HERÄTYKSEN ALKUPÄIVÄT KENIASSA

 

Kuinka tämä valtava Herätys sai alkunsa? Se ei suinkaan tullut yhtäkkisenä räjähdyksenä. Kun HERRAN Väkevin Profeetta tuli Keniaan vuonna 2004 Hän kulki ympäri kaupunkeja ja kyliä ja alkoi nuhtelemaan syntiä seurakunnassa: seksuaalisyntiä, vääriä profeettoja, valheapostoleita, rahan rakkautta, abortteja, avoliittoja, minihameita ja muuta moraalitonta pukeutumista, menestysteologiaa, lihalle makeaa evankeliumia. Keniassa seurakunta oli tuolloin vielä täydellisessä pimeydessä ja synnissä.

Tämä kaikki alkoi hyvin hyvin vaatimattomalla tavalla vuonna 2004. Ja nyt näemme tämän shokeeraavimman historiallisimman mega Herätyksen, joka on syttynyt, mutta mistä se alkoi? Meidän on tärkeää katsoa taaksepäin miten se kaikki alkoi, kun HERRAN Väkevin Profeetta ilmestyi maisemiin. Kun Hän tuli, Hän löysi seurakunnan, joka oli hyvin hyvin kuiva, kuivuudessa, seurakunnan puutteessa ja autiudessa. Keniassa he eivät edes tienneet kuinka HERRA Puhuu ja miltä HERRAN Ääni kuulostaa, koska oli niin niin paljon vääriä valheapostoleita ja vääriä profeettoja HERRAN Huoneessa. Tämä oli siis se paikka, josta HERRAN Väkevin Profeetta löysi seurakunnan Keniassa.

Voitte ehkä ajatella, että tämä Herätys vain tuli kuin pommi tai räjähdys, mutta niin ei todellakaan ollut. On siis tärkeää katsoa miten tämä historiallinen grand mega Herätys alkoi. 20 miljoonaa twiittausta on tehty näistä viimeaikaisista parantumisihmeistä! Kun HERRAN Väkevin Profeetta ilmestyi maisemiin, näet että se alkoi hyvin pienenä ja vaatimattomalla, yksinkertaisella tavalla. Se ei alkanut suurena räjähdyksenä. Näin ei suinkaan ollut.

Näet hänet Kenian Menengain vuorella julistavan MESSIAAN tulemusta. Näet hänen kävelevän Nairobin kaduilla, ja nuhdellen siellä syntiä ja kertoen tarpeesta tehdä parannus ja valmistautua. Mutta kun katsot  niitä ihmisiä siellä kaduilla, he näyttävät välinpitämättömiltä. Tuohon aikaan maa ja seurakunta oli hyvin hyvin kuiva. Kukaan ei edes tiennyt miten HERRAN Ääni Puhuu.

Henkilön Valmistakaa tie, Jeesus on tulossa - Repent Finland kuva.

Kun HERRAN Väkevin Profeetta tuli vuonna 2014, hän löysi seurakunnan luopumuksessa. Seurakunta oli menettänyt auktoriteettinsa. Se ei ollut enää maailman valona. Ei ollut parantumisia, ei voimaa seurakunnassa. Oli paljon kärsimystä, rampoja, sokeita, kuuroja, aidsia, syöpiä. Seurakunta ei suorittanut HERRAN agendaa ja tehtävää tuolloin. Uutiset olivat täynnä skandaaleja, väärät profeetat keräsivät rahaa kaikin keinoin, rukouksesta rahastettiin ja oli jopa niin sairasta, että oli laitettu pääsymaksuja kokouksiin.

Valtava seksuaalisynti rehotti maassa, seurakunnassa ja saarnastuolissa. Oli niin paljon seksuaalisyntiä ja abortteja. Kun Taivaan Väkevin Sanansaattaja ilmestyi seurakuntaan, kun hän tuli nöyrällä tavalla seurakuntaan, niin seurakunta oli hyvin hirvittävässä tilassa: syntiä, ei pyhyyttä, ei vanhurskautta, niin paljon syntiä seurakunnassa ja maassa. Ei ollut koko seurakuntaa. Jos seurakunta olisi ollut siellä, se olisi suorittanut mandaattiaan, toimeksiantoaan ja tehtäväänsä ja tavoittanut kärsivät tuoden heille JEESUKSEN RISTIN JA VEREN Sanoman.

Nyt näemme sen valtavimman mega grand Herätyksen. Kun katsot kuvia ja videoita siitä kun JUMALAN MIES tuli kuvioihin, niin olisit voinut hyvin sivuuttaa ja missata Hänet. Kun katsot Häntä kävelevän kaduilla, jossa hän puhui ihmisille keitä löysi kadun kulmissa. He näyttivät ignooraavan ja sivuuttavan hänet. Mikä shokeeraa minua on se ihme, miten HERRA näki ihmisten sydämen tilan ja siksi HERRA salasi Hänet. Hänet nähdessään olisimme voineet yksinkertaisesti sivuuttaa Hänet.

Kun Hän tuli, Hän löysi seurakunnan, joka oli täysin luopumuksessa, langenneena mukavuusalueella ja synnissä. Aivan kuin JEESUKSEN VERESSÄ, joka vuosi Golgatalta ei olisi ollut voimaa vapauttaa seurakuntaa. Väärät profeetat ja valheapostolit kiertelivät seurakunnassa. Myytiin väärennettyjä feikki-ihmeitä ja HERRAN Huoneessa ei ollut vapautusta. Tämän tähden jopa epäjumalanpalvelijat pilkkasivat kristillisyyttä ja HERRAA JEESUSTA.

 

Kun vuonna 2004 seurakunnan johto kuuli Hänestä Keniassa, niin se oli ihmeellistä, kuinka he identifioivat Hänet kaikista muista katusaarnaajista. Yksi suurimmista Kenian seurakunnista kutsui Hänet heidän eteensä. Erään kerran tämä maan seurakunnan johto kokoontui rukouspäivään. Oli shokeeraavaa, että he pystyivät huomaamaan Hänet muiden saarnaajien joukosta. Seurakunnan johto kutsui Hänet kokoukseensa ja alkoivat Raamatullisesti kuulustella Häntä ja kysymään kysymyksiä: Kuka sinä olet? Mistä sinä olet tullut? Mikä on sanomasi? Kuka on lähettänyt sinut? Mikä on osoitteesi? Missä on seurakuntasi? Mikä on seurakuntasi nimi? Kuinka monta jäsentä? Kaikki maan seurakunnan huippujohtajat kokoontuivat tuohon kokoukseen. Heidän sisällään oli jotakin sellaista, että he pystyivät identifioimaan Hänet.

He kysyivät kysymyksiä, kuten: Miten voit tehdä palvelustyötäsi jos nuhtelet rahasta saarnaamista ja rahan rakkautta seurakunnassa? Ja Hän antoi heille sanoman: Tehkää parannus ja valmistakaa tie HERRALLE! Ja Hän kertoi, että Johannes Kastaja Hänen kanssaan JUMALAN Valtaistuimen edessä Taivaassa. Hän sanoi: HERRAN Alttari on sortunut, ennallistakaa se! Hän toi heille tarpeen tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä ja alkoi nuhtelemaan syntiä. He näyttivät ymmärtävän, että tämä on HERRAN Ääni. Se vaati kuuliaisuutta HERRAN Äänelle.

Sitten osa heistä, jotka kuulivat tämän Äänen ja julistuksen: Tehkää parannus ja valmistakaa tie HERRALLE. He, jotka tottelivat, alkoivat tehdä parannusta. HERRAN Väkevin Profeetta alkoi pitämään parannuksenteon kokouksia ympäri maata. Hän oli kiireinen saarnatessa kaduilla. Ilman osoitetta. Hän saarnasi bussipysäkeillä ja seuraavana päivänä taas toisessa paikassa. Kukaan ei voinut kertoa silloin, että tämä on Taivaan Väkevin Sanansaattaja ja Profeetta. Kukaan ei voinut kertoa silloin, mutta kun kuuntelet Hänen Sanaansa, Hän sanoi: tehkää parannus ja valmistakaa tie HERRALLE. Hänen sanomansa oli täysin erilainen. Hän nuhteli syntiä ja kutsui parannuksentekoon.

Ja Hän esitteli heille Aasian tsunamin Profetian täyttymisen, jonka Hän oli Profetoinut vuonna 2004 ja se täyttyi shokeeraavasti samana vuonna joulukuussa 2004. Kun seurakunnan johto luki sen sähköpostin, he tajusivat, että tämä on HERRAN Sanansaattaja ja HERRAN Ääni. He ymmärsivät, että Hän tulee HERRALTA. Ja silloin alkoivat ne massiiviset parannuksenteon kiertueet.

Kun tämä Taivaan Sanansaattaja saapui kokoukseen Kisumussa ja nosti vasemman profeetallisen kätensä, niin ihmiset lakosivat ja kaatuivat maahan HERRAN suuressa voimassa. Tämä kaikki hämmästytti suuresti seurakunnan johtoa. He alkoivat ymmärtämään, että tämä on HERRAN Sanansaattaja. Kaikista kaupungeista alettiin soittamaan  ja pyytämään, että HERRAN Väkevin Profeetta tulisi heidän kaupunkiinsa ja johtaisi heidät parannuksentekoon.

Kun katsot niitä vaatimattomia videota ja kuvia, kun Hän oli juuri tullut vuonna 2004 valmistamaan tietä MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. Kertokaa minulle te siellä Suomessa: Näyttääkö se sinusta Häneltä, jonka Taivas on lähettänyt vapauttamaan maan HERRAA JEESUSTA varten? Häneltä, joka on tullut valmistamaan tien MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten? Häneltä, joka nostaisi lukemattomat täysin rammat maasta? Olisiko ollut mahdollista uskoa sellaista henkilöä? Ei osoitetta, ei seurakuntaa, ei yhtäkään ihmettä ollut vielä tapahtunut tuohon aikaan. Ei mitään. HERRA oli vieläkin kätkenyt ne ihmeet tuohon aikaan. Vähänpä maa tiesi, että tämä oli se loistelias Sanasaattaja, jonka HERRA oli lähettänyt valmistamaan tien MESSIAAN tulemukselle.

Meidän Herätyksemme Suomessa tulisi olla suurempi kuin Kenian, koska aloitimme suoraan todistamalla näitä valtavia ihmeitä. Kun tulin ensimmäisen kerran ensimmäisenä suomalaisena vuonna 2011 Keniaan, niin tulin suoraan massiivisen Lopunajan Pyhän Hengen Herätyksen keskelle. Me Suomessa olemme jo nähneet profetioiden täyttymisen kaikki käännettynä suomeksi vuodesta 2013 alkaen.  

Olemme jo nähneet suurimmat ihmeet ja merkit netin kautta, sosiaalisen median kautta, WhastAppista, Twitteristä ja niin edelleen. Hän on vieraillut Suomessa jo neljä kertaa. Sairaamme ovat parantuneet, sokeamme nähneet ja kuuromme kuulleet, rampamme kävelleet, sairaamme parantuneet. Hän saarnasi parannuksenteon Sanoman viimeksi viime kesäkuussa Helsingissä. Monet teistä olette olleet aina Keniassa saakka. Olemme nähneet Suomessa ne ihmeet ja kuulleet sen sanoman, olemme nähneet Taivaan väkevimmän Sanasaattajan, joka valmistaa tien MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle.

Olemme todella siunattuja ja etuoikeutettuja Suomessa, joten meidän herätyksemme tulisi olla suurempi kuin Kenian! Keniassa se alku oli hyvin vaatimaton ja yksinkertainen, huomaamaton, salattu, piilotettu. Keniassa Hänet olisi ollut niin helppo sivuuttaa kun Hän tuli vaatimattomasti vuonna 2004. Meidän Herätys tulisi olla Suomessa suurempi, sillä olemme nähneet ne valtavat Väkevimmän Sanasaattajan teot, ihmeet ja merkit, jotka valmistavat tien MESSIAALLE, Kuningasten KUNINKAALLE ja Herrojen HERRALLE, JEESUKSELLE KRISTUKSELLE.

Joten uskon, että meidän Herätyksemme Suomessa tulisi olla paljon suurempi kuin Kenian. Jos mekin voisimme vastaanottaa Hänet, näkisimme seurakunnan suurimman Herätyksen. Nyt rammat kävelevät, sokeat silmät ovat avautuneet ja kuurot korvat ovat poksahtaneet auki kylästä kylään ja kaupungista kaupunkiin ja valtava Herätys on syttynyt. Halleluja.

(Lähde: www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)