MAMA JULIANAN JA LILLYN PARANTUMISTODISTUKSET

HERRA on muistanut Kenian Kerichoa, köyhiä siellä ja perhettä syvällä siellä maaseutukylässä. Kuulimme niin paljoin iloa ja juhlintaa kun he soittivat tänne radioon tänään. Naapurit olivat kokoontuneet yhteen ja kylän väki, seurakunta oli tullut yhteen, pastorit ja piispa. Rammat ja halvaantuneet kävelevät nyt kylässä. Se on aivan valtavaa! Ihmiset ovat tulleet kaukaa yhteen juhlimaan.

Viime sunnuntaina HERRAN Väkevän Profeetan parantumisjulistus nosti äidin ja tyttären maasta. Hän nosti vasemman profeetallisen kätensä ja julisti, että voima lähtisi, HERRAN peljättävästä kädestä, ja äiti ja tytär nostettiin maasta. Käydään läpi heidän elämäänsä, jotta voimme arvostaa enemmän sitä mitä HERRA JEESUS teki heidän elämässään.

Äiti ja tytär, jotka asuivat saman katon alla, olivat kummatkin rampoja. He olivat myös valmistautuneet elämään koko loppuelämänsä rampoina. Äidin nimi on Juliana Mosonik. Hän on 49-vuotias. Juliana sairastui 20-vuotta sitten vuonna 1997, kun hän odotti kolmatta lastaan. Hän alkoi vapisemaan ja hänen koordinaatiokykynsä heikkeni. Hän horjahteli ja kaatuili. Raajoista tuli hyvin heikot.

Hän alkoi etsimään apua. Hänet vietiin Kericho County Referral sairaalaan. Siellä hänelle yritettiin hoitoja, mutta mikään ei auttanut ja Julianalla ei ollut enää varaa sairaalamaksuihin, joten hän lopetti lääkärillä käymisen. Tämä tila rampautti Julianan lopulta täysin 20 vuodeksi! Hän ei pystynyt tekemään mitään kotitöitä. Jos hän halusi liikkua paikasta toiseen, niin jonkun piti kantaa ja taluttaa hänet. Hän oli täysin riippuvainen muista ihmisistä. Mies kertoi, kuinka hänen rakas vaimonsa tapasi kontata ja ryömien maassa, jotta pääsi liikkumaan itsenäisesti jonnekin. Hän sai myös vapinakohtauksia ja puhe sammalsi. Oli vaikeaa ymmärtää mitä hän sanoi.

Tämä sairaus on kulkenut suvussa ja seitsemän perheenjäsentä tästä suvusta on jo kuollut tämän tilan vuoksi. Joten he odottivat jo omaa kuolemaansa, mutta HERRAN Väkevin Profeetta tuli ja pysäytti kuoleman tuossa perheessä viime sunnuntaina.

Mama Julianan tytär Lily alkoi huolehtimaan perheestä ollessaan 9-vuotias ja otti näin äidin roolin. Isä työskenteli vartijana yöllä ja autonkuljettajana päivällä elättääkseen perheensä. Isä suri paljon perheensä kohtaloa ja toisinaan suunnitteli töidensä lopettamista, jotta voisi jäädä kotiin, mutta elatuksen tähden hän joutui käymään töissä.

Perheen tytär Lilly on nyt 22-vuotias ja myös hän sairastui 5-vuotta sitten ollessaan 17-vuotias. Hänellä on myös kaksi pientä lasta. Hän oli naimisissa, mutta sairautensa tähden hänen täytyi palata takaisin lapsuudenkotiinsa. Hänen kehostaan tuli hyvin heikko, alkoi vapisemaan, puhe alkoi sammaltamaan ja hän alkoi kaatuilemaan, aivan kuten äitinsäkin. Hän ei pystynyt heikkoudessaan nostamaan mitään. Kun hän yritti kävellä, hän vain kaatui maahan. Ja lopulta hänkin vain konttasi yrittäessään mennä eteenpäin. Ihmisten piti alkaa syöttämään häntä, sillä hän vapisi niin paljon, käsi vapisi ja oli heikko ja koordinaatiokyky puuttui. Hän olisi läikyttänyt ruoan pois. Hän oli täysin avuton ja riippuvainen muista. Hän suunnitteli jopa itsemurhaa.

Äiti Juliana ja tytär Lilly tuotiin autolla viime sunnuntaina 17.12. Kerichon seurakunnan Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön kokoukseen ja siellä he istuivat ja makasivat maassa kokouksen ajan. Kun HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA vihdoin soitti livenä radioon ja nosti vasemman profeetallisen kätensä ja julisti parantumisen, niin välittömästi tämän julistuksen jälkeen Lilly kuuli maassa maatessaan Äänen: ”Nyt voit nousta ja kävellä eteen. Sano nimesi ja mistä tulet. Tänään parantumisesi on tullut, koska HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA on julistanut niin!” Hän tunsi välittömästi valtavasti voimaa virtaavan ruumiiseensa ja uskoa ja sitten tapahtui jotain aivan ihmeellistä! Hän nousi ylös ja lähti kävelemään täysin itsenäisesti alttarille ja tänäkin päivänä hän vieläkin kävelee! Hän kertoi, kuinka oli ollut niin täynnä iloa.

Tytär oli lähtenyt kävelemään, mutta äiti vieläkin makasi maassa. Hän makasi samassa kohtaa koko päivän aamusta iltaan saakka kokouksen ajan. Saapui ilta ja kokous jatkui vieläkin. Valtavan suuri juhlinta oli syttynyt Kerichon seurakunnassa, koska rammat kävelivät siellä täällä ja sairaita parani. Klo 18:20 tapahtui jotakin aivan valtavaa. Se voima, joka oli lähtenyt HERRAN VÄKEVIMMÄN PROFEETAN Kädestä virtasi vieläkin ja tuo voima nosti hänet maasta ja hän nousi kävelemään!

Tänään kuullessaan tämän valtavan todistuksen HERRAN Väkevin Profeetta lähetti heille siunauksensa Kerichoon tänään JEESUS ON HERRA -radion kautta ja sanoi, että hän liittyy mukaan tähän suurimpaan Herätykseen, joka on syttynyt maassa, Raamatun luvatuimpaan Herätykseen, Herätykseen, joka valmistaa tien MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle. Ja JUMALAN MIES sanoi, että tämän RISTIN suuren työn tähden, ja koska HERRA on muistanut tätä rampaa perhettä ja nostanut heidät maan tomusta, Hän tulee palvelemaan HERRAA KAIKKIVALTIASTA JUMALAA ikuisesti. Ja Hän sanoi, että Hän tulee suojelemaan HERRAN JEESUKSEN VERTA JA RISTIÄ ikuisesti.

Tämä lopunajan pyhyyden herätys on todella todella suloista. Voimme nähdä, kuinka Raamattu toistaa itseään. Suurin pyhyyden ja vanhurskauden Herätys on vihdoin täällä. Hän makasi täysin rampana, mutta välittömästi kun JUMALAN MIES oli ollut livenä radiossa, kun hän makasi vain maassa, rampana, halvaantuneena, hän kuuli fyysisen peljättävän HERRAN Äänen sanovan hänelle: ”Nouse ylös ja kävele eteen ja sano nimesi ja mistä tulet. Tänään parantumisesi on tullut, koska HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA on sen julistanut!” JUMALAN ystävä on julistanut sen, parantuminen on tullut.

Jotakin suurta, suurinta monumentaalista on tapahtumassa Kristuksen seurakunnalle täällä Keniassa. Joskus he tuntevat HERRAN JUMALAN itsensä fyysisen kosketuksen. Ja kuten tässä tapauksessa joskus he kuulevat HERRAN JUMALAN fyysisen peljättävän äänen ohjeistavan heitä. Todella näemme, kuinka Raamattu toistaa itseään.

Jeesus sanoi hänelle: "Nouse, ota vuoteesi ja kävele". (Joh. 5:8)

Tämä nouse vuoteesi ja kävele toistuu seurakunnassa nyt meidän aikanamme. Nämä ovat aikamme suurimpia ihmeitä ja merkkejä.

Mutta tietääksenne, että Ihmisen Pojalla on valta maan päällä antaa syntejä anteeksi, niin" -hän sanoi halvatulle-"nouse, ota vuoteesi ja mene kotiisi." (Matt. 9:6)

Kun kyläläiset kuulivat tästä mitä oli tapahtunut heidän ihmisilleen ja tulivat katsomaan perhettä, he löysivät tyttären pesemässä pyykkiä, ja kävelemässä vahvana. Lilly sanoi, että hän kiittää JUMALAA JA HERRAN Väkevää Profeettaa, HERRAMME JEESUKSEN Palvelijaa, joka on tullut auttamaan meitä ja tuomaan parantumisen meille. Hän iloitsi, kuinka nyt hän voi mennä pellolle ja hakemaan polttopuita. Hän pystyy kantamaan lastaan ja jopa 10 kilon painavaa vesikanisteria. Hän kiittää HERRAA JUMALAA hyvin paljon. Äiti Mama Lilian kertoi, kuinka on kylvänyt hirssiä. Äiti sanoi, että on ikävöinyt 20 vuotta pellolla työskentelyä. Hän laittaa nyt ruokaa lapsilleen. Hän käy kylässä naapureilla ja palaa kävellen kotiin.

Monesti täällä Kenian kylissä ihmiset ovat ihmetelleet, kun evankeliointitiimit kantavat täysin rampoja ja toivottomia ihmisiä tämän HERRAN loisteliaan palvelustyön kokouksiin, kuten HERRAN Väkevin Profeetta on ohjeistanut tuomaan kaikki sairaat. He aina ihmettelevät, että hän on ollut täysin rampa, liikuntakyvytön niin ja niin monta vuotta. Suurimmat sairaalat ovat luovuttaneet heidän suhteensa. Ja sitten he palaavat HERRAN parantumiskokouksista parantuneina ja kävelevät itsenäisesti takaisin kotiinsa! Seuraavana päivänä kun menet katsomaan, niin löydät heidät pesemässä pyykkiä, siivoamassa kotia tai pellolla töissä. Lopunajan pyhyyden Herätys on todella suloista.

Kun he näkevät rampansa kävelevän yhteisöissään ja kylissään, niin he sanovat, että tulemme palvelemaan aina ISRAELIN JUMALAA, Häntä, joka on lähettänyt HERRAN Väkevän Profeetan. Tämä on suuri ihme, josta on muodostunut suurin Herätys koko kylässä ja ihmiset vastaanottavat JEESUKSEN. Tämä on kaunis herätys, kun Raamattu lupasi Jälkimmäisen Sateen ja Kirkkauden ja Sanansaattajan, joka tulisi valmistamaan tien HERRALLE.

Ja heidät kaikki valtasi pelko, ja he ylistivät Jumalaa sanoen: "Suuri profeetta on noussut meidän keskellemme", ja: "Jumala on katsonut kansansa puoleen". Luuk 7:16

Vain Kaikkivaltias HERRA JUMALA muisti näitä ihmisiään Afrikan maaseutukylässä. Puolustaen heitä, välittäen ihmisistään. TAIVAAN JUMALA on tullut välittämään ihmisistään ja auttamaan ihmisiään ja taistelemaan heidän puolestaan! Kuka muu olisi auttanut näitä unohdettuja ihmisiä?

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)