RAMMAN PIKKUTYTÖN VÄKEVÄ PARANTUMISTODISTUS SAMBURUSSA, KENIASSA

 

Ltushukwa Lenanguram on melkein 5-vuotias tyttö, joka ei pystynyt kävelemään. Siitä saakka, kun tyttö syntyi, hän ei koskaan pystynyt nousemaan ylös. Silloin kun tytön olisi kuulunut alkaa ryömiä, äiti huomasi, että tytön jalat olivat ristissä, eivätkä jalat pystyneet kannattelemaan. Tyttö ei pystynyt ryömimään, eikä ollenkaan seisomaan. Minne ikinä hänet laitettiin istumaan, hän jäi sinne vain istua nököttämään. 1-vuotiaana tyttö ei pystynyt vielä edes istumaan ja hänet laskettiin vain lattialle ja hän jäi sinne makaamaan.

Kun lapsi oli 2-vuotias, he ymmärsivät, että lapsella oli jokin suuri ongelma. Ja hänen jalkansa menivät ristiin ja ne olivat liian heikot kannattelemaan häntä seisomaan. Kun he saivat selville, että lapsi oli täysin rampa, he veivät tytön Mission sairaalaan Maralelissa. Tyttö vastaanotettiin Mission sairaalaan kolmeksi kuukaudeksi. Sairaanhoitaja kertoo, kun tyttö tuotiin sairaalaan, he huomasivat, että lapsella oli suuri aliravitsemus ja hänelle annettiin kolmen viikon ajan ravintoa ja fysioterapiaa. Tyttö oli kasvanut täysin rampana sen vakavan aliravitsemuksen tähden.

Oltuaan sairaalassa kolme kuukautta, tyttö pysyi kuitenkin täysin rampana, eikä hänen tilansa parantunut ollenkaan, vaan alkoi vain huononemaan. Hän oli nyt 3-vuotias, mutta täysin samassa tilassa; rampa, jolla oli heikot jalat, eikä hän vieläkään pystynyt liikkumaan tai liikahtamaan. Lapsi ei vieläkään pystynyt konttaamaan. Ja hänen äitinsä piti kantaa häntä vieläkin selässään. Äiti ei ollut löytänyt mitään apua lapselleen sairaalasta. Ja äiti ja koko perhe menettivät täysin toivonsa, että lapsi tulisi koskaan paranemaan tai kävelemään.

Lapsen perheen naapuri kävi kuitenkin HERRAN Alttarilla Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön seurakunnassa. Ja oli käynnissä niiden valtavien Parantumisten viimeinen aalto, joka nosti maasta 744 rampaa HERRAN Väkevimmän Profeetan julistuksen kautta. Naapuri ehdotti perheelle, että he tulisivat mukaan seurakunnan Alttarille tulevaan sunnuntaikokoukseen, kun radiosta oli tulossa livenä HERRAN Parantumiskokous. Hän suostutteli perheen mukaan Samburun maakunnassa Maralelissa olevalle HERRAN Alttarille VÄKEVÄÄN MAAILMANLAAJUISEEN GRAND MEGA PARANTUMISOKOUKSEEN Jeesus on HERRA Radion välityksellä 31.12.2017.

 

4-vuotias lapsi kannettiin HERRAN Kokoukseen. Hänet sidottiin kiinni äidin selkään, sillä hän ei pystynyt vieläkään ollenkaan liikkumaan. Äiti oli peittänyt lapsen monilla vaatekerroksilla, peittääkseen lapsen rampuuden. Hän oli myös ajatellut, että ehkä lapsi ei pystynyt kävelemään, koska hänellä oli kylmä. Ja hän toivoi, että lapselle olisi tullut lämmin ja ehkä lapsi olisi sitten alkanut kävelemään. Hänet tuotiin kokoukseen täysin rampana ja kävelykyvyttömänä. Kun hetki koitti, että HERRAN Kahden peljättävän Todistajan Parantumisjulistus tuli, niin äiti oli istumassa ja samoin lapsi, joka oli täysin peitettynä vaatekerroksilla.

Mutta niiden Kahden HERRAN peljättävän Todistajan julistuksen voimasta, sinä tarkkana hetkenä HERRA nosti Lenanguramin maasta ja hän heitti pois ne vaatekerrokset, jotka olivat peittäneet hänet ja nousi seisomaan ja alkoi välittömästi kävellä! Hallelujaa!! Kuinka voimallista ja väkevää, rakkaat ihmiset! Kun äiti näki tytön kävelevän, hän meni täysin shokkiin ja nousi hypäten ylös juhlien ja huutaen ilosta! Nyt tyttö pystyy hymyilemään ja kävelemään. Ja siitä räjähti valtava juhlinta Alttarilla, kun kaikki näkivät aiemmin täysin ramman tytön kävelevän!

KIITOS HERRAN VÄKEVIMMÄN PROFEETAN ELÄVÄLLE JUMALALLE! KIITOS JEESUKSEN VÄKEVÄN VEREN VOIMALLE, JOKA VIRTAA YHÄ!

Jos katsotte parantuneen tytön perhettä, Manchattojen perhettä, niin he ovat hyvin yksinkertaisia ja nöyriä. Ja löytääkseen perheen tänään juhlimaan radiossa, tiimi palavia HERRAN palvelijoita tästä Palvelustyöstä matkasi perheen luo erämaahan ja riskeerasi henkensä, löytääkseen tytön perheen. Tie loppui, se ei enää jatkunut, joten heidän täytyi jättää autonsa hyvin kauas. Ja he kerääntyivät ryhmiin, mennäkseen metsän läpi villieläinten, leijonien ja villien elefanttien asuinmailla, jotta he voisivat paremmin puolustaa itseään hyökkäyksen sattuessa.

Kun he saapuivat syvälle metsään siellä erämaassa, heillä ei ollut kännykkäyhteyttä, joten heidän tuli huutaa muita tiimejä, jotka olivat hajaantuneet, riskeeraten, että myös villieläimet voisivat kuulla huudon. Metsä oli hyvin pimeä, ja he kulkivat kaiuttimien ja mikrofonien ja tekniikkalaitteiden kanssa kantaen niitä ja kulkien metsän halki, joka on täynnä villieläimiä. Lapsen äiti oli siellä, missä muutama päivä sitten villielefantit olivat polkeneet maahan kaksi taloa. Ja villileijona oli juuri tappanut eläimen siellä, syöden sen raakana siinä paikassa. Ruoho oli siitä kohtaa vieläkin veristä ja sekoittunutta leijonan taistelun ja tappamisen seurauksena.  

Heidän tuli mennä sinne viemään evankeliumi ja juhlia, sillä HERRA on nostanut ramman ylös maan tomusta! He tekivät matkansa halki erämaan palvoen ja palvellen JEHOVA JUMALAA korkeimmassa palvonnassa! Ja toinen niistä Kahdesta HERRAN Todistajasta oli liikkunut sinne ollen mukana juhlinnassa. MESSIAAN täytyy olla tulossa!  

Kaksi mielisairasta on myös parantunut siellä ja he palvelevat nyt HERRAA Maralelin Alttarilla! Nyt he juhlivat Ihmettä Ihmeiden sisällä. HERRA on todella rakastanut heitä, niitä Kenian nöyriä kyliä. Heitä, joilla ei ole edes varaa käydä lääkärissä.

Oh! Maailman kansakunnat, teidän teillänne, kaupungeissanne, joissa on pilvenpiirtäjiä ja suoria teitä; seurakunta SUOMESSA, mitä sinä kerrot HERRALLE? Mitä voit koskaan sanoa? Mitä tulet kertomaan JEESUKSELLE, kun Hän lähetti sinut suorille teillesi viemään evankeliumia?

Miten te voitte epäonnistua menemään ulos viemään evankeliumin, seurakunta kansakunnissa, EUROOPASSA ja SUOMESSA, kun HERRA on antanut teille toimeksiannon? Kun katson teitä, niin se tapa, jolla rakastatte itseänne; kylmää Cokista, rakastatte pizzaa, KFC:n pikaruokaa, Mc Donalds’ia, se miten rakastatte autojanne, se miten rakastatte mukavuuttanne. Te ette tule löytämään näitä pikaruokia siellä erämaassa, te ette tule löytämään autoja siellä. Mutta miten silloin voitte tehdä tämän tässä Herätyksessä? Teidän tulee olla todella määrätietoisia sydämessänne palvoa HERRAA JEESUSTA, palvoa HERRA JEHOVAA, jotta voisitte tehdä tämän. Tämä on todella vakava syyte seurakuntaa vastaan.

Ja he eivät löytäneet parantuneen tytön äitiä ja perhettä heti, vaan heidän tuli etsiä ja etsiä ja huutaen metsässä käyttää kaikua, jotta he olusivat voineet kuulla, ja kaikki tämä keskellä HERRAN Pyhää kuivapaastoa. He juhlivat ’ei minkään’ keskellä. Oh! Seurakunta kansakunnissa, EUROOPASSA ja SUOMESSA, siellä ei ole ravintoloita, ei kylmää cokista, ei metroa, ei kanadalaisia fileitä, ei popcornia, ei kiinalaisia ravintoloita, siellä ei ole teitä, tie loppuu.

Kuka menee JEESUKSEN puolesta Kanadassa, Italiassa, Ruotsissa, Brasiliassa, SUOMESSA, ja kantaa painavia tekniikkavälineitä sen matkan halki metsän? Kuinka pyhä se palavuus HERRAN JEESUKSEN puoleen palvoen Häntä! He olivat todella määrätietoisia palvoen HERRAA JEESUSTA. Tulemme lähettämään teille kuvan sieltä, missä he palvovat ja juhlivat HERRAA JEESUSTA ja tätä väkevää Parantumista. Siellä on vain mutaa mutaa mutaa kaikkialla. Nyt voitte nähdä kenialaisten sydämien aseman.

HERRAN Väkevin Profeetta on Siunannut Ikuisuudella Vanhempaa Piispa Kiruita sillä voimalla, jonka JEHOVA JAHVE on Hänelle annostellut ja Siunannut koko tiimiä, joka matkusti Vanhemman Piispa Kiruin kanssa ja kutsunut heidät kaikki HERRAN Kiitosjuhlaan tänä perjantaina. HERRAN Väkevin Profeetta on myös valmistanut Vanhemmalle Piispa Kiruille palkkion.

Seurakunta kansakunnissa ja SUOMESSA, kuka menee JEESUKSEN puolesta siellä? Kuka menee tällä tavoin JEESUKSEN puolesta siellä noudattaen näin pyhää palvontaa? 'Ei minkään’ keskellä.

Tuletko sinä menemään silloin palvoen HERRAA läpi metsän, jossa on villieläimiä, ja siellä on monia ötököitä ja ne purevat sinua? Onko sydämenne vielä nälkäisiä HERRAN puoleen palvoen Häntä, kun kuulette, että siellä on monia ötököitä ja ne tulevat puremaan sinua? Menetkö sinä vieläkin? Nämä ovat liikkuvia yhteisöjä. Aivan kuten tiimi saapui sinne 4 päivää sitten, mutta eivät ensin löytäneet perhettä. Teidän täytyy palata takaisin ja mennä sitten koko matka uudestaan. Ja elefantit olivat murskanneet taloja jalkojensa alle. Ja siellä ei ole mitään teitä, ei lentoja, ei autoja, ei McDonaldsia, se tapa, jolla rakastatte Mc Donalds’ia. Seurakunta Usassa ja Kanadassa, se tapa millä rakastatte pizzojanne. Seurakunta kansakunnissa ja SUOMESSA, kuka menee sellaiseen paikkaan JEESUKSEN puolesta teidän maassanne?

