RAMMAN ABIGAELIN PARANTUMISTODISTUS

Henkilön Aaron Almquist kuva.

 

12-vuotias Abigael Kerichosta sairastui joulukuussa 2012. Eräänä aamuna kun hän oli menossa kouluun hän alkoi valittamaan kivusta oikeassa jalassa nilkan alueella. He veivät hänet Kerichon County Referral sairaalaan ja kun röntgen tehtiin, todettiin nivelten epämuodostuma. Hänelle määrättiin viikottaista fysioterapiaa. Hän rampautui pikkuhiljaa ja lopulta hän ei pystynyt edes kävelemään. Hän ei voinut kävellä itsenäisesti enää kouluun ja hän oli täysin avuton. Hänelle yritettiin myös perinnehoitoja, jotka eivät auttaneet.

Naapuri kantoi hänet seurakuntaan portista numero 1, jossa lääkäritiimi dokumentoi hänen tilansa. Kun HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA soitti livenä JEESUS ON HERRA –Radioon ja nosti vasemman profeetallisen kätensä, niin JUMALAN Tuli laskeutui myös Kerichon seurakuntaan, ihmiset juhlivat HERRAAMME JEESUSTA ja rammat alkoivat nousemaan ylös ja kävelemään. Abigaelin vieressä oli toinen rampa tyttö, joka nousi ylös ja lähti kävelemään.

Abigael sanoi: Minäkin haluan mennä tuonne ja juhlia muiden mukana. Välittömästi kun hän oli sanonut tämän, hän myös tunsi pakottavaa tarvetta kävellä. Abigael kuvaili, että hän tunsi kuinka HERRAN Voima meni hänen niveliin ja hän nousi ensimmäistä kertaa ylös ja lähti kävelemään! Hän sanoi, että tunsi niin paljon voimaa, joka virtasi hänen jalkoihinsa! Tänäänkin hän kävelee ja pystyy nyt leikkimään muiden lasten kanssa. Kipu on täysin poissa. Äiti iloitsi kanssamme radiossa ja kiitti HERRAA hyvin paljon. HERRA nosti Abigaelin maan tomusta.

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)