ARKKIPIISPA JOHN LITUNDA NOUSI JUURI KUOLLEISTA

VÄKEVÄ TODISTUS JEESUS ON HERRA -RADIOSSA!

”KUN ME SEISOIMME NIIDEN KAHDEN PELJÄTTÄVIMMÄN JUMALAN PROFEETAN ASUNNON ULKOPUOLELLA, ODOTTAEN HEITÄ, ETTÄ HE MENISIVÄT NIIDEN KAHDEN KUOLETTAVIMMAN TAIVAAN PROFEETAN KANSSA RIVERSIDE DRIVEEN,

ME OLIMME SIELLÄ, MINÄ ITSE PIISPA ZACHARY KIBALIACH, VANHEMPI ARKKIPIISPA JOHN LITUNDA, VANHEMPI PIISPA MAJOR GENERAL KYAKA JA VANHEMPI PIISPA MICHAEL NIESWAND.

SITTEN KUN NE KAKSI PELJÄTTÄVÄÄ TAIVAAN PROFEETTAA ASTUIVAT ULOS OVESTAAN TÄLLÄ TAVOIN, HE SHOKEERASIVAT MEITÄ SUURESTI, SILLÄ SE ENSIMMÄINEN ASIA, JONKA HÄN SANOI OLI:

”VANHEMPI ARKKIPIISPA JOHN LITUNDA, NÄEN ETTÄ TULET KUOLEMAAN TÄNÄÄN JA MINUN TULEE TIETÄÄ MIKSI TULET KUOLEMAAN TÄNÄÄN. KUITENKIN TIEDÄ, ETTÄ MINÄ OLEN PERUUTTANUT TUON KUOLEMAN JA KAIKKI TULEE OLEMAAN HYVIN.

OLIMME HYVIN HYVIN VAKAVASTI SHOKISSA JA HYVIN HYVIN TYRMISTYNEITÄ NIIDEN KAHDEN PELJÄTTÄVÄN JUMALAN JAHVEN ITSENSÄ PROFEETAN SANOISTA, ETTÄ JÄIMME ITSE SANATTOMAKSI JA EMME TIENNEET MITÄ SANOA.

MUTTA HE SANOIVAT, ETTÄ KUN HE PÄÄSEVÄT RIVERSIDE DRIVELLE, HE HALUAVAT TIETÄÄ SEN, MIKSI VANHEMPI ARKKIPIISPA JOHN LITUNDA TULEE KUOLEMAAN TÄNÄÄN.

SITTEN NE KAKSI TAIVAAN PELJÄTTÄVÄÄ TODISTAJAA KUVAILIVAT SITÄ YKSITYISKOHTAISEMMIN, SANOEN ETTÄ KUN VANHEMPI ARKKIPIISPA KUOLI TUOSSA UNESSA, KUTEN HERRA NÄYTTI HEILLE,

NE KAKSI PELJÄTTÄVÄÄ TAIVAAN PROFEETTAA NÄKIVÄT VANHEMMAN ARKKIPIISPAN PUTOAVAN SYVÄLLE KUOLEMAN VALTAKUNTAAN JA HÄN KAATUI HYVIN HYVIN SYVÄÄN 20 METRISEEN KUILUUN,

JA NE KAKSI HIRVITTÄVIMPÄÄ TAIVAAN PROFEETTAA MENIVÄT SYVÄLLE KUOLEMAN VALTAKUNTAAN TUODAKSEEN HÄNET POIS KUOLLEISTA.

JA SIELLÄ SYVÄLLÄ MAAN SISÄSSÄ, NE KAKSI PELJÄTTÄVÄÄ  TAIVAAN PROFEETTAA KOHTASIVAT KUOLEMAN PERSOONAN, ITSE PAHOLAISEN, JOKA ESTI JA VARTIOITSI KUOLEMAN VALTAKUNNAN SISÄÄNKÄYNTIÄ.

JA NE KAKSI PELJÄTTÄVÄÄ PROFEETTAA, JOTKA SEISOVAT KAIKEN MAAN HERRAN EDESSÄ hyökkäsivät paholaisen kimppuun alhaalla siellä JA KUN KUOLEMA YRITTI HYÖKÄTÄ HEIDÄN KIMPPUUNSA, HE KUKISTIVAT KUOLEMAN JA TEMPASIVAT SEN VIIKATTEEN, JOTA PAHOLAINEN YLEENSÄ KANTAA MUKANAAN, KUN HÄN VARTIOITSEE HÄNEN UHREJAAN JA SAATANA, KUOLEMAN PERSOONA JUOKSI KARKUUN.

JA SITTEN HE TEMPASIVAT VANHEMMAN ARKKIPIISPA JOHN LITUNDAN JA KIRJAIMELLISESTI KÄVELIVÄT ULOS HÄNEN KANSSAAN TUODEN HÄNET YLÖS.

JA KUN ME KUTSUIMME NE KAKSI PELJÄTTÄVÄÄ JUMALAN PROFEETTAA RAPORTOIMAAN MEILLE, ETTÄ LITUNDA ON KUOLLUT, OLIMME VIELÄKIN ENEMMÄN SHOKISSA, KUN NE KAKSI PELJÄTTÄVÄÄ JUMALAN PROFEETTAA SANOIVAT, ETTÄ ”KAIKKI ON HYVIN, SILLÄ ME OLEMME JO NÄHNEET TUON KUOLEMAN JA OLEMME PERUUTTANEET SEN.”

(Lähde: Piispa Zachary Kibaliachin todistus Jeesus on Herra -radiossa 23.7.2018. Kuuntele: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)