KESKITTYKÄÄ LUVATTUUN KIRKKAUTEEN JA MUUTTAKAA KRISTILLISEN ELÄMÄNNE SUUNTA - Profeetta Dr. Owuor

5.2.2023 HERRAN SANOMA

Muistiinpanot:

Herra Kaikkivaltias on puhunut maailman kansakunnille siitä saakka, kun Hän lähetti Palvelijansa seurakunnan maisemaan. Näimme, että kaikki Herran näyt ja ihmeet ovat yhtä asiaa varten: Jotta voitte muuttaa tavan, miten elätte tässä maailmassa, jotta voitte päästä sisälle Jumalan loisteliaaseen Valtakuntaan.

Juuri nyt, kun puhumme, viimeisin näky on liittynyt uuteen Jerusalemiin, ikuiseen kaupunkiin, vanhurskaiden kotiin. Tätä näkyä seuraa haavoittuneen pedon näky; peto oli haavoittunut päähän, ja haava parantui, kun olin siellä, katsoen häntä tällä tavoin. Nämä ovat hyvin hiljattaisia keskusteluja kahden viikon sisään. Haava päässä oli avoin tuore haava. Haava oli päässä, mutta se ulottuu hiukan niskan alueelle. Tämä liittyy kansakuntien ikuisuuteen. Pystyn vieläkin näkemään avoimen tuoreen haavan ja se on verinen. Se ei ole vain kuolettava haava päässä, vaan se ulottuu myös osaan niskasta. Sitten tuo kuolinhaava parantui suoraan silmieni edessä, kun katsoin petoa siellä, mihin Herra oli nostanut minut Kirkkauteen. 

Sitten tämän jälkeen näin, kuinka peto nieli ja ahmi pyhiä. Hän puri heitä selästä ja vyötärön yläpuolelta ja paiskasi heidät asfaltille ja aivot pursusivat ulos ja jalat pirstoutuivat asfaltille ennen kuin hän tuhosi ja jätti suurimman osan heistä siihen. Herra näytti minulle tämän hyvin harkitusti, sillä tässä on se Sanoma, jonka kanssa Hän lähetti minut teille: Peto tulee olemaan todella julma ja voittamaan kaikki pyhät. Älkää yrittäkö epäonnistua pääsemään sisälle ylöstempaukseen. Älkää joutuko sinne. Sen tähden on ollut periksiantamaton keskustelu Herran ja seurakunnan välillä. Tästä syystä Herra puhui saarnastuolin korvauksesta Herran alttarilla ja myös Sanomasta liittyen pyhien kirkastumiseen, jotta seurakunta voisi muuttaa suuntansa ja olla nyt enemmän Taivaaseen keskittynyt.  

Tästä syystä katsoimme tänä aamuna, miten seurakunta voi olla enemmän Taivaaseen keskittynyt. Näimme, että Herra pyytää kristittyjä, seurakuntaa, että mitä tahansa teettekin, teidän tulee kehittää ikuinen näkökulma elämässä. Näin olette aina Taivaaseen keskittyneitä. Mitä tahansa teettekin, teidän tulee kysyä itseltänne: Miten tämä auttaa ikuisuuttani Jumalan kanssa? Näimme selvästi, että Herra kehottaa seurakuntaa harkitusti, avoimesti ja julkisesti valitsemaan Taivaan. Näimme sananpaikkoja, kuten, Fil. 1:23, jossa tehdään tietoinen Taivaan valinta, valitsette mennä Herran luo. Näimme hyvin selvästi, että Matt. 6:14-15, Herra kehottaa seurakuntaa tekemään tietoisen valinnan, valiten Taivaan avoimesti. 

Näimme hyvin selvästi, että Herra pyytää seurakuntaa keskittymään myös Jumalan lupauksiin Raamatussa, kehittäen iankaikkisen näkökulman elämässäsi. Mitä tahansa teetkin, niin varmistat, että kaikki keskittyy ikuisuuteesi Jumalan kanssa Taivaassa. Teidän tulee tietoisesti ja tarkoituksenmukaisesti valita Taivas ja hylätä maailma. Kun valitsette harkitusti Taivaan, se tarkoittaa, että hylkäätte tämän maailman. Kun keskitytte Jumalan lupauksiin Taivaassa, ne auttavat teitä tulemaan Taivaaseen keskittyneiksi. Tämän tarkoitus on yksi, auttaa seurakuntaa, jotta se voisi kehittää taivaallisen keskittymisen, keskittyä Taivaaseen, ikuisuuteen Jumalan kanssa. Toisin sanoen, Jumala etsii ihmisiään, joita Hän voi kutsua omikseen ja mennä heidän kanssaan ikuiseen tilaan. 

Kun käsittelimme ikuista evankeliumia, niin Ilm. 14:1-5, määrittelee Jumalan kansan, Jumalan ihmiset. Ilm. 14:6-12, edustaa kapinallisia. Jakeessa 12, Herra nostaa esille uskovien kristittyjen kestäväisyyden. Kaikki nämä keskustelut aamulla, kun puhuimme, kuinka tärkeää on keskittyä Taivaaseen, antaessani teille Herran näkyjä ja profetioita, niiden tarkoitus on yksi: Valmistaa erityisiä ihmisiä Herralle. Kaikki nämä profetiat, joita Herra antaa: Peto, joka on tulossa, saarnastuoli, joka muutetaan, ikuinen koti uudessa Jerusalemissa, niiden tarkoitus on vaikuttaa siihen, miten elätte elämäänne maailmassa juuri nyt. Tämä on Herran tarkoitus. 
Hän haluaa muuttaa sen tavan, miten näette pyhyyden, jotta voitte nähdä Herran pyhyyden nyt suuremmalla painoarvolla ja vakavuudella. Herran tarkoitus kaikkien näiden näkyjen ja opetusten kautta on muuttaa vanhurskautenne, jotta voitte olla nyt vanhurskaampia ja ottaa tämä vakavammin. Sen tarkoitus on muuttaa moraalinen ja eettinen käytöksenne. 

