PROFETIA 29.3.2018 – NOOAN PÄIVÄT

 

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. Tämä oli hyvin hyvin väkevä keskustelu viime yönä, että HERRA on Puhunut tälle sukupolvelle ja koko maailmalle viime yönä. HERRA Puhui koko yön aamuun saakka Äänellään, hyvin kovalla kuultavalla Äänellä, viime yönä.

Uudestaan rakkaat ihmiset, rakkaat ihmiset, jotka olette kuulolla kaikkialla maailman kansakunnissa. HERRA JEHOVA ELOHIM on Puhunut kanssani viime yönä hyvin hämmästyttävällä tavalla Äänellään, koko yön, aamuun saakka, Äänellään, kuultavalla lujalla Äänellä.

Ja HERRA esitteli minulle sen Kokouksen, Hän Puhui kanssani siitä Kokouksesta, joka on tulossa Nakuruun, siitä 7. Kansainvälisestä Pastorien ja Evankeliumin saarnaajien ja kaikkien Kristittyjen Konferenssista, joka tulee olemaan Nakurussa. HERRA tuli viime yönä puhumaan kanssani siitä Sanomasta tuossa Kokouksessa, Sanomasta tuolle Kokoukselle, Sanomasta maailman kansakunnille.

Tiedän, että juuri nyt on yli 96 vanhempaa Pastoria, vanhempaa Arkkipiispaa ja vanhempaa Piispaa, jotka ovat jo saapuneet, eilisestä lähtien, mutta HERRA Puhui minulle viime yönä Äänellään liittyen Sanomaan, Sanomaan kansakunnille, Sanomaan maailmalle tässä Konferenssissa, täältä Konferenssista. Äänellään koko yön aina aamuun saakka, HERRA huusi:

NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! KERRO HEILLE NOOAN PÄIVISTÄ! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT!

Koko yön aina aamuun saakka huutaen: NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT!

Toisilla kielillä he lausuvat sen THE DAYS OF NOE. NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! Aina aamuun saakka.

Ja yhdessä kohtaa yöllä minulla oli uni unen sisällä, joten Hän herätti minut tästä unesta. Olen tämän unen sisällä, Hän vieläkin puhui minulle Äänellään ja minä raportoin. Istuin ja raportoin sanoen, että voitteko kuvitella, että HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS ITSE, VALTAVA JA HIRVITTÄVÄ ISRAELIN JUMALA, JEHOVA JAHVE ITSE on Puhunut minulle, taukoamatta, koko yön Äänellään sanoen, että minun tulisi mennä ja varoittaa maailmaa, koko maailmaa Nooan päivistä, Nooan Päivistä, Nooan Päivistä, jotka ovat tulossa, Nooan Päivistä.

Nyt raportoin ja olin unessa jälleen, mutta tämä oli uni unen sisällä ja sitten palasin takaisin siihen normaaliin uneen ja Hän jatkoi huutamalla Taivaasta. Hän huusi tässä huoneessa täällä, valtavalla tavalla, tässä huoneessa, jossa seison, makuuhuoneessa täällä.

NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! MENE JA VAROITA HEITÄ NOOAN PÄIVISTÄ! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! Kunnes heräsin.

Rakkaat ihmiset, aika on lopussa, MESSIAS on tulossa! He, joilla on korvat tehkää parannus ja kääntykää pois kaikesta synnistä, jopa niistä yksinkertaisista synneistä, jotka näet Amerikan Yhdysvalloissa, niin sanottujen valkoisten valheiden synneistä Euroopassa. Se on syntiä. Nuo ovat syntejä. Ja synnin palkka on kuolema. Ne niin sanotut pienet yksinkertaiset synnit, joita näet Yhdysvalloissa. Jossa naiset vain tulevat seurakuntaan pukeutuen alasti, lyhyissä minihameissa, tiukoissa housuissa, pastorin vaimolla on tiukat housut, pastorilla, esitellen itsensä moraalittomasti. Tämä on syntiä.

Kansakunnat ja koko maailma kääntykööt pois synnistä! He, jotka välittävät ikuisuudestaan, kääntyköön pois synnistä. HERRA huusi kuultavalla äänellään tässä huoneessa, jossa seison juuri nyt, tässä makuuhuoneessa täällä:

NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! MENE VAROITTAMAAN HEITÄ NOOAN PÄIVISTÄ! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT!

Rakkaat ihmiset, aika on lopussa. MESSIAS on tulossa. Eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle?

Rakkaat ihmiset, HERRA on Puhunut hyvin vakavalla tavalla. Tämä on hyvin shokeeraava keskustelu HERRAN JEHOVAN kanssa. HERRA on Puhunut tälle sukupolvelle hyvin hyvin shokeeraavalla tavalla, hyvin tyrmistyttävällä tavalla. Koko yön, se oli täysin shokeeraavaa, hyvin hyvin ihmeellistä, hyvin uskomatonta. Koko yön, koko yön varoittaen Nooan päivistä.

NOOAN PÄIVÄT, NOOAN PÄIVÄT, NOOAN PÄIVÄT, kuultavalla Äänellään. Tässä makuuhuoneessa täällä koko yön aamuun saakka. Joten HERRA on todella todella varoittanut tätä sukupolvea. Luen nyt Raamatusta. Matteuksen evankeliumista 24:36 eteenpäin.

36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin. 37 Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. 38 Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, 39 eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki;

(Hän ei sanonut muutaman, vaan kaikki!)

niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva. 40 Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. 41 Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. 42 Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee. 43 Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan. 44 Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule (ts. vähiten odotatte), Ihmisen Poika tulee.

Hän huusi koko yön: NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT!

Äänellään, ISÄ JUMALA, ISÄ JUMALA ITSE. ISRAELIN VALTAVA JUMALA, JEHOVA SHALOM, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA ADONAI, HERRA JUMALA. Koko yön huutaen, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA SEBAOT, SOTAJOUKKOJEN JUMALA. Huutaen koko yön Äänellään:

NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! Tarkoittaen, että nämä ovat Nooan päiviä. Mene ja kerro heille, että elämme Nooan päiviä! Kerro koko maailmalle, että juuri nyt koko maailma toistaa Raamattua! Koko maailma elää uudestaan Nooan päiviä, kun synti oli massiivista, kun synti ja jumalanpilkka oli suurimmillaan. Synti ja pahuus oli huipussaan.

Ja sitten yhtäkkiä ovi sulkeutuu. Yhtäkkiä Nooa menee sisälle arkkiin. Hän tuhoaa koko maailman. JUMALAN Viha on tulossa, rakkaat ihmiset. Tämä on aika varmistaa, että menet sisälle JUMALAN turvaan, Taivaan turvaan. Portaat on laskettu. Suuria asioita on tapahtunut tälle sukupolvelle.

Tämä HERRAN PALVELIJA, HERRAN VÄKEVIN SANANSAATTAJA, NE KAKSI VALTAVAA TODISTAJAA Puhuvat teille juuri nyt. He ovat tehneet joitakin aivan uskomattomia asioita. He ovat Puhuneet Taivaan Portaista. He profetoivat niistä, kunnes niistä tuli todellisuutta, kun JEHOVA laski ne pilviin, taivaalle maan yläpuolelle.

Joten ei totisesti ole syytä kenellekään sivuuttaa Taivasta juuri nyt! Jokaisen tulee mennä sisälle nyt! Nooan päivät, Nooan päivät! HERRA Sanoo: Mene Nakuruun ja kerro koko maailmalle, että nämä ovat Nooan päiviä! MESSIAS on tulossa, hetkenä, jona vähiten odotat. Shalom, Toda.

*

OSA 3

Rakkaat ihmiset, nyt voin sanoa hiukan lisää tästä valtavasta keskustelusta, joka HERRALLA on ollut kansakuntien kanssa tänä yönä, ääneen, ääneen, suora keskustelu JUMALAN KAIKKIVALTIAAN, koko luomakunnan Luojan, Israelin Luojan, kaikkien ihmisten ja ihmiskunnan Luojan, suora keskustelu HERRAN JUMALAN ja kaikkien kansakuntien ja koko maailman välillä ja koko ihmiskunnan välillä.

HERRA Sanoi hyvin selvästi, rakkaat ihmiset; NOOAN PÄIVÄT, NOOAN PÄIVÄT, NOOAN PÄIVÄT! tarkoittaen, että Nooan päivät ovat nyt täällä. Olkaa varovaisia! Nooan päivät toistuvat täydellisesti nyt täällä. Olkaa varovaisia! Se tosiasia, että Nooa päivät toistuvat täydellisesti tarkoittaa myös sitä, että MESSIAS on tulossa. Kuulet Hänen Sanovan, että kaksi ihmistä tulee työskentelemään pellolla. Toinen otetaan ja toinen jätetään, hylätään, siinä Sananpaikassa, jonka luin. Kaksi naista jauhaa myllyllä ja toinen otetaan ja toinen jätetään.

Tarkoittaen, että noina päivinä ihmiset tulevat olemaan niin keskittyneitä oman elinkeinonssa harjoittamiseen. Tänään on niin paljon ihmisiä, jotka jauhavat juuri nyt. Niin paljon ihmisiä Itä-Afrikan aikaan tällä puolen maapalloa ja toisella puolella maapalloa, joka puolella maapalloa, on sitten yö tai päivä. Monia ihmisiä on tällä hetkellä jauhamassa myllyllä. He ovat menneet töihin etsimään leipää saadakseen leipää pöytään. On paljon naisia tällä hetkellä jauhamassa tällä myllyllä ja on monia miehiä työskentelemässä pellolla juuri nyt; vartijoita, poliiseja, pankkiireita, tohtorieta, lakimiehiä, kirurgeja, pilotteja, lentokenttien työntekijöitä, kaupunginvaltuuston ihmisiä. Kaikki ihmiset ovat menneet ulos työskentelemään pellolle, työskennellen pellolla tänään saadakseen leipää pöytään.

Ja Hän sanoo: toinen otetaan ja toinen jätetään. Tarkoittaen, että naiset ovat menneet ulos ympäri maailmaa työskennellen päivin ja öin. Jauhaen tällä myllyllä täällä laittaakseen leipää pöytään. Hän sanoo: Yksi otetaan ja yksi jätetään. Tarkoittaen, että jotkut ihmiset hylätään.

Se on todella erittäin hyvä, kun Hän sanoo, että emme tiedä päivää kun MESSIAS tulee. Se on niin hyvä, että emme tiedä tarkalleen, kun KRISTUS HERRA, MESSIAS tulee palaamaan., sillä muuten tämä maailma, se miten tunnet tämän maailman, jos se olisi tiennyt sen tarkan päivämäärän, kun MESSIAS tulisi, niin ihmisluonne olisi houkuteltu laiskottelemaan ympäriinsä, eikä työskentelemään KRISTUKSELLE. Ihmiset olisivat menneet jopa syntiin, tehden syntiä siihen viimeiseen päivään saakka, viimeiseen hetkeen ja sitten vasta kääntyneet JUMALAN tykö.

Me tiedämme erittäin hyvin, että kun olemme tässä maailmassa, niin se ei ole vain ikuisuutta varten, vaan myös HERRAN palvelemista varten. Se on HERRAN palvelemista varten, saaden päätökseen JUMALAN tarkoitukset tässä ajassa, tässä maailmassa.

Nyt minua on kutsuttu, että voin paljastaa hiukan lisää tästä keskustelusta tänä yönä. HERRA JEHOVA ELOHIM, ISÄ JUMALA, JEHOVA JAHVE ITSE tuli viime yönä. Hän tuli aina Taivaasta saakka vierailemaan HÄNEN VÄKEVIMMÄN PALVELIJANSA luona. Ja kun se Kirkkaus saapui, Hän peitti itsensä paksulla sakealla tummalla pilvellä, sakealla pimeydellä. Joten Hän Puhui sieltä pimeydestä, mutta tiesin, että Hän oli hyvin lähellä, melkein 1-2 metriä minusta. Paksu tumma Pilvi, hyvin sakea Pilvi, mutta sieltä Pilvestä Hän antoi minun tietää, että Hän oli hyvin lähellä, 1-2 metriä Hänen Palvelijastaan, Hänen joka puhuu kanssanne nyt.

Tämä on se, mistä Hän alkoi puhumaan. Hän sanoi: NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! Se Pilvi tuli ulos aina Taivaasta saakka ja siitä tuli paksu tumma Pilvi, kun se ilmestyi. Sitten Hän antoi minun tietää, että Hän oli noin 1-2 metriä minusta. Tämä on se, josta Hän Puhui ääneen kuultavalla Äänellään ja varoitti maailmaa: NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄ OVAT TÄÄLLÄ! Tarkoittaen, että MESSIAS on tulossa.

Jotkut tullaan jättämään jälkeen ja hylkäämään. Jotkut tullaan ottamaan Taivaan turvaan. Kuinka hämmästyttäviä, kuinka shokeeraavia, kuinka valtavia päiviä! Se Pilvi tuli ja nyt voin paljastaa enemmän. Se Pilvi tuli aina Taivaasta saakka ja kun Hän saapui tänne, siitä tuli sakea pimeys ja Hän oli sen sakean pimeyden sisällä, noin 1-2 metriä minusta. Tämä on se, mistä Hän Puhui Äänellään Palvelijalleen. Eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle? Eikö HERRA olekin periksiantamattomalla tavalla varoittanut tätä sukupolvea? Eikö JUMALA KAIKKIVALTIAS olekin varoittanut tätä sukupolvea? Tätä aikakautta.

Hän tekee tämän, kun olen menossa suurimpaan Kokoukseen, Pastorikonferenssiin: Hän lähettää minut suurimpaan Pastorikonferenssiin, joka meillä on ollut. Myös yli 96 vanhempaa Pastoria, vanhempaa Piispaa tulevat joka puolelta maailmaa. Eikö HERRA JEHOVA olekin varoittanut tätä sukupolvea? Shalom.

*

OSA 4

Rakkaat ihmiset, nyt olen paikalla jakaakseni teille lisää niistä keskusteluista, joita HERRA JEHOVALLA oli tänään kansakuntien ja seurakunnan kanssa, kun HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS, ISÄ JUMALA, JEHOVA JAHVE, tänä yönä vieraili luonani isolla tavalla. Kun Pilvi tuli, niin tuli hyvin sakea pimeys ja Hänen Äänensä tuli tuosta sakeasta pimeydestä huutaen ja puhuen hyvin kovaa: NOOAN PÄIVÄT, NOOAN PÄIVÄT, NOOAN PÄIVÄT, NOOAN PÄIVÄT! Aamuun saakka.

Nyt se kolmas osa tätä keskustelua, jonka haluan paljastaa teille, on se että tuosta hetkestä sen jälkeen kun HERRA Puhui: NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! Koko yön. Sitten HERRA otti minut ja vei ajassa taaksepäin Nooan päiviin.

Viime yönä minä elin Nooan päiviä. HERRA vei minut takaisin Nooan päiviin ja näin kuinka Hän laittoi minut sinne ja siellä oli myös paljon ihmisiä ja HERRAN Tuomio tuli. Muistan, että myrsky tuli. Kun vesi tuli se löi ikkunaan. Siellä oli ikkuna ja vesi olisi työntänyt ikkunan alas karmeistaan. Yritin laittaa sen takaisin, mutta veden paine oli liikaa, niin paljon, että luovutin. Myös toinen ikkuna pyyhkäytyi pois.

Tilanne oli täysin sietämätön. Siitä tuli kestämätön tilanne. Siitä tuli sietämätön tilanne ja hetki. Näin kuinka tulvavedet tulivat ja pyyhkäisten kirjaimellisesti kaikki maailmasta.

Hän laittoi minut taloon ajassa taaksepäin Nooan päiviin. Ja kuinka se myrskyvedet ja ne tulvat tulivat. Taistelimme. Yritimme taistella heidän kanssaan vettä tulemasta. Se oli täysin uskomatonta, rakkaat ihmiset. Nooan päivät, Nooan päivät. Valtavat tulvat tulivat. Valtavat vedet surmaten kaikki, jotka olivat siellä, jotka eivät olleet kuulleet HERRAN varoitusta, HERRAN ohjeistusta.

Ja sitten tämän jälkeen neljännessä jaksossa tätä keskustelua, HERRA toi minut nyt takaisin tähän aikaan tähän päivään. Hän näytti minulle seurakunnat, jotka eivät olleet vielä valmiina. Hän vei minut seurakuntiin, seurakuntiin, seurakuntiin tässä maailmassa. Seurakunta ei ole vielä valmis. Ja silti tulvat ovat tulossa pyyhkäisemään heidät.

HERRAN Tuomio on tulossa pyyhkäisemään heidät pois. Viha on tulossa pyyhkimään heidät pois. NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! Nyt voin vapauttaa kolmannen ja neljännen osan tätä keskustelua, että HERRA vei minut takaisin Nooan päiviin.

Ne tulvat tulivat ja se myrsky ja yritin pidellä ikkunaa estämään veden tulon, mutta se vyöryi sisään ja ikkunat rikkoutuivat. Ihmisiä kuoli. Paljon ihmisiä kuoli. Koko maailma kuoli paitsi he jotka olivat olleet kuuliaisia.

Tämän jälkeen Hän toi minut takaisin tähän aikaan. Sitten Hän näytti minulle, kuinka seurakunta ei ole vielä valmis. Sitten tämän jälkeen Hän toi minut takaisin tänne makuuhuoneeseen täällä.

Uudestaan, oli sakea pimeys minun ja Hänen välillään ja tiesin, että Hän on yhden metrin päässä, 1-2 metriä minusta. Ja uudestaan; NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT! NOOAN PÄIVÄT!

Eikö HERRA ole varoittanut tätä sukupolvea, rakkaat ihmiset. Eikö HERRA olekin varoittanut teitä? Eikö HERRA olekin varoittanut maailmaa? Eikö HERRA olekin varoittanut maailman kansakuntia? Eikö HERRA olekin varoittanut tätä sukupolvea? MESSIAS on tulossa! Shalom.

(Profeetta Dr. Owuor / Jesus is Lord –radio www.jesusislordradio.info / 29.3.2018)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)