MARGARETIN SOKEAT SILMÄT AVAUTUVAT - VÄKEVÄ IHMETODISTUS!

Tämä on todistus Margaret Cheropin parantumisihmeestä. Hän oli täysin täysin sokea nainen, jonka silmät HERRAMME JEESUS avasi 7. heinäkuuta 2018 Nairobin Keskuspuistossa. Eilen torstaina Duka Mojan kylä täällä Keniassa oli kokoontuneena kylän päällikköä myöten kiitosjuhlaan HERRALLE ja he soittivat tänne Jeesus on Herra -radioon ja jakoivat Margaretin ihmeellisen todistuksen. Margaret on 65-vuotias ja hän eli normaalia elämää, kunnes hänen näkönsä alkoi heikkenemään ja hän meni Iten kunnan Referral -sairaalaan ja siellä hänellä todettiin paha kaihi ja hän sai lääkityksen, mutta lääkkeet eivät auttaneet ollenkaan ja tilanne vain paheni ja hän sokeutui täysin tänä vuonna helmikuussa kaihin takia. Hän kuvaili, kuinka hänen näkönsä alkoi hämärtyä ja sumentua, kunnes hän menetti täysin näkönsä. Tuona päivänä, kun hänestä tuli täysin täysin sokea, hän kertoi, kuinka oli pyytänyt ihmisiä katsomaan hänen silmiinsä, onko siellä jotain? Mutta hänen silmissään ei ollut mitään.

Margaret tuli hyvin köyhästä kodista, joten hänellä ei ollut enää uudestaan varaa edes bussimaksuun sairaalaan, joka on niinkin pieni kuin 70 senttiä. Silmien operointi olisi ollut 4000 shillinkiä eli noin vajaa 40 euroa, johon hänellä ei todellakaan ollut varaa. Hänestä oli tullut nyt taakkaa naapureille ja kylälle. Nyt hän oli täysin riippuvainen kälystään, joka alkoi huolehtimaan hänestä. Käly laittoi ruoan ja siivosi kodin. Jos Margaret yritti kokata, niin siitä tuli varsinainen sotku. Hän saattoi kaataa kaikki jauhot maahan ja ylipäätään avotulen kanssa kokkaaminen oli sokealle ongelma. Jos hän yritti kävellä pihamaalla, hän vain törmäili kiviin ja kaatuili. Hän oli nyt täysin vain kuulon aistin varassa. Nyt hän ei voinut hakea edes joesta vettä, vaan käly kantoi samalla Margaretille vettä joesta, kun haki myös itselleen. Margaretille tehtiin puun oksasta sokeainkeppi, jota hän käytti. Käly talutti Margaretin kädestä pitäen, jos he menivät kaupoille kylälle. Cathereine-käly haki veden, pesi pyykit, hakkasi polttopuut ruoan laittoa varten avotulella. Aina kun Margaret halusi meni ulos, hän talutti häntä kädestä.

Margaret Cherop saatettiin kädestä taluttaen Super Gran Mega Parantumiskokouksen kokouskentälle 5. heinäkuuta 2018. Hän kertoi, että vain saapuessaan kokouskentälle hän alkoi yhtäkkiä näkemään hieman hyvin hämärästi korkeita hahmoja, kuin varjoja, ihmisiä, jotka liikkuivat, kuin puita, mutta kaikki olivat tummia. HERRAN Kirkkauden parantumisvoitelu oli jo koskettanut häntä. Tämä oli perjantai-päivä, päivää ennen varsinaista kokouksen alkua. Aivan kuten HERRAN Väkevin Profeetta oli sanonut, että ihmisiä alkaisi paranemaan, jopa vain saapuessaan kokouskentälle.