Kun he menivät sinne syvälle metsään ja palasivat ja menivät vielä uudestaan, niin heidän oli täytynyt ajatella, että "Mennään vaan sinne, siellä on JEESUKSEN Ihme, joka on tapahtunut. Rampa on lähtenyt kävelemään siellä!"

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

****

HERRAN PROFETIA 27.8.2018: RAMPA PIKKUTYTTÖ LENANGURUM PARANTUI MYÖS SYDÄNSAIRAUDESTA SAMBURUSSA

 

Tämä on todella väkevä Ihme, tämä on todella väkevä keskustelu, joka on meneillään. Kun HERRA JEHOVA vei minut siihen paikkaan, jossa tämä rampa lapsi oli, ja olen pukeutuneena valkeaan, olen pukeutuneena täysin valkeaan. Ja ojensin eteenpäin kaksi kättäni kohti lasta ja avasin myös sormeni kohti lasta tällä tavoin. Ja silloin lapsi nousee ylös ja alkaa juosta. Mutta näen, että lapsi on alasti. Hän alkaa juosta hieman ja sitten hän kaatuu. Kun hän kaatuu, silloin otan hänestä kiinni ja nostan hänet jälleen ylös. Ja silloin hän alkaa juosta jälleen. Ja kun hän juoksee, niin silitän hänen päätään, hänen juostessaan.

Mutta vasemmalla puolellamme vasemmalla puolellamme, kun juoksen hänen kanssaan;  olen nyt kumartuneena eteenpäin tällä tavoin juosten hänen kanssaan. Vasemmalla puolellamme oli joku, joka puhui, nainen, joka yritti puhua hänelle tai yritti taputtaa hänelle tai tehdä jotain. Sanoin, älä välitä siitä ihmisestä, älä välitä siitä ihmisestä, mennään vaan eteenpäin, jatketaan vain juoksemista. Annan siis enemmän yksityiskohtia. Joten vasemmalla puolellamme oli ryhmä ihmisiä ja sitten oli tämä nainen, joka yritti taputtaa hänelle, ei ihan keskeyttää, mutta huomio melkein kiinnittyi häneen. Sitten Sanoin hänelle: "Ei ei ei, älä huoli tästä naisesta. Juostaan vaan eteenpäin, jatketaan vaan eteenpäin."

Joten kaatumisensa jälkeen hän nousee ylös ja hän juoksee jälleen. Ja hän juoksee hieman kovemmin kuin minä nyt, hän menee melkoisen nopeammin. Ja hän jatkaa ja jatkaa sillä tavoin. Ja sitten hän myös antaa minun tietää, että hänen sydämensä oli parantunut, hänen sydämensä oli parantunut. Lapsi puhuu kanssani ja hän antaa minun ymmärtää, että se ei ollut vain jalka, vaan se on myös sydän. En tiedä, mikä sydänsairaus se oli, mutta se parantui myös.

Joten tämä on suurempi yksityiskohta tästä Ihmeestä, joka on levittäytyvä kertomus, kehittyvä kertomus. Siitä, kuinka HERRA vei sinne Yhden Hänen Kahdesta Profeetastaan valkeisiin pukeutuneena. Hän ojensi kätensä tällä tavoin, ja näen nyt, kuinka lapsi nousee ylös ja hän alkaa juosta. Ja hän juoksee ja kaatuu, ja nostan hänet ylös. Ja kun nostan hänet ylös ja hän juoksee jälleen, niin on joku, on eräs nainen, ryhmä ihmisiä istuu vasemmalla, ja nainen yrittää tehdä hänelle jotain. Ja hän melkein yrittää katsoa siihen suuntaan. Sanon hänelle, "ei, älä huolehdi siitä ihmisestä, juokse sinä vain. Jatketaan kulkemista. Juostaan." Joten juoksemme eteenpäin tällä tavoin. Ja hän kertoo minulle; pieni poika pystyy kertomaan minulle, että se ei ollut vain jalka, joka oli rampa, vaan myös hänen sydämensä. Hänen sydämensä. Kyllä. Hänellä oli siis myös sydänsairaus.

