautua MESSIAAN tulemukseen. Mitä hyvää on tämän päivän seurakunnan modernismissa, jossa hän rakastaa modernismia niin paljon ja hän haluaa olla moderni? Kun Wilfred on suuressa kärsimyksessä maan tomussa. Hän ei voinut edes nousta seisomaan, jalat oliviat hauraat ja murtuneet! Mikä ihme! Mitä päivä elämmekään? Kuinka suuri aikamme ihme ja merkki seurakunnassa ja maassa, Kristuksen ruumiissa!

Missä tahansa olettekin kuuntelemassa, niin kuunnelkaamme tätä! MESSIAS on totisesti tulossa. Näette videoissa ja kuvissa kuinka hän on täysin rampana ja sitten kuinka hän kävelee. 10-vuotta kauheissa tuskissa päivittäin. Nyt hän kävelee ja kertoi meille, kuinka käveli sedälle kylään. En tiedä, kuinka lääkärit ja ortopedit koskaan pystyvät selittämään tätä, että hän pystyy nyt kävelemään ja jopa hyppimään.

Nämä mysteerit ovat niitä merkkejä, jotka määrittelevät HERRAN Peljättävän Profeetan tunnusmerkit. Kun katsot tätä, emme voi kertoa mitään mekanismia sille, kuinka hän voi nyt kävellä. Nämä ovat Elian merkit ja tämä on puhdas ihme. HERRAN Väkevin Profeetta on paljastettu peljättävällä tavalla. Meidän tulee pitää yllä vanhurskautta ja pyhyyttä ja tehdä parannus ja valmistautua MESSIAAN tulemukseen. JUMALAN tiet ovat hyvin erilaiset meidän teistämme.

(Lähde: Jeesus on HERRA –Radio: www.jesusislordradio.info´)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)