8.12.2019 PROFETIA PÄIVÄSTÄ, KUN HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT KÄSKEVÄT AURINKOA SAMMUMAAN

Siunatut ihmiset, tiedän, että olette juuri tulleet ulos seurakunnan kokouksistanne, jotkut teistä olette juuri päättämässä seurakunnan kokousta. Halusin vain keskeyttää seurakunnan kokouksenne ja kokouksienne päätelmän raportoinnin tänään tällä todella tärkeällä keskustelulla, joka HERRALLA on ollut kanssani tänään. Näin niiden Kahden Profeetan seisovan kaiken maan HERRAN edessä tänään todella todella valtavassa unessa. Sitten HERRA käski minua käskemään aurinkoa peittymään pimeyden peitteeseen. Joten seisoin ja Puhuin auringolle, aivan kuten HERRA käski minua, ja sitten pimeyden peite peitti auringon kasvot. En tiedä, kuinka pitkään, onko se sekunteja vai minuutteja vai päiviä. Sitä tietoa minulla ei vielä ole.

 

Uudestaan, käskin aurinkoa lopettamaan antamasta valoaan maapallolle ja käskin pimeää peitettä, paksua peitettä peittämään auringon. Joten pystyin näkemään heti, kun aurinko totteli ja elementit ylhäällä tottelivat, pystyin näkemään, kun aurinko oli täysin peitettynä, pystyin näkemään auringon pienen reunan, auringon säteen, pienen reunan, mutta täysin peitettynä, aivan kuten joku voisi peittää paksulla pimeällä vuohen nahalla tai peitteellä. Nyt tiukasti perustuen kieleni Sanoihin tänään. Uudestaan, tiukasti perustuen kieleni Sanoihin tänään, olen nyt käskenyt aurinkoa lopettamaan antamasta valoaan todella erityisenä päivänä, joka tulee kiinnittämään koko maailman huomion, koko ihmiskunnan huomion, siihen tosiasiaan, että MESSIAS on tulossa.

 

MESSIAS, JEESUS Nasaretilainen, Loisteliaan kirkas JUMALAN Karitsa, Hän, joka kuoli Golgatan Ristillä, Ristillä, kuollen kahden rikollisen, kahden rosvon vieressä, ja nousi ylös kuolleista, Hän on tulossa takaisin. Ja nyt tämä teko, kun se tapahtuu, sen tulee aiheuttaa pelkoa, saaden  maailman ihmiset pelkäämään HERRAA, sen tulee ennalleen asettaa JUMALAN pelon ihmisen elämän ylle. Uudestaan, tänään olen käskenyt aurinkoa menemään pimeyteen. En tiedä, kuinka pitkään aurinko tulee tekemään tämän, mutta näen sen reunan, näen auringon reunan sen jälkeen, kun aurinko on totellut sulkien valonsa. Näen sen reunan, vain pieni reuna on jäljellä, kuinka pitkään, sitä en tiedä.

 

Mutta nyt tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, näiden Kahden Valtavan Profeetan kielen Sanoihin, Yksi loisteliaan kirkkaassa kuolemattomassa hengellisessä ruumiissa ja Toinen fyysisessä todellisuudessa, ja asemien vaihtaminen siellä täällä edes takaisin. Tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, olen nyt käskenyt aurinkoa antamasta valoaan tiettynä erityisenä päivänä, kiinnittämään tämän alistumattoman maailman huomion, tämän pakanallisen systeemin huomion, joka on kuluttanut koko maailman, tämän postmodernin maailman huomion, kiinnittäen kaiken lihan huomion siihen, että MESSIAS on tulossa, Hän, joka kuoli syntienne tähden ja nousi ylös kuolleista, Hän on tulossa takaisin KUNINKAANA hakemaan loisteliaan kirkkaan seurakunnan, että ajan kello on pysähtymässä, että historia on tulossa päätökseensä, että armon aikakausi on tulossa loppuunsa.
 

Nämä Sanat, kun ne tapahtuvat, silloin tulette pelkäämään HERRAA, te tulette vapisemaan HERRAN edessä. Se tulee ennalleen asettamaan JUMALAN pelon sydämeenne, ja tulette tietämään, että olette luotuja, teidät on luonut Luoja, KAIKKIVALTIAS HERRA, Kaikista Korkein HERRA, JEHOVA, Ystäväni, IKIAIKAINEN, joka Puhui kanssani eilen, Sotajoukkojen HERRA. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Rukoilkaa, että nämä päivät lyhennetään, että tämä vaihe, johon astumme sisälle, tämä peljättävä vaihe, lyhennetään, että MESSIAS jopa ottaa teidät ennen kuin näette sellaisen kauhun.

 

MESSIAS on tulossa. Tehkää parannus ja olkaa pyhät. Ottakaa täysi upotuskaste. Olkaa kastetut PYHÄSSÄ HENGESSÄ ja Tulessa. Antakaa vain itsenne saataville ja ISÄ tulee kastamaan teidät. Silti tämä on sen kaltaista aikaa, todella kaunista Herätyksen aikaa, kun HERRA tulee nyt ulos käyttäen Hänen Kahta Valtavaa Profeettaansa, vakiinnuttaakseen, että on ainoastaan yksi tie JUMALAN Valtakuntaan ja se tie menee Ristin läpi, ja se tie on JEESUS KRISTUS MESSIAS. Kaikki muut uskonnot on nyt roskattu, niillä ei ole mitään voimaa! Ristin uskonto on ainoa uskonto, jossa on voima, joka voi ravistella aurinkoa, luoda ihmisen, nostaa rampoja, avata sokeita silmiä, poksauttaa auki kuuroja korvia, nostaa ylös kuolleet, nostaa kuolleista mama Rosan, ja hän elää 1 vuoden ja 8 kuukautta ja menee takaisin, todistaakseen, että hän todella kuoli.

 

Tehkää parannus, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. Tänä iltana otan tämän tilaisuuden Siunata Paradisen Alttaria Pennsylvaniassa. Olen nähnyt ne kuvat, jotka lähetitte. Ihana perheseurakunta siellä, seurakuntaperhe, valtava seurakunta, kaunis seurakunta Pennsylvaniassa, Paradisen Alttari. Paljon ihmisiä on siellä, kaunis kaunis Alttari. HERRA Siunatkoon teitä. Todah Shalom, todah rabah. MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie. Olkaa pyhät, olkaa vanhurskaat. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA, ei kukaan ole näkevä JEHOVAA, Ystävääni. Todah todah, todah Shalom.

 

(Profeetta Dr. Owuor. 8.12.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia