KANSANEDUSTAJAN VÄKEVÄ PARANTUMISIHME ON TAPAHTUNUT KUOPIOSSA, SUOMESSA! 

Ylistys HERRALLE JEESUKSELLE!

Veteraanikansanedustaja ja kunnallisneuvos Marja-Liisa Tykkyläinen kärsi vakavasta selkäranganvauriosta ja ontuvista, tunnottomista heikoista jaloista. Kaikki alkoi, kun hän oli joutunut vakavaan auto-onnettomuuteen 15 vuotta takaperin.

Marja-Liisa kävi läpi monia leikkauksia, mutta asiat menivät vain huonompaakin suuntaan. Vuosi sitten hän päätyi niin huonoon kuntoon, että hänen täytyi alkaa käyttämään kävelykeppiä ja rollaattoria pystyäkseen kävelemään tai seisomaan. Hänen nilkkansa ja varpaansa olivat tunnottomat ja jäykät, sen tähden hän vietti suuren osan ajastaan joko maaten tai istuen.

Marja-Liisa tarvitsi apua moniin asioihin, kuten kotiaskareihin ja siivoamiseen. Monta kertaa jalat pettivät alta ja hän lysähti maahan kävelylaitteidensa kanssa, kunnes joku tuli paikan päälle auttamaan hänet ylös ja kantamaan ja tukemaan.

Kaikki muuttui sinä historiallisena ikimuistoisena päivänä, kun Marja-Liisa tuli kuulolle Maailmanlaajuiseen Grand Mega Perjantain Parantumiskokoukseen 19.3.2021. Hän kertoi, että oli valmistautunut vastaanottamaan koko sydämisesti parantumisensa, sanoen: HERRA nyt on minun vuoroni.

Hän kuvaili, kuinka HERRAN VÄKEVIMPIEN PROFEETTOJEN parantumisjulistuksen aikana JEESUKSEN VÄKEVÄSSÄ NIMESSÄ, hän yhtäkkiä tunsi, kuinka häntä oli yhtäkkiä kouristanut ja ilmat lähtivät ulos keuhkoista. Hän kuvaili, kuinka siinä hetkessä oli tuntenut, kuinka ”kuoleman henki oli lähtenyt hänestä ja hän oli täysin vapaa!”

Marja-Liisa tunsi, kuin hänen koko ruumiinsa olisi ikään kuin vironnut eloon. Kaikki turtuus ja tunnottomuus oli hävinnyt tuossa hetkessä täysin nilkoista ja varpaista ja hän pystyi tuntemaan ne. Hän ei ymmärtänyt mitä oli oikein tapahtunut vielä silloin, mutta hän tunsi syvää rauhaa ja vain kiitteli HERRA JEESUSTA.

Ja kun Marja-Liisa oli herännyt seuraavana aamuna, hän oli huomannut suureksi hämmästyksekseen, että nyt hän pystyy kävelemään ilman mitään tukea!! Hän sanoi, että oli tuntenut olonsa niin hyväksi ja kevyeksi ja normaaliksi. Hän pystyi kipuamaan portaat helposti ylös ja alas, kun aikaisemmin se oli ollut hyvin hidasta yksi porras kerrallaan ryömien kaiteessa roikkuen, kepin kanssa.

Nyt hän pystyy tekemään ensimmäistä kertaa asioita, mitä hän ei ole pystynyt tekemään, kuten: hypähtelemään, kumartamaan ja koskettamaan varpaitaan, nostamaan kädet korkealle ylös ilmaan, nostamaan jalat ylös ja taivuttelemaan niitä polvista ja nilkoista ja kierittelemään nilkkoja ja pyörittämään jalkoja ilmassa.

Nyt hän pystyy tasapainottamaan hyvin ja olo on vakaa, kun aikaisemmin hän horjahteli sinne tänne kävelylaitteidensa kanssa. Hän iloitsi, kuinka hänen ajatuksensakin olivat nyt kirkkaat.

Marja-Liisan oma lääkäri Kuopion Terveystalon erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori Antti Tapaninaho todisti tämän parantumisen aidoksi 23.3.2021 lääkärintarkastuksessa ja totesi sen ihmeeksi! (Lääkärintodistus löytyy videoituna ja tulossa myöhemmin kokonaisuudessaan jakoon.)

Marja-Liisa sanoo: ”Kiitän ISRAELIN PYHÄÄ JUMALAA ja HÄNEN PALVELIJOITAAN VÄKEVIMPIÄ PROFEETTOJA parantumisestani, koko sydämestäni ja sielustani, kunnia JUMALALLE! Kiitän JUMALAA suuresta armosta ja laupeudesta, että sain uuden elämän ja voin nyt tehdä JUMALAN Valtakunnan työtä.

HERRA on lähettänyt HÄNEN KAKSI VÄKEVINTÄ PROFEETTANSA lopunajaksi herättämään ihmiset HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN Tulemukseen ja näemme, kuinka lukemattomat ihmiset pelastuvat ja parantuvat ja tulevat tuntemaan JEESUKSEN Vapahtajanaan, joka ei ole enää tulossa heikkona seimeen vaan Jerusalemiin kuningasten KUNINKAANA ja herrojen HERRANA, Vapahtajana.

JEESUS on myös Vanhurskas Tuomari, joka tuomitsee elävät ja kuolleet. Ihmisten on valmistauduttava pyhyydessä ja vanhurskaudessa MESSIAAN tulemukseen, kun armon ovi on vielä auki. MESSIAAN Edelläkävijät ovat jo täällä, HUUTAVAN ÄÄNI, joka valmistaa HERRALLE Tien."

Totisesti, kiitämme HERRAA, että Hän muisti Suomea suuressa armossaan ja rakkaudessaan ja saimme olla Suomessa saakka osallisina Elämän Puun kukoistavista tuoreista vihreistä Lehdistä, jotka ovat kansan parantumiseksi Hallelujaa! Ylistys HERRALLE!

(Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyö / www.jeesusontulossa.fi)

Jeesus on Tulossa YouTubeen on tulossa kattavampi dokumentti Marja-Liisan parantumisihmeestä. 

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)