Kaikki oli normaalia ja rauhallista ja hiljaista kokouspaikalla torstain ja perjantain, kunnes saapui lauantai ja HERRAN Väkevin Profeetta käveli kokoukseen, silloin tuossa hetkessä samantien välittömästi parantumiset räjähtivät siellä täällä ja Margaret oli yksi heistä, joita HERRA muisti. Tuossa hetkessä myös Margaretin silmät olivat avautuneet ja hän alkoi näkemään! Margaret kuvaili, kuinka ensimmäisenä hän oli ollut niin shokissa huomatessaan, että kokouskentällä oli niin paljon ihmisiä!

 Hän nousi seisomaan suuressa hämmästyksessä siitä, että hänen täysin sokeat silmänsä olivat avautuneet ja hän voi nyt todella nähdä ja lähti kävelemään juhlien ilman törmäämättä mihinkään tai kehenkään kohti Alttaria. Tuossa hetkessä, kun ihmiset tajusivat, että sokea on saanut näkönsä, juhlinta räjähti hänen ympärillään. He poimivat mukaansa hänen sokeainkeppinsä ja nostivat sen ilmaan ja ihmisjoukko hurrasi ja juhli Margaretin ympärillä, kun hän alkoi kävelemään HERRAN Alttaria kohden. Hän näki nyt hyvin ja selvästi. Hän käveli HERRAN Alttarille ja antoi HERRAN Väkevimmälle Profeetalle todistuksensa. Hän näki nyt oikein hyvin kävellä portaat ylös alttarille törmäämättä mihinkään. Hän kuvaili Alttarilla, kuinka matto oli punainen, tuolit olivat valkoiset ja hän oli ihmeissään valtavan suuresta ihmisjoukosta silmin kantamattomiin kokouskentällä. HERRA oli nyt täysin ennallistanut hänen näkönsä!

Pastorit ja uskovat vierailivat Margaretin kodissa ja hän näkee vieläkin hyvin! Nyt kuulimme, kuinka hän saa jatkuvasti vieraita kotiinsa, kun ihmiset käyvät kylässä katsomassa tätä suurta JUMALAN ihmettä. Nyt hän pysyy nyt näkemään hyvin. Hän kävelee törmäilemättä kiviin. Hän pystyy hakkaamaan itse polttopuut, sytyttämään tulen ja tekemään ruoan täysin itsenäisesti ilman apua. Hän on laittanut ruokaa itselleen ja vierailleen. Hän tiskaa astiat. Hän pystyy kävelemään seurakuntaan ja ylittämään tien itsenäisesti. Hän pystyy nyt elämään taas normaalia elämää. Hän on alkanut jopa hankkimaan itselleen elantoa ja punomaan kauniita nyörejä myyntiin! Hän identifioi ruoat ilman haistamista ja hän voi tiskata. Hän pystyy tekemään kaiken nyt itsenäisesti. Hän jätti sokeainkeppinsä Keskuspuistoon. Hän kertoi, kuinka oli täydellisessä pimeydessä. Hän ei pystynyt näkemään edes valoa.

Puhuimme itse Margaretin kanssa, puhuimme kälyn kanssa sekä Vanhemman Piispan kanssa, pastorin kanssa, sekä alueen päällikön kanssa täällä radiossa. Itse Margaretia ja Aluepäällikköä myöten he kiitti HERRAA JUMALAA ja HERRAN Väkevintä Profeettaa niin niin paljon. Aluepäällikkö pyysi häntä auttamaan lisää ihmisiä tässä maassa. Aluepäällikkö sanoi, että tämä Herätys on saanut niin paljon hyvää aikaan maassa ja hänen valvonta-alueellaan. Hän sanoi, että alkoholismi on muun muassa laskenut ja sairaat ovat parantuneet ja hän pyysi JUMALAN Miestä jatkamaan heidän auttamistaan. Hän sanoi, että olemme yhdessä tässä JUMALAN liikehdinnässä auttamassa ihmisiä, jotka kärsivät. Ja aluepäällikkö iloitsi siitä, että Margaret ei joutunut maksamaan penniäkään parantumisestaan.

