9.1.2022 HERRAN SANOMA JA PROFETIA: MENENGAI 4 KOKOUKSEN HERRAN VIERAILU & TUOMIO TULOSSA KENIAAN

Viime yönä HERRA JEHOVA puhui kanssani koko matkan läpi, ja tuossa keskustelussa, oli kaksi keskustelua. Tuo ensimmäinen keskustelu, koskee juuri päättynyttä Menengai 4:sta, Menengai 4:n super loisteliasta historiallista ennätyksiä rikkovaa JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Vierailua. HERRA vei minut Menengai 4:selle ja näytti minulle ylhäältä käsin. Pystyin nyt näkemään Menengai 4:sen, kuinka Kokous levittäytyi, asioita, joita tapahtui siellä. 

Sitten Hän näytti minulle ne Kaksi Profeettaa, Kaksi, Kaksi heitä kirkastettuina. Tuona hetkenä, kun heidät kirkastettiin, he kävelivät kahtena. Yksi kävelee seuraten toista. Kaksi Profeettaa kirkastettuina ja he olivat täysin Loisteliaan kirkkaita, jalat loistaen kirkkautta ja heidän vaatteensa loistaen kirkkautta, kirkkaus loistaen koko matkan heidän päidensä ylle. Kirkkaus naamioiden, peittäen heidän koko ruumiinsa, rajaten heidän koko ruumiina, aivan kuten näette nyt, tai aivan kuten olette nähneet tänään seurakunnissanne sen Vierailun, joka tapahtui siellä.

HERRA KAIKKIVALTIAS siis, ISÄ JUMALA, ISRAELIN MEGA JUMALA, VÄKEVÄ HIRVITTÄVIN ISRAELIN JUMALA, JAAKOBIN JUMALA, Hän vei minut tänään jälleen näyttämään minulle, mitä tapahtui Menengai 4:sella ennätyksiä rikkovalla super loisteliaalla historiallisimmalla HERRAN ISÄ JUMALAN Vierailulla. Tuossa paikassa Menengai 4:sella silloin Hän näytti minulle sen hetken, jolloin Hänen Taivaan Kaksi Sanansaattajaansa kirkastettiin, ja pystyin näkemään heidät super kirkastettuina, mutta siellä oli Kaksi, siellä oli Kaksi heitä. Itseasiassa yksi käveli seuraten toista. 
Sitten tuona hetkenä Hän laittoi minut kuulemaan Taivaallisen sotajoukon laulavan. He lauloivat laulua, todella voimallista laulua. Sinä hetkenä, kun heidät kirkastettiin, kuulin, Hän laittoi minut kuulemaan Taivaallisen sotajoukon laulavan todella voimallista laulua taivaalta yläpuolelta. Tämä on siis se, mitä HERRA on näyttänyt minulle tänään täällä. Todella todella väkevää aikaa seurakunnassa, valmistaen kansakunnat MESSIAAN tulemukseen, ja tämä leikkaa halki kaikkien kansakuntien, kaikkien ihmisten, että kaikkien tulee nyt tehdä parannus, vastaanottaa JEESUS KRISTUS Herrakseen ja Pelastajakseen, olla uudestisyntyneitä, olla pyhiä, sillä MESSIAS on tulossa. 

Nyt toinen keskustelu koskee Keniaa. Muistan, tullen kolme päivää sitten, kaksi päivää sitten, kolme päivää sitten, kun Vanhemmat Piispat, muutama heistä, jotka pystyin kutsumaan tänne auttamaan minua huolehtimaan Vihkiäisseremoniasta, monista vieraista, joita meillä oli täällä, ja kun he olivat siellä Vihkijäisseremonian jälkeen, muistan, kuinka he istuivat siellä ja he anoivat JAHVEN Kahta Profeettaa tulemaan väliin Kenian puolesta tänä vuonna, kun vuosi vaihtuu. 

He toivat esille kansallisten vaalien asian, jotka ovat tulossa, ja he pyysivät JUMALAN Kahta Profeettaa menemään HERRAN eteen ja muistamaan Kenian, jotta HERRA voisi olla armollinen Kenialle, koska HERRA on puhunut vakavasti nyt, koskien sitä massiivista Tuomiota tulossa Keniaan vaalien aikaan. Kaikki se on lähetetty tämän radion kautta. Piispat tulivat siis ja puhuivat kanssani siellä ja sanoin, että alkaisin nyt puhumaan HERRAN KAIKKIVALTIAAN kanssa, koskien vaaleja tänä vuonna, jotta tulisi olemaan rauha, jotta HERRA säilyttäisi tämän Herätyksen. 

Tiedättehän, että mikä vain, mikä koskettaa Keniaa, koskettaa Raamatun historian suurinta Herätystä. Rammat kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, kaikki kansakunnat, näette heidän tulevan tänne. Miksi? Koska he kaipaavat, he todella kaipaavat tätä Vierailua heidän maissaan. Tämä Vierailu ei ole Israelissa tänä hetkenä, se ei ole Usassa, niin kutsutuissa alfa talousmaissa. Tämä Vierailu on ainoastaan täällä Keniassa. Tämä todella esittelee Kenian valittuna kansakuntana pakanoiden keskellä tänä hetkenä, jotta se pystyy loistaa eteenpäin KRISTUKSEN valkeutta, jonka HERRA on loistanut tähän maahan Palvelijoidensa kautta. 

Sanoin, että aioin mennä HERRAN eteen puhumaan vaaleista, varmistamaan, että profetiat, kaikki Tuomiot, jotka HERRA on luvannut, JUMALA voisi leppyä, mutta tänään HERRA näytti minulle ne tapahtumat, jotka tulevat tapahtumaan ja näen paljon ihmisiä, he istuivat mudassa. Oli paljon Tuomiota, jota tapahtui tälle maalle. Tämä siis kertoo teille, että tämän hetken ja vaalien välissä, minun tulee, meidän tulee järjestää Kansallinen parannuksenteon ja sovinnon päivä tässä maassa, jotta HERRA voisi tulla väliin ja pelastaa Kenian. Kaikki te voitte nähdä, että matriisi, se tapa, jolla matriisi on asetettu, se on aivan kuin HERRAN profetia tulee toteutumaan. 

Tämä kertoo siis minulle, että tämän hetken ja sen välillä, kun vaalit tapahtuvat, minun tulee koota kaikki Kenian johtajat Uhuru Parkiin, Keskuspuistoon Nairobissa, ja tuoda esille Kansallisen parannuksenteon ja sovinnon päivän ennen kuin kaikki te, kaikki kenialaiset menette kansallisiin vaaleihinne, jotta tämä kaunis Herätys voitaisiin säilyttää, jossa rammat kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, halvaantuneet kävelevät, väkevä Konferenssi Ilmestyskirjan luvusta 14, iankaikkinen evankeliumi, saarnataan seurakunnalle, korjaten seurakunnan, vaihtaen saarnastuolin saarnastuoliin Taivaasta, joka on ennallistettu saarnastuoli. Tämä on siis kaunis Herätys, joka on sen arvoinen, että sitä suojellaan, puolustetaan ja säilytetään. 

Kun siis HERRA näytti minulle sen massiivisen Tuomion, joka on tulossa tähän maahan tänään, silloin ymmärsin, että HERRA on vieläkin periksiantamaton, vaatien parannuksentekoa, Kansallista parannuksentekoa. Täten, odotamme innolla yhtenä näistä päivistä tällä tiellä, Kenian tiellä vaaleihin, järjestäen suuren suuren miljoonien ihmisten Kokouksen, organisoiden Kansallisen parannuksenteon ja sovinnon päivän, jossa tulen tuomaan kaikki johtajat, kaikki johtajat mukaan ja kaikki ihmiset, jotta jokainen johtaja voi vannoa rauhan HERRAN edessä, voi tehdä parannuksen HERRAN edessä, ja kaikki ihmiset, miljoonat kenialaiset todella, voivat antaa heidän rauhan valansa ennen vaaleja, jotta HERRA voisi säilyttää Herätyksen, jonka näette tässä maassa. 

Uudestaan siis, tämä on se matka, jonka tulemme kävelemään tämän hetken ja sen välillä, kun Keniassa on vaalit, mutta HERRA on näyttänyt minulle, mitä tapahtui Menengai 4:sella. Todella voimallista. Todella todella väkevää. On siis todella tärkeää, todella todella tärkeää tänä hetkenä, että tämä Vierailu säilytetään. Meille kerrottiin tänään, että rammat kävelivät seurakuntiin. Vanhempi Arkkipiispa, siunattu Vanhempi Arkkipiispa kertoi minulle, että kolme rampaa käveli Nakurun Pääalttarille, ja seurakunta puhkesi suuren suureen juhlinnan räjähdykseen. Meille on kerrottu, että rammat, sokeat, kuurot, ovat kävelleet seurakuntiin tänään. Se oli sen kaltainen juhlinta tänään. 

MESSIAS on siis tulossa, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. Ne tapahtumat siis, jotka tapahtuivat Menengai 4:sella, jotkut niistä olivat peitettyjä. Uudestaan, HERRA näytti minulle sen tarkan hetken, kun Hänen Palvelijansa, Hän käveli sisälle Hänen Palvelijoidensa kanssa, loistaen, heidän jalkansa loistaen JUMALAN Kirkkautta, ja heidän vaate, heidän vaatteensa loistaen pyhintä super loisteliasta JUMALAN Kirkkautta, ja Kirkkauden säteily, heidän jalkansa loistaen ja säteillen. 

Sitten samaan aikaan heitä oli Kaksi. Yksi seuraten toista. Ihmeellistä nähdä tämä tässä valtavassa unessa tänään. Sitten myös ihmeellistä, kuinka Taivaallinen sotajoukko lauloi. He lauloivat laulua, jota en paljasta teille nyt. Minun ei ole sallittu vielä, mutta lauloivat kaunista ylistyslaulua, Taivaallinen sotajoukko, sinä hetkenä, kun HERRA käveli sisälle ja kirkasti, Hän kirkasti Hänen Palvelijansa, hetkenä, jolloin he olivat loisteliaita, heidän vaatteensa loisteliaita ja heidän jalkansa säteilivät. Todella voimallista aikaa. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(Profetia 9.1.2022 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)      

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)