Ja sitten sen jälkeen suoraan HERRA tietysti vie minut aina Limaan Peruun saakka. Ja Limassa Perussa näen, että joku on noussut taas pyörätuolista siinä suuressa Kouksessa, jonka näin tapahtuvan siellä. Ja kysyn, "Oletko noussut pyörätuolista? Pyörätuoli, pyörätuoli. Oletko noussut pyörätuolista?" On jälleen paljon rampoja, jotka kävelevät Limassa Perussa, sillä toisella puolella.

Mutta tässä tapauksessa täällä hän juoksee ja sitten kaatuu. Ja kun nostan hänet ylös, jotta hän voi juosta jälleen, niin joku on vasemmalla puolella, nainen yrittää kutsua häntä, ja lapsi on melkein kääntymässä katsomaan. Sitten Sanon hänelle, "ei ei ei, älä kiinnitä huomiota häneen. Juostaan eteenpäin." Hän juoksee eteenpäin. Mutta hän kertoo minulle, että se ei ole vain hänen rampa jalkansa, vaan myös hänen sydämensä. Hänellä oli sydänsairaus. Olen siis tietoinen, että hän on parantunut myös sydänsairaudesta.

Tämä on siis todella voimallinen kehittyvä kertomus, rakkaat ihmiset. Voitte jatkaa tämän juhlimista.

Haluan Piispojen kommentoivan. Sillä haluan Piispojen ymmärtävän yhden asian, että näitä Ihmeitä ei löydetä, se että rampa nousi seisomaan, joka oli ollut täysin maaperässä, 5 vuotta alhaalla maaperässä. Ja tietysti ne olosuhteet Manjattojen, ja nimeä vain, sen ramman ympärillä. Mutta Sanon, että tulkoot kaikki ulos täydessä voimassa, kun Taivas rekisteröi heidän nimiään, jotka astuivat ulos puolustamaan JEESUKSEN Nimeä tänä loisteliaan kirkkaana päivänä. Että sinun nimesi on myös kirjoitettuna siellä, että, "muistan sinut, sinä nousit seisomaan tuona päivänä. Kun tämä valtava Ihme tuli, et vähätellyt sitä. Et sanonut, että olet tyytyväinen, et sanonut, että olet tottunut siihen. Et sanonut, että olet tuttavallinen niiden kanssa nyt. Ei! Vaan astuit ulos ja leimasit asemasi ja juhlit, kun tarvitsin sitä juhlittavan.

Sillä Hän tekee nämä asiat, jotta niitä juhlittaisiin. Jotta ihmiset näkisivät tämän Herätyksen kauneuden. Ja tunnistaisivat tämän Palvelijan, jonka Hän on lähettänyt. Ja alistuisivat Heidän alleen. Ja kun kansakunnat alistuvat näiden Kahden Palvelijan alle, jotka Hän on lähettänyt, silloin He antavat kansakunnille HERRAN Sanoman, MESSIAAN tulemuksen ja vanhurskauteen palaamisen Sanoman. Jotta kaikki kansakunnat voisivat nyt valmistautua JEESUSTA varten. Jotta HERRA olisi iloinen tuona Loisteliaan kirkkaana päivänä.  

Nämä Ihmeet eivät tapahdu missään muualla. Ne tapahtuvat täällä. Ne tapahtuvat täällä. HERRA Siunatkoon teitä, siunatut ihmiset, nauttiessanne Herätyksestä. Olen todella iloissani ja siunattu, että JEESUSTA Kirkastetaan tässä maassa. Häntä korotetaan ja nostetaan. Ja JEHOVA JUMALAN,  minun ISÄNI, Lähettäjäni, Hänen Nimeään korotetaan nyt kaikkien nimien yläpuolelle. Ja kun Hän valmistaa Tietä HERRALLE JEESUKSELLE, niin Hänen Tekonsa sykkivät halki kylien, jopa syvällä Manjattojen luona. Jotta kaikki kansakunnat olisivat tietoisia, ennen kuin MESSIAS tulee. Kiitos hyvin paljon. Kiitos todella. Shalom.

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)