9.1.2020 PROFETIA HERRAN VANHURSKAASTA PYHIMMÄSTÄ KIRKKAASTA KÄDESTÄ, JOKA TULEE ALAS TAIVAASTA

Siunatut ihmiset, tiedän, että juuri nyt on meneillään suuri Herätys. Rammat ovat alkaneet nousemaan ylös aivan kuten julistettiin, kun HERRA Puhui tästä todella monumentaalisesta voitelusta, joka on tulossa Hänen ylleen, joka puhuu kanssanne, minkä Hän asetti Hänen ylleen saman tien Kisumun jälkeen, JUMALAN Pilven vierailun jälkeen. Tulee olemaan todella suurta. Tulee olemaan absoluuttisen historiallisen suurta tässä maassa. Tiedän, että on juhlinta meneillään tässä maassa, jopa täällä Päätoimistolla Piispat ovat jo kokoontuneet, Vanhempi Arkkipiispa yhdessä vara-Arkkipiispojen kanssa. Täällä on suuren suuri vierailu, joka on alkamassa tänä iltana. Tarkoitan, että se on jo alkanut noin klo 15.

 

Tämä on niin upeaa Herätyksen aikaa, juhlien vanhurskautta, juhlien HERRAN Vierailua, juhlien sitä tosiasiaa, että kyllä totisesti me olimme oikeassa! Tämä on se mitä he juhlivat, kun he sanovat. He sanoivat, että kun seurasimme näitä Kahta Profeettaa, niin totisesti JUMALA on todistanut, että me olimme oikeassa! JUMALA on tullut kertomaan meille, että olimme oikeassa, kun lopetimme pukeutumisen niihin minihameisiin ja tiukkoihin housuihin, sekä rastoihin nuorilla miehillä ja korvakoruihin ja mitä vielä.

 

Naiset alkoivat pukeutumaan pyhästi, pitkiin takkeihin, pitkiin hameisiin. Kyllä, olimme oikeassa, koska meidän JUMALAMME JEHOVA, ITSE ISRAELIN JUMALA on tullut luoksemme. Hän ei mennyt minnekään muualle. Joten on meneillään suuri juhlinta HERRAN JUMALAN vierailun tähden, joka tapahtui 22.12. Tämä on kuukauden, ehkäpä 3-4 kuukauden juhlinnan aika, joka tulee tapahtumaan ympäri tämän maan. He tulevat juhlimaan siihen saakka, kunnes MESSIAS tulee. Viime yönä HERRA jälleen puhui kanssani, ei huonolla, mutta hyvällä tavalla. Hän Puhui kanssani hyvin merkityksellisistä tapahtumista, jotka tulisivat tapahtumaan maailmassa, maan kamaralla. Tästä syystä soitan juhliakseni kanssanne.

 

Rampa nousi ylös ja käveli yksinkertaisesti vain julistukseni kautta sunnuntaina, kun Siunasin koko seurakuntaa. Siunasin heitä JEESUKSEN Väkevässä Nimessä. Sitten rampa nousee ylös ja kävelee. Tämä on suuri asia. Tiedän, että tiimi Vihigassa odottaa. Tuo perhe on poistettu tuskan ja kivun ja kärsimyksen elämästä ja surkeasta tilasta, joka olisi kestänyt tämän kallisarvoisen lapsen koko elämän. Ennen kuin palaan tähän, viime yönä HERRA on Puhunut kanssani, tänä aamuna oikeastaan, Hän Puhui kanssani, mitä olisi tulossa maailmaan, siitä mitä HERRA on tehnyt.

Numero 1) HERRA JEHOVA JAHVE, Hän on vanhurskas. Hänen vanhurskain, loisteliain, pyhin Kätensä Taivaassa, puhtaan valkoinen, kuin Kirkkaus, jonka näit Helsingissä, puhtaan valkoinen. Nyt tuo HERRAN Käsi tuli aina Taivaasta saakka ja sitten siitä tuli vasen profeetallinen Käteni. Tämä yö oli hyvin merkityksellinen, hyvin väkevä. Valkoinen, puhtaan valkoinen, aivan kuten Kirkkaus, jonka näitte Helsingissä, Kirkastuminen. Puhdas, äärimmäisen, peitettynä JUMALAN Kirkkaudella, valtava. Puhtaan Kirkas ja hohtavan säteilevä, jopa hieman enemmän kuin Helsingissä, mutta näyttäen siltä. Tämä on se viite, jota voin käyttää nyt tässä hetkessä. Hän toi sen koko matkan. Hän toi Kätensä koko matkan Taivaasta. Sitten Hänen Kädestään tuli vasen profeetallinen Käteni.

 

Tämä on sellaista, jota monet ihmiset ovat tienneet läpi vuosien, koska olen jakanut sen julkisesti. Tämä on se mitä tapahtui. Minun vasemmasta profeetallisesta Kädestäni tuli niin superloisteliaan Kirkas ja alkoi tekemään valtavaa shokeeraavaa asiaa maailmassa tässä ajassa ja myös, kun seurakunta on otettu pois. Luulen, että mielenkiintonne on tässä ajassa, eikä siinä aikakaudessa, kun seurakunta on otettu pois. JUMALAN vanhurskas Käsi. Voitte kuvitella, mitä Hän tekee sillä toisella puolella. Tämän jälkeen HERRA vei minut Tuhatvuotisen rauhan Valtakuntaan, kun MESSIAS hallitsi. HERRA näytti minulle sen tänään ja vei minut Tuhatvuotiseen rauhan Valtakuntaan.

 

Tiedätte, että tämä tapahtuu ylöstempauksen jälkeen, kun seurakunta otetaan ylös Kirkkauteen, Taivaaseen, heidät, jotka ovat pyhiä, vanhurskaita ja kuuliaisia otetaan Kirkkaaseen JUMALAN Valtakuntaan. Aivan kuten näette sen vaatteen, jonka he valmistavat Ilmestyskirjassa 19:8, mutta kun he tulevat takaisin Ilmestyskirjassa 19:14, he tulevat nyt takaisin. Näette, että he tulevat takaisin siinä samassa kirkkaassa vaatteessa, jonka valmistatte tänään.

 

He tulevat takaisin Jerusalemiin MESSIAAN kanssa hallitsemaan Hänen kanssaan Tuhatvuotisessa Rauhan Valtakunnassa. Oli ihmeellistä, mitä Hän näytti minulle tapahtuvan siellä. Ihmiset istuivat, he söivät aterioitaan, heillä oli rauha. Näin villieläinten istuvan ihmisten kanssa, ja kaikkea sellaista. Luulen, että tulen avaamaan sitä teille hiukan myöhemmin. Se on uskomatonta, mitä näin, se on valtavaa. Sen tyyppinen rauha. MESSIAS on todella voimallinen, Hän sulkee, Hän rauhoittaa kaiken vihamielisyyden. Näin kuinka käärmeet olivat siellä, siellä ei ollut mitään vahinkoa. Ihmiset eivät olleet huolissaan. Ne villieläimet, joita teidän täytyy juosta pakoon tai ampua alas, makasivat siellä kävellen ihmisten kanssa, ihmisten välissä. Se on ihmeellistä, mitä näin. Se shokeerasi minua melko lailla, sillä Hän ei ole näyttänyt sitä minulle tuolla tavoin. Joten MESSIAS on tulossa.

 

On suuret juhlinnat meneillään tässä maassa juuri nyt. Rohkaisen teitä juhlimaan! Aloitamme yhden kuukauden pituisen tauottoman juhlinnan tänään, jonka jälkeen aloitamme kahden kuukauden mittaisen juhlinnan. Sen jälkeen, kun HERRA etenee, lisää vierailuja on tulossa, mutta juhlien! Meidän tulee juhlia HERRAN JUMALAN Vierailua, Israelin Valtavan JUMALAN tulemista luokseni, kun pyysin Häntä tulemaan, kutsuen Häntä tulemaan luokseni, ja julkisesti. Ja tullen luokseni julkisesti, tullen vierailemaan näiden Kahden Profeetan luona. Sitä meidän tulee juhlia ikuisesti, jopa Taivaassa. Monet Piispat ja Pastorit ovat sanoneet minulle, että jopa Taivaassa he tulevat juhlimaan.

 

Toinen asia, josta haluan nyt puhua, viimeinen asia, jonka Hän näytti minulle on, että mustamaalaajat, kuka vain, joka koskaan mustamaalasi näitä Kahta Profeettaa, HERRA toisti uudestaan, että he eivät tule pääsemään Hänen loisteliaan kirkkaaseen JUMALAN Valtakuntaansa! Hän on tehnyt päätöksensä, ja siinä asiassa Hän ei tule muuttumaan. Hän on tehnyt päätöksen, että he eivät tule näkemään JUMALAN loisteliaan kirkasta Valtakuntaa. Piste. On siis joitakin tiettyjä rajoja, joita ette voi ylittää. Hän kätki heidät, Hän sekoitti heidät siihen systeemiin, joten oli todella helppo omata halveksunnan mielenlaadun, mustamaalauksen mielenlaadun ja alentamisen, ihmisluonteen tähden. Mutta HERRA on päättänyt Tuomita heidät ihmisten sydämien pahuuden ja syntisyyden tähden. Se on vain liian ilkeää ja pahaa, sen tähden Hän on päättänyt tehdä tämän heille.

 

Mutta heille, jotka rakastavat KRISTUSTA, tämä on mahtavaa aikaa. Uudestaan, HERRA toi Hänen super loisteliaan kätensä Taivaasta, ja silloin tuo Käsi, kun Hän saapui luokseni, tuosta Kädestä tuli minun vasen profeetallinen käteni, superloistelias ja se teki valtavia asioita tänä aikana ja tulevassa aikakaudessa. Mahtavaa! Todella shokeeraavaa! Ja sitten, tämä on se Käsi, joka työnsi neutronitähtiä, ne uutiset, tuoreimmat uutiset, jotka näette nyt. Sitten HERRA on vienyt minut Tuhatvuotiseen Rauhan Valtakuntaan, ja tiedätte, että tämä tulee seurakunnan ylöstempauksen jälkeen, te olette menneet ylös, te, jotka ette ole mustamaalanneet näitä Kahta Profeettaa, ette ole alentaneet heitä, te, jotka olette rakastaneet KRISTUSTA, kuunnelleet heitä, heidän kutsuaan parannuksentekoon, olette totelleet, tottelitte heidän kutsuaan vanhurskauteen ja pyhyyteen, ja tottelitte heidän ohjeistustaan elää pyhää elämää, kääntyen pois synnistä, noudatitte myös nollatoleranssia synnille, te menette MESSIAAN kanssa Taivaaseen, ja sitten tulette takaisin Jerusalemiin.

 

Hän on siis laittanut minut näkemään Tuhatvuotisen Rauhan Valtakunnan, mutta se, mitä näin, shokeerasi minua. MESSIAAN voima on uskomaton! Hän sulki kaiken vihamielisyyden. Se oli uskomatonta. Se shokeerasi minua todella paljon. Tulen vielä takaisin luoksenne suuremman narratiivin kanssa. Minun täytyy kiirehtiä, on suuri kokous meneillään alakerrassa. Mutta HERRA Siunatkoon teitä. Juhlinnat alkakoot tänään Vihigasta halki koko tämän kansakunnan. Heille, jotka valmistautuvat Kirkkauden Valtakuntaan, vapautuksenne on nyt lähellä. Hallelujaa! Rammat nousevat ylös ja alkavat kävellä yhden ainoan julistuksen kautta! Siunatut ihmiset, tämä on valtavaa aikaa! Radiossa vain Siunatessani seurakuntaa, rammat nousevat ylös! ISÄ JUMALA tulee alas. Kirkkaus on suurempi, Voitelu on suurempi. JUMALAN Valtakunta on lähellä. Olen nähnyt Tuhatvuotisen Rauhan Valtakunnan. Hallelujaa! Minun täytyy juosta alas juhlintoihin. Aliiiiiii!

 

Kaikki juhlikoot Valtavan JUMALAN Ystäväni Vierailuja, Israelin JUMALAN, Valtavan JAHVE JUMALAN, Kaikkivoipaisen JUMALAN, Hänen, joka oli sallinut näiden Kahden Profeetan operoivan sen kaltaisen suuren Kaikkivoipaisuuden kanssa työntäen neutronitähtiä, jotka ovat 3-4 kertaa painavampia kuin aurinko. Ja liikuin alas nopeasti ja laitoin silmäni nopeasti teleskooppeihin ja avasin tuon teleskoopin ja avasin toisen toisessa maassa ja kiirehdin takaisin, kun neutronitähdet olivat juuri törmäämäisillään. Myös kaikkialla läsnäolevana, kaikkivoipaisuudessa, kaikkialla läsnäolevana, Hän, joka on sallinut näiden Kahden Profeetan operoivan sen kaltaisessa suuressa mysteerissä, Israelin Valtava JUMALA on Vieraillut luonamme ja Hän on tulossa ottamaan pois pyhän seurakunnan. He, jotka eivät ole mustamaalannet näitä Kahta Profeettaa, te voitte juhlia! Hallelujaa! Hallelujaa! Aliliiiii! MESSIAS on tulossa. Todah rabah.

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia