RAMMAN DENNIKSEN PARANTUMISTODISTUS

Henkilön Aaron Almquist kuva.'

Dennis ennen & jälkeen parantumisensa.

Kenia vastaanotti hänet Väkevimpänä Profeettana ja he ottivat vastaan Hänen ohjeistuksensa ja Hänen JUMALANSA, Israelin JUMALA on tuonut väkevimmän Herätyksen tämän johdosta. Nyt Kenia nauttii sen palkkaa, kuuliaisuuden palkkaa. Kuinka valtava tapa valmistaa tietä MESSIAAN tulemukselle. Toivon, että mekin Suomessa voisimme vastaanottaa Hänet väkevimpänä Profeettana, jotta voisimme nauttia samasta Herätyksestä ja palkasta kuin Kenia.

Kenian Kapsabetin Kabongan kylässä on täysin täysin rampa Dennis, jotka tuotiin seurakuntaan. Dennis Kibet on nyt 9-vuotias. Lapsi syntyi täysin normaalina, mutta 8-vuotiaana Dennis alkoi valittamaan rintakipuja ja hänet vietiin lääkäriin Kapsabetin Mission sairaalaan ja hänellä todettiin keuhkokuume. Sieltä hänet vietiin Kapsabet County Referral sairaalaan ja sieltä taas siirrettiin Eldoretin Refrral sairaalaan. Hänen tilansa oli vakava ja häntä pidettiin siellä kuusi viikkoa ja hän oli lääkityksellä. Kun Dennikselle tehtiin tutkimuksia, häneltä löydettiin selkärangasta syöpäkasvain sekä ihosyöpä. Hänet vietiin leikkaukseen ja hänelle tehtiin verensiirto. Hän menetti kävelykykynsä, eikä pystynyt enää kävelemään.

Äiti joutui taluttamaan ja kantamaan Deniksen paikasta toiseen. Hän oli täysin avuton. Hän laski alleen, jos kukaan ei ollut kantamassa häntä vessaan. Hän sai pyörätuolin, mutta häntä piti työntää sillä, sillä hänen kätensä olivat niin heikot, että hän ei pystynyt työntämään sillä itseään eteenpäin. Denniksen jalat olivat kiertyneet ja heikot. Hän ei pystynyt edes seisomaan itsenäisesti. Vyötäröstään alaspäin hän oli tunnoton ja halvaantunut. Hän ei pystynyt pidättelemään ulostetta eikä virtsaa. Hän ei tiennyt milloin piti mennä vessaan. Kaikki vaan tuli ulos.

Kun HERRAN Väkevin Profeetta ilmoitti, että Hän tulisi pitämään Parantumiskokouksen radion kautta, niin Denniksen naapuri, Pastori Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön seurakunnasta muisti Denniksen ja meni tapaamaan perhettä ja kutsui heidät kokoukseen 17.12. Perhe otti kutsun vastaan ja äiti tuli Denniksen kanssa kokoukseen. Dennis vietiin sairaille tarkoitetusta portista numero 1 läpi. Hänet nostettiin ja kannettiin ulos autosta ja hän saapui pyörätuolissa ja hänet vietiin sairaiden telttaan.

Juuri ennen kuin HERRAN Väkevin Profeetta ehti edes soittamaan radioon, niin HERRAN agressiivinen Tuli ja Voitelu, joka kulkee Hänen edellä kosketti poikaa ja hän tunsi suurta halua nousta ylös. TÄMÄ HALVAANTUNUT POIKA NOUSI YLÖS PYÖRÄTUOLISTA SEISOMAAN JA OTTI PARI ASKELTA. Hän nousi seisomaan, joka on jo suuri ihme ja sitten hän otti muutaman askeleen ja sitten kaatui maahan. Hän nousi uudestaan ylös ja sitten hän taas otti muutaman askeleen ja tasapaino pysyi ja kohta hän käveli!

Kaikki alkoivat juhlimaan seurakunnassa ja he lähtivät Kapsapetin kaduille juhlimaan pyörätuoli ilmaan nostettuna, jotta koko kylä tietäisi mitä HERRA on tehnyt. Ihmisiä on tullut uskoon tämän valtavan ihmeen myötä ja he ovat vastaanottaneet JEESUKSEN. Tämä on hämmästyttänyt koko kylää.

Äiti oli kauempana tuossa hetkessä. Yhtäkkiä hän kuuli suurta juhlintaa ja näki pyörätuolin nostettuna ylös. Hän meni katsomaan lähempää ja hän ymmärsi, että se oli hänen poikansa Denniksen pyörätuoli! Hän kuvaili sitä valtavaa iloa, joka täytti hänet ja hän huusi ilosta ja hämmästyksestä. Nyt Dennis kävelee ja vierailee kavereidensa luona. Puhuimme Denniksen itsensä kanssa, lääkärin kanssa, äidin kanssa ja pastorien ja naapurien kanssa. Dennis oli niin kiitollinen HERRALLE. Hän pystyy kylpemään ja menemään vessaan itsenäisesti. Pari päivää sitten hän käveli 2km ostoskeskukseen ystäviensä kanssa! Hän sanoo kiitän HERRAN Väkevimmän Profeetan JUMALAA. HERRAN Väkevin Profeetta siunasi kovasti Kibetiä ja hänen perhettään kuullessaan tämän todistuksen.

Tämä on yksi niistä arviolta ehkä 500 rammasta, jotka ovat nousseet ylös kävelemään JUMALAN Miehen julistuksen kautta lyhyen ajan sisään. HERRA lähetti Hänet meille tekemään kaikki nämä suuret ihmeet ja merkit, jotta voisimme tietää, että aika on ohi ja tehdä parannuksen ja kääntyä pois synnistä ja valmistaa tien MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. 

HERRAN Väkevin Profeetta on väkevin Profeetta, jonka Taivas on lähettänyt. Kuunnellaan siis Hänen ohjeistuksiaan. HERRA KAIKKIVALTIAS JUMALA lähetti Hänet tekemään kaikki nämä ihmeet, jotta tietäisimme, että aika on ohi ja kääntyisimme pois synnistä ja valmistautuisimme MESSIAAN tulemukseen. Viisautemme älköön pettäkö meitä tässä.

Olemme nähneet lukuisia valtavia ihmeitä. HERRA on paljastanut Hänet meille. Kunnioitetaan Häntä. Hän ei ole yksi meistä. Hän on Taivaasta. Hän on nostanut rammat maasta. Hän voi olla vain HERRALTA. Tämän kaiken tarkoitus on valmistaa meidät MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen. Valmistaudutaan MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen tekemällä parannusta ja kääntymällä pois synnistä. Kun katsomme rampojen kävelemistä, niin muistetaan että Sanansaattaja ja Sanoma on täällä. Tämä kaikki siis liittyy MESSIAAN tulemukseen valmistautumiseen. Kaikki kiitos mitä voimme antaa HERRALLE on valmistaa itsemme pyhyydessä ja vanhurskaudessa ja omistamalla itsemme HERRALLE JEESUKSELLE. Tämä on se kiitos, jonka voimme antaa HERRALLE.

(Lähde: Jeesus on HERRA -Radio www.jesusislordradio.info)

 

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)