8.12.2021 PROFETIA: JUMALAN LAUPEUS JA RAKKAUS VS. HELVETIN TULEN SUURUUS - OTTAKAA NÄMÄ IHMEET TOSISSANNE!

8.12.2021 PROFETIA: JUMALAN LAUPEUS JA RAKKAUS VS. HELVETIN TULEN SUURUUS - OTTAKAA NÄMÄ IHMEET TOSISSANNE!

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani viime yönä ja Hän näytti minulle paljon rampoja, jotka tullaan nostamaan tässä maassa. KAIKKIVALTIAS JUMALA on Puhunut armossaan, rakkaudessaan, laupeudessaan ja myötätunnossaan. HERRA, joka Puhuu Tuomiot, tuomiten maanjäristyksillä Haitin, Chilen, Meksikon, Perun, Nepalin, Kiinan, Taiwanin, Filippiinit, tuomiten koko maailman koronaviruksella, kunnes ihmisiä kaadetaan massahautoihin New Yorkissa, teollisuusmaassa, jopa Italiassa ja muualla maailmassa, mutta tällä toisella puolen, missä Hänen Palvelijansa ovat, Hän on Puhunut suuressa armossa ja laupeudessa.

Näen, kuinka rampoja nostetaan ylös. Näen tämän tietyn ramman tytön. Hänen polvensa ovat suuremmat ja turvonneet. Polvet ovat suuremmat. Hän oli rampa, mutta nousee ylös ja kävelee ja suuri juhlinta puhkeaa. HERRA tulee nostamaan paljon rampoja ylös tämän hetken ja Menengain välillä. Hän on puhunut suuressa rakkaudessa ja laupeudessa.

Haluan jakaa teillä tämän jälleen. Oletteko tietoisia, että Tuomion päivänä HERRA tulee tuomitsemaan eri tavoin eri ihmiset? Sen jälkeen, kun Hän on tuominnut heidät, niin tuomio tulee olemaan erilainen eri ihmisille. HERRA tulee käyttämään eri kriteereitä kasvattaakseen tuota tulta, joka polttaa jotakuta, joka epäonnistuu pääsemään Taivaaseen ja joutuu helvettiin. HERRA tulee käyttämään Tuomion vaakaa.

Hän tulee päättämään kuinka paljon kasvattaa tultasi, kuka tahansa, joka joutuu helvettiin, se tuomion taso, jonka saat, tulee olemaan sen mukaan: kuinka paljon sait osaksesi evankeliumin valoa, evankeliumin totuutta, valoa ja voimaa, mitä sait osakseen tässä maailmassa, evankeliumin sanoman määrää, vanhurskauden ja pyhyyden sanoman määrän mukaan, jonka sait osaksesi, ihmeiden ja merkkien määrän mukaan, jonka sait osaksesi, joten ottakaa nämä ihmeet hyvin tosissanne! MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 8.12.2021)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)