9.7.2021 PROFETIA VALTAVASTA PARANTUMISVOITELUSTA

Siunatut ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani. Tiedän, että meillä on todella voimallinen Kokous tulossa tänä iltana. Tänä iltana tulee olemaan todella todella väkevää, absoluuttisesti todella väkevää, todella suurta tänä iltana, meillä on suuri Kokous. Elämme todella ratkaisevaa aikaa seurakunnan elämässä ja tämän aikakauden historiassa maailmassa, maailman historiassa. Elämme todella keskeistä aikaa, kriittistä aikaa seurakunnan historiassa. Näemme nyt, kuinka Sataa kaikkialla halki Kenian, täällä satoi eilen Päätoimistoilla, kuulin, kuinka ihmiset 04 aamuyöstä nauhoittivat ja juhlivat, Alilililili, että JUMALA on avannut Taivaan. Suuri asia. Ihmiset lähettävät meille heidän satoaan, vihannekset ovat jo tulleet vihreiksi, suuria peltoja, ja niin edelleen. 

Tämä on siis todella valtavaa aikaa ja tänä iltana tulee olemaan todella suurta, todella suuri juhlintakokous tänä iltana suuren Sanoman kanssa, suuri Sanoma ja sitten juhlintakokous. HERRA on Puhunut kanssani Sanomasta unessa vain muutama minuutti sitten, mutta ne kaksi keskustelua, jotka haluan jakaa kanssanne hyvin nopeasti, kun jatkatte valmistautumaan tätä koko yön Kokousta varten tänä iltana, joka tulee alkamaan aikaisin, se tulee alkamaan aikaisin, klo 20 tasan tulen seisomaan saarnastuolissa, mutta kuitenkin tänään, tänään päivällä, vain muutama tunti sitten, HERRA KAIKKIVALTIAS, Hän vei minut erääseen paikkaan, ja silloin heti Hän näytti minulle Elämän puun lehtiä. 

Tällä kertaa tänään se tapa, jolla Hän esitteli Elämän puun lehdet, Hän poimi ne Elämän puusta ja sitten Lehdet olivat yhdistettyinä yhden varren kautta. On viisi valtavan suurta Lehteä. Kaksi tällä puolella, vasemmalla, kaksi oikealla ja yksi päällä, joten niitä on siis viisi yhdistettynä varrella, tällä tavoin. Sitten Hän esitteli ne käsiini. Olen nähnyt valtavan Parantumisvoitelun iskevän seurakuntaan, iskevän maahan. Rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään, sokeat silmät tulevat näkemään, kuurot korvat tulevat kuulemaan, mykät tulevat puhumaan, halvaantuneet tulevat kävelemään, ja muistakaa, että emme ole edes pitäneet toista Parantumiskokousta, joka saattaa olla tulossa pian. 

Rammat tulevat siis kävelemään maassa ja ulkomailla, jopa heillä ulkomailla, olen nähnyt ramman pojan nousevan ylös ulkomailla ja olen nähnyt äidin kaatuvan maahan ja hän ei pystynyt käsittelemään sitä, ja kun poika kävelee ja menee koko matkan sillä tavoin ja kävelee ja ristii jalkansa koko matkan toiselle puolelle, kotona, hän ei pystynyt prosessoimaan sitä, tiedättehän, joten tämä tulee olemaan maailmanlaajuinen Herätys. Tämä on maailmanlaajuinen Herätys, jonka HERRA on sytyttänyt täällä. Rammat kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, halvaantuneet kävelevät, selkäydinvammat parantuvat, aivovaurioita ennallistetaan. 

Uudestaan, HERRA on juuri näyttänyt minulle valtavan Parantumisvoitelun. Hän vei minut Kirkkauteen ja Hän antoi minulle Elämän puun lehtiä, mutta tällä kertaa Lehtiä oli viisi ja ne olivat yhdistettynä yhden ainoan varren kautta, jonka Hän poimi, ja kaksi valtavan suurta lehteä vasemmalla, kaksi todella suurta lehteä, hyvin vihreitä, oikealla, ja yksi valtavan suuri päällä tällä tavoin. Kauniita kauniita ja Hän antoi ne minulle ja Hän Puhui minulle asioista, joita emme voi jakaa tässä. Silloin näin valtavan Parantumisvoitelun iskevän maahan ja iskevän seurakuntaan, jopa heille, jotka ovat ulkomailla kytkettynä ja kuulolla.

Sitten numero 2) HERRA Puhui kanssani siitä keskustelusta, Sanomasta, joka tulee tapahtumaan tänä iltana, ja tuossa Sanomassa, on ihmeellistä, Sanoma myrskysi, Hän näytti, kuinka he saarnaavat teille, ja sitten HERRA Puhui Äänellään. Hän Puhui asioita Äänellään, joita tulen jakamaan tänään. Uudestaan, Kokous tänä iltana tulee olemaan koko yön Juhlintakokous. Sataa kaikkialla. Ihmiset lähettävät videoklippejä, kuinka sataa, he juhlivat Sadetta, he kylvävät nyt, he niittävät sitä vanhaa satoa, joka epäonnistui, he istuttavat nyt. On todella kaunista aikaa maassa. 

MESSIAS on siis tulossa, ja uudestaan, aivan kuten sanoin, klo 20 tasan tulen olemaan suoraan saarnastuolissa välittämässä HERRAN Sanoman. Se tulee olemaan melkoisen laaja Sanoma, mutta se on ok, tänään on perjantai ja sitten meillä on se suuri Juhlintakokous, joka puhkeaa. Tulemme juhlimaan tämän hetken Tekoja, tämän hetken Voitelua, JUMALAN KAIKKIVALTIAAN voimaa. Tämä tulee olemaan voimallinen Kokous tänä yönä, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Nähdään siis silloin, HERRAN väkevässä Nimessä, Aamen. 

(9.7.2021 Profetia / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)