Hän sanoi, että koska HERRAN Väkevin Profeetta saarnaa pyhyyteen ja vanhurskauteen palaamista, niin ihmisistä on tullut uudestisyntyneitä myös hänen alueellaan ja nyt hänen työnsä on helpompaa. Aluepäällikkö sanoi, että kun ihmiset tekevät parannuksen, se muuttaa ihmisten elämän paremmaksi ja perheiden elämän paremmaksi. Hän lisäsi, että hän kannattaa tätä parannuksenteon liikehdintää, joka auttaa koko yhteiskuntaa ja olemme saaneet paljon voittoja Herätyksen myötä. Nyt tämä Herätys auttaa ihmisiä huolehtimaan itsestään ja perheistään ja yhteisöstään. Aiemmin he olivat vaikeita ihmisiä käsitellä. Ja Aluepäällikkö tunsi myös erittäin hyvin Margaretin. Hän sanoi, että tämä on suuri voitto hänelle ja koko kylälle.

**

HERRAN SANOMA JA PROFETIA 23.8.2018

Eilen tämän valtavan todistuksen aikana 23.8. HERRAN Väkevin Profeetta soitti tänne radioon tämän ihmeen jälkeen ja tässä on suomennos siitä, mitä Hän puhui:

Kuinka väkevä todistus, rakkaat ihmiset. Se on valtavaa nähdä, mitä HERRA tekee tässä maassa. Kerron kaikille kansakunnille, että on suuri etu valmistautua vanhurskaudessa. Katsokaa mitä Kenia käy läpi nyt. Seurakunta on nyt saavuttanut huippukohtansa Herätyksessä. Haluan myös juhlia tätä upeaa perhettä. Tämä on maaseutukylän perhe. Voit nähdä, että Aluepäällikkö, alueen vanhempi valtion toimihenkilö on tullut mukaan todistamaan tätä. Nämä ovat vanhimpia hallituksen ihmisiä, jotka työskentelevät Presidentin alla, jotka ottavat kaiken informaation ja yksityiskohdat ylös raportoiden valtiolle, kuinka monta sokeaa ja kuuroa heidän alueellaan on ja niin edelleen. Joten voitte kuvitella, että jos oli kukaan, joka tunsi tämän sokean naisen enemmän kuin kukaan muu, se oli tämä Apulaispäällikkö. Siunaan myös häntä hyvin paljon ja kiitän, että hän tuli mukaan kirkastamaan JEESUKSEN nimeä.

Katsokaa, tämä tapahtuu syvällä Afrikan maaseutukylissä, jossa JEESUKSEN Veri loistaa. Hänen Kirkkautensa loistaa Afrikan syrjäisissä kylissä. Se on ihmeellistä, kun HERRA Puhui israelilaisille, tuodakseen lunastuksen ensimmäisen suunnitelman, joka tulisi ihmiskunnalle. Se on todella ihmeellistä, että Hän ei valinnut niitä Egyptin kuninkaan faaraon palatseja, sitä sivilisaatiota Niilin joen vierellä ja arkkitehtuuria ja kaikkea sitä, mutta Hän valitsi sen karun pensaikkoisen kivisen Siinain vuoren. Siellä Hän tuli vierailemaan heidän luonaan ja antamaan JUMALAN pelastussuunnitelman, ne 10 Käskyä. Hän toistaa nyt sitä samaa luonteenlaatuaan, koska nämä ovat Afrikan syviä maaseutukyliä.

Nyt voitte nähdä sen kauniin Herätyksen, JEESUKSEN Ristin, sen vanhan likaisen JEESUKSEN Ristin, joka loistaa hyvin syvällä Afrikan kylissä savimajoissa ja sillä ei ole merkitystä HERRALLE. Näette, että HERRA on nyt valinnut ne yksinkertaiset asiat tässä maailmassa voidakseen ylenkatsoa kaikkea tämän maailman modernismia ja sivistystä. Tämä on hyvin voimallista rakkaat ihmiset, mitä elämme nähdä. Tämä on mahtava tilanne. Tässä on niin paljon mitä oppia tässä hetkessä siitä, mitä HERRA tekee, rakkaat ihmiset. Tämä on hyvin suuri opetus tämän päivän modernismille, sille sivistykselle, jonka näet Euroopassa ja Yhdysvalloissa, Australiassa, Lagosissa, Abudjassa, Johannesburgissa, Kap-kaupungissa, minkä näet suurissa kaupungeissa, sisältäen Nairobin. HERRA tuo loppuunsa kaiken modernismin aspektin, joka on täynnä ylpeyttä.