Yhteenvetona Herra sanoo, että kun nämä näyt ja lupaukset annetaan ja nämä Tuomiot julistetaan, silloin ihmiset voidaan johtaa parannuksentekoon. Se perusta on parannuksenteko. Toisin sanoen, Hänen aikomuksensa on sytyttää parannuksenteon Herätys halki kansakuntien. Toisin sanoen, Herra sanoo, että ilman parannuksentekoa ette voi edes valmistautua Jumalan Valtakuntaa varten. Kaikkien näiden vierailujen, profetioiden ja Sanomien kautta Herra haluaa saada tämän päivän seurakunnan, tämän sukupolven ihmiset valmistautumaan elämään tämän elämän jälkeen. Tämä nostaa esille kysymyksiä. Kun kuulette nämä profetiat, teidän tulisi kysyä itseltänne: Minkä tyyppisiä ihmisiä teidän tulee olla tänä hetkenä? 

"11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,
12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista," (2. Piet. 3:11-12)

Hän sanoo, teidän tulee olla pyhiä ja jumalisia ihmisiä. Syy, miksi Herra antaa kaikki nämä näyt, kaikki nämä sanomat, kaikki nämä ihmeet, nostaen kaikki rammat koko maailman edessä on, jotta Hän voisi saada itselleen erityisiä ihmisiä, joita Hän voi kutsua omikseen, jotka ovat pyhiä ja jumalisia. 

Toinen syy, miksi Herra tuo meidät luoksenne tähän aikaan yöllä ja tekee kaikki nämä ihmeet, saaden meidät laittamaan riviin kaikki rammat, kuurot, sokeat ja parantaen heidät, ja samaan aikaan tuoden kaikki nämä profetiat, sodan Ukrainassa ja neutronitähtien yhteentörmäyksen, koronaviruksen, kaikki nämä asiat Herra tekee suunnitelmassaan nyt ja niiden tarkoitus on yksi: Auttaa tämän sukupolven ihmisiä valmistautumaan kuolemaan, valmistautumaan lähtemään pois tältä sotatantereelta. Kaikki ihmeet, kaikki opetukset, neutronitähtien yhteentörmäys, kaikki ihmeet, joita on koskaan tehty näiden Jahve Jumalan Kahden Mega Profeetan toimesta. 

Minkä tyyppisiä ihmisiä teidän tulee siis olla? Hän sanoo, pyhiä ja jumalisia ihmisiä. Herra etsii erityisiä ihmisiä, joita Hän voi kutsua omaksi kansakseen, ja jotka Hän voi tuoda uuteen Jerusalemiin, vanhurskaiden ikuiseen kotiin. Koska kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä, milloin Kristus tulee hakemaan seurakuntaa ylöstempauksessa, Hän itseasiassa valmistaa teitä olemaan valmiita kuolemaan, valmistautumaan kuolemaan, lähtemään tästä elämästä. Näin valmistaudut elämään tämän elämän jälkeen, jotta voit valmistautua lähtemään pois tältä sotatantereelta, jotta kun aikasi koittaa, et ole tietämätön, niin että joudut tulijärveen. Tämän tähden Herra valmistaa kansakuntia, käyttäen kaikkia arsenaalejaan juuri nyt. 

Syy, miksi Herra tekee kaikki nämä ihmeet, tuo kaikki nämä profetiat ja opetukset on, jotta voisitte muuttua ja teistä voisi tulla Herran kansa, sillä Hän valitsee nyt omat ihmisensä, jotka ovat pyhiä ja jumalisia. Syy, miksi Herra tekee kaikki nämä ihmeet ja kaikki nämä Missiot; nämä Kaksi Profeettaa on tehty kahdeksi ja voideltu, he ovat kiivaita ja Tuomitsevat kansakuntia maanjäristyksillä ja nostavat rampoja, ja kaikki se, heidät on kirkastettu. Syy, miksi Hän tekee kaiken tämän on, kehottaakseen teitä todella valmistautumaan, jotta voisitte ymmärtää, että aika on ohi ja elämä täällä maailmassa on väliaikaista, jotta voisitte valmistautua kuolemaan, sillä kaikkien tulee kuolla eräänä päivänä.

"27 Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio" (Hepr. 9:27)

Herra yrittää nostaa esille sen tosiasian, että tämän elämän jälkeen teidän tulee tehdä tili. Tulee olemaan Tuomio, Jumalan Tuomio. Hän käyttää kaikkia näitä opetuksia ja vierailuja, rohkaistakseen teitä, jotta voitte olla rohkaistuja pyrkimään Jumalan Valtakuntaan. Herra sanoo, että Hän haluaa, että käytätte kaikkea tätä. Hän aikoo käyttää kaikkia näitä Vierailuja, jotta voitte olla kestäväisiä, jotta voitte keskittyä Taivaaseen, olla kestäväisiä, mitä tahansa tapahtuukin täällä, jonka tarkoitus oli ollut kääntää teidät pois Jumalan Valtakunnasta.  

Herra Kaikkivaltias puhuu todella väkevällä tavalla tälle sukupolvelle. Hän pyytää, että keskitytte Hänen lupauksiinsa, jotta voitte olla Taivaaseen keskittyneitä, kun elätte elämäänne täällä maailmassa. Tiedämme joitakin niistä lupauksista. Hiljattain Herra on puhunut luvatusta kirkastumisesta, että saatte kirkastetun ruumiin, jossa ei ole syöpää, diabetesta, leukemiaa, korkeaa verenpainetta, kasvaimia, halvaantumista, Hivta, koronaa, ebolaa, kaikkia näitä asioita, jotka ovat tuhonneet ihmiskuntaa ja tehneet sen elämästä surkeaa täällä maailmassa. Hän lupaa teille, jotka olette uskollisia, että saatte kirkastetun ruumiin, joka on ikuinen. Tämä oli kirkastumisen lupaus. Näette erittäin selvästi, että kun Herra korottaa kirkastumisen lupauksen teille, että Hän yrittää vaikuttaa siihen, miten elätte täällä, jotta voitte odottaa innokkaasti tuota kirkastumista ja lopulta keskittyä Taivaaseen. 

Jos otatte luvatun kirkastumisen, josta Herra puhui 18.10.2021, ja josta Hän puhui myös juuri ennen kuin lähdin Luanda Angolaan ja näytti minulle, kuinka ylöstemmattu seurakunta kirkastettiin ennen kuin se ylöstemmattiin, se oli sen tähden, jotta voitte elää Taivaaseen keskittyneinä, kun elätte täällä maailmassa. Herra sanoo, että tuon profetian ja lupauksen kirkastumisesta tulee muuttaa, miten elätte täällä, jotta voitte alkaa odottaa sitä innokkaasti. 

