JAREDIN IHMEELLINEN PARANTUMISTODISTUS!

Henkilön Aaron Almquist kuva.

Jared ennen & jälkeen parantumisensa.

 

Madot alkoivat syömään Jaredia, kun hän joutui vain makaamaan vasemmalla kyljellään monien vuosien ajan. Voitteko kuvitella matojen syövän elävää ihmistä! Tämä on todella todella shokeeraavaa! Madot söivät häntä ja hän oli elossa, mutta hän ei pystynyt edes liikkumaan, sillä hän oli täysin rampa. Mutta HERRAN Väkevin Profeetta nosti hänet maaperästä ja tomusta, Afrikan köyhässä kylässä, vain yhden HERRAN Julistuksen seurauksena! Ja hän nousi maasta, hylkäsi kainalosauvansa ja lähti kävelemään!!! Kuinka ihmeellistä! Hän haluaa kiittää todella todella paljon HERRAA ja HERRAN Väkevintä Profeettaa!

Hän kertoo, että hän oli Masai-maassa ja hänen tilansa huononi hiljalleen, ja hän sairastui vuonna 2015. Hän veti raahaten jalkoja perässään. Vuonna 2015, hän heräsi eräänä päivänä ja tunsi, että hänellä ei ole enää jalkoja lantiosta alaspäin, ne olivat täysin kuolleet, eikä hän jalkojaan ollenkaan. Hän ei pystynyt enää nousemaan ylös ja hänestä tuli täysin rampa ja vuoteenoma. Hän vain makasi toisella kyljellään, eikä tuntenut jalkojaan enää ollenkaan. Ja koko hänen perheensä, ystävänsä ja omaisensa jättivät hänet. Hän sanoo, että hänelle jäi vain rukous.

Hän sanoi, että eräänä hetkenä, kun hän oli hyljättynä, hän jopa mietti itsemurhaa, mutta hän ei päässyt edes sängystä ylös, joten hänellä oli jäljellä vain rukous. Hän söi vain raakaa kitkerää ruohoa, sillä hänelle annettiin ruokaa vain kerran viikossa. Hän pyysi lapsiaan etsimään sitä ulkoa. Ja näin hän söi yli vuoden ajan, kun kaikki olivat hyljänneet hänet.

Hän sanoo, että koska kukaan ei auttanut häntä vessaan, kun kaikki olivat jättäneet hänet yli vuoden ajaksi. Milloin ikinä hänen lapsensa tulivat käymään, hän pyysi heitä tuomaan vanhoja papereita, ja niitä hän käytti vessana auttaen itseään, ja hän laski allensa siinä missä oli. Sitten hän käsillä otti multaa ja peitti siihen vanhojen lehtien kanssa. Lapset kun tulivat käymään vain silloin kuin he pystyivät ja menivät hakemaan vanhoja papereita salassa, sillä kukaan ei saanut nähdä heitä, koska kuka tahansa nähtiin tulevan Jaredin luo, heidät piestiin ja lyötiin.

Hän sanoo, että tuon talon sisällä katto oli rikki ja aina, kun satoi, niin kaikki satoi sisään, ja kaikki ihmisjäte vuodesta 2015 tähän saakka oli siellä, ja silloin tuli paljon matoja, ja ne alkoivat syömään häntä elävänä. Ja hän sanoo, että hänen ihonsa muuttui, aivan kuin sille olisi kaadettu jotakin, sillä häntä syötiin elävältä. Ja erilaiset madot söivät häntä. Hän sanoo, että madot ja matelijat hyökkäsivät hänen kimppuunsa monien kuukausien ajan, eikä hän voinut edes liikkua.

Hän sanoo, että hän kärsi maaten vasemmalla puolellaan monien vuosien ajan. Hän ei pystynyt makaamaan oikealla kyljellään, sillä se oli täysin kuollut. Hän ei nähnyt koskaan päivän valoa, eikä päässyt ulos moneen vuoteen. Hän vain huusi, että, HERRA auta minua, HERRA auta minua, JUMALA, auta minua! Tämä on todella todella shokeeraavaa.

Hän sanoo, että hän vain jossain vaiheessa hyväksyi, että nämä madot syövät minua päivin öin, koska he tarvitsevat minua elääkseen, ja ovat riippuvaisia minusta ruoakseen. Hyväksyin vain tämän kohtaloni ja annoin periksi. Ajattelin jo että olen jo aivan kuin kuollut ruumis, ja tulen kuolemaan tähän. Hän sanoo, että mitä olisin voinut tehdä. Hänellä ei ollut edes mitään peittoa.

HERRAN Väkevin Profeetta, Israelin Väkevin Profeetta on juuri itkenyt katkerasti Hänen asunnossaan Nairobissa. Hän Sanoo, että Jaredin surullinen kertomus ja kärsimys on murskannut hänen sydämensä.

HERRAN Väkevin Profeetta sanoo, että hän on sanonut, että hän tulee palvelemaan HERRAA JUMALAA Kaikkivaltiasta, jotta Hän poistaa heidät tämän maailman kärsimyksistä.

Kun kuulemme tämän, niin emme voi muuta kuin itkeä, seurakunnan epäonnistumisesta roolissaan tavoittaa hylättyjä ihmisiä ollen heille HERRAN valkeutena!

Jared sanoo, että ei voi uskoa olevansa elossa tänään. Hän sanoo, että Hän sanoo, että kun hän on nyt tullut tänne HERRAN Alttarille, olen nyt niin täynnä iloa. Hän sanoo, että hän on oppinut niin paljon JUMALASTA tässä kärsimyksessään. Hän sanoo, että HERRAN Väkevimmän Profeetan JUMALA on ainoa oikea JUMALA, ja kukaan ei voi koskaan poistaa minua palvomasta tätä Väkevimmän Profeetan oikeaa JUMALAA, Israelin JUMALAA.

Hän sanoo, että evankelista tuli hänen taloonsa ja alkoi evankelioida kertoen hänelle HERRASTA JEESUKSETA KRISTUKSESTA. Sitten hän meni heidän kanssaan seurakuntaan aivan kuten HERRA oli antanut Ohjeistuksen, että kerätkää kaikki sairaat kaikkialta ja tuokaa heidät seurakuntaan. Jared sanoo, että ei ollut koskaan aiemmin käynyt missään seurakunnassa. Hänet kannettiin moottoripyörän selässä ja vietiin moottoripyörällä seurakuntaan. Hän sanoi olleensa moottoripyörän selässä ankarissa kivuissa. Hän ei päässyt edes moottoripyörän selästä itse pois. Hänet jouduttiin vetämään sieltä alas.

Hän sanoo, että kun hän viimein pääsi seurakuntaan, hän alkoi heti tehdä parannusta kaikista synneistä, mitä hän oli koskaan tehnyt ja pyysi anoen HERRAA antamaan hänelle anteeksi kaikki hänen syntinsä, joita hän oli koskaan tehnyt. Hän sanoo, kun HERRAN Väkevin Profeetta tuli livenä radioon julistamaan parantumisjulistuksen, niin hän tunsi JUMALAN fyysisen Käden koskettavan hänen selkäänsä kahdesti! Hän tunsi kosketuksen selässään ja kääntyi katsomaan, mutta ei nähnyt siellä ketään. Sitten hän tunsi HERRAN fyysisen Käden koskettavan hänen otsaansa, muttei taaskaan nähnyt ketään.

Sitten yhtäkkiä, kun HERRAN Väkevin Profeetta julisti, että kaikki tehkää sitä, mitä te ette ennen pystyneet tekemään, hän sanoo, että välittömästi JUMALAN fyysisen Käden kosketuksen jälkeen, en tiedä mistä jalat tulivat, en tiedä mistä sain ne, huomasin vain itseni nousevan seisomaan ja aloin KÄVELEMÄÄN!!!!!

TÄYSIN RAMPA, JOKA EI PYSTYNYT OLLENKAAN LIIKKUMAAN JA VAIN MAKASI VASEMMALLA KYLJELLÄÄN JA MADOT SÖIVÄT HÄNTÄ MONEIN VUOSIEN AJAN, MUTTA KUN HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA NOSTI VASEMMAN PROFEETALLISEN KÄTENSÄ YLÖS JA JULISTI RAMPOJEN PARANTUMSIEN, JARED TUNSI JUMALAN FYYSISEN KÄDEN KOSKETTAVAN HÄNTÄ, JA HÄN SAI VAIN YHTÄKKIÄ JALAT ALLEEN, JA HÄN NOUSI YLÖS JA LÄHTI KÄVELEMÄÄN!!!!

KUINKA VÄKEVÄ IHME! KUINKA SHOKEERAAVA IHME! TODELLA TYRMISTYTTÄVÄ!

KIITOS HERRALLE JEESUKSELLE JA VÄKEVIMMÄN PROFEETAN JUMALALLE! KIITOS JEESUKSEN VÄKEVÄN VEREN VOIMALLE, JOKA VIRTAA YHÄ!

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)