Hän sanoo, että rakastan yksinkertaisia asioita. Hän sanoo myös, että he ovat ne yksinkertaiset ihmiset, joilla on todella merkitystä minulle. ISÄ sanoo, että he ovat ne yksinkertaiset ihmiset, jotka rakastavat minua eniten koko sydämestään, koska jos kuulet tämän sokean naisen narratiivin, niin se on melkoinen tilanne. Näet, että ihmiset hakevat vetensä kaivosta ja joesta. Ja tiedäthän täällä Afrikassa, jos puhut kaivosta, niin kävelet pitkän matkan hakemaan vettä. Joskus voi sataa ja tie on mutainen, mutta silti sinun täytyy mennä alas kaivolle mutaista tietä pitkin. Olet todella riippuvainen HERRASTA, sillä jos se kaivo saastuu sateen takia, sitten olet kaiken sen uhri.

Näet, kuinka he ovat riippuvaisia JUMALASTA ja JUMALA pitää heistä huolen. He eivät ole kuolleet. Joskus on rankkasadetta ja tulvimista ja joskus he keräävät sadevettä ja juovat sitä. Nämä ovat yksinkertaisia ihmisiä ja tämä on kaunis Herätys. Sitä kutsutaan Herätykseksi maaseutukylissä. Ja tätä olen tähdentänyt monille kansakunnille Euroopassa, minne tahansa olen mennyt missioille. Se sivistys, jonka näet Italiassa. Palasimme juuri Italiasta. Se sivistys Ruotsissa. Heillä ei ole näitä ihmeitä siellä. JUMALA ei ole valinnut heitä vieraillakseen heidän luona tällä tavoin. Tiedän, että HERRA teki suuria asioita Palermossa, Italiassa, kun Hän lähetti minut sinne. Katsokaa nyt sitä juhlintaa, joka tapahtuu kylissä! En ole nähnyt juhlintaa Italiassa tai Ruotsissa tai muualla.

Täällä vanhempi valtion apulaisjohtaja tulee ja sanoo, että minä tunnen tämän naisen. Tämä henkilö oli sokea. Minun statistiikassani nämä ovat sokeita ihmisiä, joita on minun valvontani alla. Tämä on Raamatullinen Herätys, rakkaat ihmiset. Raamattu toistaa itseään, koska jopa apulaispäällikkö on tullut paikalle ja sanonut, kyllä se on totta, tämä nainen oli täysin sokea ja JEESUS on parantanut tämän henkilön. Kuulet hänen todistuksensa ja tähän Herätykseen liittyy paljon enemmän. Puhumme ihmeistä, parantumisista, kasteesta, mutta nyt tämä narratiivi valtion tasolta sanoo, että jopa alkoholin käyttö on laskenut alas! Ne ovat niitä salattuja voittoja tässä Herätyksessä, joka on räjähtänyt.

Haluan siis herätellä kehittyneitä maita, jopa nyt kun menen Lima Peruun, hyvin sivistyneeseen ja moderniin suureen kaupunkiin. Kun tulen kaupunkeihinne, muistakaa, että HERRA on päättänyt valita ne yksinkertaiset asiat tässä elämässä pystyäkseen nujertamaan ihmisviisauden. Hän on näyttänyt heille loisteliaan JEESUKSEN Ristin ja Veren auktoriteetin ja voiman, näyttäen heille JEESUKSEN loisteliaan Veren auktoriteetin. Tämä on hyvin kaunista, rakkaat ihmiset.

