ISÄ JUMALAN PILVEN MUISTOJUHLA TÄNÄÄN 22.12.2023

ISÄ JUMALAN TUMMA PAKSU PILVI VIERAILI KISUMUSSA, KENIASSA 22.12.2019 kirkkaana aurinkoisena kesäpäivänä tässä seurakunnan historian hämmästyttävimmässä vierailussa. ISÄ JUMALA ITSE on tullut Todistamaan, että totisesti ME OLIMME OIKEASSA, kun seurasimme tätä Pyhyyden tietä ja HERRAN Ääntä.

Tänään 22.12.2023 on erityinen vuosipäivä JUMALAN Kalenterissa, sillä tänään juhlimme ja muistelemme ISÄ JUMALAN TUMMAN PAKSUN PILVEN vierailua, kun profetiat täyttyivät yksityiskohtia myöten ja sanatarkkaan. ISÄ JUMALA ITSE jätti Valtaistuimensa ja kiirehti vierailemaan Ystävänsä HERRAN Väkevimmän Profeetan luona Kisumun Sanakonferenssissa, hänen kutsustaan.

Olimme paikan päällä tuossa konferenssissa monien kansakuntien ja Suomen delegaation kanssa todistamassa omin silmin tätä valtavaa JUMALAN Vierailua, joka saatiin kuvattua myös monien videoin ja kuvin. Sunnuntaina 22.12.2019 oli samaan aikaan paljon sunnuntaikokouksia meneillään Keniassa ja maailman laajuisesti, mutta ISÄ JUMALA lähti alas Valtaistuimeltaan ja valitsi tulla juuri Kisumuun Hänen Ystäviensä luokse, HERRAN Sanansaattajan luokse.

JUMALAN TUMMAN PAKSUN PILVEN laskeutuessa rakennukset tärisivät, kasvillisuus meni lakoon. Ihmiset juoksivat ja huusivat: Tuolla Hän on! Autot pysähtyivät autotielle ihmettelemään tilannetta. Juoksimme kaikki ulos teltasta sikin sokin hyppien tuolien yli ja kaatosade satoi kokouskentälle ja teltan ylle samaan aikaan, kun muualla oli rutikuivaa. Juhlimme Pyhän Hengen Sateessa JUMALAN VALTAVAN PAKSUN KIRKKAUDEN PILVEN alla. Ja totisesti tuon päivän jälkeen maailma ei ole koskaan ollut enää entisellään.

Samanlainen JUMALAN PILVEN vierailu on ollut viimeksi Mooseksen päivinä JUMALAN Ystävän Mooseksen luona 4000 vuotta sitten, joka johdatti israelilaiset Egyptistä Luvattuun maahan. Vain Mooseksella oli voima, auktoriteetti ja voitelu kutsua JUMALAN Pilvi alas.

Tiedämme erittäin hyvin, että ennen kuin HERRA ISÄ JUMALA KAIKKIVALTIAS lähetti Väkevimmän Profeettansa seurakuntaan, seurakunta oli täynnä liberaaliteologiaa, ihmisfilosofiaa, ihmisteologiaa, rahan rakkautta, menestysteologiaa, noituutta ja seksuaalisyntiä, kunnes hän alkoi saarnaamaan parannuksentekoa ja synnistä pois kääntymistä, valmistautukaa pyhyydessä ja vanhurskaudessa, sillä MESSIAS on tulossa! Ja Kristuksen seurakunta Keniassa alkoi puhdistautumaan ja tekemään parannusta JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, kunnes näemme tämän valtavan lopunajan Herätyksen ja JUMALAN Vierailut.

Hän kutsuu maailman kansakuntia parannuksentekoon ja palaamaan HERRAN luokse, valmistaen maailman kansakuntia tulevaan ISÄ JUMALAN Vierailuun. Kansakunnat epäonnistuivat tekemään parannuksen ja JUMALAN Tuomio koronavirus levisi maailmaan välittömästi JUMALAN Pilven vierailun jälkeen.

Valitsen iloita ja juhlia tänä tärkeimpänä vuosipäivänä ja olla kuuliainen HERRALLE pelossa ja vavistuksessa, seuraten JUMALAN PILVEÄ Uuteen Jerusalemiin saakka. Hallelujaa!

"Herra sanoi Moosekselle: »Minä tulen sakean pilven sisällä luoksesi, jotta kansa kuulisi minun puhuvan sinun kanssasi ja siksi uskoisi myös sinua kaikkina aikoina.» Kun Mooses oli kertonut Herralle, mitä kansa oli sanonut, Herra sanoi Moosekselle: »Mene kansan luo ja käske kaikkien puhdistautua ja pyhittäytyä tänään ja huomenna sekä pestä viittansa. Heidän on oltava valmiina ylihuomiseen mennessä, sillä ylihuomenna Herra astuu kaiken kansan nähden alas Siinainvuorelle."(2. Moos. 19:9-11) "Hän notkisti taivaat ja astui alas, synkkä pilvi jalkojensa alla."(Ps. 18:10)

Olimme suomalaisten kanssa tässä kokouksessa Keniassa, johon Isä Jumala laskeutui Pilvessään. Raamatussa Jumalan Pilvi johdatti israelilaiset Egyptistä Luvattuun maahan. Nyt tämä sama Jumalan Pilvi on vieraillut ajassamme.

Katso: https://www.youtube.com/watch?v=1YEBx9qiMHI

Tulkaa kuulolle Jeesus on HERRA Radioon: Jesus is LORD Radio

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia