HERRAN VAROITUS SEKSUAALISYNNISTÄ MAAILMANLAAJUISESTI

”HERRA on Puhunut kanssani tänään seksuaalisynnin tilanteesta maailmanlaajuisesti, on hirvittävä ja kauhistuttava seksuaalisynnin tilanne maailmanlaajuisesti. Hän vei minut moniin kansakuntiin ja siellä oli hirveä seksuaalisen synnin tila globaalisti, yliopistoissa, kaikkialla eri kansakunnissa, Libanonissa ja Keniassa ja joka puolella.

HERRA pyytää parannuksentekoa, sillä MESSIAS on Tulossa. Se tulee olemaan peruuttamaton päivä ja silloin tulee olemaan liian myöhäistä kenellekään, joka ei ole valmistautunut, siksi HERRA näytti sen hirvittävän seksuaalisynnin tilanteen maailmanlaajuisesti ja vaati parannuksentekoa. Kaikki tiedämme, että MESSIAS on tulossa ja on tarve parannuksenteolle. On tarve olla valmis ja valmistautua oikein MESSIAAN tulemusta varten.

On valtava seksuaalisynnin tilanne maailmanlaajuisesti. HÄN näytti homoseksualismin ja prostituution, joita tapahtuu joka puolella, sekä abortit. HERRA kutsuu parannuksentekoon halki maailman heidät, jotka välittävät JUMALAN loisteliaan kirkkaasta Valtakunnasta.” (Ote 30.1.2021 profetiasta)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)