Vain muutama minuutti takaperin nukahdin ja HERRA näytti minulle Hänen valtavan Kirkkautensa Pilven. Valkean pilven, jotkut osat olivat sinertäviä, tulevan alas. Ja HERRA sanoi: KATSO, HERRAN KIRKKAUS TULEE ALAS!  Se oli todella valtavan kokoinen Kirkkaus. Katselin sitä ylhäältä ja olin melkoisen välimatkan päässä maailmasta. Olen saattanut ollut jopa universumin tuolla puolen, Taivaassa. Pystyin näkemään sen Kirkkauden alhaalla siellä. Näin kuinka se Kirkkaus tuli alas ja osa siitä on sinertävää, tumman sinistä ja suurin osa valkoista. Tämä on hyvin voimallista, sillä tämä on synonyymi Kirkkauden kanssa, Ilmestyskirjassa JUMALAN Valtakunnan Kirkkaus on kuin smaragdi, berylli, topaasi. Nämä ovat niitä värejä, joita näin Kirkkaudessa ja näin Kirkkauden tulevan alas. Muutama minuutti sitten olin unessa. Joten on valtava vierailu, joka on tulossa seurakuntaan, rakkaat ihmiset.

Kokous on tulossa, jonne menen, minne HERRAN Kirkkaus tulee väkevällä tavalla. Ja ennen kuin Hän näytti minulle Kirkkauden, Hän näytti minulle niin paljon seksuaalisyntiä. Näen todella paljon homoseksualismia Lima Perussa, jonne olen menossa. Näen paljon homoseksuaalisuutta ja prostituutiota, näitä nuoria tyttöjä, jotka tekevät prostituutiota siellä. Näen paljon seksuaalisyntiä halki kansakunnan. Ei ainoastaan Perussa. Hän vei minut Saksaan ja näin nämä naiset, jotka ovat hyvin vanhoja. Luulenpa että populaatio siellä on hyvin iäkästä ja he puhuivat kanssani ja he sanoivat, että olemme tästä mielisairaalasta lähettyviltä. He kertoivat minulle tilannettaan. He hautoivat itsemurhaa. He halusivat tehdä itsemurhan. He halusivat tehdä itsemurhan ja sanoin heille, että jos teette itsemurhan, niin menette suoraan helvettiin. Joten he olivat peloissaan siitä. He pysähtyivät ja sanoivat, että eivät sitten tule tekemään itsemurhaa. Näin, että he olivat menettäneet hiuksiaan. He olivat hyvin vanhoja ja masentuneita. Heillä oli halkio hameissa, jotta ihmiset voisivat nähdä heidän jalkansa ja reitensä, jotta heitä voitaisiin ihailla tai mitä tahansa. He etsivät hyväksyntää vääristä paikoista.

Ymmärsin, että HERRA Sanoo, että on vaikea tilanne maailmanlaajuisesti mitä tulee syntiin. Tämä tuo painoarvoa tälle parannuksenteon sanoman keskeisyydelle, ja sitten näet sen Herätyksen ja ilon. Jos kuuntelette Jeesus on Herra -radiota Keniassa täällä, niin he ovat todella iloisia. He juhlivat yömyöhään klo 02 saakka syvällä kylissä. Ihmiset ovat niin iloisia. He juhlivat. Heidän JUMALANSA on vieraillut heidän luonaan. Heillä on niin paljon iloa, jota et voi ostaa rahalla. Ihmiset tavoittelevat rahaa siellä New Yorkissa, Time Squarilla, Chicagon tuulisessa kaupungissa, Los Angelesissa. Tämä raha, jonka perässä he juoksevat Nigeriassa ja kaikissa Etelä-Afrikan kaupungeissa, kaupungeissa kuten Maputo ja isoissa tämän maailman kaupungeissa. Se raha, jonka perässä he juoksevat Sydney Australiassa ja Melbournessa, ei voi tuoda teille tätä iloa.

Kun kuuntelet ihmisiä juhlimassa, niin Vau! Tämä nainen oli sokea ja JUMALA on avannut hänen silmänsä. Hänet vietiin Keskuspuistoon, jossa ne kaksi mahtavaa JUMALAN Profeettaa saarnasivat ja kun he vain saapuivat kokouskentälle, hänen sokeat silmänsä avautuivat. Kylä juhlii nyt valtavaa ihmettä. He ovat niin iloisia. Tällaista iloa et löydä niistä itsemurha-kaupungeista, joissa itsemurhat ovat normaalia. Toronto, Michigan, Minneapolis, Buenos Aires, Sao Paulo, Brasilia, Rio De Janeiro, Et löydä tällaista iloa sieltä. Täällä koko kylä, koko yhteisö on kokoontuneena yhteen vuotena 2018 ja jos kuuntelet, miksi he juhlivat, niin he sanovat: ”Mungu wetu, Mungu wana Bii, Jehova, Amefungua, kibofu, na sasa kibofu anaona!” He kaikki laulavat yhteen ääneen, huolimatta heidän sosiaalisesta statuksesta yhteisössä. Ehkä siellä on mukana lääkäri tai sairaanhoitajia paikalla, tulemme pian kuulemaan.

He laulavat, että meidän JUMALAMME, Väkevimmän Väkevimmän Profeetan JUMALA, on avannut tämän sokean henkilön silmät keskuudessamme täällä. Nyt sokea henkilö voi nähdä. Ja nyt tämä sokea henkilö pystyy tekemään asioita. Kun kuuntelet, että mitä hän tekee, niin nyt hän kutoo kankaita myyntiin. Katsokaa tätä rakkaat ihmiset. Hän ei ole pankkiiri tai lääkäri tai lakimies. Nyt kun hänen sokeat silmänsä avautuivat, hän kutoo nyörejä mennäkseen myymään niitä markkinapäivänä ja saadakseen elantonsa. Tämä antaa hänelle valtavasti iloa. Hän voi rakastaa JEESUSTA ikuisesti tämän takia.

Kun jotkut sanovat, että he ovat ottamassa eron puolisostaan Chicagossa tai Michiganissa tai missä tahansa. Aviomies ei ole tullut kotiin tai mitä tahansa. Täällä he juhlivat JEHOVA JAHVE JUMALAA ja koko Taivas katsoo Afrikan syrjäisiä maaseutukyliä. Nyt hänen silmänsä ovat avautuneet ja hän voi kutoa kankaita ja mennä myymään ne muutamalla kolikolla ja ostaa puoli kiloa sokeria. Kuinka mahtavaa, rakkaat ihmiset. Kuinka upea Raamatullinen vanhanaikainen Herätys. Se on täysin erilainen kuin mitä saat Milanossa, Ranskassa, Pariisissa, Frankfurtissa. Bonnissa, mitä saat sivistyneissä maailman kaupungeissa, Itävallassa, Vienassa ja niin edelleen. Kaikessa tässä he eivät löydä iloa.

HERRA opettaa nyt kansakuntia, että se ilo, jota niin paljon kaipaatte, löytyy JEESUKSESSA KRISTUKSESSA MESSIAASSA ja täällä se on Afrikan kylissä ja JEESUKSEN Ristiltä, siltä suurelta Ristiltä. Se on se likainen vanha rosoinen Risti. Nyt se loistaa säkenöiden. Nyt aurinko heijastuu siihen ja se loistaa nyt ja näet aivan kuin punertavan JEESUKSEN Veren loistavan Ristiltä. Kuinka voimallista, rakkaat ihmiset. Mikä paradigman muutos. Samaan aikaan HERRA näyttää niiden kaupunkien rappion. Näen, että itsemurhatilastot ovat liian korkeat. Nyt kahden päivän aikana Hän on vienyt minut ympäri maailman tässä maassa Keniassa ja ympäri maailman ja näyttänyt minulle ne murhat. Ihmisiä murhataan. Ihmisiä murhataan. Kuolemaa, kuolemaa, kuolemaa. Tämä on hyvin shokeeraavaa, rakkaat ihmiset. Se on hyvin shokeeraavaa tässä hetkessä, että HERRA paljastaa nyt maailmalle Hänen salatun Sydämensä, sen suhteen mikä merkitsee Hänelle eniten, kun maailma on saavuttanut sen postmodernisminsa.

Minä todella kannustan monia ihmisiä ja kansakuntia tekemään parannuksen ja palaamaan takaisin siihen perusviattomuuteen. Kun HERRAN palvelijat tekevät parannuksen, yksinkertaisesti tekevät parannuksen, älä kyseenalaista sitä, sillä katso se toimii täällä. JUMALA on todistanut, että tämä on tie ikuisuuteen. Portaat ovat lasketut tänne. Nyt Hän on näyttänyt minulle, kuinka Kirkkaus tulee alas. Kuinka mahtavaa, rakkaat ihmiset. Se on valkoinen Kirkkaus ja näen sen sinertävän sävyn siinä, smaragdi, beryllin ja topaasin häivähdyksen, sen Kirkkauden kauneuden tulevan alas.

Muutama minuutti takaperin olin unessa ja Hän nosti minut ylös Taivaaseen ja näytti minulle alhaalla maassa sen Kirkkauden tulevan. Hän sanoo tämän, kun olemme keskellä juhlintaa, jossa on mukana apulaispäällikkö, joka on tullut toimistostaan mukaan. Nämä ovat hyvin kiireisiä ihmisiä. Heillä on poliisiyksikkö, jota he hoitavat siellä. He pitävät julkista turvallisuutta yllä ja kontrolloivat rikollisuutta ja niin edelleen. Hän on astunut ulos kiireisestä aikataulustaan todistaakseen ja juhliakseen näiden ihmisten kanssa, että yksi kansalainen toimivaltani alla, jonka silmät olivat sokeat statistiikkani mukaan, hänen silmänsä ovat avautuneet ja nyt hän voi nähdä. Hän pystyy kutomaan kankaita ja hankkimaan itse elantonsa!

HERRA JEESUS katsoo tätä Valtaistuimeltaan Taivaasta, ISÄN oikealla puolella ja Hän juhlii, kunnes Hänen kyyneleensä valuvat. Hän sanoo, nyt näen, että se oli todella sen arvoista, että menin Ristille tämän hyvin köyhän kylän ja köyhän naisen takia. Hän kirkastaa minua. Samaan aikaan, kun muut kaupungit ovat liian kiireisiä. Heillä on korvakuulokkeet korvillaan. He ajavat supervaltateitä toimistoistaan. Heillä ei ole aikaa edes sille, että heille ojentaisi traktaatin, vain yksinkertaisen lapun, jossa sanotaan: ”JEESUS KRISTUS kuoli puolestasi. Tee parannus, sillä Hän on tulossa.” Heillä ei ole aikaa. He eivät voi edes puhua sinulle. He ovat sillä supervaltatiellä ajaen kotiin toimistoistaan Dallasissa, Houston Texasissa, Oklahomassa, Los Angelesissa, aina New Yorkiin saakka, Thoms joelle, Atlantic cityyn.

He ovat kiireisiä suorittaen tehtäviään. He ovat laittaneet korvakuulokkeet korvilleen. He ovat autoissaan ja sulkeneet ikkunat ja laittaneet ilmastoinnin päälle ja kiihdyttävät siellä valtatiellä, mennen takaisin kotiin. Olen lakimies ja olen juuri palaamassa oikeussalista ja toimistosta. Heillä ei ole aikaa JEESUKSELLE. Et voi edes pysäyttää heitä ja sanoa: Anteeksi, entäpä HERRA? Voinko antaa sinulle traktaatin. Voinko antaa sinulle paperilapun, jonka olen printannut, joka sanoo: JEESUS rakastaa sinua. Hän kuoli puolestasi ja Hän on tulossa.

Ja täällä työpäivän aikana kokonainen kylä on kokoontuneena kiitosjuhlaan aina aluepäällikköä myöten, joka on sulkenut toimistonsa ja lähtenyt työpaikaltaan kesken päivän. Normaalisti hänellä on poliiseja hänen määräyksensä alla. Hän kulkee normaalisti ympäri ja pitää huolen alueensa turvallisuudesta. Hän on lähtenyt toimistostaan ja tullut puhumaan maailmalle, että tunnen tämän naisen. Hän oli sokea ja JEESUS on tehnyt suuren asian täällä. Ja hän sanoo: JUMALAN Mies, jatka näiden asioiden tekemistä täällä. Tämä työ on muuttanut ihmisten elämän meidän toiminta-alueellamme. Kuinka mahtava se kylien vanhanaikainen Raamatullinen Herätys. Luulenpa, että seurakunnan tuho on juurikin se sivistys seurakunnassa. Jos voimme purkaa sivistystä, silloin voimme löytää JUMALAN.

Olen nähnyt Kirkkauden tulevan. Kuinka mahtavaa aikaa. Sana on voimallista. Se vahvistaa seurakuntaa ja keskittää hänet ikuisuuteen ja ne ihmeet ovat mahtavia. Kun kuuntelin Muthonin todistusta Nanyukista. Hänet jätettiin sinne vihanneksena. Jalat mätänivät, luut olivat ulkona, mieli oli henkisesti epävakaa. Hän ei pysty puhumaan tai kuulemaan, mutta nyt näet hänet puhuvan ja kuulevan ja kävelevän! Näet, kuinka HERRA paransi hänet välittömästi. Kun HERRA vei minut Nairobin Keskuspuistoon, Hän teki ja muotoili sen luun. Kun katsot häntä kävelemässä nyt, se koskettaa sydäntäsi ja repii sydämesi kappaleiksi. Ja nyt käsittelemme taas toista valtavaa ihmettä Keyon kylässä.

Kuinka upea ja valtava sanoma on annettu liittyen ikuisuuteen ja samaan aikaan ihmeet ovat valtavia, ne ovat tyrmistyttäviä ja ihmeellisiä. Tämä Herätys on runsas, rakkaat ihmiset. Kuunnelkaa tätä. Kansakunnat, Latinalainen Amerikka, Chile, Brasilia, astukoot ulos ylpeydestään. Brasilia, teidän tulee astua ulos ylpeydestänne, jotta nyt voitte vastaanottaa tämän Herätyksen. MESSIAS on tulossa. Kansakunnat tekevät suuria voittoja. HERRA Siunatkoon teitä, rakkaat ihmiset. Olen nähnyt Kirkkauden tulevan. Tämä on valtavaa aikaa. Rohkaisen kaikkia kansakuntia tulemaan kuulolle ja näkemään mitä JEESUS tekee ympäri maailman tässä ajassa.

Voit kertoa, että HERRAN teoissa, siellä vanhassa muinaisessa maaseutukylien Herätyksessä, voit kertoa, että kun HERRA lähetti minut ja Hän lähetti nämä Kaksi, Hän pohjimmiltaan lähetti heidät ennallistamaan JEESUKSEN Veren ja Ristin auktoriteetin, jotta kaikki ihmiset ja kansakunnat voivat nyt kääntyä JEESUKSEN puoleen, jotta he eivät tule koskaan sivuuttamaan Häntä ja he tulevat kuulemaan sen sanoman JUMALAN JEHOVA JAHVEN loisteliaasta Valtakunnasta, joka on tulossa.

MESSIAS on tulossa. Olkaa valmiit, rakkaat ihmiset. Olen nähnyt Kirkkauden tulevan. Valmistautukaa! Me emme edes tiedä, mitä tämä Kirkkaus tarkoittaa. Se voi tarkoittaa MESSIAAN Tulemusta. Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Se voi tarkoittaa vierailua toisessa maassa. Se voi tarkoittaa Keniaa, joulukuussa, kun valmistaudumme siihen kokoukseen. Se voi tarkoittaa Perua, mutta meidän tulee olla valmiita koko ajan. HERRA Siunatkoon teitä.

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)