RAMMAN MOLLYN PARANTUMISTODISTUS

Molly Achieng on nyt 13 –vuotias, Kenian Kisumun Rabourin kylästä. Jo kolmen viikon ikäisenä lääkärit löysivät turvotuksen tytön selkärangasta. 1.5 kk ikäisenä hänet vietiin erikoislääkärille Russia sairaalaan Kisumussa sekä sieltä hänet siirrettiin Teaching and Referral sairaalaan, jossa hänet operoitiin. Hänen perheensä on vähävarainen, joten perheellä ei ollut aina varaa sairaalamaksuihin ja hänelle annettiin myös perinnelääkitystä.

Lääkärit sanoivat, että hän ei koskaan kävelisi. 4-vuotiaan Kijabe Mission sairaalassa hänet operoitiin uudestaan, mutta hän pysyi täysin rampana. Häntä on viety sairaalasta sairaalaan, mutta mikään ei ole toiminut. Hän ei ollut elämässään seissyt eikä ottanut yhtäkään askelta. Kun hän oli 5-vuotias, niin äiti, joka oli huolehtinut hänestä, kuoli pois, joka oli hyvin surullista. Molly aloitti käymään vammaisten koulussa 5-vuotiaana.

JUMALAN MIES soitti livenä JEESUS ON HERRA -radioon ja julisti, että tulisi olemaan jälleen kerran väkevä parantumiskokous 17.12. Ja kun Rabourin kylän orpokodin lapset ja työntekijät kuulivat tästä, he menivät ulos kylälle ja kutsuivat ihmisiä mukaan seurakuntaan, jossa tulisivat kuulolle radioon, aivan kuten HERRAN VÄKEVÄ PROEETTA oli ohjeistanut. Orpokodin lapset keräsivät 47 sairasta ihmistä seurakuntaan ja Molly oli yksi heistä. Ylistys HERRALLE! Molly kannettiin seurakuntaan sisälle portista numero 1 läpi, jossa lääkäri ja mediatiimi nauhoitettu ja dokumentoi kaikki sairaat.

Ihmiset juhlivat valtavia ihmeitä, jotka syttyivät seurakunnassa su 17.12. Kun Molly oli saapunut seurakuntaan, jalat olivat veltot ja heikot kuin langan pätkät. Hänet tuotiin moottoripyörällä seurakuntaan naapurin kanssa. Hänet nostettiin pyörän päälle ja sieltä pois. Hän pystyi vain istumaan maassa. Hän ei oikein pystynyt istumaan edes tuolissa, koska olisi voinut kellahtaa sieltä alas.

Kun HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA soitti livenä JEESUS ON HERRA –Radioon ja sanoi, että voima lähtisi Hänen vasemmasta profeetallisesta kädestä, HERRAN peljättävästä Kädestä ja koskettaisi ihmisiä. Molly istui siellä lattialla. Silloin hän kertoi, että tunsi raskaan painon jaloissaan ja sitten se paino nostettiin ylös. Naapuri siinä vieressä kuvaili, kuinka oli kuullut kovan äänen: ”Puah!” ja sitten yhtäkkiä Molly oli noussut ylös seisomaan ja hän otti elämänsä ensi askeleita muutaman ja sitten kupsahti kumoon. Hän kertoi, kuinka tunsi, että hänelle kerrottiin, kävele! Ja sitten taas hän nousi ylös ja lähti kävelemään!

Kylällä ihmiset kiirehtivät Mollyn kotiin tyttö mukanaan, jossa isä oli odottamassa ja toivat hyvät uutiset hänen tyttärestään. Ja Molly käveli ja käveli isän edessä ja isä oli täysin ihmeissään. Hänen isänsä antoi elämänsä samantien HERRALLE JEESUKSELLE! Hän sanoi, kaikki lapseni kävelevät nyt, minulla ei ole rampaa enää kodissani! Ja Molly kävelee vielä tänäkin päivänä ja vierailee muiden lasten luona naapurustossa ja leikkii mukana lasten kanssa.

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)