PROFETIA VALTAVAN SUURESTA PARANTUMISVOITELUSTA, JOKA TULOSSA VIERAILEMAAN SEURAKUNNASSA MAAILMANLAAJUISESSA GLOBAALISSA PARANTUMISKOKOUKSESSA

SUNNUNTAINA 31.12.2017

Aamen, nyt HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani rakastetut ihmiset, HERRA Israelin peljättävä JUMALA. JEHOVA EL OLAM. Hän on Puhunut kanssani. JEHOVA ADONAI, HERRA JUMALA. ISÄ JUMALA, tänä iltana 31.12.2017, vuoden viimeisimpänä päivänä.

Tiedän, että tänään meillä on valtava historiallinen Parantumiskokous, joka alkaa joskus klo 11 jälkeen (klo 10 jälkeen suomen aikaa). Se tulee alkamaan niin aikaisin kuin mahdollista. Kun ihmiset tulevat kokouksiin, niin Parantumisvoitelu tulee alkamaan. Parantumisvoitelu tulee alkamaan nostaen rammat, avaten sokeat silmät, suoristaen ontuvat jalat, poistaen kasvaimet ja syövät, kuivattaen avohaavat, tehden monia asioita: parantaen  munuaisongelmat, parantaen monia monia ihmisiä. Parantumiset alkavat aikaisin ja tänään tulee olemaan valtava päivä!

Ohjeistaen radiotiimiä, että kun parantumiset alkavat, heidän tulisi julistaa ja ilmoittaa ne samantien. Heidän tulisi kiirehtiä ja juosta, muuten he jäävät jalkoihin. Heidän tulisi ilmoittaa ne samantien kun ne tulevat, tai muuten ette pysy perässä siinä valtaisassa parantumisten vyöryssä, joka on tulossa tänään.

Kuitenkin, kun parantumisia tapahtuu, niin muistetaan että nuo parantumiset ovat merkkejä MESSIAAN Tulemuksesta. Tämä massiivinen Parantumisvoitelu, joka virtaa juuri nyt, tulee virtaamaan seurakuntaan tänään. Niiden tulisi puhua hyvin selvästi seurakunnalle, että MESSIAS on tulossa. Keskitä katseesi Taivaallisiin nyt. Pidä huolta, että valmistaudut. Älä vajoa itsetyytyväisyyteen. Unohda seksuaalisynti ja rahan rakkaus, eksytys ja vääryys.

Kaikki ihmiset tulkoon mukaan tämän Äänen yhteyteen. Ei ole aikaa väittelylle. Kaikki he, joilla on selkeä ymmärrys, seuratkoon nyt tätä Ääntä, jotta he voivat mennä sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Alkaen liikkumaan tänne grand suureen marssiin Taivaaseen.

Voit nähdä, että HERRA JUMALA on hyvin periksiantamaton. Seurakunta tulee menemään Taivaaseen. Tänään on tulossa valtava Parantumisvoitelu. HERRA tulee parantamaan paljon ihmisiä ja MESSIAS on tulossa. Eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle. Valmistakaa tie HERRALLE! JUMALAN Valtakunta on lähellä. Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä. MESSIAS, KIRKKAUDEN KUNINGAS on tulossa. Shalom Toda Raba, Boker Tov.

 

Valmistakaa tie

Messias on tulossa

 

Profetia 31.12.2017. Profeetta Dr. Owuor.

https://www.youtube.com/watch?v=7TD9owcWpcI&feature=push-u-sub&attr_tag=94mRnZ9oS80_nCIK-6

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)