RAMMAN PHILEMONIN PARANTUMISTODISTUS

Henkilön Valmistakaa tie, Jeesus on tulossa - Repent Finland kuva.

Kibendon kylästä syvältä Afrikan Kenian maaseutukylästä. Philemon Rono on nyt 23 vuotias. Hän syntyi normaalina. Kun hän oli neljännellä luokalla, niin sisko huomasi kuinka Philemon oli hyvin passiivinen luokassa eikä hän tehnyt koulutöitä. Isä ve hänet Moi Teaching and Referral sairaalaan Eldorettiin. Siellä hänelle tehtiin tutkimuksia ja erikoislääkärit löysivät ongelmia aivoista. Hänet lähetettiin kotiin lepäämään ja hänelle annettiin lääkettä ja hän söi lääkkeitä kolme kuukautta, mutta lääkkeillä ei ollut mitään vaikutusta. Ongelmat pahenivat entisestään. Hän jäi kokonaan pois koulusta.

Hän tärisi, jalat ja kädet tärisivät ja hän alkoi horjahtelemaan ja katuilemaan. Hän menetti tasapainonsa kokonaan. Vanhemmat eivät päästäneet häntä mihinkään tämän tähden vaan hänen piti pysyä kotona. Tilanne vain paheni koko ajan. Hänen puhe alkoi sammaltamaan. Isä vei poikansa fysioterapiaan, mutta siitäkään ei ollut apua. Hän ei pystynyt pitelemään teekuppia kädessä, koska käsi tärisi niin paljon, että teet läikkyi pois kupista. Häntä piti juottaa ja syöttää tärinän takia. Vanhempien piti kantaa ja taluttaa Philemon jopa vessaan ja pukea hänet pikkulapsen. Hän oli täysin rampa ja avuton ja riippuvainen muista. Tämä oli nyt arkea perheessä.

Vanhemmat eivät olleet uskossa, mutta he sallivat poikansa tuotavan Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön seurakuntaan. Sitten he kuulivat sen väkevän julistuksen, että HERRAN Väkevä Profeetta pitäisi Parantumiskokouksen 17.12. Philemon tuotiin moottoripyörällä kokoukseen. Ja kaksi ihmistä talutti hänet sisälle seurakuntaan. Ennen kuin JUMALAN Mies soitti livenä radioon, niin 98 rampaa oli jo kävellyt tuona aamuna ympäri alttareilla Keniassa ja ympäri maailmaa ja täysin rampa Philemon oli yksi heistä!

Hän kertoi, kuinka yhtäkkiä tunsi voimallisen JUMALAN kosketuksen ja tunsi Tulta ja hän nousi ylös ja hän nousi jaloilleen ja piteli käsillä vielä kiinni maasta! Kukaan ei ollut huomannut Philemonin nousevan jaloilleen nyt, kun he olivat keskittyneet niihin toisiin parantumistodistuksiin. Jonkun ajan kuluttua he äkkäsivät Philemonin, joka tasapainotti itseään nyt käsillä kyykky asennossa ja ihmiset keskittyivät häneen ja sitten hän sai suoristettua itsensä jaloilleen ja tasapainon ja hän käveli ja käveli pitkään läpi teltan. Kaikki olivat ihmeissään.

Kuulimme kuinka Philemon puhuu nyt. Ja saimme hyvin selvää hänen puheestaan. HERRA on ennallistanut hänen puheensakin. Äiti oli täynnä iloa, kun hänen poikansa voi nyt kävellä, syödä itsenäisesti. Hän pysytyy pitelemään kuppia ja lusikkaa. Tärinä on hävinnyt! Ja he saavat selvän hänen puheestaan. HERRA on ennallistanut hänen puheensa. Hän kiittää HERRAN Väkevän Profeetan JUMALAA. Kuullessaan tämän todistuksen, HERRAN Väkevä Profeetta siunasi Philemonin perhettä ja koko seurakuntaa joka oli tullut yhteen juhlimaan Keyossa. Nyt Totuus tekee seurakunnan vapaaksi ja valmistaa tien MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle. HERRA KAIKKIVALTIAS JUMALA lähetti Väkevän Palvelijansa nostamaan rammat maan tomusta. Miksi? Jotta voisimme tietää, että MESSIAS on tulossa, ja tämä on se odotettu Palvelija, jonka Raamattu lupasi, joka tulisi valmistamaan tien HERRALLE.

Lähde: www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)