KRISTILLISEN PELASTUKSEN LANSEERAAMINEN KALLIOPERUSTALLE (OSA 3) - Profeetta Dr. Owuor

Muistiinpanot:

 

PELASTUKSEN HOUKOISUUS, KAPEA TIE & EROTTAUTUMINEN

Kun kristitty uskova tulee seurakuntaan, Herra saarnaa ja ravitsee häntä. Sitten he menevät ulos tuonne: töihin, kouluun, markkinapaikoille, joissa he ovat tekemisissä maailman kanssa. 
He käyvät läpi paljon ulkoisia loukkauksia ja hyökkäyksiä ihmisiltä ja ympäristöstä, missä he ovat. 
On tarve paimentaa tämän päivän uskovaa markkinapaikoilla, ulkomaailmassa, jotta kun he ovat ulkona tuolla, he voivat myös ylläpitää heidän pyhää kristillistä pelastustaan. 
Kristillisellä uskovalla tulee olla tietyt rajat, jotka Herra ja Raamattu on asettanut kristilliselle palvonnalle ja elämäntyylille. 
Monesti Raamattu puhuu kapealla tiellä kävelemisestä. Kapea tie johtaa kapealle portille, joka johtaa ikuiseen elämään. 
Sitten on lavea, leveä, suuri tie täynnä värejä ja loistoa, se on on toinen suunta, joka johtaa leveälle portille, joka johtaa ikuiseen kuolemaan ja ikuiseen helvettiin, täyteen ikuiseen eroon Herrasta. 
Raamattu puhuu näistä kahdesta tiestä. 
Raamatun oraakkeleissa, jotka hallitsevat kristillistä elämää tänään, Herra tuo huomioomme, että kristillisen elämän täällä tulee olla rajattua. Tunnustuksemme rajoittaa meitä. Kun vaellamme kristillisessä elämäntyylissä on rajoja, sen tähden se on rajoitettua, pidätettyä. 
Jes. 35:8-9 puhuu Pyhyyden Valtatiestä. 

"8 Ja siellä on oleva valtatie, ja sen nimi on "pyhä tie": sitä ei kulje saastainen; se on heitä itseänsä varten (valikoiva, yksinoikeutettu). Joka sitä Tietä kulkee (siinä elämäntyylissä), ei eksy-eivät hullutkaan.
9 Ei ole siellä leijonaa, ei nouse sinne raateleva peto; ei sellaista siellä tavata: lunastetut sitä kulkevat." (Jes. 35:8-9) 

Heidät erotetaan.
On monia haasteita, joita kristillinen uskova kohtaa ulkona tuolla markkinapaikoilla, työpaikoilla, etsien työtä, juuri päässyt ylioppilaaksi, sairaaloissa.
Paholainen yrittää vesittää alas heidän pelastustaan. 
Herramme Jeesuksen pelastuksessa, jota kannamme, on haasteita tämän päivän kristityille.  
Työn etsiminen on vaikeaa. Kun löydät työn, tuolla työpaikalla on niin monia haasteita, seksuaalista moraalittomuutta.
Siellä ulkona markkinapaikoilla on muurinne huokoinen osuus. 
Mikä osa muuristasi on huokoinen, niin että vihollinen pääsee palvonnan paikalle, sydämeesi, pelastukseen, jota kannat?
Miten kannat ja käsittelet kallista kovalla työllä saavutettua kristillistä pelastusta työpaikalla? 
Ehkä sataa ja työkaverisi sanoo, että annahan kun heitän sinut autolla, ja se on se huokoinen osuus kristillisen pelastuksen muuristasi. 
Puhumme kristillisen pelastuksen huokoisuudesta tänä päivänä. 
Ehkä ne ovat korkeat piikkikorot, jotka sinulla on, jotka eivät anna sinusta hyvää ja pyhää kuvaa. Ne tuovat himoa. Se on kristillisen pelastuksesi huokoinen murtunut osa. 
Vertaamme kaikkia niitä haasteita, joita kristillinen uskova kohtaa työpaikalla ja markkinapaikalla, siihen kun Herra määräsi Jerusalemin muurin rakennettavaksi. 
Hän sanoi israelilaisille: Te olette minun kansani. Olette Herran palvonnan huoneen kantajia Moorian vuorella. Hän sanoi heille: Pyydän, rakentakaa vahva muuri, turvataksenne palvonnan paikka Jerusalemissa. 
Herra sanoi, että on on ryöstäviä beduiineja.
Tämä keskustelu kuuluu kaikille kristityille uskoville. 
Kun on huokoisuutta ja murtunut osa Jerusalemin muurissa, niin vihollisen lopullinen päämäärä oli romahduttaa ja tuoda se alas. Oli hyökkäys ja vihollinen valtasi Herran huoneen. 
Ole varovainen, jos sinulla on huokoinen paikka kristillisessä pelastuksessasi!
Kun rikollinen tulee varastamaan, hän aina menee tarkastamaan muuria ympäri ja etsii huokoisen paikan, mistä päästä sisälle, yllättää, varastaa ja paeta. 
Aina kun varas tulee takaisin, hän aina menee tuohon samaan paikkaan. Onko tuo muurin rikkoutunut osa vieläkin auki ja rikki? 
Tämä perustuu kristillisen pelastuksen muuriin.
Miten ylläpidät kristillisen pelastuksesi muurin rehellisyyden? 
Kerrot heille ulkona tuolla selvästi, että olet uudestisyntynyt. 1. asia minkä he kuulevat työpaikallasi on, että sanot: Olen tullut uutena tänne yritykseen, mutta haluan teidän tietävän, että olen uudestisyntynyt, rakastan Jeesusta. Vastaanotin Jeesuksen Herrakseni ja Vapahtajakseni ja rakastan vanhurskautta ja pyhyyttä. Sano tämä suoraan ensimmäisestä päivästä lähtien. 
Tämä koskee muuria. Mikä on kristillisen pelastuksesi muurin rikkinäinen osa?

