HERRAN PROFETIA 22.12.2017: HERRA TULEE PUOLUSTAMAAN ISRAELIA  

Henkilön Aaron Almquist kuva.

HERRA JEHOVA, JEHOVA MAGEN, HERRA meidän Kilpemme, JEHOVA GANAN, HERRA meidän Puolustajamme, HERRA JEHOVA TSORI, HERRA meidän Voimamme, Hän on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA MAGEN, HERRA meidän Kilpemme, HERRA JEHOVA GANAN, HERRA meidän Puolustajamme, HERRA JEHOVA TSORI, HERRA meidän Voimamme, Hän on Puhunut kanssani viime yönä. Ja HERRA on Puhunut kanssani Israelista, Israelin valtiosta, Israelin kansakunnasta.

Hän on Puhunut Palvelijansa kanssa tapahtumista, jotka tulevat tapahtumaan Israelissa, Jerusalemissa. Näen valtavan väkivallan tulevan Jerusalemiin. Näen paljon juoksemista ja kivien heittelyä, ja niin edelleen. Ja israelilaiset puolustusvoimat (IDF), israelilaiset sotilaat juoksemassa ja suojelemassa Jerusalemia. He yrittävät ajaa pois nuoria ja näitä ihmisiä, ja on paljon tappeluita ihmisten kanssa, jotka tulivat Gazan kaistaleelta ja Länsirannalta, ja oli todella vakava konflikti.

Uudestaan, HERRA JEHOVA MAGEN, HERRA meidän Kilpemme, JEHOVA GANAN, HERRA meidän Puolustajamme, HERRA JEHOVA TSORI, HERRA meidän Voimamme, Hän on Puhunut kanssani tänään. Hän vei minut Jerusalemiin viime yönä. Näen paljon väkivaltaa ja näen Israelin puolustusvoimien (IDF), Israelin poliisin puolustavan, yrittävän puolustaa Jerusalemia, ja on paljon kivien heittelemistä ja väkivaltaa. Se on jotakin sellaista kuin Intifada (kansannousu). Arabit tällä puolen ja sitten paljon hyökkäyksiä ja väkivaltaa ja juoksemista. Sitten näen tämän israelilaisen sotilaan, joka työntää heitä tähän suuntaan ja juoksee heidän kanssaan tähän suuntaan. Ja sitten yksi heistä tulee ja lyö hänet alas.

HERRA näyttää minulle israelilaisen sotilaan lyötynä maahan, päähänsä lyötynä, päähän lyötynä, maassa. En tiedä, kuoleeko hän, mutta hänet lyödään maahan aseensa kanssa sinne. Mutta se on valtavaa, hirveää väkivaltaa, joka on tulossa Jerusalemiin. HERRA on näyttänyt minulle nämä asiat. Hän näytti minulle paljon verenvuodatusta, joka on tulossa Jerusalemiin. Hän näytti minulle verta, verta tulevan Jerusalemiin. Tämä liittyy siihen viime aikaiseen ilmoitukseen, jonka Yhdysvallat teki, jossa Jerusalem tunnustettiin yhdeksi jakamattomaksi, ikuiseksi Israelin valtion pääkaupungiksi.

Tämä tarkoittaa siis, että tulee olemaan suurempi väkivalta, joka tulee tapahtumaan jälleen pian Jerusalemissa. Ja HERRA on Puhunut kanssani tästä. Ja tuossa keskustelussa etenin ja pyysin HERRA puolustamaan Jerusalemia. Puhuin HERRAN kanssa tuossa keskustelussa yöllä, HERRAN JEHOVAN kanssa. Ja pyysin HERRAA JEHOVAA puolustamaan Jerusalemia, puolustamaan Israelia, Israelin valtiota. Ja luen nyt Jes. 31:4, ja Hän Sanoo:

4 Sillä näin on Herra minulle sanonut: Niinkuin leijona, nuori leijona, murisee saaliinsa ääressä, kun sitä vastaan hälytetään paimenten parvi, eikä peljästy heidän huutoansa, ei huoli heidän hälinästään, niin Herra Sebaot on astuva alas sotimaan Siionin vuorella ja sen kukkulalla.

Jesajan kirjan luvussa 31:5, Hän Sanoo:

5 Niinkuin liitelevät linnut, niin varjelee Herra Sebaot Jerusalemia-varjelee ja pelastaa, säästää ja vapahtaa. (1933/38)

HERRA JEHOVA, Hän on Puhunut kanssani siitä, mitä on tulossa tapahtumaan Jerusalemissa. Hän on nostanut minulle esiin tämän suuren huolen siitä, mitä on tulossa Jerusalemiin. Valtavaa väkivaltaa ja verilöylyä. Sitten Hän näytti minulle paljon verta, joka vuosi. Ja näen israelilaisen sotilaan lyötynä, ja hän kaatuu alas ja hän vuotaa verta, ja niin edelleen. Paljon juoksemista ja väkivaltaa, joka liittyy Jerusalemin tunnustamiseen ikuisena, jakamattomana Israelin pääkaupunkina.

Ja sitten tuossa keskustelussa, kun HERRA näytti minulle sen Intifadan (kansannousun), juoksemisen ja väkivallan, niin silloin käännyin ympäri ja puhuin HERRAN kanssa, ja pyysin HERRAA puolustamaan Jerusalemia, puolustamaan Israelin valtiota. Ja nyt luen jälleen Jes. 31:4-5, Hän Sanoo:

4 Näin on Herra minulle sanonut: -- Niin kuin leijona murisee, kun paimenet kutsuvat toisiaan käydäkseen yhdessä sen kimppuun, niin kuin nuori leijona ärisee saaliinsa päällä säikkymättä huutoja, väistämättä ääniä, niin Herra Sebaot astuu alas Siionin vuorelle, käy kukkulalle valmiina taisteluun.

Jae 5:

5 Niin kuin lintujen parvi peittää taivaan, niin Herra Sebaot peittää kilpenä Jerusalemin. Hän suojelee sitä ja pelastaa sen, hän varjelee sitä ja suo sille turvan. (1992)

Eikö HERRA olekin Puhunut Jerusalemille tänään? Shalom.

(Suomennos Profetiasta 22.12.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)