Tämä kirkastuminen on Jeesuksen ristiinnaulitsemisen ja ylösnousemuksen seuraus. Tiedämme liiankin hyvin, että kirkastuminen, jonka Herra lupaa seurakunnalle 18.10.2021 profetiassa koskee täysin suhdettamme Jeesukseen. Herra haluaa, että meillä on ikuinen suhde Hänen kanssaan. Sitten ymmärrämme, että kirkastuminen, jonka Herra lupasi tuossa profetiassa, on pääasiassa pelastuksemme tuotos. Se miten vaellatte pelastuksessanne, vaikuttaa siihen, tullaanko teidät kirkastamaan vai ei. Tämä kirkastuminen on pelastuksemme tuotos. Se miten vaellatte Kristuksen kanssa Kristuksen pelastuksessa, vaikuttaa siihen, oletteko heidän joukossaan, jotka kirkastetaan ylöstempauksen päivänä, vai tuletteko jäämään jälkeen. 

Olemme nähneet kaikissa opetuksissa liittyen tuohon profetiaan, että Herra sanoo, että tuo luvattu kirkastuminen pyörii Kristuksen paluun ympärillä. Oletteko valmistautuneet Hänen paluuseensa? Tuo kirkastumisen lupaus liittyy todella paljon ylösnousemukseen. Tuona päivänä ihmisiä tullaan nostamaan kuolleista ja heille annetaan kirkastettu ruumis. Tuona päivänä kuolleet ruumiit, heidän ruumiinsa, jotka ovat kuolleet, nostetaan ylös ja ne kirkastuvat. Tämä liittyy siis ylösnousemukseen, ruumiinne ylösnousemukseen. 

Kirkastuminen, jonka Herra on luvannut seurakunnalle ja johon Hän kehottaa seurakuntaa keskittymään ja odottamaan sitä innokkaasti, kiinnittämään siihen elämänsä, kun he elävät elämäänsä täällä, kiinnittäen silmänsä ylös sinne kohti kirkastumista, tuo kirkastuminen koskee myös yhdistymistä ja jälleen näkemistä. Tuona päivänä heidän sielunsa, jotka ovat kuolleet, viimein yhdistyvät heidän kirkastettuihin ruumiisiinsa. Se on päivä, jolloin myös te kristityt, jotka olette elossa ylöstempauksen päivänä, yhdistytte Kristuksen, Luojanne, Herranne, Pelastajanne kanssa kirkastetuissa ruumiissanne, sekä jälleen näkemiseen rakkaidenne kanssa. Se kaikki liittyy jälleen näkemiseen, jälleen näkemiseen Jumalan perheen kanssa. 

Kirkastuminen on esimerkiksi palkinto, lupaus, jonka Herra on laittanut Raamattuun, jonka olisi kuulunut auttaa kristittyjä ohjaamaan ja navigoimaan elämäänsä ja auttamaan sitä, miten kristityt elävät elämäänsä täällä maailmassa, valiten olla pyhempiä. Tuo kirkastuminen kirjaimellisesti liittyy ikuisuuteen, uuteen Jerusalemiin ja vanhurskaiden ikuiseen kotiin. Se on viimeinen askel lopullisessa lunastuksessanne, viimeinen osa lunastustanne. Kaikki te haluatte olla täysin lunastetut synnistä. 

"30 mutta jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut; ja jotka hän on kutsunut, ne hän on myös vanhurskauttanut; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös kirkastanut." (Room 8:30)

Se on lunastuksenne viimeinen askel. Se liittyy ikuisuuteen niissä ikuisissa kodeissa, jotka Hän näytti minulle, vanhurskaiden ikuisissa kodeissa, uudessa Jerusalemissa, ikuisessa tilassa. Voitteko kuvitella, kun toiset ovat noissa kartanoissa Taivaassa, ikuisessa vanhurskaiden kodissa, niin toiset, jotka eivät ottaneet pelastustaan vakavasti, tulevat olemaan tulijärvessä, jossa edes hengittäminen ei ole helppoa. Kun yrität huutaa ja kirkua kivun ja tulen tähden, et pysty, koska liekit menevät keuhkoihisi. Joka kerta, kun avaat suusi, liekit, jotka ovat yli 1000 celsiusta, menevät keuhkoihisi. Kun yrität huutaa, et pysty edes huutamaan. Se on uskomatonta, ja ikuisesti. 

Toiset ovat taas vanhurskaiden ikuisessa kodissa. He, jotka kuuntelivat Jahve Jumalan Kahden Profeetan Ääntä ja valmistautuivat todella hyvin, tulevat olemaan niissä kodeissa, jotka Herra näytti minulle tällä viikolla. Herra yksinkertaisesti sanoo, että he jotka kuuntelevat Hänen Ääntään juuri nyt maailmassa ja valitsevat vanhurskauden, kuuntelevat ja tottelevat ilman kapinaa, sillä Jumala ei unohda, ilman kapinaa, ja kuuntelevat todella hyvin ja tottelevat, he pääsevät niihin ikuisiin koteihin. Sillä Hän on antanut kaiken esittelemänsä auktoriteetin valmistaa kansakunnat Hänen Profeetoilleen. Näette myös Luuk. 16:19-31, että Hän on antanut Profeetoilleen auktoriteetin valmistaa kansakunnat. He, jotka tottelevat nöyryydessä ja kuuliaisuudessa, tulevat pääsemään ikuiseen vanhurskaiden kotiin, uuteen Jerusalemiin. Se, miten he ovat eläneet elämäänsä täällä, he ovat olleet kuuliaiset, pyhät ja nöyrät ja he pelkäävät Herraa. 

Mutta he, jotka elävät kristillisyyttään kapinassa ja yrittävät pitää kiinni omasta mielestään ja olla tottelemattomia Herran Äänelle, yrittäen tuoda teologiaa, mitä tahansa, tai rikkautta, tai heimolaisuutta, mitä tahansa se onkaan, Hän sanoo, että he tulevat palamaan tulijärvessä, jossa edes huutaminen sen katkeran kivun tähden ei tule olemaan mahdollista, koska liekit menevät keuhkoihinne. Ei ole mahdollista huutaa. Kun Herra vei minut näkemään helvetin, jotta voin tulla saarnaamaan siitä teille, se oli uskomatonta. He kamppailivat huutaakseen, ja he, jotka pystyivät, sanoivat: En tee sitä enää! Anna minulle toinen mahdollisuus!

Kun Herra lupaa lupauksiaan, palkintojaan Raamatussa, esimerkiksi kirkastumisen tuossa valtavassa näyssä 18.10.2021, niiden tarkoitus on muuttaa, miten elätte elämäänne täällä. Olemme nyt nähneet, että tuo kirkastuminen liittyy kokonaan ikuisuuteen. Jumala haluaa, että pääsette sisälle ikuisuuteen, vanhurskaiden kotiin. Näemme todella selvästi, Fil 3, että tuo kirkastuminen liittyy ikuisuuteen sisällä Taivaassa, uudessa Jerusalemissa, Jumalan ikuisessa tilassa. 

"20 Mutta meillä on yhdyskuntamme taivaissa, ja sieltä me myös odotamme Herraa Jeesusta Kristusta Vapahtajaksi,
21 joka on muuttava meidän alennustilamme ruumiin kirkkautensa ruumiin kaltaiseksi sillä voimallaan, jolla hän myös voi tehdä kaikki itsellensä alamaiseksi." (Fil. 3:20-21)
 
Tämä lupaus liittyy siihen, että Jumala haluaa viettää ikuisuuden sukupolven kanssa. Tuo 18.10.2021 profetia oli suuri profetia. Herra tekee julkisen kutsun sukupolvelle viettää ikuisuus Hänen kanssaan uudessa Jerusalemissa, tulevassa Taivaassa. Tämä on suuri kutsu, jonka Herra on asettanut tälle sukupolvelle, kun Hän antoi tämän kirkastumisen näyn. Hän kutsuu sukupolven viettämään ikuisuuden Hänen kanssaan uudessa Jerusalemissa ja tulevassa Taivaassa. Tämä on Herran tekemä julkinen kutsu. Hän anelee ihmisiä: Muuttakaa elämänne nyt. Nyt kutsun teitä ikuisuuteen kanssani. Välttäkää tulijärvi. Tämä on julkinen kutsu, jotta voitte muuttaa elämänne nyt ja jakaa ikuisuuden Hänen kanssaan ikuisessa tilassa. 

"1 Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella.
2 Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä.
3 Sillä te olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa;
4 kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy" (Kol. 3:1-4)

Hän puhuu Kristuksen paluusta, Hänen tulemuksestaan ylöstempauksessa. On kaksi Kristuksen paluuta. On ylöstempaus ja toinen tulemus. Tässä Hän puhuu seurakunnan ylöstempaamisesta. 

"4 ...silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa." (Kol. 3:4)

Tämä on kirkastumisen lupaus, kun Hän sanoo, että Hän haluaa tuoda teidät Hänen kanssaan Kirkkauteen. Jos vain tietäisitte miljardin osan siitä, mitä tiedän ikuisuudesta ja Taivaasta, muuttaisitte kaiken, miten elätte maailmassa nyt.  Todella voimallista.  

"1 Katsokaa, minkäkaltaisen rakkauden Isä on meille antanut, että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi, joita me olemmekin. Sentähden ei maailma tunne meitä, sillä se ei tunne häntä.
2 Rakkaani, nyt me olemme Jumalan lapsia, eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän (Jeesus Kristus) ilmestyy (ylöstempaus), sillä me saamme nähdä hänet sellaisena, kuin hän on." (1. Joh. 3:1-2)

Tämä on silloin, kun Hän ilmestyy. On kaksi ilmestymistä, kaksi paluuta. Yksi on ylöstempaus ja toinen on toinen tulemus, kun Hän tulee perustamaan Jumalan Valtakunnan Daavidin valtaistuimelle Tuhatvuotisessa Valtakunnassa. Silloin Israel tulee olemaan hengellinen keskus Jumalan suunnitelmassa maailmassa. Mutta nyt Hän puhuu tässä ensimmäisestä paluusta ylöstempauksessa. Tämä on se kirkastuminen, josta Hän puhuu: Tulette olemaan kirkastuneita kuten Hän. 

"3 Ja jokainen, joka panee häneen tämän toivon, puhdistaa itsensä, niinkuin hän on puhdas." (1. Joh. 3:3)

Hän antaa ohjeistuksen, sanoen, että tämän tyyppisen Sanoman kirkastumisesta tulisi muuttaa, miten elätte elämäänne tässä elämässä ja saada teidät puhdistamaan itseänne parannuksenteossa ja pyhyydessä ja elää erottautunutta kristillistä elämää. Näette todella selvästi, että Herra käyttää tätä puhumaan pakanakansakunnille juuri nyt. Miksi? Sillä tämä on teidän aikanne, teidän hetkenne. Annahan, kun selitän, mitä tämä tarkoittaa, jotta voitte ottaa tämän vakavammin, sillä aikanne on päättymäisillään. Tämä on seurakunnan aikakausi. Kun seurakunnan aikakausi päättyy, niin Herran Kaksi Profeettaa tulevat nyt kääntymään kasvokkain Israelin kanssa ja Herra tulee keskittymään nyt Israeliin. 

"7 Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa:" (Ilm. 3:7)

Miksi luen erityisesti tätä kirjettä, jonka Jeesus kirjoitti Filadelfian seurakunnalle? Sillä haluan alleviivata teille, että Hän mallinsi ylöstempausseurakuntansa, perustuen tähän Filadelfian seurakuntaan. Hän kuvaili, miltä Hänen ylöstempausseurakuntansa tulisi näyttämään ja kaikki ne siunaukset, jotka olisivat siellä sisällä, ja Messiaan hämmästyttävän erinomaisuuden ja Hänen rakkautensa seurakuntaa kohtaan. Jumalan loistelias kirkkaus ja rakkaus seurakuntaa kohtaan oli kaikki asetettu tähän seurakuntaan.   Hänen Kirkkautensa on erottautunut synnistä. Hän asetti ne tänne, avaten oven avaimella. Tämä on se ylöstempausseurakunta, jonka Hän mallinsi tässä. Hän aloitti esitellen itsensä, että tämä on Hän, joka on Pyhä. Toisin sanoen, ohjaten seurakuntaa, sanoen seurakunnalle, että jos olette kansaani, ihmisiäni, myös teidän tulee olla pyhät. 

"8 Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt." (Ilm. 3:8)

Tämä on todella voimallista, sillä tämä ovi, jonka Hän avasi heille, on palvelemisen ovi, evankelioida evankeliumia, mutta pääasiassa se on ylöstempauksen ovi, ovi ylöstemapukseen, tämä ovi tässä, sisälle pääsyn ovi uuteen Jerusalemiin. Tämä ovi tässä. Kun katsotte Jumalan profeetallista aikajanaa, näette merkkauksen, jossa Jeesus Kristus on ristiinnaulittu ja kolme päivää myöhemmin Jeesus Kristus on ylösnoussut kuolleista ja 40 päivää myöhemmin Jeesus Kristus astui ylös Taivaaseen. Silloin Pyhä Henki laskeutui alas ja seurakunnan aikakausi alkoi. 

Näette, että olemme tuon seurakunnan aikakauden sisällä sen välillä, kun Kristus astui ylös Kirkkauteen istumaan Isän oikealla puolella ja sen, kun Hän tulee nyt takaisin ylöstempaamaan seurakunnan. Olemme siellä sisällä, mutta kallistumme enemmän kohti ylöstempausta juuri nyt, sillä Sanansaattajat, jotka valmistavat seurakunnan, ovat saapuneet ja merkit ovat hyvin selvät. Olemme nyt todella lähellä ylöstempausta. Olemme siinä välissä, kun Kristus astui ylös Taivaaseen ja seurakunnan ylöstempauksen välillä. Sitä kutsutaan seurakunnan aikakaudeksi ja se on, Ilm. 2-3. Tässä olemme nyt.  

"8 ...sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.
9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.
10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat." (Ilm. 3:8-10)
  
Tämä on ylöstempaus. Hän sanoo, otan teidät pois ennen Ahdistuksen aikaa. Miksi olen lukenut tämän teille tänään? Olen lukenut tämän teille, jotta voin tuoda teille kiireellisyyden, jotta kun Herra esittelee lupauksia pakanaseurakunnalle, kirkastumisen lupauksen ja muita lupauksia, niin nyt on hetki keskittyä niihin lupauksiin, keskittyä niihin ja muuttaa kristillinen elämänne täällä maailmassa, jotta kun ylöstempaus, joka on tapahtumaisillaan, tapahtuu, pääsette Kirkkauteen, ettekä joudu kitumaan tulijärvessä. 

Näette erittäin selvästi tässä, että seurakunnalla on nyt todella mahtava mahdollisuus keskittyä lupauksiin, jotka Kristus on luvannut sille, kirkkauden lupaukseen, ja muuttaa elämänsä täällä, olla pyhä ja vanhurskas ja elää erottautunutta elämää, puhdistaa itsensä, eläen kristillistä elämäntyyliä, joka on täysin erottautunut moraalisesta rappiosta. Tämä on hetki ottaa kaikki hyöty irti näistä lupauksista, puhdistaa elämänne ja valmistautua Messiaan tulemusta varten. 

Jumala Kaikkivaltiaalla ei koskaan ole ollut kahta suunnitelmaa samaan aikaan, yhtä suunnitelmaa Israelille ja toista pakanaseurakunnalle yhdessä, ei koskaan, ei ikinä. Tästä syystä, kun katsotte Danielin 70 vuosiviikkoa, ensimmäiset 69 vuosiviikkoa on Israelia varten. Seurakuntaa ei koskaan laitettu sinne, seurakunta laitettiin sivuun. Sitä ei edes mainita siellä. Sen tähden seurakunnasta tulee mysteeri, salaisuus. Jumala ei sisällyttänyt seurakuntaa Danielin 69 vuosiviikkoon. Sitten kun Hän pysäytti kellon, sen sijaan, että Hän olisi aloittanut Danielin 70. vuosiviikon, silloin Hän päästi seurakunnan sisälle. Sen tähden seurakunnasta ja ylöstempauksesta tulee arvoitus. 

"51 Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
52 yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme." (1. Kor. 15:51-52)

Seurakunta on salaisuus ja arvoitus. Sen tähden, Hän ei sisällyttänyt seurakuntaa Danielin 70 vuosiviikon suunnitelmaan, kun Hän puhuu Danielille 'sinun kansastasi ja pyhästä kaupungistasi'. Siksi tämä aika kuuluu pakanaseurakunnalle. Nyt voitte ottaa kaiken hyödyn irti tästä hetkestä ja lupauksista, jotka Jeesus esitteli seurakunnalle, kuten kirkastumisesta. Pitäkää huolta että muutatte elämänne tässä maailmassa. Olkaa pyhiä ja vanhurskaita, eläkää erottautunutta kristillistä elämäntyyliä ja menkää sisälle ikuiseen tilaan, jota Herra juuri nyt väläyttää pakanaseurakunnalle. 

Viime sunnuntaina Hän väläytti vanhurskaiden ikuista kotia ja Isä Jumala puhui ääneen: Vanhurskaiden ikuinen koti. Hän väläyttelee ikuisuutta pakanaseurakunnalle tänä hetkenä, mutta tämä aika on tulossa loppuunsa. Jumala ei ole koskaan yhdistänyt Israelin suunnitelmaa ja pakanaseurakunnan suunnitelmaa, ei koskaan. Tästä syystä, Danielin 69 vuosiviikossa Hän ei maininnut, eikä sisällyttänyt siihen seurakuntaa. 

"7 Voi! Suuri on se päivä, ei ole sen kaltaista. Se on Jaakobille ahdistuksen aika, mutta hän on pelastuva siitä." (Jer. 30:7)

Danielin 70. vuosiviikko, joka on tapahtumaisillaan ylöstempauksen jälkeen ja on Ahdistuksen aika, ei ole seurakuntaa varten. Hän kutsuu sitä Jaakobin vaivaksi. Se ei ole teitä varten. Hän ei puolusta seurakuntaa siellä, ei, vaan Hän varmistaa, että heidät teurastetaan.  Hänen määräyksensä, joita Hän käyttää Israelille ovat täysin erilaiset, kuin mitä Hän käyttää pakanaseurakunnalle. Se on ilmiselvää. Sen tähden, kun Ahdistuksen aika tulee, Hän käsittelee nyt Israelia. Kun Hän käsittelee heitä, se on täysin erilaista kuin se armo, jota Hän käsittelee juuri nyt täällä. 

Tästä syystä hetkenne on nyt. Pakanaseurakunta. Tämä on seurakunnan aikakausi. Olemme nyt Ilm. 2-3, sen välillä, kun Kristus astui ylös Taivaaseen ja sen, kun Hän tulee ylöstempaamaan seurakunnan. Tämä on teidän hetkenne. Olemme nyt lähempänä ylöstempausta, Hän on hakemaisillaan seurakunnan. Teidän hetkenne on nyt. Teidän tulee siis keskittyä lupauksiin, joita Hän väläyttelee seurakunnalle, väläyttäen koteja, uutta Jerusalemia, ikuista tilaa. Varmistakaa, että käytätte tätä, alkaen muuttaa elämäänne täällä maailmassa. Olkaa pyhät, olkaa vanhurskaat, olkaa parannusta tekeviä, olkaa Jumalaa pelkääviä, eläkää erottautunutta elämää, erottautuen tämän maailman moraalisesta rappiosta, jotta voitte ottaa hyödyn irti tästä hetkestä ennen kuin on liian myöhäistä. Teidän hetkenne on nyt. Laittomuuden ihmistä pidätellään.

"25 Sillä minä en tahdo, veljet-ettette olisi oman viisautenne varassa-pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus-hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut," (Room. 11:25) 

Tämä on ylöstempauksen päivä. Hän sanoo tässä, että Hän odottaa pakanoiden lukua ja tuo luku tulee täyttymään, kun viimeinen pakana vastaanottaa Kristuksen ja silloin ylöstempaus tapahtuu. Kun ylöstempaus tapahtuu, koko Israel tulee pelastumaan. Hän alkaa työstämään Israelin pelastusta, Israelin kansallista lunastusta, Israelin kansallista Herätystä. Hän sanoo, että täysi luku pakanoita saavutetaan ylöstempauksen päivänä ja sitten ylöstempaus tapahtuu ja tällä tavoin koko Israel tulee pelastumaan. Tarkoittaen, Jumala itse on luvannut, että Israel tulee näkemään Kristuksen pelastuksen. Herra ei vain odota ja sano, odotan pakanoita, milloin täytätte lukunne. Ei ollenkaan. Hän on asettanut päivän ylöstempausta varten ja voitte olla varmoja, että kun tuo päivä saapuu, niin täysi luku pakanoita, joiden tuli päästä sisälle, tulee pääsemään sisälle. 

"26 ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista."

Näette todella selvästi, että jakeessa 26, Hän puhuu Israelin pelastuksesta, että päivä on tulossa, jolloin he tulevat vastaanottamaan Kristuksen. Hän selittää jakeessa 26, että juuri nyt on armon aika, jolloin Hän käsittelee pakanaseurakuntaa, ja Israel on suuresti poissa juuri nyt, mutta ylöstempauksen jälkeen he tulevat olemaan nyt keskeisessä osassa. Juuri nyt Israel on suuresti poissa tässä armossa pakanaseurakunnan aikana. Jakeessa 26 Hän puhuu, kuinka Hän tulee puhdistamaan jumalattomuuden pois Jaakobista. Se on myös tietyn tyyppinen tuomio. Lukekaa Sakarja 13:7-9, jossa yli 2/3 tullaan teurastamaan. Tämä on se puhdistus, mistä Hän puhuu. 2/3 juutalaisista, isarelilaisista tulee teurastetuksi Ahdistuksen ajassa. 

"27 Ja tämä on oleva minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä." (Room. 11:27)

On tietty päivä, jolloin Israel tulee pelastumaan. Jos luette, Sakarja 3, se on yksi päivä, jolloin Herra tulee puhdistamaan pois Israelin synnin ja he tulevat katselemaan Häntä, jonka he naulitsivat Ristille, ja tulevat itkemään. He tulevat ymmärtämään, että tämä on Messias, juutalainen Messias. Sanoen, 'miksi me hylkäsimme Hänet silloin'? He tulevat itkemään ja valittamaan, aivan kuin itketään ainoaa poikaa, tai kun nainen, joka on juuri mennyt naimisiin, itkee aviomiestään. He tulevat suremaan ja itkemään, kun he vihdoin ymmärtävät, että Hän, jonka he ristiinnaulitsivat, on Kristus. 

"8 Evankeliumin kannalta (evankeliumin torjuessaan) he kyllä ovat vihollisia teidän tähtenne, mutta valinnan kannalta he ovat rakastettuja isien tähden.
9 Sillä ei Jumala armolahjojansa ja kutsumistansa kadu." 

Tämä on todella vakavaa. Tämä on se, mitä Hän tarkoitti, kun Hän sanoi, Ilm. 3:9, että he tulevat saatanan synagogasta ja he heittäytyvät jalkojenne juureen ja he tulevat ymmärtämään, että Minä olen rakastanut teitä. Hän puhui seurakunnalle, joka menee ylöstempaukseen, että synagogat, heprealaiset, juutalaiset, Israel tulee tuntemaan Kristuksen ja ymmärtämään, että vau, jopa pakanoille on annettu siunaus ikuisessa tilassa, joka on tulossa. He lankeavat jalkojenne juureen. 

Tämä on ihmeellistä. Tämä on se, mitä Hän tarkoittaa, Room. 11, kun Hän sanoo, että yhtenä päivänä koko Israel tulee pelastumaan. Kun Hän sanoo, että he ovat saatanan synagogasta, Hän yksinkertaisesti sanoo, että he ovat synagogasta, mutta sinä hetkenä he ovat evankeliumin vihollisia. Tämä on se, mitä Hän sanoo tässä. Evankeliumin tähden he ovat vihollisia. Sen tähden Hän kutsuu heitä saatanan synagogaksi. Hän ei viittaa siihen, että he eivät ole juutalaisia. Ei, Hän puhuu näin vihassaan, koska he ovat kääntyneet vainoamaan seurakuntaa, he ovat hylänneet Kristuksen. Siksi Hän kutsuu heitä saatanan synagogaksi. 

Mutta Hän sanoo, että päivä tulee, kun Jeesus tullaan tunnustamaan, kun Israel tunnustaa Jeesuksen, kun Israel tulee pelastumaan. He tulevat sanomaan, vau, te kristityt olette aina olleet oikeassa ja he tulevat nyt lankeamaan heidän jalkojensa juureen, pakanaseurakunnan jalkojen juureen. Tämä on se, mitä Hän tarkoittaa, Ilm. 3:9. He sanovat, vau, nyt ymmärrämme, teillä on siis myös osuus ikuisessa tilassa. Herra lupaa, että Hän antaa seurakunnalle synagogat. Toisin sanoen, Hän antaa seurakunnalle juutalaiset ihmiset. Se on päivä, jolloin he vastaanottavat Kristuksen. Se on Israelin pelastuksen ja lunastuksen päivä. Tämä on todella voimallista. 

Nyt olen esitellyt teille Kristuksen lupaukset, kuten kirkastumisen, uuden saarnastuolin ennallistamisen. Tämä on todella kriittisen tärkeää. Olemme todella lähellä ylöstempausta. Seurakunnan tulee ottaa ne lupaukset, jotka on annettu sille. 

Se, mikä on tullut todella selvästi esille tässä on, että Herra ei käsittele seurakuntaa ja Israelia samaan aikaan. Kun Herra käsittelee Israelia, niin ensimmäisessä 69 vuosiviikossa Danielin 70 vuosiviikosta, seurakuntaa ei mainita. Kun Hän käsittelee seurakuntaa armon kanssa, Israelia ei mainita. Kun Herra tulee käsittelemään Israelia Ahdistuksen ajassa, Hän ei käsittele heitä, käyttäen samoja armon lakeja. Hän käsittelee heitä, käyttäen isien lakeja, käyttäen sitä rakkautta, jolla Hän käsitteli isiä. Edes koskien lakia, Hän ei sekoita näitä kahta lakia keskenään. Hän tulee käsittelemään heitä patriarkkojen: Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin mukaan. Samalla tavoin Hän tulee käsittelemään heitä Ahdistuksen ajassa. Ne lait, joilla Hän käsitteli juutalaisia Vanhassa Testamentissa, ja lait, joilla Hän käsittelee pakanaseurakuntaa, ovat erilaiset. Hän käsittelee heprealaisia Ahdistuksen ajassa täysin eri tavalla, kuin pakanaseurakuntaa. Isien mukaan. 

Sen tähden Hän on laittanut myös Profeettansa keskittymään pakanaseurakuntaan. He ovat kutsuneet Jumalan Pilven alas ja Hän tulee heidän luokseen  pakanamaailmassa. Sen tähden, kun kutsuin Herran Jumala Jahven tulemaan alas Pilvessään, Hän tuli pakanamaailmaan. Hän tuli pakanamaailmaan, pakanakansakuntaan. Kun sanoin Hänelle, että Hän menisi varjelemaan Israelin rajoja, koska näin Isiksen uhan tuleva Syyriasta, Hän meni sinne, mutta muistattehan, että Hän ei astunut sisälle Israeliin. Kun näette sen rajan, niin Hän oli ulkopuolella. Hän tuli sinne, mutta Hän pysyi rajojen ulkopuolella. Hän ei mennyt sisälle Israeliin. Hän oli ulkopuolella, Israelin ja Syyrian rajalla. Hän oli Syyrian puolella, mutta ulkopuolella.

Sitten toinen ero on se, kun kutsuin Hänet tulemaan pakanamaailmaan, niin Hän tuli, mutta Hän ei koskettanut maata. Ainoa paikka, minne Hän voi asettua, on pääni ylle. Mutta kun kutsuin Hänet Israeliin, näette, kuinka Hän juoksi siellä maaperällä, kävellen maaperällä. Kuulette sen. Jopa israelilaiset sotilaat tiputtivat aseensa ja alkoivat kuvata Häntä. Voitte kuulla, kun Hän kävelee maaperässä, kuulette Hänen askeleensa siellä. Voitte kuulla Hänen askeleensa, kun Hän käveli Israelin rajoilla, mutta täällä Hän ei astu maaperään. Hän asettuu vain pääni päälle tai teltan ylle.  

Sanoma on todella selvä. Annahan, kun annan teille yhteenvedon. Herra sanoo, että tämä on hetki pakanamaailmalle, pakanaseurakunnalle ottaa lupaukset, jotka Jeesus antoi heille, kuten kirkastumisen lupaus, lupaus sisäänpääsystä ikuiseen tilaan, uuteen Jerusalemiin, ja muuttaa elämänne täällä maailmassa. Olkaa pyhät ja vanhurskaat. Olkaa Jumalaa pelkääväisiä. Eläkää erottautunutta kristillistä elämää, joka on erottautunut tämän maailman moraalisesta rappiosta, jotta voitte päästä ylöstempauksen päivänä Jumalan lupauksiin, ikuiseen tilaan. Jotta voitte elää elämäänne täällä Taivaaseen keskittyneinä. Tämä on teidän aikanne ennen ylöstempausta. 

Kun Hän käveli Israelissa, Hänen jalanjälkensä voitiin kuulla. Voitte kuulla Herran jalanjäljet, kun Hän kävelee, kun kutsuin Hänet tulemaan suojelemaan Israelin rajoja. Siellä Hän kosketti maata, sillä se on Luvattu maa. Sitten Hän käveli ja voitte kuulla Hänen jalanjälkensä. Mutta pakanamaailmassa Hän asettuu joko teltan ylle tai pääni päälle. 

Herra on luvannut pakanaseurakunnalle osan Raamatussa. Nämä lupaukset puhuvat Jumalan rakkaudesta omaa luomakuntaansa kohtaan. Synti on kuitenkin se, joka turmelee ja saastuttaa tuon rakkauden Jumalan ja Hänen luomakuntansa välillä. Siksi Jumala rohkaisee teitä niiden lupausten kautta elämään pyhää ja synnitöntä elämää, Jumalaa pelkääväistä elämää. Siksi näette, että Herra esittelee palkkioita ja lahjoja heille, jotka valitsevat pyhän elämän ja johdattavat myös muita pyhyyteen.

Toisin sanoen, Herra sanoo, että Hän siunaa heitä massiivisesti ja runsaasti, jotka auttavat Häntä vieden Hänen suunnitelmaansa eteenpäin, hävittäen synnin pois siitä rakkaudesta, joka Hänellä on ihmisiään kohtaan, hävittäen synnin pois siitä valtavasta rakkaudesta, joka Hänellä on luomakuntaansa kohtaan, jotta Hänellä voi olla oma kansa, jonka Hän voi tuoda ikuiseen tilaan, vanhurskaiden kotiin. 

Niiden lupausten joukossa, jotka Hän on luvannut heille, jotka auttavat Häntä toteuttamaan suunnitelmaa puhdistaa synnin pois siitä taivaallisesta rakkaudesta, joka Hänellä on luomakuntaansa kohtaan, nämä lupaukset ovat seuraavat: Elämän puu, pääsy elämän puulle. Näette, Ilm. 2:7, kuinka Herra hengitti elämänsä ihmiskuntaan. Sitten 1. Moos. 3:24, Hän sulkee ihmisen pois Läsnäolostaan synnin tähden. Ilm. 21:1, Hän sallii ihmisen nyt päästä sisälle uuteen Taivaaseen. Yksi lupauksista, jonka Hän antaa seurakunnalle on, että toinen kuolema ei koske heihin. Ilm. 21:8 näette heidät, jotka tulevat olemaan osallisia toisesta kuolemasta.  

"7 Joka voittaa, on tämän perivä (tarkoittaen, uuden Jerusalemin), ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani.
8 Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema." (Ilm. 21:7-8)

Kun heidät heitetään tulijärveen, se on toinen kuolema. Ette halua olla siellä. Kun Herra haluaa siunata heitä runsaasti, jotka auttavat Häntä edistämään Hänen suunnitelmaansa, poistaen synnin Hänen jumalisesta rakkaudestaan luomakuntaansa, ihmisiään kohtaan, kun Hän haluaa siunata heitä, Hän lupaa heille: 1) Elämän puun, jonka luota synti oli lukinnut ihmisen pois. Hän lupaa, että 2) toinen kuolema ei koske heihin. Tämä on todella voimallista. 3) Hän lupaa heille salatun mannan, joka oli piilotettuna Liitonarkkiin astiaan siellä. 

Sen hengellinen merkitys on todella voimallinen. Kun Herra vei meidät Jumalan Valtaistuinsaliin ja Kirkkauden Kerubit toivat Jumalan Liitonarkin, silloin Hän itse tuli Pilvessään, joka tuli Kisumuun, ja istui armoistuimelle. Sitten Hän kutsui meidät katsomaan sisälle Liitonarkkiin, kun Hän istui Armoistuimella. Silloin näin Raamatun siellä sisällä sekä muita asioita. Tämä korvasi nyt sen manna-astian, salatun mannan. Salama iski Liitonarkkiin kolme kertaa, kun olimme sisällä Kirkkaudessa, Taivaassa, Jumalan Valtaistuinsalissa. Salama iski Liitonarkkiin kolme kertaa ja istuimme yhdellä puolella Armoistuinta. Toisella puolella Armoistuinta istui Profeetta Daniel yksin. Jahven Kaksi Profeettaa, jotka näette nyt maailmassa, istuivat yhdellä puolella ja jopa vaatteemme merkit olivat erilaiset. 

Hän lupaa siis sisäänpääsyn elämän puun luo, ja toinen kuolema ei koske heihin, heihin, jotka vievät Hänen suunnitelmaansa eteenpäin maailmassa, hävittäen synnin Hänen suuresta jumalisesta rakkaudestaan, joka Hänellä on ihmisiään kohtaan, jotka Hän haluaa tuoda uuteen Jerusalemiin. Hän siis lupaa pääsyn elämän puun luo, jossa Isä Jumala itse on. Sitten Hän lupaa pakanaseurakunnalle, että toinen kuolema ei koske heihin. Tämä on ihmeellistä, sillä tiedämme nyt, että toinen kuolema on tulijärvi. Hän lupaa antaa heille salattua mannaa.

Hän lupaa heille valkoisen kiven, joka antaa teille sisäänpääsyn Hääaterialle. Taivaassa on valkoinen kivi, johon nimesi on kirjoitettu. Ainoastaan sinä ja Kristus tiedätte tuon nimen. Valkoisessa kivessä on uusi nimi. Valkoinen kivi antaa teille sisäänpääsyn Karitsan hääjuhlan paikkaan Taivaassa. Tuo uusi nimi on nyt lunastuksenne täydellistyminen, lunastuksenne täyttymys. Aivan kuten Jaakobin lapset, tuo uusi nimi; Israelia kutsutaan Jaakobin lapsiksi. Tuo uusi nimi liittää sinut myös Jumalaan. Tuo nimi sanoo, että kuulut nyt Jumalan perheeseen. 

"4 joiden kautta hän on lahjoittanut meille kalliit ja mitä suurimmat lupaukset, että te niiden kautta tulisitte jumalallisesta luonnosta osallisiksi ja pelastuisitte siitä turmeluksesta, joka maailmassa himojen tähden vallitsee" (2. Piet. 1:4)  

Tämä on lunastuksenne täydellistäminen. Hän siis lupaa teille: 

1) Pääsyn elämän puulle pakanaseurakunnalle
2) Toinen kuolema ei koske teihin
3) Hän lupaa antaa pyhille salattua mannaa
4) Hän antaa heille valkoisen kiven, joka vaaditaan portilla sisäänpääsyyn Karitsan Hääjuhlan paikkaan. Tuo kivi antaa teille sisäänpääsyn juhlapaikkaan. Kun he lukevat nimesi tuossa kivessä, he vievät sinut sinne, missä istuimesi on. Uusi nimi liittää sinut nyt Jumalan perheeseen, uuteen Jerusalemiin, ikuiseen tilaan. Tämä vahvistaa sinulle, että kansalaisuutesi on nyt Taivaassa, sillä olet nyt olet liitettynä toiseen Valtakuntaan, itsensä Jumalan Valtakuntaan. 

5) Valta yli kansakuntien, sinulle annetaan valtaistuin, josta hallita
6) Sinulle annetaan valkeat vaatteet
7) Nimesi tulee olemaan Elämän kirjassa
8) Olet pylväs Jumalan Temppelissä
9) Istut Jeesuksen kanssa Hänen Valtaistuimellaan 

"21 Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa." (Ilm. 3:21) 

Näemme todella selvästi, että Jumala kutsuu pakanaseurakuntaa, ihmiskuntaa. Jumala vieläkin kutsuu ja etsii ihmisiä, joita Hän voi kutsua omikseen. Muistakaa, kuinka Hän kutsui Aadamin ja Eevan, Aabrahamin, Hanokin, Nooan, Aabraham, Iisakin ja Jaakobin, Profeettansa, jotka puhuvat kanssanne nyt, Hän kutsui Israelin kansakuntana. Hän on myös kutsunut seurakunnan, mutta Hän pelkää, että kapina ja ylpeys pitää normaalisti ihmiskunnan poissa Jumalan kutsusta. Ihmiset pelkäävät menetystä. Monesti ihmiset pelkäävät, että kun he vastanottavat Jumalan kutsun, he menettävät jotakin; kaverinsa, elämäntyylinsä, oudot asiat täällä maailmassa, tämän elämän täällä maailmassa, sen tyyppisiä asioita. Se on ihmeellistä. Muistakaa, kuinka Joona kutsuttiin ja Hän juoksi pakoon Jumalan kutsua. Mitä Jumala etsii, kun Hän kutsuu sinua? Näemme, että Jumala etsii tietyn tyyppistä sydäntä. Messias on tulossa. 

(5.2.2023 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia