HISTORIALLINEN HERRAN MEGA PARANTUMISIHME TAPAHTUNUT HELSINGISSÄ, SUOMESSA!

TUOREIMMAT UUTISET!

Helsinkiläisen 63-vuotiaan Annen ystävä lähetti hänelle kutsun maailmanlaajuiseen Globaaliin LIVE-Parantumiskokoukseen Facebookin kautta 3.2.2021 ja Anne tuli kuulolle. Hän ei edes aluksi tajunnut, että kyseessä on Parantumiskokous ja oli ensimmäistä kertaa kuulolla. 

 

Hän oli kärsinyt:

Murtuneista polvista vakavan kaatumisen seurauksena.

Murtuneesta olkapäästä, joka oli täysin tunnoton ja kivulias.

Skolioosista syntymästään saakka.

Kovista kivuista.

 

Tämä oli aiheuttanut voimakasta kipua joka puolella hänen kehoaan. Pystyäkseen liikkumaan hän oli tarvinnut myös kävelylaitteita ja ihmisiä tukemaan häntä. Vielä hänen parantumistaan ennen aamulla hän oli joutunut pyytämään taksin kuljettajaa taluttamaan ja tukemaan hänet kotiovelle.

Kun HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT julistivat parantumisen JEESUKSEN VÄKEVÄSSÄ NIMESSÄ Keniasta saakka kaikille sairauksille auringon alla, niin Anne tunsi kuin lämmintä öljyä olisi kaadettu hänen ylleen.

Tuo maailmanlaajuinen parantumisvoitelu ulottui 7000 km päähän Suomeen saakka! Anne tunsi, kuinka jotakin tapahtui hänen olkapäässään ja ensin parantumisen hetkellä kipu oli lisääntynyt ja sitten yhtäkkiä kaikki kipu hävisi täysin hänen kehostaan!

Nyt hän voi kävellä ilman laitteita ja tukea. Hän kävelee ja hyppelee ympäri taloa iloiten. Hän sanoo, että se on täysin käsittämätöntä ja valtavaa mitä on tapahtunut ja että hän ei ole koskaan kokenut mitään tämän kaltaista ja tämä on puhdas JUMALAN IHME.

 

Mitä hän voi nyt tehdä?

Hän voi kävellä ilman kävelylaitteita, tukea ja apua (murtuneet polvet parantuneet!)

Kova kipu on täysin poissa.

Hän pystyy kumartumaan ja koskettamaan varpaitaan.

Hän pystyy kääntämään päätään oikealta vasemmalle (skolioosi ja selkäluu ja selkärangan vaurio parantunut!)

Hän pystyy nostamaan kätensä sivuille ja ylös kattoa kohden.

Hän pystyy kiertämään olkapäitään ympäri 360 astetta.

Hän kiittää HERRAN JEESUKSEN IKUISTA NIMEÄ ja HERRAN VÄKEVIMPIÄ PROFEETTOJA voimallisesta Parantumisjulistuksesta, joka vapautti, paransi ja ennallisti hänet täysin!

Kenen olemme koskaan nähneet astuvan kaikkien kansakuntien eteen ja yhden julistuksen kautta JEESUKSEN VÄKEVÄSSÄ IKUISESSA NIMESSÄ massiivinen Parantumisvoitelu pyyhkäisee halki koko maapallon ja ihmisiä parantuu samaan aikaan yli 60 Keniassa, Suomessa, Kiinassa, Usassa, Ghanassa, Etelä-Koreassa, Malesiassa, Saksassa, Venezuelassa, Sambiassa ja ympäri maailman samaan aikaan. Täysin rammat nousevat kävelemään, täysin kuurojen korvat ja sokeiden silmät poksahtavat auki jne.

Totisesti kuunnellaan Heitä, sillä itse HERRA ISÄ JUMALA on lähettänyt Heidät valmistamaan kaikki maailman kansakunnat pyhyydessä, vanhurskaudessa ja parannuksenteossa MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Jälkimmäinen Voitelu virtaa Kristuksen seurakunnassa! Onko Suomi mukana ja kuulolla?

KOITKO SINÄ HERRAN KOSKETUKSEN? KERRO SIITÄ MEILLE: 044 911 4737.

 

Katso tuo valtava Parantumisjulistus, joka alkaa ajasta kohdalta 4:43:15 -> 

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)