Sitten puhuimme kristillisen pelastuksesi hengellisestä perustuksesta. 
Yksi pääasia: Tänä päivänä, kun vastaanotat Herran, niin annetaan vain vähän huomiota heidän auttamiseensa, että he lanseeraisivat kovalla työllä Golgatalla Jeesuksen Ristin ja Veren kautta voitetun pelastuksensa kallioperustalle. 
Tämän hetkinen luopumus seurakunnassa tänä päivänä juontaa juurensa niihin alkupäiviin. Ihmiset vastaanottivat Herran ja heitä ei autettu.
Heitä ei autettu lanseeraamaan kristillisen pelastuksensa kallioperustalle.
Tänä päivänä heillä on sen kaltainen pelastus, että heillä on useita luonteita, sunnuntaisin he ovat tällaisia, ja työpaikalla he ovat tällaisia. 
Se perustus, jolle kristillinen uskova lanseeraa pelastuksensa, koskee kaikkea heidän elämässään ja ikuisuutta. Se tulee määrittelemään näkevätkö he ikuisuuden Jumalan Kaikkivaltiaan luona, vai ei. 
Monesti ihmiset tulevat maailmasta ja vastaanottavat Kristuksen, he tulevat seurakuntaan, heille opetetaan opista, seurakunnan visiosta ja missiosta, jne. Sitten heidät joskus kutsutaan heti suoraan palvelukseen. 
On tärkeä varmistaa, että perustus on oikein. 
Joskus löydät, että joku on ollut pitkään seurakunnassa ja uudestisyntynyt, sitten hän nousee ylös viroissa seurakunnassa, kun hänen lahjansa, jotka Jumala on antanut hänelle, auttaen häntä, identifioidaan. Hän alkaa ehkä palvella, ollen seurakunnan palvelija, opettaen Sanaa, jne., niin näimme perustuksen tärkeyden, kuinka kristityn uskovan tulee lanseerata pelastuksensa oikealle perustalle. 

KALLIOPERUSTA

Haluan edistää keskustelua pelastuksen lanseeraamisesta oikealle perustukselle, että otat pelastuksesi ja lanseeraat sen oikealle kallioperustalle. 
Se tulee määrittelemään, kuinka onnistunut suhteesi Jehova Jumalaan on. 
Onnistuminen, kuinka onnistunut suhteesi on, kun alat nyt vaeltamaan suhteessa Jehova Jumalan kanssa. Olet uudestisyntynyt ja se syy, miksi vastaanotit Herran on, jotta sinulla voisi olla suhde Herran kanssa. 
Riippuen, mihin lanseerasit kristillisen pelastuksesi, miten sinua autettiin, kun kävelit sisälle (uskoon, pelastukseen, seurakuntaan), se tulee määrittelemään pitkälle, miten olet suhteessa Jehovaan Jumalaasi, Israelin Jumalaan. 
On avainasia, uskovan pelastuksen perustuksen laskemisessa on tärkeää tuoda ensin perustus ennen kuin he alkavat palvelemaan, etsien kutsua. 
Jos sisälle tulee koulutettuja ihmisiä, ajattelet, että heillä on ymmärrystä ja että he voivat alkaa palvelemaan heti, koska ehkä ajattelet, että he voivat auttaa opettamaan ammattia harjoittavien Raamattupiirissä, jne, mutta he ovat vasta tuoreita uusia luomuksia. 
Ensimmäinen opetus tulee aina olla: Mitä tarkoittaa, että olet nyt uusi luomus Jeesuksessa Kristuksessa?
He ovat vauvoja. Älkää katsoko heitä, miten maailma katsoo heitä. 
He ovat tulleet ja vastaanottaneet Herran ja ovat nyt uusia uudestisyntyneitä hengellisiä vauvoja. 
Heidän kanssaan tulee käydä läpi perustuksen laskeminen. 
Miksi? Se tulee pääasiassa määrittelemään, kuinka pitkälle he menevät pelastuksessa sekä heidän pelastuksensa laadun.
 
Näimme, että kallioperusta on Jeesus. Luuk. 6:46-49, Hän kysyy, miksi sanotte Herra Herra, mutta ette tee mitä minä sanon? 
Hän nuhtelee heitä ja kääntyy ympäri sanoen, että Hän ei tunne heitä! Keitä he ovat, jotka kutsuvat Häntä, Herra Herra, mutta eivät tee, mitä Hän sanoo? Hän puhui seurakunnalle. Sillä et voi koskaan kutsua Häntä, Herra, jollet tunne, että Hän on Herra.
Kun kutsut Jeesusta Herraksi, silloin sanot ts. katso, alistun sinun allesi. Olet Herra ja loit minut, tulen takaisin luoksesi nyt. He sanovat, Herra Herra. 
Luuk. 6:47, Hän sanoo selvästi, että he, jotka ovat viisaita rakentajia ja rakentavat viisaan pelastuksen huoneen elämässään, heidän täytyy ensin tulla Hänen luokseen. 
Miksi? Koska heidän täytyy ammentaa Hänestä ikuista elämää.  
Näimme, että hengellinen kallioperusta auttaa seurakuntaa omaamaan onnistuneen, arvokkaan suhteen Jehova Jumalan kanssa. 
Jaak. 4:8 puhuu, kuinka menestyksekäs kristillinen pelastus ja menestyvä kristitty voi olla, kun Hän onnistuu oikein suhteessa Jehova Jumalaan. 
Tämä selittää seurakunnan tilanteen tänä päivänä. 
Miksi tämän päivän Kristuksen seurakunta ei ole säilyttänyt onnistunutta suhdetta Jehova Jumalaan? Miksi se ei ole kehittänyt, rakentanut ja kasvattanut menestyksekästä suhdetta Jehova Jumalan kanssa?

"8 Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi, te kaksimieliset." (Jaak 4:8)

Näimme myös, että se, että rakennat pelastuksesi kallioperustalle, tulee auttamaan sinua nauttimaan hengellisestä kasvusta. 
Miksi? Koska olet lanseerannut itsesi Herran perustukselle. 
Miksi tulee olla hengellinen kasvu? 
Koska jokaisen uskovan tulee kasvaa. Raamattu sanoo, että Herra tulee hakemaan kypsää seurakuntaa, ei seurakuntaa, joka on vauva, vaan kypsää seurakuntaa. 
Joh. 17:3, näimme, että hengellinen kasvu on yhteydessä siihen, kun lanseeraat pelastuksesi kallioperustalle, joka on niin kovalla työllä voitettu Golgatalla, ja se tulee auttamaan sinua ymmärtämään Jumalan Totuuksia Raamatussa. 
Silloin voit kasvaa hengellisesti. Nyt ymmärryksesi kasvaa ja saat ilmestystä. Herra tuo Sanasta ilmestystä, ohjeistusta, käskyjään ja määräyksiään. 

Näimme myös, että kristillisen pelastuksesi rakentaminen kalliolle, joka on Herramme Jeesus Kristus, auttaa sinua olemaan yhteydessä oikein Kristuksen ruumiin kanssa, seurakunnassa, Raamattupiireissä, rukouskokouksissa, yhteydessä muihin kristittyihin. 
Miksi? Koska silloin sinulla on pyhä suhde. 
Lisätty etu, että lanseeraat hengellisen kristillisyytesi ja pelastuksesi hengelliselle perustukselle, joka on kallioperusta, auttaa sinua laittamaan Raamatulliset Totuudet käyttöön omaan elämääsi, elät Raamatullista elämäntyyliä. Se auttaa sinua elämään kristillistä elämäntyyliä. 
Kuinka kaunista on lanseerata pelastuksesi perustalle, joka on Jeesus Kristus, perustalle, joka on Jumala. 
Sen tulee tapahtua, kun kristitty nuori uskova on juuri vastaanottanut Herran ja hänestä on tullut uusi luomus. 

Perusoppien tulee sisältää:

1) Jumalan tunteminen, kuka on Jumala?
2) Jumalan luonteen tunteminen
Tämä sukupolvi on todella siunattu, koska Hän on lähettänyt Sanansaattajansa tänne, joten voitte todella nähdä Jumalan luonteen esiteltävän voimallisesti halki maapallon. 
3) Tuntea Jumalan kanta syntiin
4) Tuntea Jumalan kanta pyhyyteen
5) Tuntea Jumalan kanta vanhurskauteen
6) Tietää, että Jumala Tuomitsee synnin. Hän Tuomitsi sen Nooan päivinä ja tulee tuomitsemaan sen jälleen. Tietää, että Hän ei siedä syntiä. Hän on täysin erotettu synnistä. Jotta Hän voi olla tekemisissä kanssamme, Hänen täytyi tuoda Jeesus Kristus maksamaan lopullisen hinnan, jotta voimme olla erotettuja synnistä ja olla nyt suhteessa Jumalaan. 
Tuntea Jumala on voimallinen osuus, joka tulee siitä opista laskea kristillinen pelastuksesi oikealle perustalle, kallioperustalle.
Tänä päivänä monet kristityt uskovat eivät ole edes tunteneet, kuka Jumala on. Siksi he voivat tehdä omia asioitaan, olla synnissä ja luulla pääsevänsä pakoon sen kanssa.
Tuntea Jumala on voimallinen ja tärkeä opetus. 

Se, että tunnet Jumalan, tulee määrittelemään: 

1) Onnistuneen suhteen, joka sinulla on Jehova Jumalan kanssa  
2) Kuinka onnistuneesti olet yhteydessä Kristuksen ruumiiseen, pastoriisi ja kaikkiin muihin 
3) Hengellisen kasvusi 
4) Kuinka paljon pystyt ymmärtämään Jumalan Totuuksia
5) Kuinka paljon pystyt laittamaan Jumalan totuuksia käytäntöön elämässäsi jopa markkinapaikoilla, ulkona maailmassa, jotta voit olla maailman valo. 

"11 Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus (Messias)." (1. Kor. 3:11)

Nyt ymmärrämme koko keskustelun pelastuksemme lanseeraamisesta kallioperustalle, että se koskee Jeesusta Kristusta ja Hänen pyhyyttään ja Hänen erottautumistaan synnistä. 
Jos lasket sen toiselle perustukselle, se ei ole mikään perustus. 
Oletpa lanseerannut kristillisen pelastuksesi kallioperustalle, tai et, niin on vain yksi Jumala, jota voimme palvoa, yksi perustus. 
On vain yksi tie Jumalan Valtakuntaan, Isä Jumalan luo, pelastukselle, vain yksi nimi, jonka Jumala on antanut ihmisille.

"10 Sen Jumalan armon mukaan, joka on minulle annettu, minä olen taitavan rakentajan tavoin pannut perustuksen, ja toinen sille rakentaa, mutta katsokoon kukin, kuinka hän sille rakentaa.
11 Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus (Messias)." (1. Kor. 3:10-11)

Näky: Herra puhui Profeetoilleen ja näytti väkevän perustuksen, la 18.11.2017, ja näytti valtavan kallioperustuksen, joka oli laskettu voimallisesti, valkoinen kallio. Kerroksia oli laskettu ja se oli todella luja ja horjumaton. 
Tuo luja kallioperusta oli täysin puhdistettu, pyhitetty ja todella pyhä. Näin ne kaikki kerrokset, 1 2 3 4. Valtava perustus.
Toisessa osassa, Herra näytti kuinka jotkut ihmiset menivät sinne polkemaan ja tallaamaan sitä. Se mursi sydämeni. Olin todella shokissa ja kysyin: Miten he voivat tehdä noin? Ja tuo perustus, tiedämme nyt, että se on Herra Jeesus Kristus. 

Näimme, että syy, miksi on tärkeää omata oikea perustus kristillisessä elämässäsi on, koska se auttaa sinua koko elämäsi läpi etsimään ja tavoittelemaan Jumalaa. Elät koko elämäsi tavoitellen Jumalaa. Kuinka mahtavaa, elää etsien Jumalaa. 
Suurin etuoikeus, joka meille annettiin, kun meidät, seurakunta tuotiin ja luotiin tänne maailmaan on, että täällä, toisin kuin muilla planeetoilla, meillä on suuri etuoikeus etsiä ja tavoitella Jumalaa, jotta meillä olisi aito ja todellinen suhde Jumalan kanssa.
Seurakunnalla on upea mahdollisuus, jota ei ole annettu muualla, etsiä ja tavoitella Jumalaa ja tuntea Jumala. 
Ja kun he tuntevat Hänet, kehittää aito, todellinen suhde Hänen kanssaan, tarkoittaen, Liitto Hänen kanssaan.
Sitten myös toimeenpanna Jumalan tarkoitus heidän elämässään. 
Kuinka voimallista elää Jumalalle ja saavuttaa ne tarkoitukset, mitä varten Hän loi teidät. 

Nyt haluan edistää tätä keskustelua palaten takaisin, 2. Tim. 2:19-21: 

"19 Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä (pahuudesta, synnistä, jumalattomuudesta) jokainen, joka Herran nimeä mainitsee"." (2. Tim. 2:19)
  
Käsittelemme sitä kallioperustaa, jolle seurakunnan olisi kuulunut perustaa pelastuksensa tähän mennessä, välttääkseen ne skandaalit, joita näette maailmanlaajuisesti, luopumuksen, jonka näette kristityn uskovan elämässä, häpeän, jonka näette markkinapaikoilla, kun kristityt käyttäytyvät moraalittomasti ja tekevät asioita, joita ei odoteta olevan tässä uskossa. 

"20 Mutta suuressa talossa ei ole ainoastaan kulta-ja hopea-astioita, vaan myös puu-ja saviastioita, ja toiset ovat jaloa, toiset halpaa käyttöä varten.
21 Jos nyt joku puhdistaa itsensä tämänkaltaisista, tulee hänestä astia jaloa käyttöä varten, pyhitetty, isännälleen hyödyllinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmis." (2. Tim. 2:20-21)

Herra nostaa tässä esille todella tärkeitä ja merkittäviä elementtejä, koskien perustusta. 
Hän sanoo jo, että heitä, jotka lanseeraavat tälle lujalle hengelliselle perustukselle, joka on Jeesus Kristus, voidaan käyttää Herran huoneessa, he ovat hyödyllisiä, he voivat mennä ulos tekemään urotöitä.
Ilman mitään perustusta, te palvelette jotakuta muuta, ette Herraa. 
Tässä toteamuksessa näette:
Menneinä aikoina, noina päivinä Israelissa, milloin tahansa perustus laskettiin, oli yleinen traditio, kulttuuri, käytäntö siellä, että tuolla perustuksella oli kaiverrus, kirjoitus. Jopa muurilla, kun se rakennettiin. 
Ilm. 21:14, näette, että kun muuri laskettiin kaupunkia varten, siinä oli kirjoitus, kaiverrus. Noina päivinä kun perustus laskettiin, oli kaiverrus ja kirjoitus tuossa perustuksessa. 
Joskus nuo kirjoitukset toivat narratiivin, kertomuksen tuolle monumentille.

Kirjoitukset ja kaiverrukset puhuivat aina tuon perustuksen:

1) alkuperästä, päivämäärästä ja joskus henkilöistä, jotka olivat mukana
2) tarkoituksesta

Tämä koskee myös meidän tilannettamme.

Jae 19: "Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti:", jotta voimme tietää Hänen alkuperänsä ja tarkoitukset. 
Ja: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee"." 

Miksi seurakunta on siis synnissä, kun se mainitsee ja tunnustaa Herran nimeä?

Sen tähden, Luuk. 6:46, Hän alkaa nuhtelemaan heitä, jotka tunnustavat ja mainitsevat Herran nimen tekemättä niitä tekoja. Tarkoittaen, kääntymättä pois synnistä. 

"46 Miksi te huudatte minulle: 'Herra, Herra!' ettekä tee, mitä minä sanon?" (Luuk. 6:46)

Te tulette luokseni yrittäen kuulua minulle, mutta silti ette kuulu. 
Jos katsotte seurakuntaa maailmanlaajuisesti tänä päivänä, niin he sanovat: Herra Herra, Herra Herra, mutta he eivät tee, mitä Jeesus sanoi.
Jeesus sanoi: Olkaa pyhät, sillä Minä olen pyhä. 
On todella voimallista ymmärtää, että kaikki tämä viisaus on upotettu ja juurrutettu tähän Jumalan perustukseen.
Ja kirjoitus on kaiverrettu, paljastaen sen alkuperän, alulle laittajan ja tarkoituksen. 

"14 Ja kaupungin muurilla oli kaksitoista perustusta, ja niissä Karitsan kahdentoista apostolin kaksitoista nimeä." (Ilm. 21:14) 

Noina päivinä oli siis yleinen tapa, että kun perustus laskettiin, siinä tuli olla joitakin kirjoituksia ja kaiverruksia, jotka kertovat kertomuksen, jotta kun ihmiset näkevät sen, niin he tietävät sen perustajan, kuka teki sen, ja mitä tarkoitusta varten, ja milloin hän teki sen. 
Nyt näette tämän merkityksen opetukseemme tänään. 

Mitä Hän tarkoittaa, kun Hän sanoo: "Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana"?

Tarkoittaen, että ongelmat, joita näette tämän päivän kristillisessä pelastuksessa, voidaan ratkaista tänä yönä nyt nyt nyt. Se voi päättyä tänä yönä.  
Ongelmat, joita näette nk. modernin päivän, tämän päivän seurakunnassa, siinä luopumuksessa, jota se kantaa, kaikki se voi päättyä nyt ja he voivat palata takaisin vanhurskauteen, ja voi olla yksi suurimmista Herätyksistä, jossa kaikki maailman sielut voivat olla yhtä ja heidät voidaan tuoda Taivaaseen, ja siellä on riittävästi tilaa. 

Miksi?

Koska kun katsotte tämän päivän kristillistä elämää, niin on niin paljon huojumista ja pois ajelehtimista jokaisen pienimmän myrskyn tai tuulen kautta. 
Silti Herra sanoo tässä, että Jumalan luja perustus pysyy vahvana.
 
Jos lanseeraamme Jumalan lujalle perustukselle, tulemme olemaan vahvoja:
 
-pelastuksessamme, 
-moraalisuudessamme, 
-rehellisyydessämme, 
-pyhyydessämme, 
-vanhurskaudessamme, 
-perintöosassamme, 
-ja Taivaan tavoittelemisessa. 

Jumalan perustus on:

1) Luja 
Jos seurakunta olisi lanseerannut tuolle perustukselle, se olisi ollut luja kristillisessä pelastuksessaan. 
2) Liikkumaton, sitä ei voi kuolevainen liikuttaa. 
3) Horjumaton
4) Pysyvä
5) Varma
6) Jumala Kaikkivaltias itse kannattelee sitä
7) Väärät opettajat eivät voi kaataa sitä. Aivan kuten voitte juuri nyt nähdä kaikkialla maailmassa, väärät opettajat ovat kaataneet sen perustuksen, jolle he lanseerasivat, ja he seurasivat sitä virtaa ja niitä tuulia, ja ovat nyt syvällä siellä. 
2. Tim. 2:19: Jumala Kaikkivaltias itse kannattelee tätä Jumalan lujaa perustusta. 
8) Sitä ei voi väärä oppi, väärät opettajat, väärät profeetat tai valheapostolit kaataa. 
9) Se perustuu puhtaaseen oppiin, joten se on todella terve ja luja. 
10) Se on perustus, joka kantaa kaikkia hengellisiä siunauksia, jotka seurakunnalle luvattiin. Joten se, mitä on meneillään siellä toisella puolella on harha, petos ja illuusio. Miksi? Sillä he päätyvät helvettiin, jolleivät he tee parannusta ja palaa Kallion luo (Jeesus).
11) Se ankkuroi ikuiseen elämään. Sinne ikuinen elämä on ankkuroitu. Jos haluat ammentaa siitä ja jos seurakunta haluaa lopettaa katoavaiseksi tulemisen; jos katsotte seurakuntaa kaikkialla maailmassa tänä päivänä, niin he ovat katoavaisia, heillä on katoavaiset elämät, mutta jos seurakunta haluaa tulla katoamattomaksi, turmeltumattomaksi, kuolemattomaksi, heidän tulee lanseerata kallioperustalle, joka on Jumalan luja perustus, Messias Kristus.    

Miten tämä tulee nyt ratkaisemaan tilanteen seurakunnassa? Koska ikuisuus on nyt kaiverrettuna tähän. Ikuisuus elää tässä. Heidän, jotka haluavat päästä sisälle ikuisuuteen Jumalan kanssa, tulee ammentaa tästä, lanseerata tälle.

Kuinka mahtavaa, että näin myöhäiseen aikaan päivästä seurakunnan tulee uudelleen lanseerata itsensä oikealle perustukselle ennen kuin ovi sulkeutuu. Kuinka voimallista.

JUMALAN EROTTAVA ARMO 

Jumala tuntee Hänen omansa. Hän kuvailee Jumalan perustusta: Jumalan luja perustus. 
Sitten Hän puhuu heistä, jotka ovat naulinneet itsensä, ankkuroituneet itsensä, omistaneet itsensä tälle alttarille, he ovat Hänen omiaan. 
Hän erottaa heidät niistä toisista, jotka sanovat: Herra Herra Herra, mutta jotka eivät tee Jumalan tekoja. Heillä ei ole kuuliaisuutta. Heillä on tottelemattomuus ja kuuliaisuus ei merkitse heille mitään, eikä ole tärkeää heille. 

Herra puhuu nyt erottavasta armosta, joka annetaan heille, jotka lanseeraavat Jumalan perustukselle, kallioperustalle, Kristuksen perustukselle, pyhyyden perustukselle, vanhurskauden perustukselle. 

Kun sanon, Herran Kristuksen perustus, niin ei ole mitään muuta perustusta kuin se, mikä jo laskettiin, joka on Herramme Jeesus Kristus. Puhun pääasiassa vanhurskauden perustuksesta, että jos tämän päivän Kristuksen seurakunta voisi lanseerata kristillisen pelastuksensa, kristillisyyden toimintonsa vanhurskauden perustukselle, niin kaikki seurakunnan ongelmat; abortit, luopumus, moraalittomuus, prostituutio, henkilökohtainen ahneus, päättyisivät tähän. 

Puhun ikuisuuden perustuksesta, pyhyyden perustuksesta. Jos seurakunta, tämän päivän kristitty ja uskova, lanseeraisi pelastuksensa tänään vanhurskaudelle ja pyhyydelle, niin kaikki luopumus olisi loppu ja paholainen saatettaisiin häpeään. 

Herra sanoo, että he, jotka ovat Hänen:

- Heidän kohtalonsa on sinetöity. Heidän uskonsa ei huoju ja horju, kuten näet tapahtuvan tämän päivän seurakunnassa. 
- Heidän uskonsa on turvattu. Se armo, josta he nauttivat, on Jumalan erottava armo heidän elämässään. Se erottaa heidät maailmasta ja siitä toisesta, Herra Herra, seurakunnasta. 
- He ovat Jumalan valittuja. Jumala tuntee omansa. Tarkoittaen, että Jumala tuntee heidät edeltä. Hän on tietoinen heistä, Hän tuntee heidät nimeltä, Hän omistaa heidät, Hän ottaa vastuun heistä. Jumala tuntee heidät. Nuo toiset sanovat, Herra Herra, mutta Hän sanoo, minä en tunne teitä. Mutta nämä Herra tuntee.

Puhun sen tärkeydestä, että lanseeraat kristillisen pelastuksesi kallioperustalle, Jehova Jumalan pyhimmälle perustalle, joka on Jeesus Kristus. Joko lanseeraat sille, tai sitten sinulla ei ole ollenkaan perustusta. Silloin pelastuksesi tulee alas, koska sillä ei ole mitään perustusta. On vain yksi perustus.  

Herra sanoo, että he, jotka lanseeraavat kallioperustalle: 

-Heidän kohtalonsa on sinetöity ja turvattu 
-He ovat Jumalan valittuja
-Hän tuntee heidät edeltä 
-He pysyvät pyhyydessä ja vanhurskaudessa 
-He ovat uskollisia Herralle
-He nauttivat erityistä rakkautta Jumalalta. Hänellä on erityinen rakkaus heitä kohtaan. 
-Hän on luvannut heille ikuisuuden ja se lupaus on peruuttamaton ja Hän ei voi peruuttaa sitä. Hän on sinetöinyt sen kirjoituksella. 
-Heidät on sinetöity ikuisuuteen Pyhän Hengen kautta. 

Miksi he ovat sinetöityjä? 

Syy, miksi Hän rakastaa heitä on koska: 

1) He ovat poistuneet synnistä
2) He ovat poistuneet jumalattomuudesta
3) He ovat poistuneet pahuudesta
4) He ovat poistuneet oppivirheistä, väärästä opista
5) He ovat Herran puhtauden puhtaassa opissa. He ovat poistuneet valheapostoleista, vääristä profeetoista, jumalattomuudesta, Jumalan vastustamisesta, ollen lujia ja vakiinnutettuja. 
Heidät on naulittu Jumalan perustalle, joka on kallio. Kun he ovat sillä perustalla, kun katsot sitä kirjoitusta siinä perustassa, se sanoo: 
"Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana,ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee"."

Perustus, jolle tämän ajan seurakunnan olisi kuulunut lanseerata lujasti, on parannuksenteko. Herra kuuluttaa teille parannuksenteon perustaa - viisas rakentaja. 

Kysymykseni kuuluu: Tavalla, miten olet rakentanut kristillisen pelastuksesi, oletko viisas rakentaja? 

Sillä heidän tulee tulla ensin Hänen luokseen (Luuk. 6:46-49, Joh. 5:38-41, Joh. 10:10)

"10 Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys (ikuinen elämä)."

Ymmärrätte siis, miksi ikuinen elämä on kaiverrettuna siihen. 

Room 6 - Viisaus ymmärtää, mikä on Jumalan Tahto. 

KUULIAISUUS

Tämä perustus on Kallio, Jeesus, vanhurskaus, pyhyys, kuuliaisuus, parannuksenteko ja kuuliaisuus. 

Matt. 7:21-23 - voitte lukea. 

He, jotka kuulevat Sanan ja tekevät sen mukaan, ovat kuin viisas rakentaja.  

"5 heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta." (2. Tim. 3:5)  

Toisin sanoen, sanotte, Herra Herra, mutta ette tottele minua.  
 
"1 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.
2 Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,
3 rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä,
4 pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;
5 heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta." (2. Tim. 3:1-5)

Miksi he sanovat, Herra Herra, mutta eivät tee, mitä sanon?

"15 Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni." (Joh. 14:15)

Nyt ymmärrätte tämän päivän seurakunnan tilan, ja sen paikan, missä Herra odottaa, että seurakunnan kuuluisi olla.  

Ymmärrättekö, miksi Hän sanoo, että he sanovat, Herra Herra, mutta eivät ole kuuliaisia? Se vaara, johon tämän päivän seurakunta on törmännyt. He sanovat, Herra Herra, mutta epäonnistuvat olla kuuliaisia Herran pyhälle ohjeistukselle Raamatussa, Jeesuksen Sanoille, epäonnistuen kääntyä pois synnistä. 
He sanovat sunnuntaisin, Herra Herra, mutta muina päivinä he tekevät muita asioita, eivätkä ole kuuliaisia Hänelle.  

"21 Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa; mutta joka minua rakastaa, häntä minun Isäni rakastaa, ja minä rakastan häntä ja ilmoitan itseni hänelle." (Joh. 14:21)

Rakastaako tämän päivän seurakunta todella Herraa? 
Rakastatko sinä Herraa?

Kuulet opetukset ja tunnustat Hänen nimensä, sanot, Herra Herra, mutta et tee sen mukaan, et ole kuuliainen käskyille, et tee opetusten ja Jeesuksen Sanojen mukaan. 

Rakastatko todella Herraa?

Tämän päivän seurakunta sanoo, Herra Herra, mutta kun näet heidät kadulla, he kävelevät puolialasti, he ovat korruptiossa, pilkkaavat ja herjaavat, he ovat moraalittomia, pahoja, jumalattomia. 

"23 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan." (Joh. 14:23)

Voisiko tämä olla syy, miksi Herra ei ole tämän päivän seurakunnassa? 

Paitsi tässä palvelustyössä, jonne Hän lähetti Hänen Väkevimmät Profeettansa ja Hän tekee valtavia Tekoja ja Kirkkauden Pilvi on täällä sisällä telttamajassa, se on asettunut tänne. Mutta tämä on kokonaan eri narratiivi, koska He kiillottavat ja teroittavat heitä ja heidät on perustettu parannuksentekoon. Voitte nähdä, että he ovat siis tällä perustalla. 

Mutta rakastaako tämän päivän seurakunta todella Herraa?

Voisiko tämä olla se syy, miksi Herra ei ole tehnyt kotiaan tämän päivän seurakuntaan, koska naiset kävelevät moraalittomuudessa, puolialasti, miehet ovat moraalittomuudessa, siellä saarnataan valhetta ja eksytystä. He eivät ole olleet Herralle kuuliaisia. He sanovat, Herra Herra, mutta he eivät tee mitä tuo nimi käskee. 

"9 Niinkuin Isä on minua rakastanut, niin minäkin olen rakastanut teitä; pysykää minun rakkaudessani.
10 Jos te pidätte minun käskyni, niin te pysytte minun rakkaudessani, niinkuin minä olen pitänyt Isäni käskyt ja pysyn hänen rakkaudessaan." (Joh. 15:9-10)

Suhde Jumalaan ja Jumalan rakkaus elämässämme, koskee kuuliaisuutta, että olet kuuliainen opetuksille, tehden Jumalan Tekoja. Tämä väkevä perustus, jolle nk. modernin päivän seurakunnan olisi kuulunut olla lanseerattu, on siis kuuliaisuuden perustus. Sillä Jeesus on Isä Jumalalle kuuliaisena olemisen henkilöitymä, ei ole olemassa suurempaa, Hän antoi oman elämänsä tuon mission ja kuuliaisuuden tähden. 

Hepr. 6:4-6 - on hyvin opetettu tässä seurakunnassa, että ette voi kaltoin kohdella armoa.

Tämän päivän kristitty, joka on tottelematon Herralle ja Jumalan opetuksille, on pyyhkäisty pois. Ei ihme, että he ovat ajelehtineet pois väärään oppiin, väärään opetukseen, valheapostoleihin. 

ICM:n (Kansainvälisen lastenmission / orpokodin) suuri varasto on täynnä valtava määriä hylättyjä kainalosauvoja, pyörätuoleja, valkoisia sokeain keppejä, kuurojen kuulolaitteita, ja kaikkia apuvälineitä Herran parantamilta tässä Herätyksessä. Voitte nähdä, että Jumala on täällä. 
Silloin seurakunnan ulkona tuolla tulisi kysyä itseltään, miksi Jumala on täällä, mutta ei siellä? Miksi on tämän kaltainen erottava armo? 

Miksi heidän kohtalonsa on sinetöity, turvattu, he ovat Jumalan valittuja, Hän tuntee heidät edeltäkäsin, he pysyvät Hänen pyhyydessä ja vanhurskaudessa, he ovat uskollisia Hänelle, Hänellä on erityinen rakkaus heitä kohtaan, Hänellä on erottava armo heille, peruuttamaton lupaus heille ja Hän on sinetöinyt heidät Pyhällä Hengellä? 

Teidän kuuluisi kysyä itseltänne seurakuntan: Mitä he tekevät, mitä me emme tee?

Salaisuus on: Kuuliaisuus. He kuuntelevat opetusta ja tekevät sen mukaan. Kun Hän sanoo: Olkaa pyhät, he ovat pyhiä. Kun Hän sanoo: Tehkää parannus, he tekevät parannuksen. 

"19 Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee"." (2. Tim. 2:19)

Tämä on tämän Sanan salaisuus. 

Seurakunta, joka ei ole rakentanut tälle lujalle perustukselle, kuinka huojuvia he ovatkaan. Sillä juuri nyt ravistellaan kaikkea, jota voidaan ravistella. 

Onko pelastuksesi ravisuttamaton tänään? 

(Lähde: Osa 3 https://www.youtube.com/watch?v=UNWXh2Ox_0w / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia