9.11.2018 PROFETIA – VÄÄRIEN PROFEETTOJEN TEURASTUS KARMELIN VUORELLA



Siunatut ihmiset, tämä on keskustelu, jonka haluaisin jakaa kanssanne, hyvin väkevä väkevä keskustelu, joka puhuu niin paljon siitä ajasta, jossa olemme ja siitä hetkestä ja aikakaudesta, johon seurakunta on mennyt sisälle. HERRA vei minut ajassa taaksepäin. Hän vei minut takaisin ajassa Karmelin vuorelle. Ja sitten kun ne tapahtumat Karmelin vuorella tapahtuivat, Hän halusi minun jälleen uudistavan ne tapahtumat, jotka tapahtuivat Karmelin vuorella ja minun mukanaoloni Karmelin vuorella tuona aikana, tuona aikakautena. Joten Hän vei minut ajassa taaksepäin, yöllä unessa.


Sitten sen jälkeen, kun kaikki tapahtumat tapahtuivat, silloin kaikki ne sadat väärät profeetat, käskin heitä mennä makaamaan maahan kasvot alaspäin. Minun käteni pitelivät suurta miekkaa ja kuvailen sitä miekkaa tässä tänään. Se oli suuren suuri miekka. Hyvin voimallinen miekka, hyvin voimallinen vahva miekka. Se miten he makasivat, he makasivat kolmessa rivissä. Kaikki ne sadat väärät profeetat, sen jälkeen, kun Karmelin vuoren tapahtumat olivat tapahtuneet olin käskenyt Elian Tulta laskeutumaan Karmelin vuorelle ennallistamaan HERRAN Alttarin. Sitten tuona yönä se miekka ojennettiin minulle, käsiini. Se on kiertynyt ulospäin. Se kiertyy ulospäin, kun pitelin sitä käsissäni. Sen keskiosa on musta ja painava, joka ulottuu sen koko miekan läpi. Tämä antaa sille sen painon. Keskiosa on raskas, mutta se ulkokulma ja sisäkulma ovat kiiltäviä, kuin hyvin teroitettu miekka, joka on hopean värinen, mutta hyvin teroitettu, mutta hyvin raskas sen keskiosan takia, mutta se kiertyy ulospäin. Voit nähdä, että se raskas keskiosa ulottuu sen koko miekan läpi. Ja se miekka oli melko painava, joten pitelin sitä miekkaa kahdella kädellä.


Sitten kun käskin kaikkia vääriä profeettoja mennä makaamaan maahan kasvot alaspäin, se kolmas, sieltä missä seisoin: 1. rivi, 2. rivi, 3. rivi, alusta. Se kolmas liikutti päätään hieman, se oli se väärä profeetta, joka liikutti päätään hiukan ja sanoin hänelle, pyydän, älä liikuta päätäsi, joka johti suureen käskyyn. Käskin heitä kaikki olla liikuttamatta päätään, sillä hän liikutti päätään hiukan yrittäen katsoa minua. Sitten HERRAN Käskyn mukaisesti, yhdellä iskulla, pidellen miekasta kaksin käsin, löin ainoastaan yhden iskun ja iskin heitä niskaan yksi toisensa jälkeen pjaah pjaah pjaan! Itseasiassa katkaisten heidän kaikkien päät. Se oli niin verinen yö. Se oli hyvin verinen verinen uni, verinen yö, mutta HERRA halusi viedä minut ajassa taaksepäin ja antaen minun tietää miten Hän on käyttänyt minua menneinä aikoina, kuten siinä suuressa puhdistuksessa, joka tapahtuu seurakunnassa tänä päivänä, HERRAN Huoneen hengellisessä puhdistuksessa.


Se oli todella verinen yö. Yksi isku, yksi isku jokaiselle heistä, katkaisten kaulat. Se oli todella veristä, kun Hän puhdisti ne väärät profeetat Israelin maasta, baalin profeetat. Sitten sade tuli ja huuhtoi heidät mereen, jotta he eivät saastuttaisi maata. Se on todella suurta mitä HERRA tekee näiden Kahden Peljättävän Profeetan missiossa. Sillä tällä kertaa Hän tekee hengellisen teurastuksen. Hän teurastaa ne profeetat hengellisesti. Katsokaa mitä tapahtui Lima, Perussa. Jokaiselle heistä on nyt kerrottu, he juoksentelevat joka puolelle vasemmalle ja oikealle. Heillä ei ole mitään paikkaa, minne piiloutua ja valehdella. He eivät voi enää valehdella.


Tämä on mahtavaa aikaa, että HERRA on palauttanut minut Karmelin vuoren tilanteisiin ja tapahtumiin. Nyt Hän käyttää sitä heijastaen sen tähän aikaan, sen hengellisen teurastuksen, joka tapahtuu HERRAN Huoneessa juuri nyt, puhdistaen pois väärät profeetat, valheapostolit, menestysteologian, väärän opin opettajat. Tämä on aikaa, kun JUMALAN viholliset eivät voi enää piileskellä. Heidän täytyy nyt tehdä parannus ja vastaanottaa JEESUS KRISTUS ja asettaa suuntansa kohti iankaikkisuutta. HERRA on tehnyt tämän hyvin selväksi juuri nyt, että Hän ei luovuta valmistaessaan tietä MESSIAAN Tulemukselle. Olen nähnyt MESSIAAN Tulemuksen, rakkaat ihmiset.


Tämä on Hän, josta ISÄ JUMALA Puhui MESSIAALLE. Hän sanoi: Lähetän Sanansaattajani edelläsi, valmistamaan sinulle tien, ennen sinun kauhistuttavaa tulemuksen päivääsi. Tämä on aikaa, kun ne valmistetut Sanasaattajat kävelevät nyt maailmassa. Tämä on hyvin historiallista aikaa, siunattua ja voimallista aikaa olla kristitty ja olla uudestisyntynyt ja olla elossa ja nähdä kaiken tämän tapahtuvan, Raamatun kirjoitusten täyttymisen. Tämä on upeaa aikaa, rakkaat ihmiset. Tehkää parannus, rakkaat ihmiset! Kalliit ihmiset, tehkää parannus! Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä ja valmistakaa HERRALLE Tie. Tehkää HERRAN Valtatie tasaiseksi autiomaassa. Olen nähnyt HERRAN tulevan. Olen nähnyt MESSIAAN Tulemuksen. Se on ihmeellistä nähdä näiden HERRAN Kahden Toimijan vuorovaikutus, Hänen Kahden Peljättävän Profeettansa, Ilmestyskirjan luvusta 11, kuinka HERRA on vuorovaikutuksessa Heidän kanssaan. Kuinka He saavat tehtäväksi annot suoraan ISÄ JUMALAN Valtaistuinsalista. Jopa se viimeaikaisin tapahtuma, kun Hän laski suuren Kätensä tervehtiäkseen Heitä ja He polvistuivat alas ja Hän laski otsansa Hänen suureen Käteensä. Ja Hän sanoi: Nouse, pyydän. Tämän tyyppinen vuorovaikutus ja keskustelu, joka on suurimmilta osin kätketty, emme jaa sitä täällä. Se on todella mahtavaa nähdä joidenkin Raamatun lupausten täyttyminen ja nähdä, että Taivaan kello on totisesti tikittänyt koko matkan ja MESSIAS on tulossa. Siunatut ihmiset, MESSIAS on tulossa. HERRAN Ääni ohjeistaa seurakuntaa.


Hän ohjeistaa kansakuntia valmistamaan tien ja tekemään parannuksen ja olemaan pyhät. Tehkää parannus! Valmistakaa vanhurskas tie, pyhät tie. Tämä on todella vaikeaa aikaa heille, jotka ovat välinpitämättömiä ja hyvin voimallista aikaa heille, jotka ovat kuuliaisia. Näen JUMALAN Pilven tulevan. HERRA käyttää valtavaa Profeettaansa Eliaa avaamaan Taivaan erämaassa, käskien Taivasta avautumaan ja pilvet tottelevat Hänen Sanojaan upealla tavalla, kun koko maailma on kokoontuneena tähän mega kokoontumiseen Lima Peruun.


Nyt näet, kuinka kauniilla tavalla HERRAN valmistaa kansan ja seurakunnan. Se on hyvin voimallista nähdä, kuinka He saarnaavat HERRAN edessä ja HERRA vapauttaa ne kristallit, voimallisen ja kauniin kristallisateen, kun kaikki ne 15 profetiaa täyttyvät. Sitten näet kultasateen. Hän antaa sataa kultapölyä. Tämä on kaunista aikaa. Tämä kulta voidaan löytää ainoastaan Uudesta Jerusalemista. Joten voit kuvitella mihin HERRA yhdisti seurakunnan. Se sanoma, jonka HERRA toi kansakunnalle näiden Kahden Peljättävän Profeetan kautta, on ollut salattu, mutta mikä tärkeintä, Hän sanoi, että He yhdistävät seurakunnan ja kansakunnat Uuteen Jerusalemiin, kultakaupunkiin, kaupunkiin, jossa on kultaiset kadut. Joten tämä on hyvin kallisarvoista aikaa keskustella tästä halki maailman. Olen hyvin shokissa JUMALAN Teoista tässä ajassa.


Tämä on kaunista aikaa olla uudestisyntynyt, rakkaat ihmiset, olla kristitty ja valita vanhurskaus. Heille, jotka eivät valitse vanhurskautta, kolikolla on myös toinen puoli, heille tämä on melkoisen kiduttavaa aikaa, sillä tämä on nyt se, kun JUMALA on JUMALA JA Hän asettaa oraakkelinsa ja määräyksensä ja niistä ei voi neuvotella. Joten rakkaat ihmiset, valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa! Suurempi vierailu on tulossa myös Nakuruun, vieraita on tulossa ja vastaanotamme paljon lentolippuja. Tulee olemaan suurta aikaa seurakunnassa. Toda, toda, MESSIAS on tulossa. Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä. Tehkää tienne oikein HERRAN edessä. Toda raba. Toda, toda, toda lachem. Toda chaverim. Toda.


Pyydän, soittakaa radiossa minulle se upea laulu, joka puhuu Uudesta Jerusalemista, kaupungista, jossa enkelit ovat kävelleet; kultakaupunki, jonka kadut ovat kultaa. Näette, kuinka Hän satoi Siunauksen Sadekuurot Lima Perussa ja Uudesta Jerusalemista satoi alas kultapölyä. Sitten Hän antaa sataa niitä kauniita kristalleja, upeita kallisarvoisia Taivaan metalleja. Kuinka upeaa aikaa. HERRA Siunatkoon teitä. Kiitos. Shalom.


(Profeetta Dr. Owuor /  www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia